| 112 : Craiova - Golenti - (Calafat) - Vidin | |
|
+86cosmin78 laurentzu ciprian71 Sabik Cris_Cr Luca tgv gabrielcr impuls Katalyn dan tm adascalu klauss78 bubu alliens Shinkasen Andrey_tm Grigor allred rizelgeorgel2004 Razvan Tudor user dezactivat... Lumunita Stana vatmanul alex.alexus.tm Costi liviulav33 cristirimer catalinescu Adirmvl cristi_tgv maris.constantin dan_dinca Bobby_TM cardinal baiazid adytm Teodor spiderpc Czirjak Arpad AlexandruC lokomo69 mirceamilitaru Semafor acar riciu Kriszti219 Caravelle_Zg ldh80 Rarau popovici mardaryroby pety laur 133 membru inactiv kristi kkk Dr2005 AlexD cfr500 TVlad razvan - trenuri vanchorusebulgaria ATM Nesebar Adrian78 Vlad The Legend tuborgtnp sorinucu DUAL mihaiuc andreiutzu Cosmin5 cont dezactivat . Vitosa MariusM de zwerver George2210 stegaru srazvi 43.309 loryjonel cristi CFR IonutCFR2009 bogdan srl COSTACHE MIHAIL myster2008 90 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
cfr500
Numarul mesajelor : 2599 Varsta : 24 Reputatie : 7370 Data de inscriere : 18/11/2011
| Subiect: Re: 112 : Craiova - Golenti - (Calafat) - Vidin Dum 25 Aug 2013, 23:34 | |
| A ajuns dinspre Bulgaria vreo locomotiva electrica (macar de proba) la Golenti ? Linia spre statia Calafat va fi electrificata? |
|
| |
baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6736 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: 112 : Craiova - Golenti - (Calafat) - Vidin Lun 26 Aug 2013, 12:27 | |
| - maris.constantin a scris:
- se va incepe lucrariile intre Craiova si Golenti?
Lucrarile ar trebui sa inceapa intre 2014 si 2020 pentru ca acesta este exercitiul bugetar in care au fost prinse. Insa este posibil sa inceapa si dupa 2020 daca se inregistreaza intarzieri in lucrarile la coridorul IV ramura nord si in conditiile in care se negociaza o reesalonare a platilor asa cum s-a intamplat si pana acum cu lucrarile care trebuiau incepute pana in anul 2013. Dan tm, fain reportaj si multumim, linieee noua dar sper sa nu trezeasca interesul faunei din zona. Daca eram in Schengen privatii erau primii interesati sa opereze regional pana in Bulgaria (Vidin). |
|
| |
TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8413 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: 112 : Craiova - Golenti - (Calafat) - Vidin Lun 26 Aug 2013, 17:42 | |
| DanTM, felicitari pentru poze si pentru efort. Multi fac gargara pe forum, putini ceva util Vad ca au pus tabla noua pe gara din Golenti. Si burlane. E foarte bine, nu i-au stricat aspectul si au protejat-o de infiltratii in pereti si fundatie pentru inca un secol :)Din pacate nu stiu cit de bine o pot proteja de vandali ("poate i-ar prinde bine o tencuiala - ca nu poate ramine asa neterminata - un termopan, o termoizolatie..."). |
|
| |
Bobby_TM V.I.P Member
Numarul mesajelor : 679 Varsta : 41 Localizare : Timisoara Reputatie : 5249 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: 112 : Craiova - Golenti - (Calafat) - Vidin Lun 26 Aug 2013, 20:21 | |
| Directa din Golenti merge spre Vidin ... Cu ce viteza se circula pe bucata aia de aprox 5 km de la Golenti pana la ramificatie care e refacuta ? Interesanta statie, aici se face trecerea de la semnalizarea mecanica la TMV... |
|
| |
andreiutzu
Numarul mesajelor : 168 Reputatie : 5117 Data de inscriere : 05/05/2011
| Subiect: Re: 112 : Craiova - Golenti - (Calafat) - Vidin Lun 26 Aug 2013, 22:02 | |
| @dan tm am vazut ca te intrebai daca la Maglavit exista macaz si spre Craiova...da a existat insa prin '96-'98 a fost scos. calea ferata este destul de veche...spre exemplu la Maglavit pe acele bucati de sine unde era bariera este inscris anul 1929 cum de altfel este stantat si pe linia abatuta din statie. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 112 : Craiova - Golenti - (Calafat) - Vidin Lun 26 Aug 2013, 23:20 | |
| De la Craiova la Segarcea se circula cu viteza mare, cred ca 80 poate cineva are un livret, apoi dupa Segarcea, viteza este mica pina la Golenti. Pe linia noua iarasi e viteza mare apoi probabil 30 pina in Calafat.
Scuze dar nu pot preciza cu exactitate viteza.
E interesant cind trenul urca spre Cobuz, cum toarce DA -ul si fumega, hrrrrrr ca pe vremuri...
|
|
| |
IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12455 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: 112 : Craiova - Golenti - (Calafat) - Vidin Lun 26 Aug 2013, 23:25 | |
| Craiova - Podari: 80 km/h Podari - Salcuta HM.: 70 km/h Salcuta HM. - Segarcea: 100 km/h Segarcea - Golenti HM.: 40 km/h Golenti HM. - Ram. Vidin: 100 km/h Ram. Vidin - Calafat: 40 km/h |
|
| |
cristi_tgv
Numarul mesajelor : 210 Varsta : 43 Localizare : Banie Reputatie : 4274 Data de inscriere : 07/10/2013
| Subiect: Re: 112 : Craiova - Golenti - (Calafat) - Vidin Dum 13 Oct 2013, 16:11 | |
| Am venit la Segarcea Nord cu Regio 9135 a facut 43 de min in loc de 41. |
|
| |
cristi_tgv
Numarul mesajelor : 210 Varsta : 43 Localizare : Banie Reputatie : 4274 Data de inscriere : 07/10/2013
| Subiect: Re: 112 : Craiova - Golenti - (Calafat) - Vidin Dum 13 Oct 2013, 21:01 | |
| - cristi_tgv a scris:
- Am venit la Segarcea Nord cu Regio 9135 a facut 43 de min in loc de 41.
M-am intors cu Regio 9138 care a facut 48 de minute in loc de 45 Am filmat coborarea pt cei care nu au fost pe M 912 , dar nu o pot posta inca din cauza unor regulamente aberante. |
|
| |
cristi_tgv
| |
| |
TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8413 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: 112 : Craiova - Golenti - (Calafat) - Vidin Lun 14 Oct 2013, 21:21 | |
| Wow! Ai zice ca a scapat la vale trenul! Nu ma asteptam la o asemenea viteza. "Matale...? Aaaauu, filmezi calea ferata!..." Ma asteptam sa urmeze frecusul obisnuit cu "nu e voie". |
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: 112 : Craiova - Golenti - (Calafat) - Vidin Lun 14 Oct 2013, 21:58 | |
| Linia se prezinta chiar foarte bine .. Ma asteptam la un VS atat de mic din alte motive ) .. Cred ca e vorba de varsta in exploatare,dar avand in vedere ca nu circula trenuri grele pe linie,iar traversele sunt de beton,si la locul lor si din ce-am observat(sumar ca nu vezi fizic bulonul ,decat sirul continuu pe care-l face prezenta lor in teren la filmare) prinderile exista in totalitate,ma mir ca merge destul de incet .. RK l-a avut recent cred .. dupa '80,ca nu se foloseau inainte traversele de beton la o scara atat de mare.. |
|
| |
cristi_tgv
| Subiect: Re: 112 : Craiova - Golenti - (Calafat) - Vidin Lun 14 Oct 2013, 22:36 | |
| - TVlad a scris:
- Wow! Ai zice ca a scapat la vale trenul! Nu ma asteptam la o asemenea viteza.
"Matale...? Aaaauu, filmezi calea ferata!..." :)Ma asteptam sa urmeze frecusul obisnuit cu "nu e voie". A zis ca spionez calea ferata, ii ziceam eu, te crezi ca ai TGV? Ce sa spionez ? Viteze din 1924? Dar am zis sa nu se auda discutia pe filmare, asa ca l-am ignorat pe nenea controlor. Nu e bine ca tot timpul sa te cobori la mintea lor invatata cu viteza de reactie mica Era un mecanic tanar, pana in 35 de ani si un diesel din ala galben cu cabina sus, nu stiu denumirile lor,care parea destul de intretinut. |
|
| |
baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6736 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: 112 : Craiova - Golenti - (Calafat) - Vidin Mar 15 Oct 2013, 10:17 | |
| Cam cat costa o carte de vizita ? Va dau eu o idee la toti cei care vreti sa filmati, fotografiati trenuri: faceti-va cateva carti de vizita pe care sa scrie invitatie, numele vostru de user , numele forumului si adresa forumului, bineinteles, sa aibe si un desen frumos sau chiar o poza cu trenuri pe ea.
Iar cand va mai freaca vreunul ridichea prezentati-va frumos, precizandu-i din ce comunitate face parte si ii spunandu-i ca ii faceti chiar in acel moment o invitatie sa ne viziteze si poate chiar sa se inscrie inmanandu-i totodata si cartea de vizita.
Astfel impuscati doi iepuri: observati daca omul e chiar pasionat de munca lui iar voi evitati orice eventual conflict in mod galant.
Oricum cel cu ,,Matale...spionati calea ferata !'' parea pus pe saga si nu pe cearta, problema cea mai mare este cand filmezi in tren si aici lucrurile sunt foarte clare intrucat vagonul nu face parte din domeniul public ci este bun privat al unei companii iar persoanele dintr-un vagon au dreptul la intimitate si nu prea ai voie sa le filmezi fara acceptul lor, treaba valabila pe orice domeniu.
Bine, ca la noi nasii sunt deranjati intrucat nu-si pot face ei ,,treaba'', e altceva...
Apropo de acest aspect, tin minte ca eram in Railjet in Austria si avenit o tanti de o televiziune (Travel) sa ne intrebe daca ne poate da acceptul sa ne filmeze ca si persoane si eventual sa ne ia un interviu. Si cum vagomul era plin, a trebuit sa intrebe pe toata lumea dupa ce in prealabil ne-a aratat si acceptul in scris al companiei feroviare austriece .
Cand zburati cu avionul vi se spune sa nu filmati in interiorul aparatului de zbor, un regulament interior foarte logic daca avem in vedere legislatia generala cu privire la dreptul de a filma alte persoane si bunuri private care nu ne apartin.
Ultima editare efectuata de catre baiazid in Mar 15 Oct 2013, 10:34, editata de 1 ori |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: 112 : Craiova - Golenti - (Calafat) - Vidin Mar 15 Oct 2013, 10:20 | |
| Nu cred ca ratati ca aia din Tg. Mures, care ti-ar si pali cateva doar daca te vad cu camera in gara, or sa se insenineze la fata cand le dai cartea de vizita. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 112 : Craiova - Golenti - (Calafat) - Vidin | |
| |
|
| |
| 112 : Craiova - Golenti - (Calafat) - Vidin | |
|