|
| Stiri internationale | |
|
+58mtk Theijs Katalyn LanceR vatmanul DAS 2011 dan tm cardinal alex.alexus.tm mielutu zburator Jhonyla marius664 lapsanszkitamas alex1987 Vitosa IonutCFR2009 florin.lifticariu NicuS BlueLight Semafor Adirmvl @ndrey Warrior12 Amiralul Vlad calator EuroNight Cont dezactivat Re6/6 baiazid didinul Rarau Luna Dr2005 riciu Hurricane mureseanu_976 rizelgeorgel2004 razvan - trenuri Costin.H IonutChircu cristyadaX DUAL Saruman NiORD decward Nesebar cont inactiv pannonia express halmarius cont dezactivat . stinky cristi CFR Codrut1985 COSTACHE MIHAIL Adrian78 lovekomotive mi.tudor 62 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Stiri internationale Mier 16 Oct 2013, 12:45 | |
| Ca si privat nu poti sa cumperi material rulant nou din prima , nu sunt bani sa se cumpere asa ceva , e normal ca au inceput cu ceva sh si la ce grad de civilizatie este la noi in tara si pe liniile secundare unde opereaza privatii , aceste motoare aduse din alte tari sunt prea perfecte , deja privatii ofera un confort mult mai bun fata de ce era cu CFR , poate ca pe viitor vor cumpara si ei ceva nou dar nu are rost sa bage ceva nou si modern la tigani sa le faca praf in 2-3 luni . |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20635 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25579 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Stiri internationale Mier 16 Oct 2013, 12:50 | |
| GySev este un operator privat... dar cu o vechime de vreo câteva zeci de ani. Dar nici el nu a luat ramele singur, ci s-a asociat cu MAV, pentru că altfel pentru 5 rame sau câte a luat el, nu le primea la un preţ aşa de bun. Pe principiul ăsta s-ar putea face o asociere între CFR Călători, RT şi TFG, în care CFR Călători să ia 150 de Desiro, Regiotrans 30 şi TFC 20. Evident, preţul pe unitate va fi mai bun la un ,,pachet" de 200 de automotoare, decât la unul de 20. _________________ :TTT:
|
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13107 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Stiri internationale Mier 16 Oct 2013, 13:05 | |
| Karpaty, pai de materialul rulant al CFR-ului s-a ales praful pentru ca a fost permis asta. Daca RT-ul ar angaja paza in tren ar fi altceva. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Stiri internationale Mier 16 Oct 2013, 14:06 | |
| - adirmvl a scris:
- Karpaty, pai de materialul rulant al CFR-ului s-a ales praful pentru ca a fost permis asta. Daca RT-ul ar angaja paza in tren ar fi altceva.
Paza in tren , numai in tara asta plina de tigani mai vezi asa ceva , in toate tarile din Europa pe unde am umblat nu am vazut paza in tren . |
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13107 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Stiri internationale Mier 16 Oct 2013, 14:18 | |
| Asta e, te adaptezi. Din ce am inteles TFC-ul are paza pe Bucuresti-Oltenita si uite ce bine le merge. In schimb nu aveau paza pe Caransebes-Boutari si se intorceau la Cluj cam sifonate trenurile. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20635 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25579 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Stiri internationale Mier 16 Oct 2013, 15:14 | |
| - Karpaty a scris:
- Paza in tren , numai in tara asta plina de tigani mai vezi asa ceva , in toate tarile din Europa pe unde am umblat nu am vazut paza in tren .
E şi în afară... dar sub forma mult mai discretă a unor camere de luat vederi. _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: Stiri internationale Mier 16 Oct 2013, 15:32 | |
| Corect, dar camerele nu te pazesc de dubiosi. Sint doar martori. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Stiri internationale Mier 16 Oct 2013, 17:07 | |
| - Karpaty a scris:
- adirmvl a scris:
- Karpaty, pai de materialul rulant al CFR-ului s-a ales praful pentru ca a fost permis asta. Daca RT-ul ar angaja paza in tren ar fi altceva.
Paza in tren , numai in tara asta plina de tigani mai vezi asa ceva , in toate tarile din Europa pe unde am umblat nu am vazut paza in tren . In 2007 am mers la Viena (cu Dacia) si din Lokoshaza pina la Hegyeshalon Politia de Frontiera a patrulat prin tren. Patrulele s-au schimbat in Budapesta. Este adevarat ca prin Bulgaria si Grecia nu am vazut, insa in Grecia partida a chemat politia in parcurs si la o oprire au urcat in tren si au dat jos un grup de drogati. |
| | | baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6740 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: Stiri internationale Joi 17 Oct 2013, 11:28 | |
| Politie e la greu peste tot, in special la trenurile dintre frontierele unor tari aflate in spatiul Schengen si in trenuri de noapte. In garile din Paris se patruleaza cu arma in fata si aia sunt de la anti-tero si nu de la politie.
La noi mai bine angajezi paza privata, astia de la politie sunt copii de militieni, nu te poti baza pe ei. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18766 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24346 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Stiri internationale Vin 01 Noi 2013, 21:11 | |
| http://www.zeltravel.cz/dart-nove-zihadlo-od-pesa-bydgoszcz/ |
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13810 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Stiri internationale Lun 18 Noi 2013, 12:00 | |
| http://jurnalul.ro/stiri/externe/tragedie-in-egipt-24-de-oameni-au-murit-dupa-ce-un-tren-s-a-ciocnit-cu-un-camion-si-un-minibuz-video-655609.html |
| | | BlueLight
Numarul mesajelor : 23 Localizare : Chisinau Reputatie : 4053 Data de inscriere : 16/11/2013
| Subiect: Moldova: Pret mai mic pentru calatoriile cu trenul Mar 19 Noi 2013, 20:04 | |
| Preţul biletelor pentru călătoriile cu trenul s-ar putea micşora
Preţul biletelor pentru călătoriile cu trenul s-ar putea micşora în urma modernizării Căilor Ferate din Moldova. De asemenea, s-ar putea ca, în *urând, în Moldova să fie percepute aceleaşi tarife ca şi în Ucraina, Rusia şi Belarus. Despre asta se discută la şedinţa Consiliului Transportatorilor Feroviari din cadrul Comunităţii Statelor Independente, care se desfăşoară la Chişinău.
Conducerea CFM a stabilit sectoarele ce urmează să fie modernizate în mod prioritar. "În primul rând infrastructura, este vorba de ecartament care trebuie reparat. Al doilea moment important pentru noi electrificarea căilor ferate, pentru a avea un tarif scăzut", a declarat directorul CFM, Andrei Domaşcan.
Responsabilii din cadrul Ministerului Economiei spun că modernizarea Căilor Ferate va reduce consumul de combustibil, ceea ce ar putea determina şi micşorarea tarifelor pentru călătorie. "Estimările noastre arătă că în transport putem avea economii de 30-40 de procente. Vă daţi seama ce presiuni pe tarif va scădea dacă vom implimenta aceste investiţii", a menţionat ministrul Economiei, Valeriu Lazăr.
La reuniunea feroviarilor din cadrul CSI va fi stabilit şi mersul trenurilor pentru anii 2014-2015. "Va fi întocmit orarul pentru marfarele pe cursele internaţionale. Vor fi reglementate şi un şir de alte lucruri, cum ar fi viteza de bază pentru marfarele şi trenurile de pasageri de pe cursele internaţionale", a adăugat directorul Consiliului Feroviarilor CSI, Piort Kucerenko.
Modernizarea Întreprinderii Căile Ferate din Moldova a început în acest an şi va dura până în 2022. În acest scop, Banca Europeană pentru Reconstrucţii şi Dezvoltare şi Bănca Europeană de Investiţii au alocat 50 de milioane de euro. |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13280 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Stiri internationale Mier 20 Noi 2013, 07:57 | |
| Eu zic ca Republica Moldova ar trebuii sa inceapa sa isi schimbe ecartamentul .. poate chiar linie dublata pentru inceput,in principal spre Iasi/Galati .. Dezavantaje nu ar fi,pentru ca vagoanele voastre pot rula cu boghiuri de 1435 mm fara probleme .. Daca ar exista infrastructura,probabil s-ar oferii si Romania sa va dea o mana de ajutor(si ar trimite si CFR material rulant pentru "Prietenia"),si la cate locomotive avem conservate.. Rep Moldova in curand va trebuii sa aleaga intre Rusia si Uniunea Europeana .. Fiind o tara mai mica,eu zic ca pot sa prinda UE din urma mai rapid,decat o face Romania... |
| | | BlueLight
Numarul mesajelor : 23 Localizare : Chisinau Reputatie : 4053 Data de inscriere : 16/11/2013
| Subiect: Re: Stiri internationale Mier 20 Noi 2013, 09:05 | |
| schimbarea encartamentului (sau encartament dublu) ar trebui facuta, cred eu, doar pentru liniile ce merg spre vest. Spre Romania din Chisinau pleaca 1 singur tren pe zi (Chisinau - Bucuresti / Prietenia), de la Ungheni 2 (Ungheni - Iasi). Spre Rusia / Ucraina pleaca 5 - 7 trenuri zilnic + trenul de containere Zubr care face legatura intre portul Giurgiulesti si Belarus. E o desttinatie prea strategica si prea ocupata pentru ca CFM-ul sa-si permita luxul sa intervina. |
| | | Amiralul
Numarul mesajelor : 845 Reputatie : 6528 Data de inscriere : 12/06/2009
| Subiect: Re: Stiri internationale Joi 28 Noi 2013, 09:20 | |
| http://www.gandul.info/international/primul-tren-de-mare-viteza-paris-barcelona-va-circula-din-luna-decembrie-11726657 |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Stiri internationale | |
| |
| | | | Stiri internationale | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |