|
| Mersul trenurilor 2011-2012 | |
|
+85rich1974 M.I.C.I. user dezactivat... alexmorph3us marius_m Vlad Scoop orestte Caravelle_Zg saint Marius Iulian billy752-istu andreikiki ATM 060DA1076 cnusi cristi CFR Razvan Tudor manuela dandel Dr2005 DAS 2011 Saruman Balto augustin_ciuraru alex03bv clauadrian24 dragutz_blue2010 Zoli bubu Silver get. marissa kristi kkk mtk puscasflaviu ionutz72 popovici Marius v43v63 COSTACHE MIHAIL petre112 Karl ovivi decward redeme nenuandrei halmarius 1nt3rp0l_106 Ryan Anderson iDorin tuborgtnp Costin.H Nk11 Adrian78 bostanesku gigel Luna eu Cobra IonutCFR2009 cardinal Vitosa ravers75 AlexD traian mihaiuc Jhonyla ionutz85 marius_catalin84 lovekomotive Alex Avram cont inactiv Ionutz cortexedge rizelgeorgel2004 calin941-2 Adisoft1991s iuli.hard razvan - trenuri bogdan srl DUAL George33 The Legend Nesebar AndiCFR 89 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3354 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8364 Data de inscriere : 26/05/2011
| | | | cardinal
Numarul mesajelor : 3333 Reputatie : 8736 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Joi Dec 01, 2011 7:44 am | |
| de parca nu erau destule trenuri Galati Buzau, vreo 10 perechi, daca nu ma insel o bila alba pt CFR ca au introdus IR de seara Galati - Bucuresti, 18:10 - 22:37 numai vinerea si duminica, la tanc, sa prinzi unul din ultimele metrouri
|
| | | cnusi
Numarul mesajelor : 80 Reputatie : 4846 Data de inscriere : 07/11/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Joi Dec 01, 2011 9:24 am | |
| Mersul trenului 2012 in format electronic
Descarca AICI |
| | | lovekomotive V.I.P Member
Numarul mesajelor : 751 Varsta : 36 Localizare : Piatra Neamt Reputatie : 6375 Data de inscriere : 20/08/2009
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Joi Dec 01, 2011 10:58 am | |
| Pe mine ma cam enerveaza o chestie si la actualul mers de tren. Acel IR 1655 cu plecare la 7:30 din Bucuresti Nord catre Bacau nu putea fi prelungit spre Bicaz, pt ca ar fi avut oameni mai ales vara cand vin muuulti turisti la Bicaz, Izvorul Muntelui, Durau, Ceahlau, samd. Cele 2 IR care leaga Bucurestiul de Bicaz, ma rog unul e IR celalat e RE, ajung tarziu, la ore cand acei turisti nu prea mai au nici un autobuz spre Durau, si localitati invecinate, iar in Bicaz peste noapte nu ai unde sa stai decat in gara, bine sunt cateva pensiuni in zona (multe doar cu denumirea, nu primesc oaspeti). La fel si in cazul turistilor care merg la tratament la Baltatesti, cand coboara in Piatra Neamt la ora 20:14 sau 21:10 nu mai sunt curse spre Targu Neamt, cel putin din cate stiu eu. Si problema nu se rezuma doar la acei turisti, ci in general. Eu zic ca se putea prelungi acel IR pana la Bicaz. Nu e vorba de patriotism local, dar inainte de 2000 tin minte ca era un accelerat care trecea pe aici pana in 12 spre Piatra Neamt si se intorcea dupa amiaza spre Bucuresti, si era populat. Acel IR ajunge la 12:18 in Bacau, daca ar pleca la 12:30 ar ajunge la 14:10 in Bicaz, iar de acolo se poate intoarce la 14:50 si ar sosi pe la 16:30 in Bacau, deci cu 10 minute inainte de plecarea lui oficiala spre Bucuresti. |
| | | ATM
Numarul mesajelor : 1371 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6638 Data de inscriere : 10/07/2010
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Joi Dec 01, 2011 1:11 pm | |
| Daca or fi ceva calatori care si-or exprima plangerile, poate ca l-or prelungi...niste e-mailuri?
Referitor la TFG/TFC, trenul ala Buzau-Galati mie-mi miroase ca punte de legatura intre parcul rulant galatean, axat pe 703, si cel buzoian, axat pe Nehoiasu si Bucuresti. Din motive tehnice, probabil ca oricum ei schimba periodic parcul intre locatii, si daca tot platesc trasa, incearca marea cu degetul, poate aduna si calatori... Tot TFC am vazut ca au de anul asta o trasa Cluj-Caransebes, prin Teius-Simeria-Ilia-Lugoj. Regiotrans a retrogradat in extrasezon rangul acceleratelor lor la Regio. Buna treaba.
|
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Joi Dec 01, 2011 1:21 pm | |
| sa vedeti calatori ce va avea in zilele de luni Regio Brasov-Buc.nord-Craiova pe sectorul Brasov-Buc, cand era Acc avea peste 100 de calatori lunea, acum ca va fi Regio cu mers de IR cred ca o sa circule rama plina.
CFR de la noul mers nu mai are tren dinspre Ploiesti spre Capitala la 08:16 din PL.Sud cum era Acc 1558 Buzau-Buc.Nord din rama electrica, asa ca la PL.Vest e Regiotrans la 08:25 si din PL.Sud la 08:40 TFG. E mana cereasca ptr calatori nu insa si ptr navetisti care foloseau trenul A 1558.
Cand o sa apara noul mers si pe site-urile lui Regiotrans si TFG ?? |
| | | manuela
Numarul mesajelor : 603 Reputatie : 5410 Data de inscriere : 03/11/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Joi Dec 01, 2011 1:38 pm | |
| - lovekomotive a scris:
- Pe mine ma cam enerveaza o chestie si la actualul mers de tren. Acel IR 1655 cu plecare la 7:30 din Bucuresti Nord catre Bacau nu putea fi prelungit spre Bicaz, pt ca ar fi avut oameni mai ales vara cand vin muuulti turisti la Bicaz, Izvorul Muntelui, Durau, Ceahlau, samd. Cele 2 IR care leaga Bucurestiul de Bicaz, ma rog unul e IR celalat e RE, ajung tarziu, la ore cand acei turisti nu prea mai au nici un autobuz spre Durau, si localitati invecinate, iar in Bicaz peste noapte nu ai unde sa stai decat in gara, bine sunt cateva pensiuni in zona (multe doar cu denumirea, nu primesc oaspeti). La fel si in cazul turistilor care merg la tratament la Baltatesti, cand coboara in Piatra Neamt la ora 20:14 sau 21:10 nu mai sunt curse spre Targu Neamt, cel putin din cate stiu eu. Si problema nu se rezuma doar la acei turisti, ci in general. Eu zic ca se putea prelungi acel IR pana la Bicaz. Nu e vorba de patriotism local, dar inainte de 2000 tin minte ca era un accelerat care trecea pe aici pana in 12 spre Piatra Neamt si se intorcea dupa amiaza spre Bucuresti, si era populat. Acel IR ajunge la 12:18 in Bacau, daca ar pleca la 12:30 ar ajunge la 14:10 in Bicaz, iar de acolo se poate intoarce la 14:50 si ar sosi pe la 16:30 in Bacau, deci cu 10 minute inainte de plecarea lui oficiala spre Bucuresti.
asa ar trebui,nu are rost un tren bucuresti-bacau(fix sec)!ori bucuresti-bicaz,ori buc-suceava,ori buc-iasi. dintr-o data asa a aparut si buc -bacau fix aiurea-n tramvai. |
| | | manuela
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Joi Dec 01, 2011 1:39 pm | |
| - paall a scris:
- sa vedeti calatori ce va avea in zilele de luni Regio Brasov-Buc.nord-Craiova pe sectorul Brasov-Buc, cand era Acc avea peste 100 de calatori lunea, acum ca va fi Regio cu mers de IR cred ca o sa circule rama plina.
CFR de la noul mers nu mai are tren dinspre Ploiesti spre Capitala la 08:16 din PL.Sud cum era Acc 1558 Buzau-Buc.Nord din rama electrica, asa ca la PL.Vest e Regiotrans la 08:25 si din PL.Sud la 08:40 TFG. E mana cereasca ptr calatori nu insa si ptr navetisti care foloseau trenul A 1558.
Cand o sa apara noul mers si pe site-urile lui Regiotrans si TFG ?? viitorul regio ,,regiotrans,, brasov-bucuresti-constanta (vara)craiova(iarna) va avea si grupa de iasi asa cum a fost pana ain prezent acceleratul? |
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Joi Dec 01, 2011 1:46 pm | |
| Scrie in MT, in livrete si pe site-urile cu mersul trenurilor privatii. Inca nu am cumparat mersul ca nu era marti seara la vanzare la Ploiesti. Dupa-masa daca il gasesc il iau. |
| | | saint
Numarul mesajelor : 44 Varsta : 32 Localizare : Brasov Reputatie : 5276 Data de inscriere : 30/07/2010
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Joi Dec 01, 2011 2:24 pm | |
| - manuela a scris:
viitorul regio ,,regiotrans,, brasov-bucuresti-constanta (vara)craiova(iarna) va avea si grupa de iasi asa cum a fost pana ain prezent acceleratul? Da. Va pleca la 6:20 din Brasov, iar in Iasi ajunge la 14:38. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Joi Dec 01, 2011 2:30 pm | |
| - paall a scris:
- sE mana cereasca ptr calatori nu insa si ptr navetisti care foloseau trenul A 1558.
Abonamentul la personal e mai ieftin... biletul la fel (mă rog, vor da pe bilet cât dădeau la naş şpagă la accelerat). Ar trebui să aibă succes, dar să vedem cum vor fi promovate aceste trenuri. _________________ :TTT:
|
| | | manuela
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Joi Dec 01, 2011 2:34 pm | |
| - saint a scris:
- manuela a scris:
viitorul regio ,,regiotrans,, brasov-bucuresti-constanta (vara)craiova(iarna) va avea si grupa de iasi asa cum a fost pana ain prezent acceleratul? Da. Va pleca la 6:20 din Brasov, iar in Iasi ajunge la 14:38. returul cand va fi dat fiind faptul ca la ora 13 va mai pleca un ir cfr spre brasov via sinaia? |
| | | ATM
Numarul mesajelor : 1371 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6638 Data de inscriere : 10/07/2010
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Joi Dec 01, 2011 7:25 pm | |
| Returul Regiotrans: R14066 Iasi (15.34) - Ploiesti (21.56) - Brasov (00.15). NU prea se canibalizeaza cu trenul CFR-ului, care are urmatorul orar: IR1764 Iasi (13.00) - Ploiesti (19.22) - Brasov (21.25). Pentru bucuresteni, cartea MT e de gasit (cel putin eu am gasit-o azi) in Gara de Nord, ca de obicei la casa de bilete 1, rezervari internationale. Probabil ca o fi aparut si la agentia de pe Grivitei. Siii, dupa cateva rasfoieli alandala, ca nici nu stiu unde sa ma uit prima data: Scad multisor timpii de mers. Comparatie edificatoare: A 1642, Baia Mare-Bucuresti. Mersul vechi, inca actual: Baia Mare (15.48) - Buc N (5.40 AM) - 13 ore 52 minute Mersul nou, care vine: Baia Mare(18.30) - Buc N (06.10 AM) - 11 ore 40 minute. Desigur, parte din castig se justifica prin pierderea grupelor de Bistrita si Tg Mures, devenite tren separat. Dar, mai sa fie, un castig de 2 ore si 12 minute nu e rau deloc. Ras-discutatul IR1840 Constanta-Satu Mare are din pacate o pata neagra. Cand is lucrari pe 501 se anuleaza pe distanta Miercurea Ciuc-Ghimes, respectiv Adjud-Siculeni. Sa inteleg ca atunci trenul se sparge in 2...gen Satu Mare-Miercurea Ciuc+Ghimes-Constanta? sau...il anuleaza de nu se vede? un lucru de observat cu atentie. Apare , in sfarsit cu acte in regula, o pereche clasica de trenuri Regio Buzau -Miercurea Ciuc. Adica 5311 la dus si la intors 5316 (plus inca unul, care dubleaza trasa cu 4 ore mai tarziu, 5205). Da, stiu ca in trecut ruta o facea tot o garnitura , sparta in mai multe trenuri, dar acuma e prima data cand chiar e oficial, un singur tren. Mare lucru vezi zice...hm, nu e chiar putin, ruta e ciudata, iar kilometrii multisori - 274 km pe un sens. Pentru un Regio al CFR-ului nu e deloc de neglijat. E chiar al doilea ca distanta al CFR-ului, dupa 2023 si 2024, Arad-Tg Jiu (288 km). Pe Valea Prahovei, idei generale: -se merge in continuare destul de lent. Probabil cand s-or finaliza lucrarile s-o schimba ceva -in Floresti Prahova vor opri de acuma numai Regio, nici un IR nu mai opreste. Nici macar Regio celor de la Regiotrans nu opreste -toate trenurile opresc in prostie in statiunile montane - Busteni, Azuga. Busteniul e sarit doar de 5 trenuri in total (calculat pe ambele sensuri). Pana si EN Ister opreste, atat la dus cat si la intors. E cam exagerat cu Isterul, zic eu. S-o fi asteptand CFR la o invazie masiva de turisti unguri pentru Busteni acu' de sarbatori? -au disparut trasele rusinii, prin care acceleratele de lung parcurs (1642, 1742) luat toate statiile la rand. Acuma exista un personal care face asta. -trenul cu cea mai curata trasa ramane IC531 Avram Iancu (opriri doar in Bucuresti, Ploiesti, Sinaia, Predeal, Brasov). Aaa, sa nu uit. Ce frumos se vede la tabela 800 timpi precum Bucuresti-Ciulnita 1 ora si 3 minute, pentru 109 km...ce frumos s-ar vedea totusi si daca IC-urile ar merge si ele fara oprire pe toata distanta, cum era odata... Aaaa, sa nu uit nr 2 (bad, bad CFR ). Sa va uitati la tabelele 310, 200 si 213. Veti vedea un IC 535 Cluj-Timisoara - probabil un Desiro, dupa timpii de rebrusare in Arad si Radna (5 min). Prima neregula - parca scapasem de Desiro cu rang de IC. Nimic in neregula cu trasa in sine, dar asta doar la prima vedere, pentru ca daca ne uitam mai atent...: cand se inchide segmentul Arad-Tm il deviaza , ca de obicei, pe Radna, pe tab. 213. Iarasi nimic de zis pana nu vedeti de fapt trasa variantei 535. In loc sa mearga ca un IC ce este, fara oprire, CFR-ul l-a pus sa opreasca (pe langa Radna) in urmatoarele statii: Zabrani Hm, Remetea Mica, Giarmata Hm. NIci una nu e statie de incrucisare, ca linia e libera iar timpii de mers arata clar o stationare de un minut. Si acum stau si ma gandesc oare - DE CE STATIONARILE ASTEA? oare banatenii din Zabrani sau Remetea... chiar or sta ei cu sufletul la gura sa vada cand se inchide linia de Arad, pentru a se devia IC-ul prin Radna si sa mearga cu el la Timisoara? cine, omeneste vorbind, se asteapta sa adune calatori de pe traseu pentru un IC deviat aleator...? ce dreak, ma oameni buni...
Ultima editare efectuata de catre ATM in Joi Dec 01, 2011 8:04 pm, editata de 1 ori |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Joi Dec 01, 2011 8:01 pm | |
| - lovekomotive a scris:
- Pe mine ma cam enerveaza o chestie si la actualul mers de tren. Acel IR 1655 cu plecare la 7:30 din Bucuresti Nord catre Bacau nu putea fi prelungit spre Bicaz, pt ca ar fi avut oameni mai ales vara cand vin muuulti turisti la Bicaz, Izvorul Muntelui, Durau, Ceahlau, samd. Cele 2 IR care leaga Bucurestiul de Bicaz, ma rog unul e IR celalat e RE, ajung tarziu, la ore cand acei turisti nu prea mai au nici un autobuz spre Durau, si localitati invecinate, iar in Bicaz peste noapte nu ai unde sa stai decat in gara, bine sunt cateva pensiuni in zona (multe doar cu denumirea, nu primesc oaspeti). La fel si in cazul turistilor care merg la tratament la Baltatesti, cand coboara in Piatra Neamt la ora 20:14 sau 21:10 nu mai sunt curse spre Targu Neamt, cel putin din cate stiu eu. Si problema nu se rezuma doar la acei turisti, ci in general. Eu zic ca se putea prelungi acel IR pana la Bicaz. Nu e vorba de patriotism local, dar inainte de 2000 tin minte ca era un accelerat care trecea pe aici pana in 12 spre Piatra Neamt si se intorcea dupa amiaza spre Bucuresti, si era populat. Acel IR ajunge la 12:18 in Bacau, daca ar pleca la 12:30 ar ajunge la 14:10 in Bicaz, iar de acolo se poate intoarce la 14:50 si ar sosi pe la 16:30 in Bacau, deci cu 10 minute inainte de plecarea lui oficiala spre Bucuresti.
Buna obiectia ta! La intoarcerea in Bucuresti ar merge sosirea acestuia pana in 21.55 (la 22.00 sos 9028 in Bas) sau in intervalul 22.05-22.20 (la 22.27 sos 1574 in Nord), si n-ar mai fi nevoie sa circule combinat cu 1664 (Iasi-) Marasesti-Buc, dar ptr asta ar trebui bombardati ,,d-nii,, de la cfr cu petitii, email-uri, plus ca n-am vazut o reclama in presa sau la tv despre trenuri puse la dispozitie ptr anumite zone turistice sa afle toti romanii cum ca au trenuri la dispozitie la ce ore si ptr ce zone.
N-as mai fi nevoit sa merg cu ultimul tren din Buc sa schimb in Bacau si sa ajung in Bicaz la fel ca in...1988.
Ultima editare efectuata de catre maryus74 in Joi Dec 01, 2011 9:32 pm, editata de 1 ori |
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Joi Dec 01, 2011 8:34 pm | |
| Sa inteleg ca linia Radna contine trasele CFR desi acum linia e cistigata de Regiotrans? |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 | |
| |
| | | | Mersul trenurilor 2011-2012 | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |