|
| 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele | |
|
+61George CFR cristy79 Luca tgv Dionis florin.lifticariu Adisoft1991s Katalyn mielutu zburator TVlad allred impuls Razvan Tudor marius664 dan tm cfr500 alliens cardinal IonutCFR2009 spiderpc baiazid orestte Caravelle_Zg ldh80 Norbi nenuandrei Adirmvl bostanescu gigel boldalexandru Luna redeme AMX 97-0548-4 Vitosa razvan - trenuri tcatalin COSTACHE MIHAIL mtk Adrian78 DUAL riciu Teodor cristi ar Radu Tudor Rarau srazvi Vlad cristi CFR vanchorusebulgaria didinul M.I.C.I. Dr2005 iDorin Nesebar Mircea Condilescu mardaryroby ATM jionutz Radu kristi kkk MariusM AceKine myster2008 65 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ldh80 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6889 Varsta : 42 Localizare : Pascani Reputatie : 12285 Data de inscriere : 03/11/2010
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Lun 05 Oct 2015, 20:50 | |
| Citez dintr-o instructie din 1984- valabila cred si astazi:
"Readucerea trenurilor intarziate in trasa din graficul de exploadare , este o sarcina pentru intreg personalul de exploadare, in care scop regionalele de cai ferate vor instrui acest personal, in sensul ca, este obligatorie prescurtarea duratei opririlor prevazute in statii, asigurandu-se urcarea si coborarea calatorilor, incarcarea si descarcarea bagajelor si mesageriilor, trimiterilor postale si corespondentei, precum si prescurtarea timpilor de mers ai trenurilor, fara insa a se depasi viteza maxima de circulatie, admisa de linii, instalatii, locomotive si vagoane, prin valorificarea posibilitatilor reale de pe teren, cum sunt:
-adaosurile de timp de mers pentru restrictii de viteza prevazute in graficul de circulatie, care nu sunt pe teren;
-tonaje mai mici fata de tonajele maxime pentru care sunt stabiliti timpii de mers
-folosirea unor locomotive mai puternice decat cele prevazute in livret pentru remorcarea trenului respectiv". |
| | | Radu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 562 Varsta : 37 Localizare : Turnu Măgurele/Alexandria/București Reputatie : 6409 Data de inscriere : 06/12/2008
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Mar 06 Oct 2015, 23:36 | |
| Au intrat cu trenuri pe Zimnicea, pe Corabia.. pe Turnu sigur au de gand sa introduca niscaiva trenuri? As fi trecut chiar pe la gara sa intreb, dar cred ca ajung abia pe joi-vineri.. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22392 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Mar 06 Oct 2015, 23:53 | |
| Da, se are in vedere sa se revina si aici. Cand va fi, ramane de vazut. |
| | | Radu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 562 Varsta : 37 Localizare : Turnu Măgurele/Alexandria/București Reputatie : 6409 Data de inscriere : 06/12/2008
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Lun 12 Oct 2015, 11:22 | |
| Dragii mei, imi pare rau sa va dezamagesc, dar nu se aude absolut nimic de introducerea unor trenuri pe aceasta linie. Am vorbit ieri cu impiegatii din gara Tr. Magurele si mi-au spus ca pe Zimnicea si Corabia s-a putut, pentru ca s-au dus oamenii si au facut petitii si scandal pe la primarie, s-au facut presiuni sa se bage trenuri. La Turnu, nu se vrea, ,,ca nu vrea seful al mare'' de la CFR si ca totul are legatura si cu factorul politic (va dati seama la cine s-au referit). Calatori ar fi, de material rulant s-ar putea face rost, dar cel putin pana in momentul asta ,,nu se vrea''. Voi reveni cu o postare, pentru ca ieri am facut niste poze destul de dragute in gara. |
| | | marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6910 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Lun 12 Oct 2015, 11:41 | |
| La Corabia s-or fi facut presiuni, poate stau mai rau la capitolul auto, dar la Zimnicea nci vorba, trenurile sunt puse in bataie de joc , iar 11223 ieri nu cred ca a avut 5 calatori la plecarea din Alexandria, ciudata decizia dar poate fondata de lipsa calatorilor de a nu circula de la Rosiori.In schimb toata dimineata vreo 6 "pirati" au plecat din parcarea de la Nicomed plini, adica fix cat sa circule Malaxa pe profit... |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25564 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Lun 12 Oct 2015, 13:31 | |
| La Turnu Măgurele au apărut nişte limitări de viteză după ce a plecat RC-CF Trans, care nu prea au convenit CFR Călători. _________________ :TTT:
|
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22392 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Lun 12 Oct 2015, 14:22 | |
| Turnu Magurele-Bucuresti exista curse auto regulate, deci cam greu cu trenurile ca le strica la auto treaba. Sunt anumite interese, spaga, etc pe care muritorii de rand nu le stiu, iar astia care pupa CFR nu vor sa recunaosca ca exista asa ceva. In principiu se are in vedere sa se revina si aici cu 2-3 perechi dar trebuie puse in asa fel sa nu incurce dubele de Bucuresti. |
| | | Radu V.I.P Member
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Lun 12 Oct 2015, 19:15 | |
| |
| | | marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6910 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Mar 13 Oct 2015, 12:44 | |
| - Karpaty a scris:
- Turnu Magurele-Bucuresti exista curse auto regulate, deci cam greu cu trenurile ca le strica la auto treaba. Sunt anumite interese, spaga, etc pe care muritorii de rand nu le stiu, iar astia care pupa CFR nu vor sa recunaosca ca exista asa ceva.
In principiu se are in vedere sa se revina si aici cu 2-3 perechi dar trebuie puse in asa fel sa nu incurce dubele de Bucuresti. Timpul de deplasare este cam acelasi, daca exista legatura in maxim 30 minute din Rosiori.Stiu ca Regiotrans avea destui clienti, mai ales spre sfarsit de saptamana , nu vad de ce CFR n-ar putea face acealasi lucru.Plus niste curse la ore care sa satisfaca navetistii si elevii mai ales ca ruta nu este prea bine deservita de cursele auto.Aici daca se vrea se poate manca o paine mai buna decat pe Zimnicea-Alexandria...dar din birouri nu prea se vede pana la Salcia, mai ales acum cand e innorat afara |
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Mar 13 Oct 2015, 12:56 | |
| Prostia, incompetenta, spaga si interesele sunt pe primul loc. Cu debutanti proaspat scosi de pe bancile scolii nu faci mare lucru, mai rau se distruge si se alege prafu din ce a fost o a doua armata a tarii. Daca asa trebuie sa se aleaga prafu de calea ferata si mai ai si "copii" care sustin ca e bine asa e clar ca asa va fi si poti sa iti iei ramas bun de la transportul feroviar. |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7653 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Sam 17 Oct 2015, 15:24 | |
| La Turnu Măgurele trenul nu mai e de mult o nevoie stringentă, oamenii nu plâng după el deoarece au autobuze dese spre Alexandria-reședința de județ sau București-capitala țării unde merg cei mai mulți studenți. Iar acei studenți nu mai revin la Turnu după ce termină studiile, e un oraș mort total după ce s-a închis de tot Donau Chem. Am lucrat acum 10 ani la Turnu 1 an, cunosc orașul, oamenii nu prea mergeau la Roșiori, nici cu trenul, nici cu autobuzul, e o legătură fără interes pentru turneni! Alexandria-Zimnicea pe feroviar e mult mai interesantă pentru oameni, sunt mai multe localități pe traseu, iar faptul că legătura e la Alexandria, repet-orașul reședință de județ, face ca acel fragment de linie să aibă mai mult succes! Nici Roșiori-Costești nu o să aibă mai mult succes, leagă 2 orașe fără vreo rezonanță economică! |
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Sam 17 Oct 2015, 19:35 | |
| Daca linia ar fi mers Turnu Magurele-Alexandria ar fi avut mai mare succes, dar asa linia face legatura intre 2 orase care nu sunt resedinta de judet iar lumea are treaba la resedinta de judet la balarii. Asa cum a spus si kristi kkk. intre Turnu Magurele si Bucuresti exista transport auto bine organizat pe toata perioada zilei, de dimineata pana seara multe curse auto fac acest traseu dus-intors, in acest caz nu merge nimeni cu trenu. Chiar vorbeam cu cineva acum 3 saptamani ce merge la Alexandria si zicea ca nu a mers cu trenu in viata lui, sau parca cand era copil de 2-3 ori dar de regula are dube/autocare din autogara Rahova la Alexandria si doar cu alea merge.
Turnu Magurele-Rosiori si retur merg puse 2 perechi pe zi pentru cine vrea sa ia trenu mai departe din Rosiori spre Craiova si unde vrea sa ajunga dar spre Bucuresti nu prea va merge nimeni cu trenu. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25564 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Sam 17 Oct 2015, 20:18 | |
| Şi înainte erau folosite trenurile doar de studenţii care mergeau la Bucureşti cu fostul 2022. Ceva similar ar avea succes şi acum, deşi ultima dată când a fost CFR Călători pe acolo au exagerat îngrozitor... au trimis 5 etajate că au considerat că un AM700 e prea mic. Aşa că un vagon a fost mai plin şi prin restul a bătut vântul... O compunere cu AM700 (sau 2 x AM900 sau LVT+LVS) în cursul săptămânii şi două AM 700 vineri şi duminică ar fi ideală. _________________ :TTT:
|
| | | Radu V.I.P Member
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Dum 18 Oct 2015, 12:06 | |
| Ca student, mergeai cu 10,5 lei cu trenul Bucuresti-Turnu Magurele, decat cu 35 de lei la autobuz, unde nu aveai reducere. |
| | | marius664
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Dum 18 Oct 2015, 13:02 | |
| - Dr2005 a scris:
- Şi înainte erau folosite trenurile doar de studenţii care mergeau la Bucureşti cu fostul 2022. Ceva similar ar avea succes şi acum, deşi ultima dată când a fost CFR Călători pe acolo au exagerat îngrozitor... au trimis 5 etajate că au considerat că un AM700 e prea mic. Aşa că un vagon a fost mai plin şi prin restul a bătut vântul...
O compunere cu AM700 (sau 2 x AM900 sau LVT+LVS) în cursul săptămânii şi două AM 700 vineri şi duminică ar fi ideală. Pai ar trebui sa si gaseasca material rulant si sa ridice un pic viteza cei de la Infra.Etajetele erau de pe regiorurile care pendulau pe Rosiori-Basarab si erau prelungite unul la Turnu si unul la Zimnicea... |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele | |
| |
| | | | 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |