|
| 107 : Rosiori Nord - Costesti | |
|
+48rich1974 Laurentiu Ciobanu DaniStefa Qweerty23 ets2oltromânia Luna cfr500 Cris_Cr gardianlinux ciprian71 Katalyn Rarau riciu marius664 ldh80 AeroX George CFR mielutu zburator Luca tgv mishu88 Amiralul Nesebar alliens Tomi13leu Adirmvl razvan - trenuri boldalexandru tcatalin Radu Dr2005 Vlad TVlad Teodor ana imfinity ATM cont dezactivat . Vitosa discoid21 cristi ar srazvi biokosmy Catalin AceKine IonutCFR2009 MariusM cristi CFR COSTACHE MIHAIL myster2008 52 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20638 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25583 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Sam 21 Ian 2017, 19:14 | |
| - George CFR a scris:
- Am o nelamurire,cum poate rt si tfc sa tina pa niste sectii secundare cu 6 sau 8 perechii de trenuri pe zi si CFR Calatorii a introsus pachetul minim de 2 perechii .
Cum să îl introducă CFR Călători? Suma e stabilită de Ministerul Finanţelor Publice. Când s-a retras Regiotrans, cum nu a venit nmeni să facă trenurile alea, ca să nu se piardă banii s-a umblat la PMS şi s-a alocat pentru alte rute, lăsându-se doar 2 perechi în caz că cineva vrea să vină pe acolo. _________________ :TTT:
|
| | | marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6916 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Sam 21 Ian 2017, 22:19 | |
| - George CFR a scris:
- Am o nelamurire,cum poate rt si tfc sa tina pa niste sectii secundare cu 6 sau 8 perechii de trenuri pe zi si CFR Calatorii a introsus pachetul minim de 2 perechii .
Vorbind de ruta in cauza , daca nu se vor prelungi trenurile pana la Pitesti nu vor face mare branza, linie este praf, satele sunt departe de gari, iar statiile din capate sunt din judete diferite si sunt orase extrem de mici si sarace.Daca te referi la rutele pastorite de TFC ele asigura legatura dintre orasele mai mici cu capitala sau resedintele de judet mari gen Galati sau Buzau, unde mai exista trafic de naveta.Un alt avantaj este ca isi adapteaza permanent traficul la nevoile calatorului, CFR pune trenuri in principal pentru scopurile propiilor angajati... |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7659 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Sam 21 Ian 2017, 23:25 | |
| Ce navetă să se facă la Roșiorii sau Costești? La ce? Două orașe moarte. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22398 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Sam 21 Ian 2017, 23:45 | |
| - kristi kkk a scris:
- Ce navetă să se facă la Roșiorii sau Costești? La ce? Două orașe moarte.
Mai merg copilasii pe la scoli sa aibe de unde venii acasa si de ce sa plece de acasa nu ca ar invata ceva. |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9108 Reputatie : 13018 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Sam 21 Ian 2017, 23:47 | |
| Linia e foarte prost asezata, e aproape inutila. oare ce a fost in capul alora de au facut-o?
Ma uit pe wikimapia si vad ca din Costesti in loc sa o duca pe linga toate satele alea care stau lipite unul de altul, au indepartat-o si au dus-o prin cimp, la fel si mai incolo spre Rosiori.
Mai degraba ar trebui refacuta sa suporte un trafic sporit de marfa asa incit marsrutele cu masini de la Pitesti sa coboare spre Rosiori Nord unde sa primeasca tractiune electrica.
Zic si eu. |
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Sam 21 Ian 2017, 23:50 | |
| - Kapпaтй a scris:
- kristi kkk a scris:
Mai merg copilasii pe la scoli sa aibe de unde venii acasa si de ce sa plece de acasa nu ca ar invata ceva. Daca n-au alta posibilitate, le place cu trenul ca acolo fumeaza, puleaza, pizdeaza se dau in barci dar la autobuze nu cricnesc. Am vazut la mine aici, care merg la utobuz, sint maciote doar pina urca, daca fac ceva tam tam in autobuz, ii da soferul jos in sosea oriunde se afla. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22398 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Dum 22 Ian 2017, 00:36 | |
| - dan tm a scris:
- Kapпaтй a scris:
- kristi kkk a scris:
Mai merg copilasii pe la scoli sa aibe de unde venii acasa si de ce sa plece de acasa nu ca ar invata ceva. Daca n-au alta posibilitate, le place cu trenul ca acolo fumeaza, puleaza, pizdeaza se dau in barci dar la autobuze nu cricnesc. Am vazut la mine aici, care merg la utobuz, sint maciote doar pina urca, daca fac ceva tam tam in autobuz, ii da soferul jos in sosea oriunde se afla. Pai asta stiu ei sa faca, cand scapa de acasa se aduna in gasca si se calaresc, vorbesc urat, fac ca toate animalele zici ca sunt scapati de la nebuni. |
| | | Cris_Cr
Numarul mesajelor : 204 Varsta : 43 Localizare : Pelendava Reputatie : 3178 Data de inscriere : 06/10/2016
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Dum 22 Ian 2017, 03:57 | |
| - dan tm a scris:
- Linia e foarte prost asezata, e aproape inutila.
oare ce a fost in capul alora de au facut-o?
Ma uit pe wikimapia si vad ca din Costesti in loc sa o duca pe linga toate satele alea care stau lipite unul de altul, au indepartat-o si au dus-o prin cimp, la fel si mai incolo spre Rosiori.
Mai degraba ar trebui refacuta sa suporte un trafic sporit de marfa asa incit marsrutele cu masini de la Pitesti sa coboare spre Rosiori Nord unde sa primeasca tractiune electrica.
Zic si eu. In interiorul cuvantului se foloseste intotdeauna a, nu i, la inceputul cuvantului intotdeauna i, Linga ma duce cu gandul la linge, langa e altceva, nu? |
| | | marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6916 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Dum 22 Ian 2017, 13:16 | |
| - dan tm a scris:
Cand a fost construita propietarii de teren din zona-boierii cum sunt numiti in povestile timpului- nu au fost toti de acord cu expropierile ,pe motiv ca nu vor sa aiba mosiile impartite in doua de calea ferata si atunci au fost nevoiti sa ocoleasca satele. - Kapпaтй a scris:
-
Mai merg copilasii pe la scoli sa aibe de unde venii acasa si de ce sa plece de acasa nu ca ar invata ceva. Elevii din Dracsenei, Beuca, Zambreasca si Balaci ajung mult mai rapid cu auto la Rosiori iar de la Mirosi in sus oricum e alt judet... - kristi kkk a scris:
Nici nu se poate pune problema de naveta, cine a zis ceva de naveta?!? |
| | | George CFR
Numarul mesajelor : 110 Varsta : 28 Localizare : Rosiori/Nord Reputatie : 3030 Data de inscriere : 01/12/2016
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Dum 22 Ian 2017, 14:08 | |
| Inainte cand opera Servtrans avea calatori , dar sa incapatanat sa nu mai schimbe mersul trenului de pe timpul CFR -ului si asa pierdea infiecare an calatori . |
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Dum 22 Ian 2017, 14:18 | |
| - Cris_Cr a scris:
- dan tm a scris:
Zic si eu. In interiorul cuvantului se foloseste intotdeauna a, nu i, la inceputul cuvantului intotdeauna i, Linga ma duce cu gandul la linge, langa e altceva, nu?
Tu ai impresia ca eu nu cunosc regulile impuse dupa 1990 de niste bosorogi frustrati care au vrut reintoarcerea la anul 1945? faptul ca tu te gîndești la lins sau la langa chiar nu ma intereseaza. |
| | | Cris_Cr
Numarul mesajelor : 204 Varsta : 43 Localizare : Pelendava Reputatie : 3178 Data de inscriere : 06/10/2016
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Dum 22 Ian 2017, 16:00 | |
| - dan tm a scris:
- Cris_Cr a scris:
In interiorul cuvantului se foloseste intotdeauna a, nu i, la inceputul cuvantului intotdeauna i, Linga ma duce cu gandul la linge, langa e altceva, nu?
Tu ai impresia ca eu nu cunosc regulile impuse dupa 1990 de niste bosorogi frustrati care au vrut reintoarcerea la anul 1945?
faptul ca tu te gîndești la lins sau la langa chiar nu ma intereseaza. Atunci foloseste le acele reguli ! |
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Dum 22 Ian 2017, 16:08 | |
| Cind eu eram la scoala, scrierile vechi cu ,,â" erau valabile, asadar scrierea mea de acuma cu ,,î" ramîne de asemenea valabilă. |
| | | marius664
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Dum 22 Ian 2017, 16:26 | |
| - George CFR a scris:
- Inainte cand opera Servtrans avea calatori , dar sa incapatanat sa nu mai schimbe mersul trenului de pe timpul CFR -ului si asa pierdea infiecare an calatori .
Hai sa fim seriosi, era un LDH care tracta un amarat de vagon, majoritatea plin cu angajatii lor.Singurul motiv pentru care Servtrans a inchiriat linia a fost pentru a-si gara garniturile de marfa pentru a numai plati catre CFR stationarile prin gari. Au vazut apoi oportunitatea de a mai castiga un ban din subventia de calatori si au mai trasat cateva trenuri de calatori. A fost un an cand au fost cateva prelungite pana la Pitesti, dar au renuntat tot pe motiv de a numai plati TUI... |
| | | Cris_Cr
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Lun 23 Ian 2017, 01:36 | |
| - dan tm a scris:
- Cind eu eram la scoala, scrierile vechi cu ,,â" erau valabile, asadar scrierea mea de acuma cu ,,î" ramîne de asemenea valabilă.
Si crezi ca aerele tale ieftine de agramat ma impresioneaza? |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti | |
| |
| | | | 107 : Rosiori Nord - Costesti | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |