|
| Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) | |
|
+104revenge Tomi13leu EuroNight allred Raduku09 baiazid lifetec spiderpc sytrus Spartan1948 92Dragos roseanu lapsanszkitamas Razvan Tudor Rarau cristirimer Vale_ntin alex1987 Katalin4653 NicuS KQQ Adirmvl vrugby stefan_br Vlad popovici sorin_ncs Kriszti219 debian_alex Radu razvandoru kristi kkk Adisoft1991s vlad170 Goanga Radu Tudor membru inactiv Hurricane bostanescu gigel 060-EA078 cristi CFR dexter23 mureseanu_976 mishu_edm M.I.C.I. cristi ar cont dezactivat . halmarius didinul R936 AndiCFR manuela Laur rizelgeorgel2004 nenuandrei Silver redeme ravers75 lovekomotive alliens Costin.H Grigor tuborgtnp cortexedge COSTACHE MIHAIL Cobra DPS Dr2005 eu ana imfinity Jhonyla srazvi razvan - trenuri cont inactiv andreiutzu mihaiuc ATM romaniaetc nokia2010 040EC100 bostanesku gigel The Legend ionutz72 Andrey_tm Nesebar Alex Avram Vitosa traian Adrian78 Nk11 FeroFan97 Horea36 get. AlexD laur 133 Teodor DUAL alex.alexus.tm IonutCFR2009 TVlad Luna rich1974 cristyadaX Cosmin5 108 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13277 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Joi 24 Ian 2013, 01:34 | |
| Pai si ce? Daca esti ceferist ai interzis la DUBA =))? @ continuare .. angajati care nu aveau bilet evident ... |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8443 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Joi 24 Ian 2013, 01:42 | |
| Si cand merg regie la va trebui bilet ? |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Joi 24 Ian 2013, 08:31 | |
| - DUAL a scris:
- Ciudat ca zici asta doctore ca IC 521 era plin de angajati ai MT care culmea scapa la ora 13 ,ca de la gladinitza...
Nu-s de la noi, din direcţia noastră nici măcar cu 1 minut mai devreme nu se poate pleca. Probabil sunt şefi de prin alte direcţii sau angajaţi mai ,,speciali" (gen consilieri ai ministrului/SS-ului/SG-ului) - Teodor a scris:
- Si cand merg regie la va trebui bilet ?
Atunci nu, le trebuie ordin de deplasare semnat şi ştampilat de şef. Nu ştiu însă câţi stau pe capul şefului pentru aşa ceva... _________________ :TTT:
|
| | | 92Dragos Moderator si Fotograful anului
Numarul mesajelor : 2942 Localizare : Targu Mures / Gheorgheni Reputatie : 8372 Data de inscriere : 24/05/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Mar 29 Ian 2013, 21:04 | |
| http://www.arcasu.ro/E.O._De_la_CFR_Calatori_id_1359380779.html
Bataie de joc, M501 fara tren si relatie normala ! |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Mar 29 Ian 2013, 22:13 | |
| - 92dragos a scris:
- http://www.arcasu.ro/E.O._De_la_CFR_Calatori_id_1359380779.html
Bataie de joc, M501 fara tren si relatie normala ! Pe 501 raman trenurile Regio , ce nevoie aveai de IR ? e scump . |
| | | stefanb.steff
Numarul mesajelor : 69 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti/ Tg Neamt Reputatie : 4773 Data de inscriere : 09/01/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Mar 29 Ian 2013, 22:32 | |
| nu stiu unde sa incadrez experienta respectiva, dar cred ca eu un lucru negativ la CFR.Sambata seara, asteptam R 5610 Suceava - Iasi in gara Dolhasca.Dupa ce am cumparat bilet, IDM.ul anunta ca trenul are intarziere 20 de minute, deoarece s-a defectat locomotiva in Veresti.Astept 20,30 minute nici urma de tren.Destinatia mea era Tg Neamt,iar ca sa nu raman pe ,,drumuri" m-am urcat in IR 1834 Timisoara Nord - Iasi, fiind ultimul tren de legatura.Controlorul amabil...eu politicos; am inmanat biletul, am explicat problema si mi-a cerut 6 lei in plus pt suplimentul de viteza de la Regio la InterRegio si locul ocupat in compartiment.Nu am avut nimic de obiectat si vrand sa platesc...a cerut doar 3 lei spunand ,,lasa asa".Si ma mai intreb de ce lucrurile sunt asa cum sunt . |
| | | 92Dragos Moderator si Fotograful anului
Numarul mesajelor : 2942 Localizare : Targu Mures / Gheorgheni Reputatie : 8372 Data de inscriere : 24/05/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Mar 29 Ian 2013, 23:37 | |
| - Karpaty a scris:
- 92dragos a scris:
Bataie de joc, M501 fara tren si relatie normala ! Pe 501 raman trenurile Regio , ce nevoie aveai de IR ? e scump . Ocazia sa circule lumea cu tren, nu mai bine inchidem tot CFR-ul?Un tgmuresean nu mai are relatia cu Iasiu, altul din M.Ciuc nu poate sa plece sa faca o vizita in Suceava etc |
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Mar 29 Ian 2013, 23:51 | |
| - 92dragos a scris:
- Karpaty a scris:
- 92dragos a scris:
Bataie de joc, M501 fara tren si relatie normala ! Pe 501 raman trenurile Regio , ce nevoie aveai de IR ? e scump . Ocazia sa circule lumea cu tren, nu mai bine inchidem tot CFR-ul?Un tgmuresean nu mai are relatia cu Iasiu, altul din M.Ciuc nu poate sa plece sa faca o vizita in Suceava etc Eu am raspuns in spirit de gluma , dar spune si la CFR asta si atunci iti vor spune ca poti sa schimbi trenul ca nu este obligatoriu sa ai legatura directa , crezi ca intereseaza pe cineva ca intre A si B un calator schimba trenul si de 2 ori , nu , nu intereseaza pe nimeni tocmai de asta au si tot disparut din relatiile directe si cu aceste legaturi au disparut si calatorii de la tren dar apoi se intreaba de ce nu vine lumea la tren ? de ce sunt asa putini calatori ? de ce si de ce ? pai tocmai de asta ca omul nu are legatura directa plus de asta mai e si tariful de la IR care e mare iar acum cu tarifarea asta pe fiecare tren a pus capac si chiar au disparut multi calatori , dar ei singuri au adus situatia din prezent ca daca erau legaturi directe , tarifare pe intreaga distanta nu pe fiecare tren si ceva oferte atunci mai aveau ceva calatori dar asa plimba 2-3 vagone la un tren si alea goale , de asta anuleaza si vor anula si pe viitor . Sa nu creada cineva ca aici se opresc anularile , nu , ele vor continua si o sa ajungem cu cateva trenuri IR pe zi restul Regio ca alea mai sunt frecventate de navetisti . |
| | | Rarau V.I.P Member
Numarul mesajelor : 742 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5453 Data de inscriere : 23/01/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Mier 30 Ian 2013, 01:41 | |
| - Teodor a scris:
- Este cea mai proasta ideea sa fi din acea zona si sa incerci sa-i dai in gat pe cei de acolo. De ce ? Foarte simplu, fiind pasionat vei mai umbla cu trenul prin acele locuri, iar daca da " norocul " peste tine si pici in aceelasi tren cu controlorul in cauza, cine stie cum se poate termina. Si de obicei, baltistii le tin partea nasilor, daca mai socotesti ca poti sa prinzi si alti mecanici care merg regie, aia tot cu nasul vor tine, gandeste-te si la astea, nu ti pune-n cap aiurea, nu se merita.
Sunt de aceeasi parere. Si problema nu e cu nasii, ca nu o sa te ia vreodata un nas la bataie, dar te prind 2/3 blatisti si ti-o iei rau. Cum de ai gura mare? Toti dau 2 lei si tu strici piata? Nu iti e rusine? Si apoi se plang ca nu mai au trenuri. Eu as scoate TOATE trenurile de naveta din jurul Bucurestiului. Intre 6 si 8 sa nu mai ajunga nimic in Bucuresti. Ia sa se descurce singuri. Sunt atatia "prosti" in Bucuresti care se chinuie cu chirie iar "desteptii" de Videle, Rosiori, Titu si alte localitati asemanatoare vin pe aproape gratis in Buucresti. Aveam o colega de la munca ce venea cu microbuzul dinspre o comuna de langa Targoviste si se chinuia in fiecare dimineata iar astia din Videle au super trasport si ieftin si iei isi bat joc de vagoane si de calatori. La TFC/Regiotrans de ce or plati toti? Nu-s aceeasi oameni?? Spartan, laur, nu va mai chinuiti pe alte trasee, veniti la traseele astea de naveta de langa Bucuresti, ce fericire e pe aici... Sfat, mai bine taceti din gura, nu va certati cu nimeni, si filmati/fotografiati. Acum cu smartphonurile e foarte usor. Iar apoi trimiteti la contact la televiziuni, mai ales ca acum astea de stiri sunt in pana de subiecte de cand nu se mai pot lua de PDL-isti/Basescu. |
| | | allred V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2058 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6603 Data de inscriere : 02/08/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Joi 31 Ian 2013, 20:25 | |
| aproape 2 luni, iar la Informatii in Bucuresti Nord sunt afisate tot vechile compuneri... (din care lipsesc sosirile dintre ~17 si ~19) |
| | | Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6908 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Vin 01 Feb 2013, 09:53 | |
| Ma nu stiu ce sa zic...la TFC/Regiotrans o fi alt sistem de plata al salariilor,ca la taximetristi . Din ce am vazut eu,sunt multi oameni care incearca sa ii "seduca" pe controlori sa mearga "pe sub mana",dar nasii nu au acceptat absolut nimic. De ce ? Habar nu am.Or fi si preturile "de vina". Naiba stie. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24325 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Vin 01 Feb 2013, 11:58 | |
| - Spartan1948 a scris:
- Ma nu stiu ce sa zic...la TFC/Regiotrans o fi alt sistem de plata al salariilor,ca la taximetristi . Din ce am vazut eu,sunt multi oameni care incearca sa ii "seduca" pe controlori sa mearga "pe sub mana",dar nasii nu au acceptat absolut nimic. De ce ? Habar nu am.Or fi si preturile "de vina". Naiba stie.
Pentru ca acolo vine unul dintre directori de la Brasov la RT in control iar a doua zi seful de tren care nu da bilet poate sa isi caute de lucru nu ca la CFR avem sindicat putem sa dam in judecata societatea ca ne-a dat afara si altele |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Vin 01 Feb 2013, 13:58 | |
| Şi RT are ceva procese cu unii angajaţi care se consideră nedreptăţiţi. E drept, acolo cheltuielile le plăteşte solicitantul, nu sindicatul (adică toţi angajaţii, prin intermediul cotizaţiei). _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Lun 04 Feb 2013, 01:27 | |
| Am fost Duminica pana la Cazanesti , am plecat cu 8123 la 16:40 , format din 3 vagoane , 2 clasa2-a 20-54 si 1 clasa 1 19-55 , bun , eu mi-am luat bilet dus-intors , la dus trenul cam aglomerat , nu ma asteptam sa fie asa de plin , am fost 4 oameni in compartimentul unde am stat dar din toti doar eu aveam bilet , restul cu cate 2 lei la Dridu si Moldoveni , nici in celalate compartimente nu cred ca erau prea multe bilete , de asta figureaza trenul fara incasari si nu este solicitat dar el este plin . La intoarcere am venit cu un Regio 8154 pana la Urziceni , cam gol trenul , iar din Urziceni cu 7046 in care aceeasi poveste , trenul era format din Desiro cu 70 locuri deci cu fotoliile alea mult mai confortabile fata de Desiro standard , cand vine nasul toti din jurul meu cu cate 2-3 lei eu cu bilet . Concluzia este ca se merge cu nasul la greu , mai rau este ca trenurile figureaza ca nu sunt solicitate sid e asta le taie dar adevarul este ca se merge cu nasul , eu nu mai fac reclamatii ca oricum le fac degeaba , nu are rost sa te lupti cu morile de vant .................... |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13104 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Lun 04 Feb 2013, 02:11 | |
| Mda, si pe IR-uri sint Desiro standard... :roll:
Apropo, in ce zone sint Desiro-urile alea mai confortabile? Am vazut unul pe un Regio Oradea-Cluj si stiu ca mai sint pe la Jibou. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) | |
| |
| | | | Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |