Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia

In jos 
+63
ldh80
Razvan
Cosmin5
halmarius
kristi kkk
Balto
dan_dinca
Razvan Tudor
LanceR
060-EA078
buldozer2
didinul
Stratan-Tttggvv
Vlad
Silver
Scoop
DAS 2011
cont inactiv
alliens
Nk11
adycfrbucuresti
srazvi
bostanescu gigel
Dr2005
eu
nokia2010
traian
Marius
AndiCFR
brutusel
iuli.hard
redeme
ravers75
Mihay
nenuandrei
COSTACHE MIHAIL
RazvanCFR
cont dezactivat .
mishu88
mihaiuc
ATM
Teodor
razvan - trenuri
Alex Avram
040EC100
Luna
TVlad
Adrian78
tuborgtnp
Costin.H
Nesebar
Vitosa
cortexedge
DPS
sp59
alexmorph3us
popovici
IonutCFR2009
laur 133
DUAL
AlexD
Mircea Hirjau
bostanesku gigel
67 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 44 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitator
Vizitator

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 22 Empty
MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 22 Icon_minitimeDum 06 Noi 2011, 12:53

Mai bine bagau banii aia in liniile principale sa mentina viteze de 140 km/h decit sa ii arunce pe geam. Inainte trenul facea atit fara reabilitare cum spune si bostanesku. Ca sa nu mai pun si o poza din mersul de tren 1988.

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 22 DSC01273 M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 22 DSC01274

Sus In jos
bostanesku gigel
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 263
Reputatie : 5126
Data de inscriere : 09/08/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 22 Icon_minitimeDum 06 Noi 2011, 13:07

acum exista scuza cu podurile dunarene (restrictia de 30)pe aproape 4km,pana fac podurile se duce linia de rapa mancata zilnic de marfarele lui berceanu.Se pierde timp si la iesirea din Bucuresti Nord pe macaze cu 10km/h si la intrarea in Constanta iarasi macaze praf,deci cam 5minute usor se pierd plus cele 10-12 minute la poduri.Nu stiu daca vreodata se va face 1h.55min cum era in proiect,eu ma indoiesc
Sus In jos
bostanesku gigel
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 22 Icon_minitimeDum 06 Noi 2011, 13:10

inca o problema,pe distanta Buc nord-Ram Pajura acum este 70km/h,in livret citesc ca era 80?!?!?!deci linia este reabilitata si se merge mai incet cu 10km/h????cum vine asta??ne.norocitii astia din minister ne cred chiar asa fr.aieri?mai bine desfinteaza tot cfr si gata
Sus In jos
tuborgtnp

tuborgtnp

Numarul mesajelor : 166
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5267
Data de inscriere : 05/12/2010

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 22 Icon_minitimeDum 06 Noi 2011, 13:21

bostanesku gigel a scris:
inca o problema,pe distanta Buc nord-Ram Pajura acum este 70km/h,in livret citesc ca era 80?!?!?!deci linia este reabilitata si se merge mai incet cu 10km/h????cum vine asta??ne.norocitii astia din minister ne cred chiar asa fr.aieri?mai bine desfinteaza tot cfr si gata

si la CTa acum e cu 60 fata de 75, suntem pe drumul cel bun, asta e clar!
Sus In jos
http://pasionatiferoviari.ro
cont dezactivat .

Numarul mesajelor : 3034
Reputatie : 8391
Data de inscriere : 03/09/2010

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 22 Icon_minitimeDum 06 Noi 2011, 15:22

tuborgtnp a scris:

si la CTa acum e cu 60 fata de 75, suntem pe drumul cel bun, asta e clar!
S-a dat drumul cu 80
Pana la Fetesti sunt restricti de :
140 vreo 5 pasaje o limitare de 65 la Ciulnita un 30 nu stiu pe unde si ajungi in fetesti L 2 si 3 directe cu 70 parca
Astea au mai ramas s-a scos destul de multe
Sus In jos
bostanesku gigel
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 22 Icon_minitimeDum 06 Noi 2011, 15:32

sau scos atatea restrictii si totusi trenurile vin cu intarzieri mari de la Constanta.La iarna la primul viscol anuleaza tot astia cu toate ca macazele au incalzire electrica dar or sa arunce minciuna ca din cauza vantului se rupe linia de contact.Instalatia electrica din ce stiu eu este proiectata pt viteze ale vantului de 160km/h(catenara).Cand lucram la CFR se pleca pe vreme de asta nasoala cu LDE+EA pt orice eventualitate,acum e posibil sa ramai in camp
Sus In jos
alexmorph3us

Numarul mesajelor : 459
Reputatie : 5719
Data de inscriere : 13/07/2010

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 22 Icon_minitimeDum 06 Noi 2011, 15:36

Am inteles ca de maine 7 noiembrie se va da drumul la portiunea Dor Marunt-Sarulesti firul II odata cu terminarea lucrarilor in gara Lehliu mai putin peronul de la linia 1 care mai necesita un pic de lucru.
Sus In jos
AndiCFR
V.I.P Member
V.I.P Member
AndiCFR

Numarul mesajelor : 3683
Localizare : Braşov
Reputatie : 8761
Data de inscriere : 10/06/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 22 Icon_minitimeDum 06 Noi 2011, 15:56

Inseamna ca vor ramane tronsoanele Dragos Voda-Ciulnita firul I si Ciulnit-Perisorul firul II,dupa o schita facuta de mine cu lucrarile la data de 10 Iulie 2011.

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 22 Bucuresticonstanta10iul

Sus In jos
alexmorph3us

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 22 Icon_minitimeDum 06 Noi 2011, 16:15

Momentan nu a mai rams decat la Dalga in dreptul fostei gari sa se schimbe linia pe firul II si sa se faca halta ca la firul I si la Dragos Voda tot firul II o portiune scurta de cativa metri de la pod inspre Bogdana ramsa cu linie veche si cam atat.Exceptand garile Ciulnita si Fetesti care au stabilite alte termene de finalizare,totul este gata.Dragos Voda-Ciulnita firul I s-a dat in circulatie deja din septembrie iar Ciulnita-Perisorul firul II din vara la fel.

Ultima editare efectuata de catre alexmorph3us in Dum 06 Noi 2011, 16:24, editata de 3 ori
Sus In jos
brutusel

Numarul mesajelor : 302
Reputatie : 5203
Data de inscriere : 27/06/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 22 Icon_minitimeDum 06 Noi 2011, 16:18

sau scos atatea restrictii si totusi trenurile vin cu intarzieri mari de la Constanta.La iarna la primul viscol anuleaza tot astia cu toate ca macazele au incalzire electrica dar or sa arunce minciuna ca din cauza vantului se rupe linia de contact.Instalatia electrica din ce stiu eu este proiectata pt viteze ale vantului de 160km/h(catenara).Cand lucram la CFR se pleca pe vreme de asta nasoala cu LDE+EA pt orice eventualitate,acum e posibil sa ramai in camp

nea gigele, ai plina dreptate. astia de la minister ne-au mintit atata ca au nasurile mai mare decat pinochio.
sa nu uitam ca s-a promis 90 de minute inaintea reabilitari si ca finalizarea pe tot tronsonul era prevazuta in 2009.

deci oameni buni, treziti-va in realitate.
imi pare rau sa va dezamagesc dar nu vom vedea timpuri extraordinare urmatori ani.
sa zicem mersi daca facem macar 2.15 pana la mare.
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14507
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 22 Icon_minitimeDum 06 Noi 2011, 16:22

brutusel a scris:

nea gigele, ai plina dreptate. astia de la minister ne-au mintit atata ca au nasurile mai mare decat pinochio.
sa nu uitam ca s-a promis 90 de minute inaintea reabilitari si ca finalizarea pe tot tronsonul era prevazuta in 2009.

deci oameni buni, treziti-va in realitate.
imi pare rau sa va dezamagesc dar nu vom vedea timpuri extraordinare urmatori ani.
sa zicem mersi daca facem macar 2.15 pana la mare.
Si nu vi se pare un timp BUN, cat vreti o ora jumate? IMPOSIBIL in urmatorii ani..., nu suntem in Germania, Japonia, China, aloooo treziti-va traim in Romania.
Sus In jos
alexmorph3us

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 22 Icon_minitimeDum 06 Noi 2011, 16:30

@Toader Referitor la schema facuta de tine: in dreptul garilor Ciulnita si Fetesti sa pui negru,apoi la iesirea din Dragos Voda firul II inspre Bogdana sa pui o linie scurta neagra si in dreptul garii Dalga sa pui negru doar la firul II deoarece aceasta a fost retrogradata la halta.In rest totul este verde de la Bucuresti la Constanta Smile
Sus In jos
bostanesku gigel
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 22 Icon_minitimeDum 06 Noi 2011, 16:50

Nu ni se pare un timp bun domnule Marius74!am asteptat 4 ani finalizarea acestei linii care a costat sute de miloane de euro,lumea a suferit prin trenuri facand 5-6 ore pana la constanta...pt ce?sa ne intoarcem de unde am plecat?Nu domnilor!la cat costa biletul si la ce bani sa investit timpul de mers pana la Constanta fara opriri tre sa fie de 2 ore,nu 2 ora si jumatate
Sus In jos
alexmorph3us

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 22 Icon_minitimeDum 06 Noi 2011, 16:58

Nu ni se pare un timp bun domnule Marius74!am asteptat 4 ani finalizarea acestei linii care a costat sute de miloane de euro,lumea a suferit prin trenuri facand 5-6 ore pana la constanta...pt ce?sa ne intoarcem de unde am plecat?Nu domnilor!la cat costa biletul si la ce bani sa investit timpul de mers pana la Constanta fara opriri tre sa fie de 2 ore,nu 2 ora si jumatate
La o viteza de 140km/h trenul poate sa scoata 2 ore,dar probabil ca o jumatate de ora este tinut aiurea prin gari.
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14507
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 22 Icon_minitimeDum 06 Noi 2011, 17:05

O sa fie Gigi 2h si 10 min la vara Buc-Cta-Buc la tr fara opriri, dar n-ati avea fratilor rabdare parca ati fi copii mici, credeti ca persoanele abilitate stabilesc acesti timpi de nebuni? nu se joaca nimeni cu libertatea proprie cand semneaza un document, sau mai pe romaneste nu pune c.u.r.u la bataie.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 22 Icon_minitime

Sus In jos

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia
Sus 
Pagina 22 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 44 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia
» IR 1985: Bucuresti Nord - Constanta - Mangalia

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 800-
Mergi direct la: