|
| Mersul trenurilor 2011-2012 | |
|
+85rich1974 M.I.C.I. user dezactivat... alexmorph3us marius_m Vlad Scoop orestte Caravelle_Zg saint Marius Iulian billy752-istu andreikiki ATM 060DA1076 cnusi cristi CFR Razvan Tudor manuela dandel Dr2005 DAS 2011 Saruman Balto augustin_ciuraru alex03bv clauadrian24 dragutz_blue2010 Zoli bubu Silver get. marissa kristi kkk mtk puscasflaviu ionutz72 popovici Marius v43v63 COSTACHE MIHAIL petre112 Karl ovivi decward redeme nenuandrei halmarius 1nt3rp0l_106 Ryan Anderson iDorin tuborgtnp Costin.H Nk11 Adrian78 bostanesku gigel Luna eu Cobra IonutCFR2009 cardinal Vitosa ravers75 AlexD traian mihaiuc Jhonyla ionutz85 marius_catalin84 lovekomotive Alex Avram cont inactiv Ionutz cortexedge rizelgeorgel2004 calin941-2 Adisoft1991s iuli.hard razvan - trenuri bogdan srl DUAL George33 The Legend Nesebar AndiCFR 89 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Mar Noi 29, 2011 11:24 pm | |
| - popovici a scris:
- karpaty a scris:
- paall a scris:
- sunt trecute in mers trenurile TFG Buzau=Buc.Nord si retur ??
Da Poti sa-mi zici si mie orele de plecare si sosire din si la gara Buzau si in ce statii opreste intre Ploiesti Sud si Buzau ? Am doar mersul dintre Bucuresti si Cricov... tren 15207 : Mizil-12:54 ; Buzau-13:28 tren 15209 : Mizil-19:01 ; Buzau-19:35 tren 15206 : Buzau-07:30 ; Mizil-08:03 tren 15208 : Buzau-14:30 ; Mizil-15:03 |
| | | popovici Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6048 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Mar Noi 29, 2011 11:36 pm | |
| - karpaty a scris:
- popovici a scris:
- karpaty a scris:
- paall a scris:
- sunt trecute in mers trenurile TFG Buzau=Buc.Nord si retur ??
Da Poti sa-mi zici si mie orele de plecare si sosire din si la gara Buzau si in ce statii opreste intre Ploiesti Sud si Buzau ? Am doar mersul dintre Bucuresti si Cricov... tren 15207 : Mizil-12:54 ; Buzau-13:28 tren 15209 : Mizil-19:01 ; Buzau-19:35
tren 15206 : Buzau-07:30 ; Mizil-08:03 tren 15208 : Buzau-14:30 ; Mizil-15:03 Multumesc frumos ! Deci intre Ploiesti Sud si Buzau are o singura oprire ??!!! TFG lanseaza deci trenuri regio cu medie de viteza 60 km/h , adica foarte aproape de ce poate CFR cu trenuri IR dar si cu tarife pe masura... Tactica privatilor foarte probabil va da roade pe sectiile interoperabile iar CFR va deveni un fel de TAROM adica scump pe toate liniile...Eu prefer mai bine sa dea materialul rulant la privati ... |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Mier Noi 30, 2011 12:05 am | |
| Ce material rulant să dea la privaţi? Că în afară de câteva trenuri (şi nici alea zilnic), restul sunt 100% nerentabile. Privaţii au şi vor mai aduce automotoare şi rame electrice, nu or să târâie un EA cu 3 vagoane, chiar dacă li-l face cadou CFR Călători şi vagoanele alea au internet, fotolii din piele şi stewardese sexy în ele. _________________ :TTT:
|
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Mier Noi 30, 2011 12:08 am | |
| La fel si Regiotrans are Regio pe Brasov-Craiova/Iasi si opreste la fel ca un IR dar pretul va fi Regio , deci mult mai ieftin , usor usor poate vom avea si concurenta intre CFR-Calatori si Privati , numai asa poate mai scad tarifele si la CFR sau vor veni cu fel si fel de facilitati cum au bagat acum in Decembrie -25% la biletele on-line . |
| | | popovici Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6048 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Mier Noi 30, 2011 12:16 am | |
| - Dr2005 a scris:
- Ce material rulant să dea la privaţi? Că în afară de câteva trenuri (şi nici alea zilnic), restul sunt 100% nerentabile. Privaţii au şi vor mai aduce automotoare şi rame electrice, nu or să târâie un EA cu 3 vagoane, chiar dacă li-l face cadou CFR Călători şi vagoanele alea au internet, fotolii din piele şi stewardese sexy în ele.
De acord cu tine insa eu ma gandeam la Desiro care bantuie ca IC-uri sa le ia privatii pe post de regioexpres de exemplu...Si zecile de rame Bombardier (dedicate in mod normal trenurilor regio) pe care le va primi CFR in urmatorii 5 ani sa le dea si pe alea la privati in loc sa le foloseasca pe post de IC si sa mearga CFR-ul cu Caravelle si alte rapciugarii... Plus sagetile de Tulcea sa le ia tot privatii si sa le puna acolo unde trebuie , adica pe linii neelectrificate... Tie nu ti se pare ca e cam bataie de joc pe banii nostrii ? Banii aia de sageti , bombardiere , AVA , Phoenix s.a.m.d. sunt bani de la buget proveniti din taxe si impozite , adica din buzunarul nostru...Sa ia tot materialul rulant si sa-l dea la privati daca tot fac misto pe banii nostrii ! |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7654 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Mier Noi 30, 2011 10:47 am | |
| - manuela a scris:
- tuborgtnp a scris:
- @ manuela Incerc sa nu vorbesc aiurea.In Balota, opresc toate, e varf de panta.In restul statiilor, fara a le lua pe rand, fie se lasa grupe, fie sunt multi calatori (recte Rosiori).Din punctul meu de vedere...caliatea serviciilor oferite (timpi, etc) e direct proportionala cu infrastructura.Si tot o parere personala, e ca ar fi fost normal sa ne agitam pentru IC bucuresti - constanta.IC-urile nu aveau voie sa opreasca pana la destinatie.Parerea mea.
asta era pe vremuri fix ca si in cazul statiei barnova.din cate stiu(circul des pe acolo)oprirea ,,ic,,,inbarnova a fost suprimata iar in balota stationeaza 1 minut timp in care nu cred ca pot face ,,revizii,,.pentru rosiori sunt trenuri interregio si regio.sa facem un calcul simplu,rosiori are undeva la 30 mii locuitori,ar fi de ajuns sa opreasca doar 4-5 perechi de trenuri cu destinatia bucuresti nord(ma refer la tr de rang superior) si nu toate 8.sunt resedinte de judet care au injur de 200.000 loc si sunt legate de 1-2 perechi de trenuri cu capitala si nu mai face nimeni atata caz cu toate ca poate ar trebui mai multe(a se vedea oradea,tg mures). Draga! Nu am intrat de luni pe forum, dar am o surpriza imensa cu privire la aceasta dezbatere referitoare la Marasesti, Iasi, Rosiori, etc. Cunosc statia Rosiori destul de bine, trenurile de rang superior sunt folosite toate! Nu e vorba doar de Bucuresti. Acestea unesc Rosioriul cu Bucuresti, Craiova, Tg, Jiu, Deva, Arad, Cluj, Alba Iulia, Timisoara, Giurgiu, Resita, rimnicu vilcea, Sibiu. Am enumerat suficiente orase care fac legatura cu Rosiori si de aici mai departe la Alexandria, Turnu Magurele sau Zimnicea. Daca n-ai observat, magistrala 900 are o portiune oarecum de tranzit, precum bucuresti-brasov, sau pana la Ploiesti si de aici mai departe, nu toate trenurile acestea merg pe o singura relatie. Poate nu toate IC-urile justifica oprirea la Rosiori dar restul Trenurile da. In consecinta decat ocuparea ator pagini cu carcoteli mai bine spunem ceva cu rost. |
| | | manuela
Numarul mesajelor : 603 Reputatie : 5410 Data de inscriere : 03/11/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Mier Noi 30, 2011 2:06 pm | |
| - kristi kkk a scris:
- manuela a scris:
- tuborgtnp a scris:
- @ manuela Incerc sa nu vorbesc aiurea.In Balota, opresc toate, e varf de panta.In restul statiilor, fara a le lua pe rand, fie se lasa grupe, fie sunt multi calatori (recte Rosiori).Din punctul meu de vedere...caliatea serviciilor oferite (timpi, etc) e direct proportionala cu infrastructura.Si tot o parere personala, e ca ar fi fost normal sa ne agitam pentru IC bucuresti - constanta.IC-urile nu aveau voie sa opreasca pana la destinatie.Parerea mea.
asta era pe vremuri fix ca si in cazul statiei barnova.din cate stiu(circul des pe acolo)oprirea ,,ic,,,inbarnova a fost suprimata iar in balota stationeaza 1 minut timp in care nu cred ca pot face ,,revizii,,.pentru rosiori sunt trenuri interregio si regio.sa facem un calcul simplu,rosiori are undeva la 30 mii locuitori,ar fi de ajuns sa opreasca doar 4-5 perechi de trenuri cu destinatia bucuresti nord(ma refer la tr de rang superior) si nu toate 8.sunt resedinte de judet care au injur de 200.000 loc si sunt legate de 1-2 perechi de trenuri cu capitala si nu mai face nimeni atata caz cu toate ca poate ar trebui mai multe(a se vedea oradea,tg mures). Draga! Nu am intrat de luni pe forum, dar am o surpriza imensa cu privire la aceasta dezbatere referitoare la Marasesti, Iasi, Rosiori, etc. Cunosc statia Rosiori destul de bine, trenurile de rang superior sunt folosite toate! Nu e vorba doar de Bucuresti. Acestea unesc Rosioriul cu Bucuresti, Craiova, Tg, Jiu, Deva, Arad, Cluj, Alba Iulia, Timisoara, Giurgiu, Resita, rimnicu vilcea, Sibiu. Am enumerat suficiente orase care fac legatura cu Rosiori si de aici mai departe la Alexandria, Turnu Magurele sau Zimnicea. Daca n-ai observat, magistrala 900 are o portiune oarecum de tranzit, precum bucuresti-brasov, sau pana la Ploiesti si de aici mai departe, nu toate trenurile acestea merg pe o singura relatie. Poate nu toate IC-urile justifica oprirea la Rosiori dar restul Trenurile da. In consecinta decat ocuparea ator pagini cu carcoteli mai bine spunem ceva cu rost. draga!!!ce oras asa de important este rosiori astfel incat sa necesite opririle tutuor trenurilor de rang superioe?chiar asa de multa lume merge de la rosiori la timisoara sau bucuresti??dupa cum pui tu problema ar trebui ca orasele foarte mari(peste 300 mii ) si mari (peste 200 mii) sa aiba cate 15 perechi de trenuri cu bucurestiul daca facem proportia intre rosiori care are 30 mii si restul.nu asa iti exprimi patriotismul local!!! |
| | | rich1974
Numarul mesajelor : 430 Varsta : 50 Localizare : jud Arges Reputatie : 5274 Data de inscriere : 20/08/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Mier Noi 30, 2011 2:15 pm | |
| sincer, nu conteaza cat de mare e orasul, conteaza cati calatori folosesc statia aia. oprirea sau nu a unui tren este justificata, logic, de numarul de calatori. daca niste "competenti" au facut niste reguli ca trebuie sa opreasca un tren dupa nr de locuitori al orasului, asta nu inseamna nimic. un tren opreste intr-o statie in functie da clienti! |
| | | manuela
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Mier Noi 30, 2011 2:34 pm | |
| - rich1974 a scris:
- sincer, nu conteaza cat de mare e orasul, conteaza cati calatori folosesc statia aia. oprirea sau nu a unui tren este justificata, logic, de numarul de calatori.
daca niste "competenti" au facut niste reguli ca trebuie sa opreasca un tren dupa nr de locuitori al orasului, asta nu inseamna nimic. un tren opreste intr-o statie in functie da clienti! si tu spui ca in rosiori sunt calatori garla raporat la cei 30 mii loc.?!ceea ce spui tu nu prea se potriveste dar ma rog daca asa spui ,nu pot sa-ti schimb opinia.pai sa propui sa opreasca si internationalele,nu de alta dar sa aiba tren direct oamenii de afaceri care vor sa isi deschida o companie multinationala in rosiori. |
| | | laur 133
Numarul mesajelor : 415 Varsta : 39 Localizare : Craiova Reputatie : 5701 Data de inscriere : 01/06/2010
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Mier Noi 30, 2011 4:52 pm | |
| IC pe relatia Craiova -Bucuresti face conform noului mers 2:48 ore desi are numai 2 opriri ,fata de IR 1826 care face numai 2:45 cu 4 opriri.Daca IC nu ar mai opri la Caracal si Rosiori ar putea sa faca max 2:30 min.Totusi nu-mi dau seama de ce IC face mai mult decat un IR cu 3 min desi are si mai putine opriri .este si de rang mai mare si deci ar trebui sa se justifice ,si are probabil si tonajul mai mic(in genral IC are 3-4 vagoane). Ce diferenta mai este intre IC-IR? de viteza -nu.Confort ... |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18745 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24321 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Mier Noi 30, 2011 6:05 pm | |
| Cred ca IR1826 e trecut gresit pe infofer in livret scrie sosire Bucuresti 10.10 nu 10.00 cum e trecut pe infofer..Cel mai rapid IR e 361 2h52min cu 3 opriri de 1min |
| | | manuela
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Mier Noi 30, 2011 8:06 pm | |
| [quote="laur 133"]IC pe relatia Craiova -Bucuresti face conform noului mers 2:48 ore desi are numai 2 opriri ,fata de IR 1826 care face numai 2:45 cu 4 opriri.Daca IC nu ar mai opri la Caracal si Rosiori ar putea sa faca max 2:30 min.Totusi nu-mi dau seama de ce IC face mai mult decat un IR cu 3 min desi are si mai putine opriri .este si de rang mai mare si deci ar trebui sa se justifice ,si are probabil si tonajul mai mic(in genral IC are 3-4 vagoane). Ce diferenta mai este intre IC-IR? de viteza -nu.Confo
pai eu am semnalat aceasta problema (ca nu este diferenta intre ic si ir) dar unii au sarit in capul meu.ba sa opreasca la rosiori ,ba la marasesti,ba la filiasi sau balota etc.la noi este o bataie de joc cu rangurile.daca ar putea ar pune sa opreasca ic si in avrig sau mehadia noua (oprea in trecut acceleratul tm-mg) daca ar trece prin aceste statii la ora cand ies de la munca navetistii. |
| | | cardinal
Numarul mesajelor : 3333 Reputatie : 8736 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Mier Noi 30, 2011 8:18 pm | |
| sunt curios, reducerea aia de fidelitate, daca schimbi mai multe trenuri, se cumuleaza cu cea de dus intors ? |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Mier Noi 30, 2011 8:30 pm | |
| Zilele trecute intreba cineva daca TFC opereaza cu trenuri electrice Buzau-Buc-Buzau, m-am interesat la ei si opereaza doar cu automotoare. |
| | | Nesebar Administrator
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Joi Dec 01, 2011 12:08 am | |
| TFC introduce un nou tren si pe ruta Galati-Buzau si retur , nu va circula S+D . Plecare 7:00 Galati , Sosire 10:00 Buzau ; Plecare Buzau 11:45 , Galati Sosire 14:49 . Era bine de bagau Galati-Urziceni-Bucuresti , eventual de faceau vechiul 7006 cu plecare din Galati la 00:00 si sosire dimineata devreme in Bucuresti , ce bun era acel Personal . |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 | |
| |
| | | | Mersul trenurilor 2011-2012 | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |