Acest tren de dimineață, anulat la sfârșit de săptămână, a avut câțiva turiști. Chiar nu înțeleg de ce este anulat în zilele de 6 și 7. În vagonul în care am stat eu toți călătorii aveau bilete. Au mai fost și patru. Șeful de tren a spus că au fost zile în care au fost și 6 biciclete (doar e mai ușor de urcat la Anina cu trenul decât cu bicicleta ). În locul în care am făcut a treia poză de la coadă filma cineva trenul. Avea trepied și cameră cum au televiziunile.
Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
Numarul mesajelor : 5864 Reputatie : 11655 Data de inscriere : 08/09/2011
Am reusit sa ajung saptamana trecuta (6 iulie) impreuna cu 8 prieteni la Oravita, de unde am luat trenul catre Oravita. De fapt, pretextul unei scurte vacante in zona montana a Banatului a fost calatoria cu acest tren.
M-am bucurat ca am gasit in tren turisti, straini, dar si romani care au urcat cu bicicletele la Anina, localnici dornici sa ne ofere informatii despre aceasta cale ferata si in acelasi timp angajati CFR dedicati.
Prietenii mei care nu auzisera pana acum cateva saptamani de aceasta cale ferata au fost incantati de excursie, dar in acelasi timp revoltati de faptul ca nu este promovata, de "neprofitabilitatea" ei samd.
Sunt convins ca aceasta excursia si-a atins scopul si va prezint mai jos 10 fotografii.
19jimmy84 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3168 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8564 Data de inscriere : 05/06/2010
Offff... Greu... 1695 Bucuresti-Caransebes, ajungi la 5;28, 9161 Caransebes-Resita, ajungi la 6:58, apoi cu RT 14500 Resita-Berzovia, Si din Berzovia la Oravita cu 14523. Cam ai de stat peste tot intre 30 si 60 de minute... Apoi mai ai pauza de 3 ore si ceva in Oravita. Ai vreme sa iei la pas orasul.
cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9705 Data de inscriere : 02/11/2008
dar parca imi aduc aminte ca citisem undeva ca se poate si din Timisoara?sau am amintiri care nu exista.pt intoarcere mar interesa mai degraba o ruta pt litoral.multumesc