|
| Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
|
+132get. Vale_ntin alliens neluadi bobi ciprian71 George CFR ets2oltromânia AeroX dan tm Luca tgv mariuscfrbucuresti c o r v i n TudorVD alex.barac.5 matei vulcan ovidiu.ghita.752 gvd Katalyn marius664 TonyCFR ALEXCFR mielutu zburator LanceR IonutChircu enstendhal bubu rizelgeorgel2004 Vlad Singeorzan Razvan Tudor cristy79 alex1987 florin29sv ORWO Hawkuletz spiderpc DPS ATM lifetec cristi_tgv 92Dragos adytm maris.constantin dexter23 Katalin4653 NicuS Spartan1948 didinul rich1974 @ndrey stefanb.steff revenge manuzisu allred Adisoft1991s Radu.B baiazid Andrey_tm Adirmvl Radu Tudor Kriszti219 Dr2005 Rarau popovici AndiCFR manuela eu mariuskl nenuandrei traian 040EC100 ana imfinity romaniaetc TonyGFR Nk11 nokia2010 The Legend kristi kkk cristyadaX Cosmin5 razvan - trenuri TVlad Hurricane mihaiuc Silver DUAL bondarel SULZERUL 0733 stefan_br laur 133 bostanescu gigel Teodor Luna IonutCFR2009 billy752-istu decward Vitosa AlexD membru inactiv alinutz23 Jhonyla alexandruh jionutz stinky cont dezactivat . Adrian78 Tomi13leu Caravelle_Zg ionutz72 user dezactivat... srazvi didi mureseanu_976 Nesebar bogdan srl Codrut1985 cortexedge mardaryroby Vlad marius_catalin84 Amiralul cristi CFR discoid21 KQQ cristi ar Ionutz alex.alexus.tm MariusM COSTACHE MIHAIL Lde 2100 tiberio myster2008 136 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
allred V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2058 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6604 Data de inscriere : 02/08/2012
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin Iul 11, 2014 11:59 am | |
| In primavara am prins anuntandu-se acustic statia urmatoare cu vreo 5 minute inaninte de oprire. Nu a durat mult... |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13105 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin Iul 11, 2014 7:43 pm | |
| Mai sint nasi de gasca. Iti dau bilete la alt interval tarifar, Nu iti cer spaga, pur si simplu sint oameni. |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13278 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mar Iul 15, 2014 3:44 pm | |
| In unele zone, unde publicul calator are sapun acasa, se pare ca merge treaba .. Mentionez ca trenul pleaca dintr-o statie(Vintu de Jos) fara personal de salubrizare! ... WC'ul era sparkless! Daca ai calatori decenti, se merita si material rulant decent .. [img] [/img] |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Dum Iul 20, 2014 10:28 pm | |
| Azi am fost la Ploiesti Sud la IR 1663 sa astept o prietena care venea de la mare cu IR 1582 + IR 1663. Tipa a atipit in tren de la Bucuresti si cand am vazut ca din vagonul 5 coborase lumea mai putin ea, am sunat-o imediat. S-a trezit si a coborat cu geanta de voiaj si mini-trolerul dar si-a uitat sacoul in tren.
In masina o intreb daca sigur n-a uitat ceva si isi aduce aminte ca a uitat sacoul, la care facem cale intoarsa la gara si am fost sa anunt de sacoul uitat. Pana s-au dat telefoanele necesare sacoul a coborat la Buzau. Eu vroiam sa ma duc personal cu un Regio pana la Mizil dar dna de la Casa Speciala a spus ca se rezolva altfel mult mai ieftin.
Asa ca dupa vreo 15 min de asteptare imi spune ca sa vin dupa sacou dupa 16:45 pentru ca vine de la Buzau cu R 5008. Ma duc si ii multumesc si las un numar de telefon. Plecam iar din gara spre locul de destinatie si dupa alte 15 min ma suna de la Gara, seful de tura de la Comanda Personal Tren si-mi spune ca sacoul nu mai vine cu 5008, vine mai devreme cu 1h20min cu R 5006. Pe la 17:00 am fost si l-am ridicat si i l-am dus tipei care l-a uitat.
Eu nu stiam ca exista aceasta metoda rapida si ieftina de recuperare a "pierdutelor" din tren, credeam ca dureaza cel putin o zi, plus vreo 2 harti pe acolo, cand colo a fost mai simplu ca buna ziua.
Doresc sa la multumesc pe aceasta cale celor 2 casiere, celei de a 3-a casiere si sefului de tura pe care l-am salutat personal pentru buna si rapida colaborare. Practic sacoul a ajuns la Buzau undeva la 13:50 iar la 14:00 deja plecase inapoi spre Ploiesti.
Culmea ca biletul a fost la vagonul 5 locul 66 cumparat de mine cu anticipatie acum 3 saptamani, cand am luat pentru week-end-ul asta vreo 12 bilete dar lumea s-a intors cu trenuri diferite in functie de necesitati cu 1582+1663 cu 8020+11051 plus maine alti cu 1582+1663 si 2802+1667. Pe viitor o sa ma feresc sa mai iau bilete cu anticipatie cu locul 66 si mai ales si la vagonul 6.
Aseara am luat 8 bilete pentru 1 grup de prieteni care pleaca in 28 iulie la Costinesti via Ciulnita cu 8131+1981. Azi la prinz am mai luat inca 6 tot la acelasi tren, iar maine mai cumpar inca 5 dar la 3002+1983. Apropo de asta tot mai multa lume a inceput sa invete cum sa foloseasca infoferul mai ales la trenurile cu legatura si biletele luate cu anticipatie si nu doar pentru reducerea aia de cativa lei sau zeci lei/persona ci si pentru asigurarea locurilor unul langa celalalt. |
| | | maris.constantin
Numarul mesajelor : 433 Localizare : Arad Reputatie : 4857 Data de inscriere : 14/10/2012
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Lun Aug 11, 2014 6:54 pm | |
| Un mare plus anul asta pentru trenuriile sezoniere ale Cfr Calatori.Sa speram ca la anul cel de la Oradea sa aiba o trasa buna si el(ca el e putin,mi se pare mie,cu o stationare prea mare in Bucuresti dar sa punem asta pe seama intarzieriilor ce se fac pe m300) |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin Aug 15, 2014 6:21 pm | |
| La gara Busteni daca cumperi bilet la 1932 odata cu biletul iti da si un biletel cu nr de tel de la informati ca sa suni sa nu vi sa stai in gara intre 50 si 120 min cat are trenul intarziere. Lumea vede bine acest lucru pozitiv la CFR. Ca sa nu mai zic ca, casiera de miercuri seara stia engleza la perfectie. |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8444 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Dum Aug 24, 2014 1:36 pm | |
| Măcar mai dă praful jos de pe ele ... |
| | | enstendhal
Numarul mesajelor : 12 Reputatie : 3740 Data de inscriere : 10/09/2014
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Lun Sept 15, 2014 1:38 am | |
| Ieri am calatorit cu IR1590 de la Craiova la Bucuresti . La coborare, controlorul a stat langa usa primului vagon si a salutat toti calatorii cu un zambet larg. Consider ca este un exemplu de "asa da" care ar merita urmat de toti angajatii CFR care au de-a face cu publicul. |
| | | alex.alexus.tm
Numarul mesajelor : 1311 Varsta : 34 Localizare : Doha - Qatar Reputatie : 7107 Data de inscriere : 28/03/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mier Sept 17, 2014 2:23 am | |
| Tot la lucruri pozitive si tot legat de nasi, luni am venit de la Arad la Timisoara cu IR 1744 Baia Mare-Timisoara N. In Arad au urcat 2 tineri la vreo 30 de ani fara bilet, iar nasul i-a dat jos fara drept de apel in Aradu Nou. Bine, ca pe urma dupa ce a plecat trenul si-a luat semnele obscene de rigoare de la cei 2 tarani e alta treaba ... Oricum, bravo pentru hotarare si corectitudine. Aaaa ... si sa nu uit. Tot luni dimineata am ajuns in Arad de la Budapesta cu Dacia fara NICI UN minut de intarziere. Dupa patania din august cand am avut 2 ore intarziere, acum chiar am fost placut surprins ca a ajuns la timp, cu tot cu statul in vama si lucrarile la linie de la unguri. |
| | | Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6909 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin Sept 26, 2014 11:39 pm | |
| Astazi, 1833 a plecat PLIN din Cluj. Efectiv plin, se statea si in picioare pana in Oradea. O raritate asa ceva.... . |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25568 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Sam Sept 27, 2014 12:22 am | |
| Aşteptaţi-vă la aglomeraţie zilele astea, pe 1 octombrie începe anul universitar. Unele universităţi îşi încep cursurile chiar de luni, 29.09.. _________________ :TTT:
|
| | | IonutChircu
Numarul mesajelor : 813 Varsta : 43 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6222 Data de inscriere : 05/05/2010
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Lun Oct 27, 2014 12:17 pm | |
| Cel mai comod drum pe care l-am facut in ultima vreme de la Breaza la Bucuresti Nord cu R11032 ! Pacat de vagoanele alea 19/20-55 ca sunt folosite pe Regio. Spatiu la picioare este suficient, banchetele sunt comode. La dus am mers pana la Predeal cu IR si abia aveam loc la picioare in mizeria aia de "bou vagon" 21-76. Si mai e si masuta aia care te incomodeaza maxim daca vrei sa te ridici. De confortul din etajate nici nu mai vorbesc, nu stiu care minte "luminata" din CFR a proiectat scaunele alea dar parca le-a facut cu scopul de a alunga clientii... |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22395 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Lun Oct 27, 2014 12:24 pm | |
| Spatiu ingust in etajate era si inainte la etajate pana sa fie modernizate, asa sunt vagoanele de Regio, mai inghesuite sa fie cu capacitate mare, sunt vagoane destinate traficului de naveta in special deci nu mergi 10 ore cu asa ceva deci sunt ok pentru o calatorie scurta, asa erau si vagoanele 21-47, distanta intre banchete fiind foarte mica . Vagoanele 19/20-55/54, au fost vagoane bune la vremea lor dar cum dotarile nu mai corespund pentru standardul rangului de IR acum circula pe Regio si acolo le este locul . Viitorul ne va aduce doar vagoane salon, ca ne place sau nu asta sa hotarat in toata Europa asta facem si noi . |
| | | IonutChircu
Numarul mesajelor : 813 Varsta : 43 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6222 Data de inscriere : 05/05/2010
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Lun Oct 27, 2014 2:33 pm | |
| - Karpaty a scris:
- Spatiu ingust in etajate era si inainte la etajate pana sa fie modernizate, asa sunt vagoanele de Regio, mai inghesuite sa fie cu capacitate mare, sunt vagoane destinate traficului de naveta in special deci nu mergi 10 ore cu asa ceva deci sunt ok pentru o calatorie scurta, asa erau si vagoanele 21-47, distanta intre banchete fiind foarte mica .
Vagoanele 19/20-55/54, au fost vagoane bune la vremea lor dar cum dotarile nu mai corespund pentru standardul rangului de IR acum circula pe Regio si acolo le este locul . Viitorul ne va aduce doar vagoane salon, ca ne place sau nu asta sa hotarat in toata Europa asta facem si noi . Stiu, dar na, mai comentez si eu Oricum, "dotarile" de la IR-uri sunt departe...momentan vagoanele alea nu-s decat niste cotetze...nu am vazut la niciun vagon ca acele lumini pentru citit sa functioneze si uite asa sta lumina aprinsa in tot trenul chiar daca normal ar fi noaptea sa ii se scada intensitatea, la multe vagoane AC-ul e mort, si dupa mine cea mai importanta dotare este confortul pe care ti-l ofera scaunul. Nu prize, LCD-uri si mai stiu eu ce figuri. Iar la cotetzele astea scaunele sunt extrem de incomode, spatiul de la picioare si de la bagaje este , asa cum ai zis, facut pentru mers maxim 100km, in nici un caz pentru drumuri Bucuresti - Iasi sau mai stiu ce alte rute lungi. In alta ordine de idei, cred ca problema arzatoare la CFR era si este in continuare infrastructura, nu conditiile de drum. Degeaba ai toate floricele pe/in vagoane daca trenul merge ca o roaba. Sti vorba aia...ce-i lipseste chelului ? Tichie de margaritar... Asa cum s-au obtinut derogari/amanari la atatea chestii, s-ar fi putut obtine si aici, iar banii aruncati pe bou-vagoane sa fie folositi la refacerea infrastructurii care e la pamant. Nu de alta dar daca pe calatori ii mai pacalesti cumva, pe comerciantii sau producatorii care transporta marfa nu prea merge. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22395 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Lun Oct 27, 2014 3:42 pm | |
| Tocmai din cauza asta eu ocolesc mersul cu IR, platesti mult si mergi cu mortul iar conditiile sunt cum sunt, prefer sa merg cu Regio ca in unele ai conditii bune, vagoane compartimentate, caldura buna iarna, in 20-54 e super bine, plus ca pretul platit pe calatorie e cel mai mic posibil la Regio . Iar daca mergi la plimbare cum merg eu, nu ai de ce sa te grabesti si sa iei IR Am mers cu vagoanele 21-86 Bucuresti-Timisoara, nu poti sa dormi, nu vezi nimic ca bat neoanele alea in ochi toata noaptea, nu mai e ce a fost trenul, mai rau te chinui acum in tren dar astea sunt normele moderne pentru vagoane, sa nu mai zic ca bate si clima in fata daca stai la geam, adica un aer rece de ingheti in maxim 10 minute si trebuie sa suporti asta 9 ore . Sa mearga clima dar ziua in mijlocul verii nu toamna si pe timp de noapte au zis oamenii la nas sa il opreasca, nasul la dat mai incet, cand a venit a doua oara era sa il ia la bataie ca a inghetat toata lumea si el nu vroia sa il opreasca, niste id***ti, pana la urma la oprit ca sigur pleca batut din vagon . Lampile pentru citit nu merg pentru ca trebuie oprita lumina cu neoane sa mearga lampile de citit si cica nu au voie sa opreasca lampile cu neoane, cel mult lasa pe prima treapta, adica unu merge unu e oprit, si iar nu mi se pare normal, daca e tren de noapte, trebuie puse vagone compartimentate sau daca tot baga vagon salon sa stinga luminile si sa ramana becurile de veghe ca e noapte totusi !!! Ce frumos era cand eram noi copii, pe la 14-15 ani cand am inceput sa merg prin traseele prin tara, erau pe accelerate vagoane 20-57, stingeai lumina in compartiment, era intuneric noaptea, vedeai afara mai ales cand era luna plina, caldura era din belsug nu cu portia ca acum, vremuri frumoase, dar lumea evolueaza si totul se schimba, acum mai intalnesti ceva similar doar la unele Regio care au vagoane 20-54/55 si 20-49 dar tot nu e cum era pe vremuri . |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
| |
| | | | Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |