|
| 125 : Oravita - Anina | |
|
+97jabels ciprian71 c o r v i n mielutu zburator Cipri Andrei Neculai t1972 elm AeroX aris86 Davee91 g.popovici IonutCFR2009 qew00 buzibumi CFR9999 Katalyn gheorghita impuls riciu dan tm cfr500 IonutChircu spiderpc dany90 19jimmy84 dejan allred marius664 kristi kkk phnegativ Radu cristi ar Lumunita Stana folkfan Plescan Floare Katalin4653 strainu Razvan Tudor Bobby_TM cortexedge MariusM karoly1975 petcu.adrian Hurricane baiazid Teodor Radu Tudor Luna lifetec vatmanul Vitosa Rarau Adirmvl bogdan.perejuc Sergiu rmn Ionutz ldh80 sorin_ncs nenuandrei Semafor Dr2005 manuela alexandru.boia Andrey_tm TVlad sp59 Caravelle_Zg ATM Vlad EA1clony106 srazvi 63-1143-5 cata_lin alexpopa luciangeo77 Adrian78 Nesebar The Legend Scoop alex.alexus.tm robertmok Tomi13leu Costi raoul cristi CFR mishu88 Amiralul bogdan srl diciluma jionutz COSTACHE MIHAIL stinky vrabieionut Seby ionut_te husdelaapus myster2008 101 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6914 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: 125 : Oravita - Anina Mier 11 Sept 2019, 15:44 | |
| In timpul sezonului estival va circula zilnic, in restul saptamanii doar in week-end...Si CFR Calatori vrea sa renunte la operarea acestui tronson, dar nu se gaseste nimeni sa intre pe linie...Plus ca profitul vara este frumusel, acum sa vedem cum va reactiona CFR SA la aceasta schimbare...Probabil va suspenda activitatea de luni pana sambata... |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18757 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24336 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: 125 : Oravita - Anina Mier 11 Sept 2019, 17:09 | |
| Cu putina organizare putea sa ajunga si linia asta macar la jumate din numarul de calatori al mocanitelor dar se vede ca nu se vrea deloc .orice lucru ce merge bine trebuie stricat din cauza unor cretini ca Dorobantul si restul |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8303 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: 125 : Oravita - Anina Joi 12 Sept 2019, 09:44 | |
| De ani buni de zile am zis ca vreau sa merg odata pe sectia asta dar nema timp/bani, acum sper sa mai circule pana in iarna sa apuc sa merg intr-un week-end. La cati turisti au atras si tinand cont ca au bagat la un moment dat si rezervare obligatorie a locurilor, (chiar si vara asta parca) nici nu imi imaginam ca linia urmeaza a deveni parasita asa curand.
Apropo, de cand cu retragerile regiotrans/regiocalatori se mai poate ajunge la sectia asta cumva cu trenul sau e izolata de restul caii ferate? |
| | | g.popovici
Numarul mesajelor : 50 Reputatie : 5404 Data de inscriere : 05/04/2010
| Subiect: Re: 125 : Oravita - Anina Joi 12 Sept 2019, 09:55 | |
| E izolata, din ce stiu. Cel mai comod e cu trenul pana la Resita de la Bucuresti/Timisoara si apoi cu ocazia/microbuz la Oravita! |
| | | AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2162 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6767 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: 125 : Oravita - Anina Joi 12 Sept 2019, 17:16 | |
| Informatie oficiala de azi: https://www.cfrcalatori.ro/comunicate/modificari-temporare-in-circulatia-trenurilor-oravita-anina-si-retur/
Pai nu stiu ce sa zic, in timpul verii isi iau destui concedii, au cand sa vina sa se recreeze prin trenul asta. Asa in restul anului chiar bate vantul pe aici, acum are sens aceasta masura, nu? Eu va confirm ca am si fost intr-o astfel de perioada si chiar nu vine lume aproape deloc. Weekendurile sunt suficiente pana la vara. Dar si optiunea pentru eventuale grupuri mari tot inseamna ceva. Problema adevarata ramane tot faptul ca acum nu ai cum sa ajungi aici decat cu microbuz sau masina personala. Asta e cel mai grav neajuns, indiferent de sezon/perioada. |
Numarul mesajelor : 18757 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24336 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: 125 : Oravita - Anina Joi 12 Sept 2019, 17:41 | |
| - AeroX a scris:
- Informatie oficiala de azi:
https://www.cfrcalatori.ro/comunicate/modificari-temporare-in-circulatia-trenurilor-oravita-anina-si-retur/
Pai nu stiu ce sa zic, in timpul verii isi iau destui concedii, au cand sa vina sa se recreeze prin trenul asta. Asa in restul anului chiar bate vantul pe aici, acum are sens aceasta masura, nu? Eu va confirm ca am si fost intr-o astfel de perioada si chiar nu vine lume aproape deloc. Weekendurile sunt suficiente pana la vara. Dar si optiunea pentru eventuale grupuri mari tot inseamna ceva. Problema adevarata ramane tot faptul ca acum nu ai cum sa ajungi aici decat cu microbuz sau masina personala. Asta e cel mai grav neajuns, indiferent de sezon/perioada. Din ce zicea un conductor dupa octombrie mai rămân călători de un vagon și se mai închiriază pentru filme |
| | | AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2162 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6767 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: 125 : Oravita - Anina Joi 12 Sept 2019, 17:48 | |
| Un vagon plin de calatori, ori un vagon e suficient pentru aceia pe care-i numeri la cel mult doua maini? Exprimarea poate crea confuzii. Eu am fost intr-o zi de marti pe la jumatatea lui octombrie cu 5 omuleti, 2 nasi si 3 calatori (incluzandu-ma). Deci in afara de ceva grup organizat n-are sens sa circule gol in rest. Si oricum e firesc ca eventuali turisti ocazionali vor alege weekendul in perioada rece. E ceva ok. Repet, problema adevarata o vad in faptul ca nu mai poti ajunge la Oravita cu trenul. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22396 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 125 : Oravita - Anina Joi 12 Sept 2019, 18:16 | |
| In afara sezonului estival doar prin preajma sarbatorilor de iarna ce mai sunt calatori si inca cativa in weekend, in rest in cursul saptamanii intr-o luna ca Octombrie sau Noiembrie ori Martie/Aprilie nu gasesti mai mult de 5 oameni, daca sunt mai multi e ceva neobisnuit. Multi care merg Oravita-Anina sunt asteptati de rude cu masina in Anina, deci pe retur sunt mai putini. Se tot gandesc de unde sa mai taie din cheltuieli pentru ca au nevoie de bani, nu sunt bani(desi trenurile sunt pline si circula fara locuri libere, studenti la greu, unde sunt banii?) Se vorbea sa mai anuleze din trenuri in weekend, pe motiv ca sunt obligati sa plateasca festive si nu au bani nu ca nu ar fi calatori, calatori sunt dar nu au ei bani sa plateasca personalul. |
| | | g.popovici
Numarul mesajelor : 50 Reputatie : 5404 Data de inscriere : 05/04/2010
| Subiect: Re: 125 : Oravita - Anina Joi 12 Sept 2019, 19:00 | |
| Va spun sincer ca nu mai inteleg nimic, dar de ce stiu, sunt ferm convins ca am dreptate: 1. Calea ferata Oravita - Anina nu are calatori pentru ca exista 0 (zero) implicare din partea CFR. Spuneti-mi ce a facut CFR pentru a promova, in timp ce in Maramures sunt si 1200 de turisti zilnic, in varf de sezon 2. Este adevarat ca in extra sezon nu prea sunt calatori, dar nu sunt, pentru ca nu sunt sunt conditii si e lasata in paragina. 0 investitii. Daca nu te pozitionezi la ultima usa, pe lateral sau in spate, nu vezi nimic. E chiar plictisitor, dar daca stii ce vezi, daca ar fi oameni care sa explice turistilor, daca s-ar face pauze, daca la Anina, s-ar face un tur cand e gata noul muzeu al mineritului, lucrurile s-ar schimba dramatic. 3. Ramane din decembrie? Vad ca stiti mai multe informatii. 4. Comunicatul postat mai sus nu merge. 5. Am cerut o pozitie oficiala la CFR Calatori prin email. Astept. Ii sun zilnic ca mi drag sa vorbesc cu ei.
Voi ce solutii aveti pentru aceasta cale ferata? |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14505 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: 125 : Oravita - Anina Joi 12 Sept 2019, 22:29 | |
| Și tu crezi că ei vor ține cont de sfaturile tale, ale mele sau ale altora? |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20627 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25570 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 125 : Oravita - Anina Joi 12 Sept 2019, 22:33 | |
| - AeroX a scris:
- Informatie oficiala de azi:
https://www.cfrcalatori.ro/comunicate/modificari-temporare-in-circulatia-trenurilor-oravita-anina-si-retur/
Pai nu stiu ce sa zic, in timpul verii isi iau destui concedii, au cand sa vina sa se recreeze prin trenul asta. Asa in restul anului chiar bate vantul pe aici, acum are sens aceasta masura, nu? Eu va confirm ca am si fost intr-o astfel de perioada si chiar nu vine lume aproape deloc. Weekendurile sunt suficiente pana la vara. Dar si optiunea pentru eventuale grupuri mari tot inseamna ceva. Problema adevarata ramane tot faptul ca acum nu ai cum sa ajungi aici decat cu microbuz sau masina personala. Asta e cel mai grav neajuns, indiferent de sezon/perioada. Pagină inexistentă... probabil s-au răzgândit. Oricum nu am primit nimic oficial. - Adrian78 a scris:
- și se mai închiriază pentru filme
Pentru filme în depou, poate, pentru că CFR S.A. nu mai trasează trenuri suplimentare CFR Călători, nici măcar cele special comandate, până nu se plăteşte restanţa la TUI; dacă se plăteşte vreo sumă în avans pentru trenurile special comandate, CFR S.A. o consideră în contul datoriei. CFR Călători tocmai s-a fript aşa acum vreo câteva săptămâni, sunt curios cum au scos-o la capăt cu clientul (probabil au returnat banii, care nu erau deloc puţini). - g.popovici a scris:
- 1. Calea ferata Oravita - Anina nu are calatori pentru ca exista 0 (zero) implicare din partea CFR. Spuneti-mi ce a facut CFR pentru a promova, in timp ce in Maramures sunt si 1200 de turisti zilnic, in varf de sezon
99% din oameni dacă îi întrebi de CFR Călători se gândesc la un 21-47 cu banchetele jegoase, budele infecte şi 3 ore întârziere. Imaginea asta, creată prin ani de ,,merge şi aşa" şi prin ZERO buget de promovare, e greu de scos din mintea românilor. Cu marketing poţi să faci din rahat (rahat turcesc, nu vă gândiţi la prostii) bici şi să mai şi plesnească, a se vedea rebuturile IC2 ale Astrei care circulă cu oameni în picioare şi despre care nu s-a scris nimic când au rămas blocate pe traseu sau s-au anulat cu juma' de oră înainte, lăsând oamenii cu ochii-n soare. Da' când unul găseşte o budă înfundată la CFR Călători, imediat vine PRO TV-ul şi filmează. Va fi nevoie de ani buni pentru a schimba asta, dar în condiţiile unui buget de promovare inexistent, e imposibil. În schimb, mocăniţa de la Maramu' e full tot timpul, chiar dacă rişti să pici în Vaser cu ea. Practic, ăia nu au nicio normă de siguranţă, nu au personal calificat, nu au nimic. Dar se recomandă ca a opta minune a lumii, iar publicul pune botu' şi dă 60 lei ca să meargă cu un vagon la mâna a 2a din Elveţia sau Austria tras de un L45H (că aburoasa e pentru grupuri organizate, de regulă, eventual formate din străini) fără DSV, fără IVMS, condus de un mecanic care nici nu ştie ce-i aia CENAFER, pe o linie care nu are semnalizare şi nici INDUSI. A, da, şi fără frână automată, doar cu agent de frână la ultimul vagon. _________________ :TTT:
|
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13106 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: 125 : Oravita - Anina Joi 12 Sept 2019, 22:37 | |
| Link accesat la 22:35, pe 12 Septembrie 2019:
12 septembrie 2019
Începând cu data de 25 septembrie 2019, vor interveni modificări în circulația trenurilor de pe ruta Oravița – Anina și retur ca urmare a numărului redus de călători din unele zile lucrătoare ale săptămânii.
Astfel, trenurile vor circula numai în zilele de vineri, sâmbătă și duminică:
R 9695 Oraviţa plecare 11:15 Anina sosire 13:08 începând cu data de 25 septembrie R 9696 Anina plecare 14:40 Oraviţa sosire 16:34 în perioada 25 septembrie – 31 octombrie R 9694 Anina plecare 13:30 Oravița sosire 15:24 începând cu data de 01 noiembrie Totuși, agențiile de turism și grupurile organizate de cel puțin 30 de persoane care doresc să călătorească cu trenul pe această rută în celelalte zile ale săptămânii, își pot planifica călătoria cu cel puțin 15 zile înainte și se pot programa la numărul de telefon: 0372.561.600, fax: 0372.561.602 – de luni până joi, între orele 08:00-16:00 și vineri între orele 08:00-14:00.
Tarife și procurare bilete
Un bilet pentru călătoria pe secția Oravița – Anina și retur costă 13,9 lei / sens (cuprinde și rezervarea locului). De asemenea, elevii și grupurile organizate beneficiază de reducere.
Legitimațiile de călătorie se pot cumpăra în limita locurilor disponibile, cu anticipație de 30 de zile, de la orice casă de bilete cu emitere electronică, din stațiile de cale ferată și agențiile de voiaj CFR Călători, precum și ONLINE.
În ziua plecării trenului, biletele se pot procura atât din staţia Oraviţa cât şi de la personalul de tren la același preț (inclusiv cu rezervarea locurilor) în limita locurilor disponibile. Emiterea legitimațiilor de călătorie fără rezervare se poate efectua numai în ziua plecării trenului, după epuizarea locurilor disponibile, în număr limitat.
Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei: www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon din stațiile CFR, 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații.
In depoul ala fara acoperis si cu liniile ocupate de vagoane aduse acolo... Ca aparent nu mai aveau astia de la Calatori loc de ele pe alte linii? |
| Subiect: Re: 125 : Oravita - Anina Joi 12 Sept 2019, 22:57 | |
| - AeroX a scris:
- Un vagon plin de calatori, ori un vagon e suficient pentru aceia pe care-i numeri la cel mult doua maini? Exprimarea poate crea confuzii.
Eu am fost intr-o zi de marti pe la jumatatea lui octombrie cu 5 omuleti, 2 nasi si 3 calatori (incluzandu-ma). Deci in afara de ceva grup organizat n-are sens sa circule gol in rest. Si oricum e firesc ca eventuali turisti ocazionali vor alege weekendul in perioada rece. E ceva ok. Repet, problema adevarata o vad in faptul ca nu mai poti ajunge la Oravita cu trenul. Un vagon era suficient din spusele lui deci nu cred că se referea la vagon plin Karpaty umbla vorba prin târg că au trimis bufnitele la vânătoare dar fără bani adică să.isi plătească cazarea diurna din penalizari |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8303 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: 125 : Oravita - Anina Sam 14 Sept 2019, 19:16 | |
| Acum merge link-ul, trist. Sper sa apuc sa ma plimb iarna ce vine pe sectia asta. |
| | | marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6914 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: 125 : Oravita - Anina Dum 15 Sept 2019, 19:41 | |
| - Luna a scris:
- La cati turisti au atras si tinand cont ca au bagat la un moment dat si rezervare obligatorie a locurilor, (chiar si vara asta parca) nici nu imi imaginam ca linia urmeaza a deveni parasita asa curand.
Deocamdata nu se paraseste, doar se restrange activitatea ca asa vrea neantu' Dorobantu...De fapt omul atata stie...Trenul a circulat si cu 3 vagoane pline in vara asta...iar rezervarea obligatorie este si acum, trenurile circula in rangul de RE, ala care cica nu exista... |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 125 : Oravita - Anina | |
| |
| | | | 125 : Oravita - Anina | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |