Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

125 : Oravita - Anina

In jos 
+97
jabels
ciprian71
c o r v i n
mielutu zburator
Cipri Andrei Neculai
t1972
elm
AeroX
aris86
Davee91
g.popovici
IonutCFR2009
qew00
buzibumi
CFR9999
Katalyn
gheorghita
impuls
riciu
dan tm
cfr500
IonutChircu
spiderpc
dany90
19jimmy84
dejan
allred
marius664
kristi kkk
phnegativ
Radu
cristi ar
Lumunita Stana
folkfan
Plescan Floare
Katalin4653
strainu
Razvan Tudor
Bobby_TM
cortexedge
MariusM
karoly1975
petcu.adrian
Hurricane
baiazid
Teodor
Radu Tudor
Luna
lifetec
vatmanul
Vitosa
Rarau
Adirmvl
bogdan.perejuc
Sergiu rmn
Ionutz
ldh80
sorin_ncs
nenuandrei
Semafor
Dr2005
manuela
alexandru.boia
Andrey_tm
TVlad
sp59
Caravelle_Zg
ATM
Vlad
EA1clony106
srazvi
63-1143-5
cata_lin
alexpopa
luciangeo77
Adrian78
Nesebar
The Legend
Scoop
alex.alexus.tm
robertmok
Tomi13leu
Costi
raoul
cristi CFR
mishu88
Amiralul
bogdan srl
diciluma
jionutz
COSTACHE MIHAIL
stinky
vrabieionut
Seby
ionut_te
husdelaapus
myster2008
101 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 47 ... 53  Urmatorul
AutorMesaj
marius664

Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 6914
Data de inscriere : 23/01/2014

125 : Oravita - Anina - Pagina 42 Empty
MesajSubiect: Re: 125 : Oravita - Anina   125 : Oravita - Anina - Pagina 42 Icon_minitimeMier 11 Sept 2019, 15:44

In timpul sezonului estival va circula zilnic, in restul saptamanii doar in week-end...Si CFR Calatori vrea sa renunte la operarea acestui tronson, dar nu se gaseste nimeni sa intre pe linie...Plus ca profitul vara este frumusel, acum sa vedem cum va reactiona CFR SA la aceasta schimbare...Probabil va suspenda activitatea de luni pana sambata...
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18757
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24336
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: 125 : Oravita - Anina   125 : Oravita - Anina - Pagina 42 Icon_minitimeMier 11 Sept 2019, 17:09

Cu putina organizare putea sa ajunga si linia asta macar la jumate din numarul de calatori al mocanitelor dar se vede ca nu se vrea deloc .orice lucru ce merge bine trebuie stricat din cauza unor cretini ca Dorobantul si restul
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8303
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: 125 : Oravita - Anina   125 : Oravita - Anina - Pagina 42 Icon_minitimeJoi 12 Sept 2019, 09:44

De ani buni de zile am zis ca vreau sa merg odata pe sectia asta dar nema timp/bani, acum sper sa mai circule pana in iarna sa apuc sa merg intr-un week-end. La cati turisti au atras si tinand cont ca au bagat la un moment dat si rezervare obligatorie a locurilor, (chiar si vara asta parca) nici nu imi imaginam ca linia urmeaza a deveni parasita asa curand.

Apropo, de cand cu retragerile regiotrans/regiocalatori se mai poate ajunge la sectia asta cumva cu trenul sau e izolata de restul caii ferate?
Sus In jos
g.popovici

Numarul mesajelor : 50
Reputatie : 5404
Data de inscriere : 05/04/2010

MesajSubiect: Re: 125 : Oravita - Anina   125 : Oravita - Anina - Pagina 42 Icon_minitimeJoi 12 Sept 2019, 09:55

E izolata, din ce stiu. Cel mai comod e cu trenul pana la Resita de la Bucuresti/Timisoara si apoi cu ocazia/microbuz la Oravita!
Sus In jos
AeroX
V.I.P Member
V.I.P Member
AeroX

Numarul mesajelor : 2162
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6767
Data de inscriere : 25/05/2012

MesajSubiect: Re: 125 : Oravita - Anina   125 : Oravita - Anina - Pagina 42 Icon_minitimeJoi 12 Sept 2019, 17:16

Informatie oficiala de azi:
https://www.cfrcalatori.ro/comunicate/modificari-temporare-in-circulatia-trenurilor-oravita-anina-si-retur/

Pai nu stiu ce sa zic, in timpul verii isi iau destui concedii, au cand sa vina sa se recreeze prin trenul asta.
Asa in restul anului chiar bate vantul pe aici, acum are sens aceasta masura, nu? Eu va confirm ca am si fost intr-o astfel de perioada si chiar nu vine lume aproape deloc. Weekendurile sunt suficiente pana la vara.
Dar si optiunea pentru eventuale grupuri mari tot inseamna ceva.
Problema adevarata ramane tot faptul ca acum nu ai cum sa ajungi aici decat cu microbuz sau masina personala. Asta e cel mai grav neajuns, indiferent de sezon/perioada.
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/AdiMNET
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: 125 : Oravita - Anina   125 : Oravita - Anina - Pagina 42 Icon_minitimeJoi 12 Sept 2019, 17:41

AeroX a scris:
https://www.cfrcalatori.ro/comunicate/modificari-temporare-in-circulatia-trenurilor-oravita-anina-si-retur/

Pai nu stiu ce sa zic, in timpul verii isi iau destui concedii, au cand sa vina sa se recreeze prin trenul asta.
Asa in restul anului chiar bate vantul pe aici, acum are sens aceasta masura, nu? Eu va confirm ca am si fost intr-o astfel de perioada si chiar nu vine lume aproape deloc. Weekendurile sunt suficiente pana la vara.
Problema adevarata ramane tot faptul ca acum nu ai cum sa ajungi aici decat cu microbuz sau masina personala. Asta e cel mai grav neajuns, indiferent de sezon/perioada.

Din ce zicea un conductor dupa octombrie mai rămân călători de un vagon și se mai închiriază pentru filme
Sus In jos
AeroX
V.I.P Member
V.I.P Member
AeroX

Numarul mesajelor : 2162
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6767
Data de inscriere : 25/05/2012

MesajSubiect: Re: 125 : Oravita - Anina   125 : Oravita - Anina - Pagina 42 Icon_minitimeJoi 12 Sept 2019, 17:48

Un vagon plin de calatori, ori un vagon e suficient pentru aceia pe care-i numeri la cel mult doua maini? Very Happy Exprimarea poate crea confuzii.
Eu am fost intr-o zi de marti pe la jumatatea lui octombrie cu 5 omuleti, 2 nasi si 3 calatori (incluzandu-ma).
Deci in afara de ceva grup organizat n-are sens sa circule gol in rest. Si oricum e firesc ca eventuali turisti ocazionali vor alege weekendul in perioada rece. E ceva ok. Repet, problema adevarata o vad in faptul ca nu mai poti ajunge la Oravita cu trenul.
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/AdiMNET
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22396
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: 125 : Oravita - Anina   125 : Oravita - Anina - Pagina 42 Icon_minitimeJoi 12 Sept 2019, 18:16

In afara sezonului estival doar prin preajma sarbatorilor de iarna ce mai sunt calatori si inca cativa in weekend, in rest in cursul saptamanii intr-o luna ca Octombrie sau Noiembrie ori Martie/Aprilie nu gasesti mai mult de 5 oameni, daca sunt mai multi e ceva neobisnuit.
Multi care merg Oravita-Anina sunt asteptati de rude cu masina in Anina, deci pe retur sunt mai putini.
Se tot gandesc de unde sa mai taie din cheltuieli pentru ca au nevoie de bani, nu sunt bani(desi trenurile sunt pline si circula fara locuri libere, studenti la greu, unde sunt banii?)
Se vorbea sa mai anuleze din trenuri in weekend, pe motiv ca sunt obligati sa plateasca festive si nu au bani nu ca nu ar fi calatori, calatori sunt dar nu au ei bani sa plateasca personalul.

Numarul mesajelor : 50
Reputatie : 5404
Data de inscriere : 05/04/2010

MesajSubiect: Re: 125 : Oravita - Anina   125 : Oravita - Anina - Pagina 42 Icon_minitimeJoi 12 Sept 2019, 19:00

Va spun sincer ca nu mai inteleg nimic, dar de ce stiu, sunt ferm convins ca am dreptate:
1. Calea ferata Oravita - Anina nu are calatori pentru ca exista 0 (zero) implicare din partea CFR. Spuneti-mi ce a facut CFR pentru a promova, in timp ce in Maramures sunt si 1200 de turisti zilnic, in varf de sezon
2. Este adevarat ca in extra sezon nu prea sunt calatori, dar nu sunt, pentru ca nu sunt sunt conditii si e lasata in paragina. 0 investitii. Daca nu te pozitionezi la ultima usa, pe lateral sau in spate, nu vezi nimic. E chiar plictisitor, dar daca stii ce vezi, daca ar fi oameni care sa explice turistilor, daca s-ar face pauze, daca la Anina, s-ar face un tur cand e gata noul muzeu al mineritului, lucrurile s-ar schimba dramatic.
3. Ramane din decembrie? Vad ca stiti mai multe informatii.
4. Comunicatul postat mai sus nu merge.
5. Am cerut o pozitie oficiala la CFR Calatori prin email. Astept. Ii sun zilnic ca mi drag sa vorbesc cu ei.

Voi ce solutii aveti pentru aceasta cale ferata?
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14505
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: 125 : Oravita - Anina   125 : Oravita - Anina - Pagina 42 Icon_minitimeJoi 12 Sept 2019, 22:29

Și tu crezi că ei vor ține cont de sfaturile tale, ale mele sau ale altora?
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20627
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25570
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: 125 : Oravita - Anina   125 : Oravita - Anina - Pagina 42 Icon_minitimeJoi 12 Sept 2019, 22:33

AeroX a scris:

Pagină inexistentă... probabil s-au răzgândit. Oricum nu am primit nimic oficial.

Adrian78 a scris:
și se mai închiriază pentru filme
Pentru filme în depou, poate, pentru că CFR S.A. nu mai trasează trenuri suplimentare CFR Călători, nici măcar cele special comandate, până nu se plăteşte restanţa la TUI; dacă se plăteşte vreo sumă în avans pentru trenurile special comandate, CFR S.A. o consideră în contul datoriei. CFR Călători tocmai s-a fript aşa acum vreo câteva săptămâni, sunt curios cum au scos-o la capăt cu clientul (probabil au returnat banii, care nu erau deloc puţini).

g.popovici a scris:
1. Calea ferata Oravita - Anina nu are calatori pentru ca exista 0 (zero) implicare din partea CFR. Spuneti-mi ce a facut CFR pentru a promova, in timp ce in Maramures sunt si 1200 de turisti zilnic, in varf de sezon
99% din oameni dacă îi întrebi de CFR Călători se gândesc la un 21-47 cu banchetele jegoase, budele infecte şi 3 ore întârziere. Imaginea asta, creată prin ani de ,,merge şi aşa" şi prin ZERO buget de promovare, e greu de scos din mintea românilor. Cu marketing poţi să faci din rahat (rahat turcesc, nu vă gândiţi la prostii) bici şi să mai şi plesnească, a se vedea rebuturile IC2 ale Astrei care circulă cu oameni în picioare şi despre care nu s-a scris nimic când au rămas blocate pe traseu sau s-au anulat cu juma' de oră înainte, lăsând oamenii cu ochii-n soare. Da' când unul găseşte o budă înfundată la CFR Călători, imediat vine PRO TV-ul şi filmează. Va fi nevoie de ani buni pentru a schimba asta, dar în condiţiile unui buget de promovare inexistent, e imposibil.
În schimb, mocăniţa de la Maramu' e full tot timpul, chiar dacă rişti să pici în Vaser cu ea. Practic, ăia nu au nicio normă de siguranţă, nu au personal calificat, nu au nimic. Dar se recomandă ca a opta minune a lumii, iar publicul pune botu' şi dă 60 lei ca să meargă cu un vagon la mâna a 2a din Elveţia sau Austria tras de un L45H (că aburoasa e pentru grupuri organizate, de regulă, eventual formate din străini) fără DSV, fără IVMS, condus de un mecanic care nici nu ştie ce-i aia CENAFER, pe o linie care nu are semnalizare şi nici INDUSI. A, da, şi fără frână automată, doar cu agent de frână la ultimul vagon.

Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13106
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: 125 : Oravita - Anina   125 : Oravita - Anina - Pagina 42 Icon_minitimeJoi 12 Sept 2019, 22:37

Link accesat la 22:35, pe 12 Septembrie 2019:

12 septembrie 2019

Începând cu data de 25 septembrie 2019, vor interveni modificări în circulația trenurilor de pe ruta Oravița – Anina și retur ca urmare a numărului redus de călători din unele zile lucrătoare ale săptămânii.

Astfel, trenurile vor circula numai în zilele de vineri, sâmbătă și duminică:

R 9695 Oraviţa plecare 11:15 Anina sosire 13:08 începând cu data de 25 septembrie
R 9696 Anina plecare 14:40 Oraviţa sosire 16:34 în perioada 25 septembrie – 31 octombrie
R 9694 Anina plecare 13:30 Oravița sosire 15:24 începând cu data de 01 noiembrie
Totuși, agențiile de turism și grupurile organizate de cel puțin 30 de persoane care doresc să călătorească cu trenul pe această rută în celelalte zile ale săptămânii, își pot planifica călătoria cu cel puțin 15 zile înainte și se pot programa la numărul de telefon: 0372.561.600, fax: 0372.561.602 – de luni până joi, între orele 08:00-16:00 și vineri între orele 08:00-14:00.

Tarife și procurare bilete

Un bilet pentru călătoria pe secția Oravița – Anina și retur costă 13,9 lei / sens (cuprinde și rezervarea locului). De asemenea, elevii și grupurile organizate beneficiază de reducere.

Legitimațiile de călătorie se pot cumpăra în limita locurilor disponibile, cu anticipație de 30 de zile, de la orice casă de bilete cu emitere electronică, din stațiile de cale ferată și agențiile de voiaj CFR Călători, precum și ONLINE.

În ziua plecării trenului, biletele se pot procura atât din staţia Oraviţa cât şi de la personalul de tren la același preț (inclusiv cu rezervarea locurilor) în limita locurilor disponibile. Emiterea legitimațiilor de călătorie fără rezervare se poate efectua numai în ziua plecării trenului, după epuizarea locurilor disponibile, în număr limitat.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei: www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon din stațiile CFR, 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

In depoul ala fara acoperis si cu liniile ocupate de vagoane aduse acolo... Ca aparent nu mai aveau astia de la Calatori loc de ele pe alte linii?
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: 125 : Oravita - Anina   125 : Oravita - Anina - Pagina 42 Icon_minitimeJoi 12 Sept 2019, 22:57

AeroX a scris:
Un vagon plin de calatori, ori un vagon e suficient pentru aceia pe care-i numeri la cel mult doua maini? Very Happy Exprimarea poate crea confuzii.
Eu am fost intr-o zi de marti pe la jumatatea lui octombrie cu 5 omuleti, 2 nasi si 3 calatori (incluzandu-ma).
Deci in afara de ceva grup organizat n-are sens sa circule gol in rest. Si oricum e firesc ca eventuali turisti ocazionali vor alege weekendul in perioada rece. E ceva ok. Repet, problema adevarata o vad in faptul ca nu mai poti ajunge la Oravita cu trenul.

Un vagon era suficient din spusele lui deci nu cred că se referea la vagon plin
Karpaty umbla vorba prin târg că au trimis bufnitele la vânătoare dar fără bani adică să.isi plătească cazarea diurna din penalizari
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8303
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: 125 : Oravita - Anina   125 : Oravita - Anina - Pagina 42 Icon_minitimeSam 14 Sept 2019, 19:16

Acum merge link-ul, trist. Sper sa apuc sa ma plimb iarna ce vine pe sectia asta.
Sus In jos
marius664

Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 6914
Data de inscriere : 23/01/2014

MesajSubiect: Re: 125 : Oravita - Anina   125 : Oravita - Anina - Pagina 42 Icon_minitimeDum 15 Sept 2019, 19:41

Luna a scris:
La cati turisti au atras si tinand cont ca au bagat la un moment dat si rezervare obligatorie a locurilor, (chiar si vara asta parca) nici nu imi imaginam ca linia urmeaza a deveni parasita asa curand.
Deocamdata nu se paraseste, doar se restrange activitatea ca asa vrea neantu' Dorobantu...De fapt omul atata stie...Trenul a circulat si cu 3 vagoane pline in vara asta...iar rezervarea obligatorie este si acum, trenurile circula in rangul de RE, ala care cica nu exista...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: 125 : Oravita - Anina   125 : Oravita - Anina - Pagina 42 Icon_minitime

Sus In jos

125 : Oravita - Anina
Sus 
Pagina 42 din 53Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 47 ... 53  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» TIMISOARA NORD -- ANINA 09.08.2009
» Oravita-Anina
» Propuneri pentru Mersul Trenurilor 2019-2020
» Linia CFR 925: Oravita - Anina
» Oravita -- Anina 27.06.2010

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 100-
Mergi direct la: