Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Revista presei (partea II)

In jos 
+94
mishu_edm
cristyadaX
Andrey_tm
srazvi
andreiutzu
George33
cstefan
cristi ar
Radu Tudor
mtk
riciu
DAS 2011
dany90
stefan_br
Rarau
user dezactivat...
redeme
ldh80
Grigor
mureseanu_976
060-EA078
Florin C
buldozer2
Stratan-Tttggvv
didinul
bogdan srl
Hurricane
Vlad
kristi kkk
membru inactiv
mardaryroby
cont inactiv
ionutz85
1nt3rp0l_106
TVlad
Ciprian
Vale
iDorin
manuela
RomanianTrain
cont dezactivat .
bostanescu gigel
Polpot
AndiCFR
traian
cardinal
halmarius
orestte
Laur
Marius
Scoop
M.I.C.I.
ravers75
Cobra
Goanga
alex03bv
MariusM
acdb
DPS
rizelgeorgel2004
rich1974
laur 133
ATM
Balto
cristi CFR
lovekomotive
Gabry Gabriel
Vitosa
ionutz72
Andrei
Dr2005
Amiralul
IonutChircu
Nesebar
Razvan
cnusi
Norbi
COSTACHE MIHAIL
tuborgtnp
razvan - trenuri
bostanesku gigel
040EC100
The Legend
eu
popovici
IonutCFR2009
Nk11
AlexD
Adrian78
nenuandrei
Costin.H
mihaiuc
DUAL
Luna
98 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 55 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
stefan_br
V.I.P Member
V.I.P Member
stefan_br

Numarul mesajelor : 511
Localizare : Braila/Bucuresti
Reputatie : 5848
Data de inscriere : 23/05/2010

Revista presei (partea II) - Pagina 43 Empty
MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 43 Icon_minitimeMier 08 Feb 2012, 20:36

Chiar si primavara o poti pati la CFR.Eu in 2010 (tot cu trenul de Brasov) am stat 2 ore in Sinaia, timp in care alte trenuri au trecut nestingherite "cica erau mai importante".Fireste...era pe vremea modernizarilor de pe tronsonul Campina-Predeal!Dar acest tren in mod normal nu avea pe vremea acea mai mult de 10-20 de minute intarziere (eu am avut ghinionul sa am 2 ore inatrziere).
Sus In jos
dany90

Numarul mesajelor : 54
Reputatie : 5296
Data de inscriere : 23/07/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 43 Icon_minitimeMier 08 Feb 2012, 20:52

“Calatorii au beneficiat de transport pana la destinatia finala. Nu sunt percepute si nu vor fi percepute taxe suplimentare de transport in ciuda faptului ca nu se circula pe ruta directa, se circula pe ruta ocolita, pe unde se poate circula pe linii pe care se poate circula optim”, a declarat Adrian Vlaicu, directorul de marketing al CFR Calatori pentru Stirileprotv.

Ce spuneti de asta referitor la trenul groazei?
Sus In jos
stefan_br
V.I.P Member
V.I.P Member
stefan_br

Numarul mesajelor : 511
Localizare : Braila/Bucuresti
Reputatie : 5848
Data de inscriere : 23/05/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 43 Icon_minitimeMier 08 Feb 2012, 21:22

Este o bataie de joc, ar trebui sa iasa public si sa-si ceara scuze, impreuna cu demisia!Fireste ca intr-o tara civilizata aceasta calatorie (daca o putem numi calatorie) ar fi gratis, ba chiar si niste despagubiri simbolice cred ca s-ar preta!
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18756
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24335
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 43 Icon_minitimeMier 08 Feb 2012, 21:31

Domnul Vlaicu este depasit total as fi curios ce il recomanda in postul de director de marketing cand nivelul oasagerilor transportati este in cadere libera si departamentul lui cam raspunde de cauza asta.Sa nu mai zic ca la tv se lauda ca sunt utilaje in teren ca s-au defectat asta e partea a doua!!
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8303
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 43 Icon_minitimeMier 08 Feb 2012, 21:42

Oricum mie mi-ar fi placut sa fiu in trenul ala, sa mai iau si mancare/bautura moka, si sa am si cazare, totul la un pret de bilet normal de tren !!!
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22396
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 43 Icon_minitimeMier 08 Feb 2012, 21:44

Astazi in Gara de Nord cand mai multe persoane intrebau ce fac nu baga nimic suplimentar spre Constanta ca stau aici de 2 zile si nu mai au bani de hotel de nimic , raspunsul a fost nu se circula si atat nici nu a stat la discutii cu ei a trecut la alta persoana . Eu am inteles ca angajatii CFR nu au respect pentru publicul calator pentru ca asa a fost mereu vrei sa mergi cu trenu ? astea sunt conditiile , vrei bine nu esti liber sa pleci , cam asa se intampla .

Pe peron ma uitam cum trage trenu de Sibiu , langa mine un grup de 4 femei angajate in regionala Bucuresti asteptau si ele trenu sa plece spre Ploiesti ; Campina si vorbeau de situatie ca in gara a inceput lumea sa faca scandal pentru ca nu este tren spre moldova , la care tot ele in ras si batjocora radeau ca : "auzi si la astia , vor tren suplimentar nu inteleg ca e linia blocata , cica sa le trimita elicopter avioane si ce le mai bubuie capul " radeau de nu aveau treaba , deci ............ asta e gandirea angajatilor CFR fata de noi cei ce platim bilete de asta nu mai vreau sa platesc bilet mai bine i dau lu nasu , asa e si el mai fericit ca se duce acasa cu ceva ban in buzunar si eu sunt fericit ca am iesit mai ieftin , asta e realitatea .

Numarul mesajelor : 385
Reputatie : 5206
Data de inscriere : 18/09/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 43 Icon_minitimeMier 08 Feb 2012, 22:05

In general romanul este mai interesat de capra vecinului decat sa-si faca el bine treaba, sa castige mai bine si evident sa fie multumit. Probabil ca daca cucoanele aveau trenul anulat si nu puteau sa ajunga acasa, injurau de mama focului. Asa, ce le trebuie la moldoveni si la constanteni tren ? ele oricum isi primesc salarul, chiar daca se blocheaza toata reteaua feroviara !! Din pacate mentalitatea asta persista in toate domeniile, doar ca in sectorul privat te motiveaza un salar mai mare, sau perspectiva foarte probabila de a fi dat afara. Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8368
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 43 Icon_minitimeJoi 09 Feb 2012, 13:47

http://www.adevarul.ro/locale/alexandria/ger-tren-international-blocat-zapada-nameti-CFR-Alexandria-Teleorman_0_642536311.html

SI

http://www.monitorulsv.ro/Local/2012-02-08/Suceveni-captivi-in-trenul-groazei
Sus In jos
riciu

riciu

Numarul mesajelor : 1376
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6666
Data de inscriere : 27/06/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 43 Icon_minitimeJoi 09 Feb 2012, 20:11

karpaty a scris:
Astazi in Gara de Nord cand mai multe persoane intrebau ce fac nu baga nimic suplimentar spre Constanta ca stau aici de 2 zile si nu mai au bani de hotel de nimic , raspunsul a fost nu se circula si atat nici nu a stat la discutii cu ei a trecut la alta persoana . Eu am inteles ca angajatii CFR nu au respect pentru publicul calator pentru ca asa a fost mereu vrei sa mergi cu trenu ? astea sunt conditiile , vrei bine nu esti liber sa pleci , cam asa se intampla .

Pe peron ma uitam cum trage trenu de Sibiu , langa mine un grup de 4 femei angajate in regionala Bucuresti asteptau si ele trenu sa plece spre Ploiesti ; Campina si vorbeau de situatie ca in gara a inceput lumea sa faca scandal pentru ca nu este tren spre moldova , la care tot ele in ras si batjocora radeau ca : "auzi si la astia , vor tren suplimentar nu inteleg ca e linia blocata , cica sa le trimita elicopter avioane si ce le mai bubuie capul " radeau de nu aveau treaba , deci ............ asta e gandirea angajatilor CFR fata de noi cei ce platim bilete de asta nu mai vreau sa platesc bilet mai bine i dau lu nasu , asa e si el mai fericit ca se duce acasa cu ceva ban in buzunar si eu sunt fericit ca am iesit mai ieftin , asta e realitatea .

Daca am inteles eu bine angajatii CFR faceau "misto" de cei care voiau sa calatoreasca cu trenul in zonele blocate. Daca am inteles corect mesajul tau, consider ca "mistoul" era normal. Dupa parerea mea decat sa stai intr-un camp in frig (fara de nici unele) mai bine stai in gara si macar nu ingheti. Adica oricat de nesimtiti sunt cei de la CFR mi se pare lipsa de minte sa vrei sa ingheti de frig undeva blocat. Da, sunt de acord ca CFR nu si-a facut datoria sa deblocheze linia dupa ce s-a potolit viscolul, dar asta e alta chestiune. Insa sa fie o linie blocata si tu ca si calatori sa insisti aiurea (ca sa nu zic altfel) ca vrei sa mergi pe acolo....
Sus In jos
Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

Numarul mesajelor : 742
Varsta : 44
Reputatie : 5455
Data de inscriere : 23/01/2012

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 43 Icon_minitimeVin 10 Feb 2012, 16:11

dezamagitoare doamna Boagiu Sad
aveam o alta impresie despre ea Crying or Very sad

SCANDAL: Boagiu DĂ VINA PE ANM pentru modul în care au fost deszăpezite drumurile
10 feb 2012, 12:59 | Actualizat (acum o oră)

Fostul ministru al Transporturilor Anca Boagiu a declarat că singurii care poartă o vină asupra modului în care au fost efectuate deszăpezirile drumurilor şi căilor ferate ar fi cei de la ANM, care nu ar fi dat un preaviz.

"Ceea ce n-a fost chiar în regulă a fost timing-ul în care noi am primit avertizările, care au fost fără preaviz. Nu se face nimeni vinovat. Ne uităm la vreme şi vedem cantitatea de zăpadă şi vântul puternic care au afectat ţara", a spus Boagiu, la conferinţa de bilanţ a Ministerului Transporturilor.

În acelaşi timp, ministrul a adăugat că, în ciuda condiţiilor meteo extrem de grele, drumarii şi angajaţii CFR care se ocupă de deszăpezire şi-au riscat viaţa pentru a debloca circulaţia.

La începutul săptămânii trecute Boagiu anunţa că responsabilii cu deszăpezirea care nu şi-au îndeplinit atribuţiile, din Ministerul Transporturilor şi companiile din subordinea instituţiei, vor fi sancţionaţi.

Ceremonia de predare-primire a portofoliului Transporturilor va avea loc vineri, de la ora 16.45.
Sus In jos
Costin.H

Costin.H

Numarul mesajelor : 654
Reputatie : 6160
Data de inscriere : 15/12/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 43 Icon_minitimeVin 10 Feb 2012, 16:20

nici iarna nu-i ca vara, ca sa citez un mare mentor al fostului ministru.
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Reputatie : 8692
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 43 Icon_minitimeVin 10 Feb 2012, 16:38

Ia mai dati-o Twisted Evil de proasta ca nici cursiv nu e in stare sa vorbeasca, o traseista politica marca basesciana.
Sus In jos
Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

Numarul mesajelor : 742
Varsta : 44
Reputatie : 5455
Data de inscriere : 23/01/2012

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 43 Icon_minitimeVin 10 Feb 2012, 17:36

un video interesant :

http://www.realitatea.net/imagini-apocaliptice-cu-vremea-rea-filmate-din-tren-video_912617.html

IMAGINI APOCALIPTICE cu vremea rea, filmate din tren VIDEO
10 feb 2012, 10:59 | Actualizat (acum 4 ore)
Muncitorul CFR | Comentariu: Muncitorul CFR

Adevăratul motiv pentru care nu au circulat trenurile pe tronsonul Ciulniţa - Feteşti

video postat de un lucrator CFR

postez din comentarii :

Vai de capu lor! Si catenara e noua Sad Pacat ca se alege prafu asa usor de ea. Zona aia se ruleaza cu 140 kw/h pe timp de vara, asa ca idee

Bravo voua ca ati filmat conditiile in care munciti! Pacat ca noi(ramura Linii) nu am facut acest lucru in timpul acestui viscol.

Daca incuiatii de la CFR dadeau aceste imagini in masmedia din timp, cu siguranta nu era asa aspru criticati. Puteau sa previna si calatorii din timp asupra faptului ca pot ramane inzapeziti oricand. Dar nu, prefera tacerea si sa ne spuna sa ne bucuram de faptul ca nu au cerut bani in plus de la cei care au fost plimbati in tara pe rute ocolitoare. Cand o sa cunoasca companiile de stat cuvantul TRANSPARENTA??? Era mult mai simplu si nu presupunea niciun efort din partea lor prezentarea acestor imagini.
Tot respectul pentru acei muncitori de la CFR care in asemenea conditii au incercat sa repare ceea ce sefii lor din birourile calde nu puteau sa explice.
Sus In jos
DPS

DPS

Numarul mesajelor : 2206
Reputatie : 7575
Data de inscriere : 27/04/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 43 Icon_minitimeVin 10 Feb 2012, 20:16

De mentionat ca daca nu se producea fenomenul de "ploaie inghetata", catenara nu avea cum sa aiba asemenea oscilatii, indiferent de viteza vantului !

Intr-adevar, imaginile sunt socante...sa speram ca nu a fost afectata foarte tare catenara...o lucrare absolut noua care din pacate a trebuit sa treaca prin ce e mai rau...Sad
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/DPSRomania/videos
nenuandrei
V.I.P Member
V.I.P Member
nenuandrei

Numarul mesajelor : 1542
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti Nord
Reputatie : 6393
Data de inscriere : 16/09/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 43 Icon_minitimeVin 10 Feb 2012, 21:21

Am vazut filmuletul postat de Dragos si din acest film trag doua concluzi
1)Linia de contact nu va rezista mai mult de 3 ani la un asemenea vant
2)In primavara va trebui sa fie schimbata toata linia de contatc si nu va costa mult
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/nenuandrei1
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 43 Icon_minitime

Sus In jos

Revista presei (partea II)
Sus 
Pagina 43 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 55 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Revista presei (partea III)
» Revista presei (partea IV)
» Revista presei (partea I)
» Revista presei
» Revista presei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: