|
| INTREBARI SI RASPUNSURI | |
|
+101Mircea Condilescu Ryan Anderson tuborgtnp Gaby005 Silver nenuandrei marius_catalin84 get. Lena iuli.hard rizelgeorgel2004 ionutz85 rich1974 Luna C.F.R. razvan - trenuri bostanesku gigel myster2008 paulrapati 040EC100 dany90 andreiutzu Balto IonutCFR2009 traian eurocristi mariuskl Mihay laur 133 RwO DUAL Ionutz popovici AndiCFR didinul sorinucu Cito lovekomotive TonyGFR PrisecaruFlorin romaniaetc ATM TVlad AMX 97-0548-4 Boracik 060-EA078 brandiburu Karl kristi kkk Andrei Norbi Mircea Hirjau cont inactiv Caravelle_Zg Nk11 DPS Amiralul alinx3330 cristyadaX FeroFan97 stefan_br The Legend AlexD buldozer2 tudor_pavelescu ultras florinrazaila vanchorusebulgaria Cobra Marius ravers75 Razvan Tudor alex03bv redeme mureseanu_976 @ndrey COSTACHE MIHAIL MariusM cont dezactivat . membru inactiv bostanescu gigel billy752-istu Vlad 1nt3rp0l_106 SULZERUL 0733 riciu VeV raoul mihaiuc cristi CFR pannonia express Saruman bogdan srl Costin.H ionutz72 Nesebar Vitosa Adrian78 Jhonyla alexandruh decward 105 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
FeroFan97
Numarul mesajelor : 390 Varsta : 27 Localizare : Sfîntu Gheorghe Reputatie : 5818 Data de inscriere : 06/02/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mier 31 Aug 2011, 08:09 | |
| Stie cineva compunerea actuala a lui 1642 si 1643 ? ( cu nr. vag,daca se poate )
Ms;) |
| | | cristyadaX
Numarul mesajelor : 371 Varsta : 31 Reputatie : 5393 Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mier 31 Aug 2011, 22:30 | |
| - maryus74 a scris:
- A1656 este format din 3-4 vag etajate, statia de domiciliu buc basarab, banuiesc ca-ti dai seama seria vagoanelor?
Da...ms mult:) |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Vin 02 Sept 2011, 15:51 | |
| R 754 are 6 vagoane : 21-76...19-76...21-76 + 21-76...19-76...21-76 la vag de clasa 1-a mai poate sa apara si 30-76.
A 1656 are 3 vagoane : EA + 36-16, 26-16, 26-16 ( 26-16, 26-16 ) vagoanele din paranteza circula numai duminica iar lunea se intorc inapoi la Bacau cu 1655.
|
| | | traian
Numarul mesajelor : 222 Varsta : 40 Localizare : Eforie Sud Reputatie : 5137 Data de inscriere : 23/06/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 03 Sept 2011, 16:42 | |
| Ma macina o intrebare: s-a tot vorbit despre noile denumiri ale trenurilor, interregio, etc. s-au dat si exemple, nu insa si despre Regio. Ce trenuri credeti ca s-ar incadra in aceasta categorie? Ar intra si personalele gen Constanta-Mangalia, Salva-Viseu, Pascani-Tg. Neamt etc.? |
| | | FeroFan97
Numarul mesajelor : 390 Varsta : 27 Localizare : Sfîntu Gheorghe Reputatie : 5818 Data de inscriere : 06/02/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 03 Sept 2011, 17:04 | |
| - traian a scris:
- Ma macina o intrebare: s-a tot vorbit despre noile denumiri ale trenurilor, interregio, etc. s-au dat si exemple, nu insa si despre Regio. Ce trenuri credeti ca s-ar incadra in aceasta categorie? Ar intra si personalele gen Constanta-Mangalia, Salva-Viseu, Pascani-Tg. Neamt etc.?
Din 13 Decembrie 2011 vor fi denumirile : Personale (toate ) = > Regio , Regio Express, Regio Urban/Suburban Accelerate, Rapide (toate ) = > Interregio , Interregio Night Intercity (toate ) = > Intercity, Intercity Night Eurocity, Euronight = > Eurocity, Euronight Si cred ca vor fi si trenuri Euroregio ( versiunea internationala a lui Interregio ) , pentru ca avem destule rapide internationale , care nu pot fi denumite IC, nici EC/EN . |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14504 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 03 Sept 2011, 17:06 | |
| Si pe mine ma macina o intrebare : au fost discutii pe tema unor poduri (Carta, Poiana Slanic, Gradistea, Anghel Saligny, ...) dar despre podul de la Putna Seaca (intre Focsani si Marasesti) ,,cazut la datorie,, ce spuneti? Nimeni nu se zbate sa-l refaca, Ministerul Transporturilor se vaita ca nu sunt bani, altele fiind prioritare, momentan circulatia fiind pe un singur fir (si ala vai mama lui) de ani de zile si cine stie cat va mai dura, voi ce spune-ti? facem putina galagie , petitii peste petitii, poate asa se apuca de refacerea lui. |
| | | Costin.H
Numarul mesajelor : 654 Reputatie : 6159 Data de inscriere : 15/12/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 03 Sept 2011, 17:56 | |
| - maryus74 a scris:
- Si pe mine ma macina o intrebare : au fost discutii pe tema unor poduri (Carta, Poiana Slanic, Gradistea, Anghel Saligny, ...) dar despre podul de la Putna Seaca (intre Focsani si Marasesti) ,,cazut la datorie,, ce spuneti? Nimeni nu se zbate sa-l refaca, Ministerul Transporturilor se vaita ca nu sunt bani, altele fiind prioritare, momentan circulatia fiind pe un singur fir (si ala vai mama lui) de ani de zile si cine stie cat va mai dura, voi ce spune-ti? facem putina galagie , petitii peste petitii, poate asa se apuca de refacerea lui.
am trecut pe 22 aug peste podul de la putna seaca si am vazut ca se lucreaza incet si sigur. am vazut ca au adus materiale, diferite echipamente acolo, au ingustat cursul siretului... in vreo 2 ani poate va fi gata |
| | | traian
Numarul mesajelor : 222 Varsta : 40 Localizare : Eforie Sud Reputatie : 5137 Data de inscriere : 23/06/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 03 Sept 2011, 17:57 | |
| Mie mi se pare de o idiotenie crasa chestia cu pretul la interregio ca medie intre pretul la accelerat si cel la rapid din cel putin doua motive: 1. dar daca pe o ruta nu exista trenuri rapide, ci doar accelerate (ex. Bucuresti-Baia Mare unde sunt 3 accelerate), cum faci tu media intre pretul la rapid, adica ceva ce nu exista pe acea ruta, cu pretul la accelerat? Asta inseamna automat cresterea pretului pe ruta respectiva enorm (cred ca cel putin cu 30-40 de lei la clasa a doua)! 2. practic prin aceasta masura de comasare, populatia obisnuita, cea cu venituri medii si sub-medii nu va avea decat o singura alternativa :trenul personal, fiindca pretul la urmatoarea categorie (interregio) va fi mult mai mare (si implicit diferenta de pret pe care marea majoritate a calatorilor nu o vor putea suporta)! |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15506 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 03 Sept 2011, 20:19 | |
| Eu, sincer nu sunt de acord cu atatea mii de denumiri, sunt mult mai multe prioritati in transportul feroviar, de rezolvat decat acesta de a ne incurca in tot felul de denumiri, acest aspect era bine sa fie lasat la urma, chiar daca vrem sa fim in rand cu alte tari care folosesc aceste denumiri, dar de ce nu ne aliniem si noi altor tari care nu dau voie sa cicule autocare pe distante lungi, sau pe drumuri care circula paralel cu calea ferata! De ce nu ne ocupam si noi de infrastructura asa cum o fac alte tari? Ne-am gasit ce sa luam de la ei! Exact ce nu ne este de folos si mai rau ne vom incurca in denumiri! Tara arde si baba se piaptana! Azi am vazut un autocar care circula pe traseul Bucuresti - Suceava - Radauti. Trenuri directe nu sunt pana la Radauti, dar autocare sunt! Si in plus de asta ne pierdem si denumirile preluate de la parintii si bunicii nostri!!! |
| | | traian
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 03 Sept 2011, 20:33 | |
| Pai e din ordinul FMI-ului, n-ai vazut ca ne conduc altii, si ne-au impus pe deasupra sa inchidem inca 1000km. de cale ferata? Asta e si scopul, sa ne distruga de tot, iar ce a ramas sa fie la preturi enorme, tocmai pentru a-i scadea nr. de calatori si astfel sa fie distrus mai usor! Am ajuns la aceleasi preturi ca pe Amtrak din America, doar ca la noi pe distante mult mai scurte, de ex. la ei Philadelphia-New York cel mai ieftin bilet e 50$, in timp ce la noi iti ia suma asta pe distanta Bucuresti-Baia Mare sau Bucuresti-Oradea! Si faci si o groaza de timp, in timp ce la ei se zboara ca vantul si ca gandul. :roll: |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8367 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: O PARERE Sam 03 Sept 2011, 22:28 | |
| - COSTACHE MIHAIL a scris:
- Eu, sincer nu sunt de acord cu atatea mii de denumiri, sunt mult mai multe prioritati in transportul feroviar, de rezolvat decat acesta de a ne incurca in tot felul de denumiri, acest aspect era bine sa fie lasat la urma, chiar daca vrem sa fim in rand cu alte tari care folosesc aceste denumiri, dar de ce nu ne aliniem si noi altor tari care nu dau voie sa cicule autocare pe distante lungi, sau pe drumuri care circula paralel cu calea ferata! De ce nu ne ocupam si noi de infrastructura asa cum o fac alte tari? Ne-am gasit ce sa luam de la ei! Exact ce nu ne este de folos si mai rau ne vom incurca in denumiri! Tara arde si baba se piaptana! Azi am vazut un autocar care circula pe traseul Bucuresti - Suceava - Radauti. Trenuri directe nu sunt pana la Radauti, dar autocare sunt! Si in plus de asta ne pierdem si denumirile preluate de la parintii si bunicii nostri!!!
Eu chiar daca nu merg cu autocare decat 5% fata de cat merg cu trenul stiu aproape toate rutele, numele firmelor, si preturile cu care opereaza. IATA CATEVA EXEMPLE DE RUTE MAI PUTIN CUNOSCUTE PE CARE CIRCULA AUTOCARE SI MICROBUZE : Bucuresti - TIMISOARA (60 lei) , Bucuresti - Iasi (60 LEI) , Bucuresti - Comanesti (40 LEI), Bucuresti - Bacau - Piatra Neamt (55 LEI), Bucuresti - Brasov (34 LEI) - Targu Mures (55 LEI), Bucuresti - Pitesti - Ramnicu Valcea (30 LEI), Bucuresti - Pitesti - Sibiu - Cluj Napoca (58 LEI), Bucuresti - Husi, Bucuresti - Tulcea (70 lei) + TOATE LOCALITATILE DIN TARA Constanta - Braila (40 lei) , Constanta - Iasi, Constanta - Bacau - Suceava - Campulung M, Botosani - Bacau - Brasov - Sibiu - Deva - Timisoara (120 lei), Galati - Buzau - Brasov - Sibiu, Iasi - Brasov (55 lei), Cluj Napoca - Oradea (20 lei), Timisoara - Craiova - Valcea (60 lei), Baia Mare - Cluj - Sibiu (55 ron) SI NU AM SPUS DECAT O MICA PARTE DIN CELE EXISTENTE (si pe care le stiu). DAR SA STITI CA SUNT INCA LOCALITATI SI ORASE MARI CARE NU AU CURSE DIRECTE DAR NU LE POT NOMINALIZA DEORECE CINEVA AR PUTEA SA LE FACA SI CFR SA PIARDA............. |
| | | Vizitator Vizitator
| | | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8367 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: DE CE? Sam 03 Sept 2011, 22:35 | |
| Consider ca cei de la marketing, tarifare de la CFR CALATORI trebuie sa le cunoasca aceste trasee si lucruri foarte bine DAR SI FIRMELE SI CE CONDITII DE TRANSPORT OFERA ELE (de multe ori foarte bune de transport)
DECI, ACESTE LUCRURI LE STIU DIN AUTOGARI.RO, NUMELE FIRMELOR DE TRANSPORT, SE POATE INTRA DIRECT PE SITEURILE ACESTOR COMPANII, SAU DIN AUTOGARILE LOCALITATILOR DIN TARA.
Ultima data cand am calatorit cu un microbuz a fost in 2010 pe o ruta foarte frumoasa TIMISOARA - MOLDOVA NOUA - ORSOVA PE UN TRASEU FOARTE FRUMOS LANGA DUNARE SI GRANITA CU SERBIA PE CARE NU EXISTA CALE FERATA.
Dar am cautat pe autogari.ro, am dat telefoane si pana la urma a fost totul bine. Nu circul cu autocare, microbuze decat in zone unde nu sunt caii ferate dar sa fie zone de munte, deal. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18753 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24331 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 03 Sept 2011, 22:39 | |
| Deva-Brasov-Bacau-Vaslui 70 de lei plecare Deva ora 10 sosire Vaslui ora 21 cam bate orice tren la timp si la ora aia nu mai e nici o alternativa la tren cum a fost Timisoara-Galati sau 1621 Timisoara Bucuresti ..Chiar este nevoie de un tren direct Iasi-Galati-Oradea-Timisoara |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14504 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 03 Sept 2011, 22:50 | |
| Am observat, de ceva timp, o companie Transmixt pe ruta Dej pl 7.15, si sos ora 17.40 in Bucuresti-Autogara Militari, si credeti-ma la 17.40 soseste, uneori cu 5-10 min mai devreme, chiar am urmarit ceva timp acest aspect. Deci punctualitate nu gluma, si ne mai miram de ce fug calatorii de CFR. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI | |
| |
| | | | INTREBARI SI RASPUNSURI | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |