Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri pozitive (+) la CFR !!!

In jos 
+132
get.
Vale_ntin
alliens
neluadi
bobi
ciprian71
George CFR
ets2oltromânia
AeroX
dan tm
Luca tgv
mariuscfrbucuresti
c o r v i n
TudorVD
alex.barac.5
matei vulcan
ovidiu.ghita.752
gvd
Katalyn
marius664
TonyCFR
ALEXCFR
mielutu zburator
LanceR
IonutChircu
enstendhal
bubu
rizelgeorgel2004
Vlad Singeorzan
Razvan Tudor
cristy79
alex1987
florin29sv
ORWO
Hawkuletz
spiderpc
DPS
ATM
lifetec
cristi_tgv
92Dragos
adytm
maris.constantin
dexter23
Katalin4653
NicuS
Spartan1948
didinul
rich1974
@ndrey
stefanb.steff
revenge
manuzisu
allred
Adisoft1991s
Radu.B
baiazid
Andrey_tm
Adirmvl
Radu Tudor
Kriszti219
Dr2005
Rarau
popovici
AndiCFR
manuela
eu
mariuskl
nenuandrei
traian
040EC100
ana imfinity
romaniaetc
TonyGFR
Nk11
nokia2010
The Legend
kristi kkk
cristyadaX
Cosmin5
razvan - trenuri
TVlad
Hurricane
mihaiuc
Silver
DUAL
bondarel
SULZERUL 0733
stefan_br
laur 133
bostanescu gigel
Teodor
Luna
IonutCFR2009
billy752-istu
decward
Vitosa
AlexD
membru inactiv
alinutz23
Jhonyla
alexandruh
jionutz
stinky
cont dezactivat .
Adrian78
Tomi13leu
Caravelle_Zg
ionutz72
user dezactivat...
srazvi
didi
mureseanu_976
Nesebar
bogdan srl
Codrut1985
cortexedge
mardaryroby
Vlad
marius_catalin84
Amiralul
cristi CFR
discoid21
KQQ
cristi ar
Ionutz
alex.alexus.tm
MariusM
COSTACHE MIHAIL
Lde 2100
tiberio
myster2008
136 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 54 ... 71  Urmatorul
AutorMesaj
allred
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 2058
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6604
Data de inscriere : 02/08/2012

Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 38 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 38 Icon_minitimeVin Iul 11, 2014 11:59 am

In primavara am prins anuntandu-se acustic statia urmatoare cu vreo 5 minute inaninte de oprire. Nu a durat mult...
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13105
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 38 Icon_minitimeVin Iul 11, 2014 7:43 pm

Mai sint nasi de gasca. Iti dau bilete la alt interval tarifar, Nu iti cer spaga, pur si simplu sint oameni.  abere 
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13278
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 38 Icon_minitimeMar Iul 15, 2014 3:44 pm

In unele zone, unde publicul calator are sapun acasa, se pare ca merge treaba .. Mentionez ca trenul pleaca dintr-o statie(Vintu de Jos) fara personal de salubrizare! ... WC'ul era sparkless!
Daca ai calatori decenti, se merita si material rulant decent ..
[img]Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 38 IMG_20140711_155832[/img]
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 38 Icon_minitimeDum Iul 20, 2014 10:28 pm

Azi am fost la Ploiesti Sud la IR 1663 sa astept o prietena care venea de la mare cu IR 1582 + IR 1663. Tipa a atipit in tren de la Bucuresti si cand am vazut ca din vagonul 5 coborase lumea mai putin ea, am sunat-o imediat. S-a trezit si a coborat cu geanta de voiaj si mini-trolerul dar si-a uitat sacoul in tren.

In masina o intreb daca sigur n-a uitat ceva si isi aduce aminte ca a uitat sacoul, la care facem cale intoarsa la gara si am fost sa anunt de sacoul uitat. Pana s-au dat telefoanele necesare sacoul a coborat la Buzau. Eu vroiam sa ma duc personal cu un Regio pana la Mizil dar dna de la Casa Speciala a spus ca se rezolva altfel mult mai ieftin.

Asa ca dupa vreo 15 min de asteptare imi spune ca sa vin dupa sacou dupa 16:45 pentru ca vine de la Buzau cu R 5008. Ma duc si ii multumesc si las un numar de telefon. Plecam iar din gara spre locul de destinatie si dupa alte 15 min ma suna de la Gara, seful de tura de la Comanda Personal Tren si-mi spune ca sacoul nu mai vine cu 5008, vine mai devreme cu 1h20min cu R 5006. Pe la 17:00 am fost si l-am ridicat si i l-am dus tipei care l-a uitat.

Eu nu stiam ca exista aceasta metoda rapida si ieftina de recuperare a "pierdutelor" din tren, credeam ca dureaza cel putin o zi, plus vreo 2 harti pe acolo, cand colo a fost mai simplu ca buna ziua.

Doresc sa la multumesc pe aceasta cale celor 2 casiere, celei de a 3-a casiere si sefului de tura pe care l-am salutat personal pentru buna si rapida colaborare. Practic sacoul a ajuns la Buzau undeva la 13:50 iar la 14:00 deja plecase inapoi spre Ploiesti.

Culmea ca biletul a fost la vagonul 5 locul 66 cumparat de mine cu anticipatie acum 3 saptamani, cand am luat pentru week-end-ul asta vreo 12 bilete dar lumea s-a intors cu trenuri diferite in functie de necesitati cu 1582+1663 cu 8020+11051 plus maine alti cu 1582+1663 si 2802+1667. Pe viitor o sa ma feresc sa mai iau bilete cu anticipatie cu locul 66 si mai ales si la vagonul 6.

Aseara am luat 8 bilete pentru 1 grup de prieteni care pleaca in 28 iulie la Costinesti via Ciulnita cu 8131+1981. Azi la prinz am mai luat inca 6 tot la acelasi tren, iar maine mai cumpar inca 5 dar la 3002+1983. Apropo de asta tot mai multa lume a inceput sa invete cum sa foloseasca infoferul mai ales la trenurile cu legatura si biletele luate cu anticipatie si nu doar pentru reducerea aia de cativa lei sau zeci lei/persona ci si pentru asigurarea locurilor unul langa celalalt.
Sus In jos
maris.constantin

maris.constantin

Numarul mesajelor : 433
Localizare : Arad
Reputatie : 4857
Data de inscriere : 14/10/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 38 Icon_minitimeLun Aug 11, 2014 6:54 pm

Un mare plus anul asta pentru trenuriile sezoniere ale Cfr Calatori.Sa speram ca la anul cel de la Oradea sa aiba o trasa buna si el(ca el e putin,mi se pare mie,cu o stationare prea mare in Bucuresti dar sa punem asta pe seama intarzieriilor ce se fac pe m300)
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 38 Icon_minitimeVin Aug 15, 2014 6:21 pm

La gara Busteni daca cumperi bilet la 1932 odata cu biletul iti da si un biletel cu nr de tel de la informati ca sa suni sa nu vi sa stai in gara intre 50 si 120 min cat are trenul intarziere. Lumea vede bine acest lucru pozitiv la CFR. Ca sa nu mai zic ca, casiera de miercuri seara stia engleza la perfectie.
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8444
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 38 Icon_minitimeDum Aug 24, 2014 1:36 pm

Măcar mai dă praful jos de pe ele ...

Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 38 15014182951_778b7984f9_z
Sus In jos
enstendhal

Numarul mesajelor : 12
Reputatie : 3740
Data de inscriere : 10/09/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 38 Icon_minitimeLun Sept 15, 2014 1:38 am

Ieri am calatorit cu IR1590 de la Craiova la Bucuresti . La coborare, controlorul a stat langa usa primului vagon si a salutat toti calatorii cu un zambet larg. Consider ca este un exemplu de "asa da" care ar merita urmat de toti angajatii CFR care au de-a face cu publicul.
Sus In jos
alex.alexus.tm

alex.alexus.tm

Numarul mesajelor : 1311
Varsta : 34
Localizare : Doha - Qatar
Reputatie : 7107
Data de inscriere : 28/03/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 38 Icon_minitimeMier Sept 17, 2014 2:23 am

Tot la lucruri pozitive si tot legat de nasi, luni am venit de la Arad la Timisoara cu IR 1744 Baia Mare-Timisoara N. In Arad au urcat 2 tineri la vreo 30 de ani fara bilet, iar nasul i-a dat jos fara drept de apel in Aradu Nou. Bine, ca pe urma dupa ce a plecat trenul si-a luat semnele obscene de rigoare de la cei 2 tarani e alta treaba ... Oricum, bravo pentru hotarare si corectitudine. Aaaa ... si sa nu uit. Tot luni dimineata am ajuns in Arad de la Budapesta cu Dacia fara NICI UN minut de intarziere. Dupa patania din august cand am avut 2 ore intarziere, acum chiar am fost placut surprins ca a ajuns la timp, cu tot cu statul in vama si lucrarile la linie de la unguri.
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6909
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 38 Icon_minitimeVin Sept 26, 2014 11:39 pm

Astazi, 1833 a plecat PLIN din Cluj. Efectiv plin, se statea si in picioare pana in Oradea. O raritate asa ceva.... .
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25568
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 38 Icon_minitimeSam Sept 27, 2014 12:22 am

Aşteptaţi-vă la aglomeraţie zilele astea, pe 1 octombrie începe anul universitar. Unele universităţi îşi încep cursurile chiar de luni, 29.09..

IonutChircu

IonutChircu

Numarul mesajelor : 813
Varsta : 43
Reputatie : 6222
Data de inscriere : 05/05/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 38 Icon_minitimeLun Oct 27, 2014 12:17 pm

Cel mai comod drum pe care l-am facut in ultima vreme de la Breaza la Bucuresti Nord cu R11032 ! Pacat de vagoanele alea 19/20-55 ca sunt folosite pe Regio. Spatiu la picioare este suficient, banchetele sunt comode. La dus am mers pana la Predeal cu IR si abia aveam loc la picioare in mizeria aia de "bou vagon" 21-76.  Si mai e si masuta aia care te incomodeaza maxim daca vrei sa te ridici. De confortul din etajate nici nu mai vorbesc, nu stiu care minte "luminata" din CFR a proiectat scaunele alea dar parca le-a facut cu scopul de a alunga clientii...
Sus In jos
http://trainzpremiumroutes.weebly.com
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22395
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 38 Icon_minitimeLun Oct 27, 2014 12:24 pm

Spatiu ingust in etajate era si inainte la etajate pana sa fie modernizate, asa sunt vagoanele de Regio, mai inghesuite sa fie cu capacitate mare, sunt vagoane destinate traficului de naveta in special deci nu mergi 10 ore cu asa ceva deci sunt ok pentru o calatorie scurta, asa erau si vagoanele 21-47, distanta intre banchete fiind foarte mica .
Vagoanele 19/20-55/54, au fost vagoane bune la vremea lor dar cum dotarile nu mai corespund pentru standardul rangului de IR acum circula pe Regio si acolo le este locul .
Viitorul ne va aduce doar vagoane salon, ca ne place sau nu asta sa hotarat in toata Europa asta facem si noi .

IonutChircu

Numarul mesajelor : 813
Varsta : 43
Reputatie : 6222
Data de inscriere : 05/05/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 38 Icon_minitimeLun Oct 27, 2014 2:33 pm

Karpaty a scris:
Spatiu ingust in etajate era si inainte la etajate pana sa fie modernizate, asa sunt vagoanele de Regio, mai inghesuite sa fie cu capacitate mare, sunt vagoane destinate traficului de naveta in special deci nu mergi 10 ore cu asa ceva deci sunt ok pentru o calatorie scurta, asa erau si vagoanele 21-47, distanta intre banchete fiind foarte mica .
Vagoanele 19/20-55/54, au fost vagoane bune la vremea lor dar cum dotarile nu mai corespund pentru standardul rangului de IR acum circula pe Regio si acolo le este locul .
Viitorul ne va aduce doar vagoane salon, ca ne place sau nu asta sa hotarat in toata Europa asta facem si noi .

Stiu, dar na, mai comentez si eu Very Happy Oricum, "dotarile" de la IR-uri sunt departe...momentan vagoanele alea nu-s decat niste cotetze...nu am vazut la niciun vagon ca acele lumini pentru citit sa functioneze si uite asa sta lumina aprinsa in tot trenul chiar daca normal ar fi noaptea sa ii se scada intensitatea, la multe vagoane AC-ul e mort, si dupa mine cea mai importanta dotare este confortul pe care ti-l ofera scaunul. Nu prize, LCD-uri si mai stiu eu ce figuri. Iar la cotetzele astea scaunele sunt extrem de incomode, spatiul de la picioare si de la bagaje este , asa cum ai zis, facut pentru mers maxim 100km, in nici un caz pentru drumuri Bucuresti - Iasi sau mai stiu ce alte rute lungi.

In alta ordine de idei, cred ca problema arzatoare la CFR era si este in continuare infrastructura, nu conditiile de drum. Degeaba ai toate floricele pe/in vagoane daca trenul merge ca o roaba. Sti vorba aia...ce-i lipseste chelului ? Tichie de margaritar...
Asa cum s-au obtinut derogari/amanari la atatea chestii, s-ar fi putut obtine si aici, iar banii aruncati pe bou-vagoane sa fie folositi la refacerea infrastructurii care e la pamant. Nu de alta dar daca pe calatori ii mai pacalesti cumva, pe comerciantii sau producatorii care transporta marfa nu prea merge.
Sus In jos
http://trainzpremiumroutes.weebly.com
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22395
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 38 Icon_minitimeLun Oct 27, 2014 3:42 pm

Tocmai din cauza asta eu ocolesc mersul cu IR, platesti mult si mergi cu mortul iar conditiile sunt cum sunt, prefer sa merg cu Regio ca in unele ai conditii bune, vagoane compartimentate, caldura buna iarna, in 20-54 e super bine, plus ca pretul platit pe calatorie e cel mai mic posibil la Regio . Iar daca mergi la plimbare cum merg eu, nu ai de ce sa te grabesti si sa iei IR Laughing
Am mers cu vagoanele 21-86 Bucuresti-Timisoara, nu poti sa dormi, nu vezi nimic ca bat neoanele alea in ochi toata noaptea, nu mai e ce a fost trenul, mai rau te chinui acum in tren dar astea sunt normele moderne pentru vagoane, sa nu mai zic ca bate si clima in fata daca stai la geam, adica un aer rece de ingheti in maxim 10 minute si trebuie sa suporti asta 9 ore Mad .
Sa mearga clima dar ziua in mijlocul verii nu toamna si pe timp de noapte Mad  au zis oamenii la nas sa il opreasca, nasul la dat mai incet, cand a venit a doua oara era sa il ia la bataie ca a inghetat toata lumea si el nu vroia sa il opreasca, niste id***ti, pana la urma la oprit ca sigur pleca batut din vagon .
Lampile pentru citit nu merg pentru ca trebuie oprita lumina cu neoane sa mearga lampile de citit si cica nu au voie sa opreasca lampile cu neoane, cel mult lasa pe prima treapta, adica unu merge unu e oprit, si iar nu mi se pare normal, daca e tren de noapte, trebuie puse vagone compartimentate sau daca tot baga vagon salon sa stinga luminile si sa ramana becurile de veghe ca e noapte totusi !!!
Ce frumos era cand eram noi copii, pe la 14-15 ani cand am inceput sa merg prin traseele prin tara, erau pe accelerate vagoane 20-57, stingeai lumina in compartiment, era intuneric noaptea, vedeai afara mai ales cand era luna plina, caldura era din belsug nu cu portia ca acum, vremuri frumoase, dar lumea evolueaza si totul se schimba, acum mai intalnesti ceva similar doar la unele Regio care au vagoane 20-54/55 si 20-49 dar tot nu e cum era pe vremuri .

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 38 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
Sus 
Pagina 38 din 71Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 54 ... 71  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive la TFG/TFC
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: