Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia

In jos 
+63
ldh80
Razvan
Cosmin5
halmarius
kristi kkk
Balto
dan_dinca
Razvan Tudor
LanceR
060-EA078
buldozer2
didinul
Stratan-Tttggvv
Vlad
Silver
Scoop
DAS 2011
cont inactiv
alliens
Nk11
adycfrbucuresti
srazvi
bostanescu gigel
Dr2005
eu
nokia2010
traian
Marius
AndiCFR
brutusel
iuli.hard
redeme
ravers75
Mihay
nenuandrei
COSTACHE MIHAIL
RazvanCFR
cont dezactivat .
mishu88
mihaiuc
ATM
Teodor
razvan - trenuri
Alex Avram
040EC100
Luna
TVlad
Adrian78
tuborgtnp
Costin.H
Nesebar
Vitosa
cortexedge
DPS
sp59
alexmorph3us
popovici
IonutCFR2009
laur 133
DUAL
AlexD
Mircea Hirjau
bostanesku gigel
67 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 53 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
alexmorph3us

Numarul mesajelor : 459
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5719
Data de inscriere : 13/07/2010

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 40 Empty
MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 40 Icon_minitimeVin 06 Ian 2012, 11:43

bostanescu gigel a scris:
Intercity de la Constanta cu sosire la 18,58 a trecut in dreptul podului Grant la ora 18,46.Deci a facut 51minute de la Ciulnita pana in dreptul podului Grant.....un timp foarte bun!!!
Eu nu inteleg care e rostul acestor postari de-ale tale ca trenul nu stiu care a facut x minute sau ca a pacurs distanta mai repede sau mai incet.Ce vrei sa ne arati cu asta?Eu nu cred ca la asta se rezuma a fi pasionat feroviar.Puteai in schimb sa oferi informatii cu privire la stadiul lucrarilor sau sa arati un B.A.R cu vitezele pe diferite portiuni sau sa faci reportaje legate de aceasta sectie dar nu sa insirui asa de plictiseala niste timpi cum ca in ziua cutare mecanicul a adus trenul mai devreme sau ca a intarziat 10-15 minute ca nu pentru asta exista topicul asta!As prefera sa vad mai multe reportaje astfel incat cel care e interesat sa aiba ce vedea nu sa auda de fiecare data acelasi discutii tampite legate de viteze de 200km/h.
Sus In jos
tuborgtnp

tuborgtnp

Numarul mesajelor : 166
Varsta : 34
Reputatie : 5267
Data de inscriere : 05/12/2010

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 40 Icon_minitimeVin 06 Ian 2012, 11:55

alexmorph3us a scris:
Intercity de la Constanta cu sosire la 18,58 a trecut in dreptul podului Grant la ora 18,46.Deci a facut 51minute de la Ciulnita pana in dreptul podului Grant.....un timp foarte bun!!!
Eu nu inteleg care e rostul acestor postari de-ale tale ca trenul nu stiu care a facut x minute sau ca a pacurs distanta mai repede sau mai incet.Ce vrei sa ne arati cu asta?Eu nu cred ca la asta se rezuma a fi pasionat feroviar.Puteai in schimb sa oferi informatii cu privire la stadiul lucrarilor sau sa arati un B.A.R cu vitezele pe diferite portiuni sau sa faci reportaje legate de aceasta sectie dar nu sa insirui asa de plictiseala niste timpi cum ca in ziua cutare mecanicul a adus trenul mai devreme sau ca a intarziat 10-15 minute ca nu pentru asta exista topicul asta!As prefera sa vad mai multe reportaje astfel incat cel care e interesat sa aiba ce vedea nu sa auda de fiecare data acelasi discutii tampite legate de viteze de 200km/h.

de acord, dar nu e frumos sa te iei de un om in varsta(88 ani) Smile)))))
Sus In jos
http://pasionatiferoviari.ro
bostanescu gigel
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 423
Varsta : 101
Localizare : Giulesti-Bucuresti
Reputatie : 5466
Data de inscriere : 20/02/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 40 Icon_minitimeVin 06 Ian 2012, 12:10

eu postez pt popovici si alexD care sunt interesati de timpii de mers pe M800.Asa iti dai seama si de stadiul lucrarilor pe M800,urmarind scaderea timpilor de parcurs.Daca nu promiteam ceva la anumite persoane altul era raspunsul meu
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Reputatie : 8694
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 40 Icon_minitimeVin 06 Ian 2012, 12:34

Sunt bune si informatiile astea deoarece ne putem da seama daca se mai pot scade din timpii actuali de parcurs. Sunt informatii care se vor dovedi utile pe viitor.
Asta vara au fost celebrele trenuri fara oprire care faceau 2:30min dar mai mereu ajungeau timpuriu la Gigi ca sa spun asa in conditiile in care jumatate din M800 era un mare santier. Acum in vara asta 2012, exista posibilitatea ca sezonierele fara oprire sa faca fix 2 ore Bucuresti-Constanta cu toate ca podurile sunt praf.
Eu chiar anticipez timpul asta de 2:00-2:10 pe M800 la sezonierele fara oprire fara probleme anul acesta. Si asta datorita timpilor spusi de Gigi si Dragos.
Sus In jos
popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 49
Localizare : Austria - Germania - Romania
Reputatie : 6053
Data de inscriere : 10/05/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 40 Icon_minitimeVin 06 Ian 2012, 13:45

alexmorph3us a scris:
Eu nu inteleg care e rostul acestor postari de-ale tale ca trenul nu stiu care a facut x minute sau ca a pacurs distanta mai repede sau mai incet.Ce vrei sa ne arati cu asta?Eu nu cred ca la asta se rezuma a fi pasionat feroviar.

alexmorph3us , nu este corect ceea ce faci , nu suntem in situatia unor patroni care isi urecheaza angajatii ci suntem pe un forum public pentru care nu platim vreun abonament si nu ne obliga nimeni sa-l citim daca nu ne face placere...

In alta ordine de idei domnul Bostanescu ar trebui felicitat pentru bunavointa de a ne transmite aceste informatii in timp real , eu unul recunosc ca sunt foarte interesante cel putin pentru mine si am sa-l rog sa nu ia in seama rautatile tale si sa posteze in continuare... Cat despre a fi pasionat feroviar , sincer , nu cred ca esti in situatia de a defini un astfel de termen complex...

Sus In jos
http://bostanescuosuge.com
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15509
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 40 Icon_minitimeVin 06 Ian 2012, 14:09

Alex, mesajele postate de bostanescu gigel sunt utile multora. Si fac parte din discutia legata de M800, exact cum cere topicul acesta.

Avea tot dreptul sa iti dea un raspuns altfel de cum ti l-a dat. Dar a avut puterea sa se stapaneasca drept pt care da dovada ca a inteles cum trebuie sa poarte o discutie pe forum.

Dar acum nu trebuie sa inghita galustele unora.

In concluzie, are tot dreptul sa posteze mesaje de acest gen, de aceea nu trebuie sa facem observatii!
Sus In jos
alexmorph3us

Numarul mesajelor : 459
Reputatie : 5719
Data de inscriere : 13/07/2010

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 40 Icon_minitimeVin 06 Ian 2012, 17:33

Imi cer iertare atunci.
Sus In jos
popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 49
Localizare : Austria - Germania - Romania
Reputatie : 6053
Data de inscriere : 10/05/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 40 Icon_minitimeVin 06 Ian 2012, 18:18

alexmorph3us a scris:
Imi cer iertare atunci.

Iata un gest nobil , dar din pacate rar pe acest forum , care trebuie apreciat !
Sus In jos
http://bostanescuosuge.com
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3357
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8372
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 40 Icon_minitimeDum 22 Ian 2012, 00:21

Trenurile de seara de la Constanta au avut mari intarzieri din cauza vremii.
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 40 Icon_minitimeMar 24 Ian 2012, 17:07

Stai sa vezi din noaptea asta ce o sa fie Twisted Evil o sa dea cu zapada la greu.
Sus In jos
tuborgtnp

tuborgtnp

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 40 Icon_minitimeMar 24 Ian 2012, 18:52

AlexD a scris:
Stai sa vezi din noaptea asta ce o sa fie Twisted Evil o sa dea cu zapada la greu.

de maine va fii si ger, atunci sa vezi !!!
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 40 Icon_minitimeMar 24 Ian 2012, 18:55

Se vor aplica aceleasi masuri preventive ca si in caz de canicula, 70km/h la calatori si 50km/h la marfa. Daca vor fi conditii atat de severe cat cred eu vom vedea 30km/h la calatori si poate chiar trenuri blocate in zapada. Urmeaza 3 zile de cosmar in zona de sud a tarii incepand din noaptea asta.
Sus In jos
tuborgtnp

tuborgtnp

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 40 Icon_minitimeMar 24 Ian 2012, 20:52

AlexD a scris:
Se vor aplica aceleasi masuri preventive ca si in caz de canicula, 70km/h la calatori si 50km/h la marfa. Daca vor fi conditii atat de severe cat cred eu vom vedea 30km/h la calatori si poate chiar trenuri blocate in zapada. Urmeaza 3 zile de cosmar in zona de sud a tarii incepand din noaptea asta.

trenuri oprite in camp, probe de continuitate facute de conductor...mai multe
Sus In jos
cont dezactivat .

Numarul mesajelor : 3034
Reputatie : 8391
Data de inscriere : 03/09/2010

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 40 Icon_minitimeMar 24 Ian 2012, 21:33

de la minutul 31 in sus
Sus In jos
Stratan-Tttggvv
V.I.P Member
V.I.P Member
Stratan-Tttggvv

Numarul mesajelor : 100
Varsta : 35
Localizare : Constanta
Reputatie : 5855
Data de inscriere : 23/02/2009

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 40 Icon_minitimeMar 24 Ian 2012, 22:42

Dar uite ca pe mine ma intereseaza daca se respecta timpii de mers , de acasa din fotoliu . E dreptul lui sa zica ce vrea pe acest forum , chiar si timpii de mers . Continuati cu munca de pe M800 ca cineva mai citeste .
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 40 Icon_minitime

Sus In jos

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia
Sus 
Pagina 40 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 53 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia
» IR 1985: Bucuresti Nord - Constanta - Mangalia

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 800-
Mergi direct la: