| M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia | |
|
+63ldh80 Razvan Cosmin5 halmarius kristi kkk Balto dan_dinca Razvan Tudor LanceR 060-EA078 buldozer2 didinul Stratan-Tttggvv Vlad Silver Scoop DAS 2011 cont inactiv alliens Nk11 adycfrbucuresti srazvi bostanescu gigel Dr2005 eu nokia2010 traian Marius AndiCFR brutusel iuli.hard redeme ravers75 Mihay nenuandrei COSTACHE MIHAIL RazvanCFR cont dezactivat . mishu88 mihaiuc ATM Teodor razvan - trenuri Alex Avram 040EC100 Luna TVlad Adrian78 tuborgtnp Costin.H Nesebar Vitosa cortexedge DPS sp59 alexmorph3us popovici IonutCFR2009 laur 133 DUAL AlexD Mircea Hirjau bostanesku gigel 67 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
alexmorph3us
Numarul mesajelor : 459 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5719 Data de inscriere : 13/07/2010
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Vin 06 Ian 2012, 11:43 | |
| - bostanescu gigel a scris:
- Intercity de la Constanta cu sosire la 18,58 a trecut in dreptul podului Grant la ora 18,46.Deci a facut 51minute de la Ciulnita pana in dreptul podului Grant.....un timp foarte bun!!!
Eu nu inteleg care e rostul acestor postari de-ale tale ca trenul nu stiu care a facut x minute sau ca a pacurs distanta mai repede sau mai incet.Ce vrei sa ne arati cu asta?Eu nu cred ca la asta se rezuma a fi pasionat feroviar.Puteai in schimb sa oferi informatii cu privire la stadiul lucrarilor sau sa arati un B.A.R cu vitezele pe diferite portiuni sau sa faci reportaje legate de aceasta sectie dar nu sa insirui asa de plictiseala niste timpi cum ca in ziua cutare mecanicul a adus trenul mai devreme sau ca a intarziat 10-15 minute ca nu pentru asta exista topicul asta!As prefera sa vad mai multe reportaje astfel incat cel care e interesat sa aiba ce vedea nu sa auda de fiecare data acelasi discutii tampite legate de viteze de 200km/h. |
|
| |
tuborgtnp
Numarul mesajelor : 166 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5267 Data de inscriere : 05/12/2010
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Vin 06 Ian 2012, 11:55 | |
| - alexmorph3us a scris:
- bostanescu gigel a scris:
- Intercity de la Constanta cu sosire la 18,58 a trecut in dreptul podului Grant la ora 18,46.Deci a facut 51minute de la Ciulnita pana in dreptul podului Grant.....un timp foarte bun!!!
Eu nu inteleg care e rostul acestor postari de-ale tale ca trenul nu stiu care a facut x minute sau ca a pacurs distanta mai repede sau mai incet.Ce vrei sa ne arati cu asta?Eu nu cred ca la asta se rezuma a fi pasionat feroviar.Puteai in schimb sa oferi informatii cu privire la stadiul lucrarilor sau sa arati un B.A.R cu vitezele pe diferite portiuni sau sa faci reportaje legate de aceasta sectie dar nu sa insirui asa de plictiseala niste timpi cum ca in ziua cutare mecanicul a adus trenul mai devreme sau ca a intarziat 10-15 minute ca nu pentru asta exista topicul asta!As prefera sa vad mai multe reportaje astfel incat cel care e interesat sa aiba ce vedea nu sa auda de fiecare data acelasi discutii tampite legate de viteze de 200km/h. de acord, dar nu e frumos sa te iei de un om in varsta(88 ani) ))))) |
|
| |
bostanescu gigel Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 423 Varsta : 101 Localizare : Giulesti-Bucuresti Reputatie : 5466 Data de inscriere : 20/02/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Vin 06 Ian 2012, 12:10 | |
| eu postez pt popovici si alexD care sunt interesati de timpii de mers pe M800.Asa iti dai seama si de stadiul lucrarilor pe M800,urmarind scaderea timpilor de parcurs.Daca nu promiteam ceva la anumite persoane altul era raspunsul meu |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8694 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Vin 06 Ian 2012, 12:34 | |
| Sunt bune si informatiile astea deoarece ne putem da seama daca se mai pot scade din timpii actuali de parcurs. Sunt informatii care se vor dovedi utile pe viitor. Asta vara au fost celebrele trenuri fara oprire care faceau 2:30min dar mai mereu ajungeau timpuriu la Gigi ca sa spun asa in conditiile in care jumatate din M800 era un mare santier. Acum in vara asta 2012, exista posibilitatea ca sezonierele fara oprire sa faca fix 2 ore Bucuresti-Constanta cu toate ca podurile sunt praf. Eu chiar anticipez timpul asta de 2:00-2:10 pe M800 la sezonierele fara oprire fara probleme anul acesta. Si asta datorita timpilor spusi de Gigi si Dragos.
|
|
| |
popovici Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6053 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Vin 06 Ian 2012, 13:45 | |
- bostanescu gigel a scris:
Eu nu inteleg care e rostul acestor postari de-ale tale ca trenul nu stiu care a facut x minute sau ca a pacurs distanta mai repede sau mai incet.Ce vrei sa ne arati cu asta?Eu nu cred ca la asta se rezuma a fi pasionat feroviar. alexmorph3us , nu este corect ceea ce faci , nu suntem in situatia unor patroni care isi urecheaza angajatii ci suntem pe un forum public pentru care nu platim vreun abonament si nu ne obliga nimeni sa-l citim daca nu ne face placere... In alta ordine de idei domnul Bostanescu ar trebui felicitat pentru bunavointa de a ne transmite aceste informatii in timp real , eu unul recunosc ca sunt foarte interesante cel putin pentru mine si am sa-l rog sa nu ia in seama rautatile tale si sa posteze in continuare... Cat despre a fi pasionat feroviar , sincer , nu cred ca esti in situatia de a defini un astfel de termen complex... |
|
| |
COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15509 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Vin 06 Ian 2012, 14:09 | |
| Alex, mesajele postate de bostanescu gigel sunt utile multora. Si fac parte din discutia legata de M800, exact cum cere topicul acesta.
Avea tot dreptul sa iti dea un raspuns altfel de cum ti l-a dat. Dar a avut puterea sa se stapaneasca drept pt care da dovada ca a inteles cum trebuie sa poarte o discutie pe forum.
Dar acum nu trebuie sa inghita galustele unora.
In concluzie, are tot dreptul sa posteze mesaje de acest gen, de aceea nu trebuie sa facem observatii! |
|
| |
alexmorph3us
Numarul mesajelor : 459 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5719 Data de inscriere : 13/07/2010
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Vin 06 Ian 2012, 17:33 | |
| |
|
| |
popovici Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6053 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Vin 06 Ian 2012, 18:18 | |
- Imi cer iertare atunci.
Iata un gest nobil , dar din pacate rar pe acest forum , care trebuie apreciat ! |
|
| |
razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3357 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8372 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 22 Ian 2012, 00:21 | |
| Trenurile de seara de la Constanta au avut mari intarzieri din cauza vremii. |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8694 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Mar 24 Ian 2012, 17:07 | |
| Stai sa vezi din noaptea asta ce o sa fie o sa dea cu zapada la greu. |
|
| |
tuborgtnp
Numarul mesajelor : 166 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5267 Data de inscriere : 05/12/2010
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Mar 24 Ian 2012, 18:52 | |
| - AlexD a scris:
- Stai sa vezi din noaptea asta ce o sa fie o sa dea cu zapada la greu.
de maine va fii si ger, atunci sa vezi !!! |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Mar 24 Ian 2012, 18:55 | |
| Se vor aplica aceleasi masuri preventive ca si in caz de canicula, 70km/h la calatori si 50km/h la marfa. Daca vor fi conditii atat de severe cat cred eu vom vedea 30km/h la calatori si poate chiar trenuri blocate in zapada. Urmeaza 3 zile de cosmar in zona de sud a tarii incepand din noaptea asta. |
|
| |
tuborgtnp
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Mar 24 Ian 2012, 20:52 | |
| - AlexD a scris:
- Se vor aplica aceleasi masuri preventive ca si in caz de canicula, 70km/h la calatori si 50km/h la marfa. Daca vor fi conditii atat de severe cat cred eu vom vedea 30km/h la calatori si poate chiar trenuri blocate in zapada. Urmeaza 3 zile de cosmar in zona de sud a tarii incepand din noaptea asta.
trenuri oprite in camp, probe de continuitate facute de conductor...mai multe |
|
| |
cont dezactivat .
Numarul mesajelor : 3034 Reputatie : 8391 Data de inscriere : 03/09/2010
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Mar 24 Ian 2012, 21:33 | |
| |
|
| |
Stratan-Tttggvv V.I.P Member
Numarul mesajelor : 100 Varsta : 35 Localizare : Constanta Reputatie : 5855 Data de inscriere : 23/02/2009
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Mar 24 Ian 2012, 22:42 | |
| Dar uite ca pe mine ma intereseaza daca se respecta timpii de mers , de acasa din fotoliu . E dreptul lui sa zica ce vrea pe acest forum , chiar si timpii de mers . Continuati cu munca de pe M800 ca cineva mai citeste . |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia | |
| |
|
| |
| M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia | |
|