| M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia | |
|
+63ldh80 Razvan Cosmin5 halmarius kristi kkk Balto dan_dinca Razvan Tudor LanceR 060-EA078 buldozer2 didinul Stratan-Tttggvv Vlad Silver Scoop DAS 2011 cont inactiv alliens Nk11 adycfrbucuresti srazvi bostanescu gigel Dr2005 eu nokia2010 traian Marius AndiCFR brutusel iuli.hard redeme ravers75 Mihay nenuandrei COSTACHE MIHAIL RazvanCFR cont dezactivat . mishu88 mihaiuc ATM Teodor razvan - trenuri Alex Avram 040EC100 Luna TVlad Adrian78 tuborgtnp Costin.H Nesebar Vitosa cortexedge DPS sp59 alexmorph3us popovici IonutCFR2009 laur 133 DUAL AlexD Mircea Hirjau bostanesku gigel 67 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitator Vizitator
| |
| |
bostanesku gigel Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 263 Reputatie : 5126 Data de inscriere : 09/08/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 06 Noi 2011, 13:07 | |
| acum exista scuza cu podurile dunarene (restrictia de 30)pe aproape 4km,pana fac podurile se duce linia de rapa mancata zilnic de marfarele lui berceanu.Se pierde timp si la iesirea din Bucuresti Nord pe macaze cu 10km/h si la intrarea in Constanta iarasi macaze praf,deci cam 5minute usor se pierd plus cele 10-12 minute la poduri.Nu stiu daca vreodata se va face 1h.55min cum era in proiect,eu ma indoiesc |
|
| |
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 06 Noi 2011, 13:10 | |
| inca o problema,pe distanta Buc nord-Ram Pajura acum este 70km/h,in livret citesc ca era 80?!?!?!deci linia este reabilitata si se merge mai incet cu 10km/h????cum vine asta??ne.norocitii astia din minister ne cred chiar asa fr.aieri?mai bine desfinteaza tot cfr si gata |
|
| |
tuborgtnp
Numarul mesajelor : 166 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5267 Data de inscriere : 05/12/2010
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 06 Noi 2011, 13:21 | |
| - bostanesku gigel a scris:
- inca o problema,pe distanta Buc nord-Ram Pajura acum este 70km/h,in livret citesc ca era 80?!?!?!deci linia este reabilitata si se merge mai incet cu 10km/h????cum vine asta??ne.norocitii astia din minister ne cred chiar asa fr.aieri?mai bine desfinteaza tot cfr si gata
si la CTa acum e cu 60 fata de 75, suntem pe drumul cel bun, asta e clar! |
|
| |
cont dezactivat .
Numarul mesajelor : 3034 Reputatie : 8391 Data de inscriere : 03/09/2010
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 06 Noi 2011, 15:22 | |
| - tuborgtnp a scris:
- bostanesku gigel a scris:
- inca o problema,pe distanta Buc nord-Ram Pajura acum este 70km/h,in livret citesc ca era 80?!?!?!deci linia este reabilitata si se merge mai incet cu 10km/h????cum vine asta??ne.norocitii astia din minister ne cred chiar asa fr.aieri?mai bine desfinteaza tot cfr si gata
si la CTa acum e cu 60 fata de 75, suntem pe drumul cel bun, asta e clar! S-a dat drumul cu 80 Pana la Fetesti sunt restricti de : 140 vreo 5 pasaje o limitare de 65 la Ciulnita un 30 nu stiu pe unde si ajungi in fetesti L 2 si 3 directe cu 70 parca Astea au mai ramas s-a scos destul de multe |
|
| |
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 06 Noi 2011, 15:32 | |
| sau scos atatea restrictii si totusi trenurile vin cu intarzieri mari de la Constanta.La iarna la primul viscol anuleaza tot astia cu toate ca macazele au incalzire electrica dar or sa arunce minciuna ca din cauza vantului se rupe linia de contact.Instalatia electrica din ce stiu eu este proiectata pt viteze ale vantului de 160km/h(catenara).Cand lucram la CFR se pleca pe vreme de asta nasoala cu LDE+EA pt orice eventualitate,acum e posibil sa ramai in camp |
|
| |
alexmorph3us
Numarul mesajelor : 459 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5719 Data de inscriere : 13/07/2010
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 06 Noi 2011, 15:36 | |
| Am inteles ca de maine 7 noiembrie se va da drumul la portiunea Dor Marunt-Sarulesti firul II odata cu terminarea lucrarilor in gara Lehliu mai putin peronul de la linia 1 care mai necesita un pic de lucru. |
|
| |
AndiCFR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3683 Localizare : Braşov Reputatie : 8761 Data de inscriere : 10/06/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 06 Noi 2011, 15:56 | |
| Inseamna ca vor ramane tronsoanele Dragos Voda-Ciulnita firul I si Ciulnit-Perisorul firul II,dupa o schita facuta de mine cu lucrarile la data de 10 Iulie 2011. |
|
| |
alexmorph3us
Numarul mesajelor : 459 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5719 Data de inscriere : 13/07/2010
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 06 Noi 2011, 16:15 | |
| Momentan nu a mai rams decat la Dalga in dreptul fostei gari sa se schimbe linia pe firul II si sa se faca halta ca la firul I si la Dragos Voda tot firul II o portiune scurta de cativa metri de la pod inspre Bogdana ramsa cu linie veche si cam atat.Exceptand garile Ciulnita si Fetesti care au stabilite alte termene de finalizare,totul este gata.Dragos Voda-Ciulnita firul I s-a dat in circulatie deja din septembrie iar Ciulnita-Perisorul firul II din vara la fel.
Ultima editare efectuata de catre alexmorph3us in Dum 06 Noi 2011, 16:24, editata de 3 ori |
|
| |
brutusel
Numarul mesajelor : 302 Reputatie : 5203 Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 06 Noi 2011, 16:18 | |
- sau scos atatea restrictii si totusi trenurile vin cu intarzieri mari de la Constanta.La iarna la primul viscol anuleaza tot astia cu toate ca macazele au incalzire electrica dar or sa arunce minciuna ca din cauza vantului se rupe linia de contact.Instalatia electrica din ce stiu eu este proiectata pt viteze ale vantului de 160km/h(catenara).Cand lucram la CFR se pleca pe vreme de asta nasoala cu LDE+EA pt orice eventualitate,acum e posibil sa ramai in camp
nea gigele, ai plina dreptate. astia de la minister ne-au mintit atata ca au nasurile mai mare decat pinochio. sa nu uitam ca s-a promis 90 de minute inaintea reabilitari si ca finalizarea pe tot tronsonul era prevazuta in 2009. deci oameni buni, treziti-va in realitate. imi pare rau sa va dezamagesc dar nu vom vedea timpuri extraordinare urmatori ani. sa zicem mersi daca facem macar 2.15 pana la mare. |
|
| |
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14507 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 06 Noi 2011, 16:22 | |
| - brutusel a scris:
- bostanesku gigel a scris:
- sau scos atatea restrictii si totusi trenurile vin cu intarzieri mari de la Constanta.La iarna la primul viscol anuleaza tot astia cu toate ca macazele au incalzire electrica dar or sa arunce minciuna ca din cauza vantului se rupe linia de contact.Instalatia electrica din ce stiu eu este proiectata pt viteze ale vantului de 160km/h(catenara).Cand lucram la CFR se pleca pe vreme de asta nasoala cu LDE+EA pt orice eventualitate,acum e posibil sa ramai in camp
nea gigele, ai plina dreptate. astia de la minister ne-au mintit atata ca au nasurile mai mare decat pinochio. sa nu uitam ca s-a promis 90 de minute inaintea reabilitari si ca finalizarea pe tot tronsonul era prevazuta in 2009.
deci oameni buni, treziti-va in realitate. imi pare rau sa va dezamagesc dar nu vom vedea timpuri extraordinare urmatori ani. sa zicem mersi daca facem macar 2.15 pana la mare. Si nu vi se pare un timp BUN, cat vreti o ora jumate? IMPOSIBIL in urmatorii ani..., nu suntem in Germania, Japonia, China, aloooo treziti-va traim in Romania. |
|
| |
alexmorph3us
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 06 Noi 2011, 16:30 | |
| @Toader Referitor la schema facuta de tine: in dreptul garilor Ciulnita si Fetesti sa pui negru,apoi la iesirea din Dragos Voda firul II inspre Bogdana sa pui o linie scurta neagra si in dreptul garii Dalga sa pui negru doar la firul II deoarece aceasta a fost retrogradata la halta.In rest totul este verde de la Bucuresti la Constanta |
|
| |
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 06 Noi 2011, 16:50 | |
| Nu ni se pare un timp bun domnule Marius74!am asteptat 4 ani finalizarea acestei linii care a costat sute de miloane de euro,lumea a suferit prin trenuri facand 5-6 ore pana la constanta...pt ce?sa ne intoarcem de unde am plecat?Nu domnilor!la cat costa biletul si la ce bani sa investit timpul de mers pana la Constanta fara opriri tre sa fie de 2 ore,nu 2 ora si jumatate |
|
| |
alexmorph3us
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 06 Noi 2011, 16:58 | |
- Nu ni se pare un timp bun domnule Marius74!am asteptat 4 ani finalizarea acestei linii care a costat sute de miloane de euro,lumea a suferit prin trenuri facand 5-6 ore pana la constanta...pt ce?sa ne intoarcem de unde am plecat?Nu domnilor!la cat costa biletul si la ce bani sa investit timpul de mers pana la Constanta fara opriri tre sa fie de 2 ore,nu 2 ora si jumatate
La o viteza de 140km/h trenul poate sa scoata 2 ore,dar probabil ca o jumatate de ora este tinut aiurea prin gari. |
|
| |
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14507 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Dum 06 Noi 2011, 17:05 | |
- Nu ni se pare un timp bun domnule Marius74!am asteptat 4 ani finalizarea acestei linii care a costat sute de miloane de euro,lumea a suferit prin trenuri facand 5-6 ore pana la constanta...pt ce?sa ne intoarcem de unde am plecat?Nu domnilor!la cat costa biletul si la ce bani sa investit timpul de mers pana la Constanta fara opriri tre sa fie de 2 ore,nu 2 ora si jumatate
O sa fie Gigi 2h si 10 min la vara Buc-Cta-Buc la tr fara opriri, dar n-ati avea fratilor rabdare parca ati fi copii mici, credeti ca persoanele abilitate stabilesc acesti timpi de nebuni? nu se joaca nimeni cu libertatea proprie cand semneaza un document, sau mai pe romaneste nu pune c.u.r.u la bataie. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia | |
| |
|
| |
| M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia | |
|