| 107 : Rosiori Nord - Costesti | |
|
+48rich1974 Laurentiu Ciobanu DaniStefa Qweerty23 ets2oltromânia Luna cfr500 Cris_Cr gardianlinux ciprian71 Katalyn Rarau riciu marius664 ldh80 AeroX George CFR mielutu zburator Luca tgv mishu88 Amiralul Nesebar alliens Tomi13leu Adirmvl razvan - trenuri boldalexandru tcatalin Radu Dr2005 Vlad TVlad Teodor ana imfinity ATM cont dezactivat . Vitosa discoid21 cristi ar srazvi biokosmy Catalin AceKine IonutCFR2009 MariusM cristi CFR COSTACHE MIHAIL myster2008 52 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
George CFR
Numarul mesajelor : 110 Varsta : 28 Localizare : Rosiori/Nord Reputatie : 3026 Data de inscriere : 01/12/2016
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Sam 31 Dec 2016, 13:04 | |
| Dar oare nu sa putea devia garnitura de Malaxa care face trenurile Piatra Olt -Rosiori Nord sa vina pa la Pitesti - Costesti -Rosiori Nord sau sa trimita niste LDH-uri ca stau la gard in depou ca au consumul mai mic decat LDE |
|
| |
kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7655 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Sam 31 Dec 2016, 13:22 | |
| - George CFR a scris:
- Nu mi se pare normal sa calatoresti fara bilet ,dar sa arunci in camp o persoana cu dezabilitati care poate are o problema de viata si moarte si sa ii dai un sut in fund.
Dar RT a pus si viata calatorilor in pericol si nu spun eu asta si rapoartele AFER care arata ca vitezometrele automotoarelor arata cu 20 km mai mult decat viteza reala si multe alte probleme. Dupa ce a venit RT pe sectia Rosiori Nord -Turnu Magurele ce a facut decat sa desfiinteze bariera de la iesire din Rosiori si cele de la Turnu inlocuidule cu sisteme acustice si luminoase care cateodata nu functionau ,au desfiinta cabina de acar de la Salcia si nici macar nau fost instare sa schimbe cablurile de la semnalele mecanice de la km 200+400 . Mă omori cu persoanele astea care n-au bani de bilet. Sunt vesnicii cersetori care o luau pe tren să facă și ei un ban din milogeală. Iar nasii RT, întra-adevăr, îi ușuiau. Am văzut și eu situaţii când călătorii au cerut nasului să facă ceva cu asemenea persoane, nu se putea sta în salon. Chiar eu am dat afară din salon pe Alexandria-Zimnicea unu' certat cu apa și fără bilet, wc-ul mirosea bine comparativ cu el. Ăștia nu se duceau cu trenul undevă pt că trebuia, astia plecau la cerșit. |
|
| |
George CFR
Numarul mesajelor : 110 Varsta : 28 Localizare : Rosiori/Nord Reputatie : 3026 Data de inscriere : 01/12/2016
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Sam 31 Dec 2016, 15:00 | |
| Dar cand opera trenurile de calatori Servtrans nu exista un gestionar de infrastructura sau plateau TUI la CFR.SA . |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Sam 31 Dec 2016, 16:42 | |
| - George CFR a scris:
- Nu mi se pare normal sa calatoresti fara bilet ,dar sa arunci in camp o persoana cu dezabilitati care poate are o problema de viata si moarte si sa ii dai un sut in fund.
Dar RT a pus si viata calatorilor in pericol si nu spun eu asta si rapoartele AFER care arata ca vitezometrele automotoarelor arata cu 20 km mai mult decat viteza reala si multe alte probleme. Dupa ce a venit RT pe sectia Rosiori Nord -Turnu Magurele ce a facut decat sa desfiinteze bariera de la iesire din Rosiori si cele de la Turnu inlocuidule cu sisteme acustice si luminoase care cateodata nu functionau ,au desfiinta cabina de acar de la Salcia si nici macar nau fost instare sa schimbe cablurile de la semnalele mecanice de la km 200+400 . Viaţă şi moarte pe dracu'... cine are dizabilităţi, are dreptul la un număr de călătorii gratuite. Evident, cine are dizabilităţi închipuite şi merge la cerşit, nu beneficiază de astfel de facilităţi. Servtrans era şi gestionar de infrastructură, când opera pe Roşiori - Costeşti îşi plătea TUI lui însuşi, în sensul că avea cont diferit pentru activitatea de gestiune a infrastructurii... doar muta banii dintr-un cont în altul şi îşi emitea facturi între cele două departamente (gestionare infrastructură şi transport călători). _________________ :TTT:
|
|
| |
George CFR
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Sam 31 Dec 2016, 17:02 | |
| Poate ca da cine mai stie poate lume chiar mai are si dizabilitati inchipuite cine vrea poate sa faca si gesturi omenesti pentru ei cine nu vrea ,nu vrea. Sa stiti ca in Oltenia si Muntenia chiar daca a plecat RT lumea nu plange dupa el. Ne-am orientat la alte mijloace de transport si chiar si la cele 2 perechi de trenuri ale CFR -ului.Am calatorit pa la inceputul luni noienbrie pe relatia Turnu Magurele -Rosiori Nord cu trenul R 9054 .Seful de tren n-ea taxat conform tarifelor de taxare si lumea nu a cerut pomeni .De la halta Troian sa urcat si supracontrol si nu a fost nici o problema gradul de ocupare intr-o malaxa 900 a fost de 90%.De da se poate si la CFR Calatori . |
|
| |
ciprian71
Numarul mesajelor : 1682 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4750 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: 907 : Rosiori Nord - Costesti Sam 31 Dec 2016, 17:09 | |
| Cu gradul de ocupare mai vedem.Daca e asa peste 80%, atunci avem sansa sa vedem trenuri suplimentare pe aceasta linie. |
|
| |
Amiralul
Numarul mesajelor : 845 Reputatie : 6525 Data de inscriere : 12/06/2009
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Sam 31 Dec 2016, 17:12 | |
| - George CFR a scris:
Dar RT a pus si viata calatorilor in pericol si nu spun eu asta si rapoartele AFER care arata ca vitezometrele automotoarelor arata cu 20 km mai mult decat viteza reala si multe alte probleme. Dupa ce a venit RT pe sectia Rosiori Nord -Turnu Magurele ce a facut decat sa desfiinteze bariera de la iesire din Rosiori si cele de la Turnu inlocuidule cu sisteme acustice si luminoase care cateodata nu functionau ,au desfiinta cabina de acar de la Salcia si nici macar nau fost instare sa schimbe cablurile de la semnalele mecanice de la km 200+400 . Regiotrans a desfintat multe posturi de la bariere,le-au inlocuit cu instalatii luminoase la drumurile cu trafic mai mare,dar sint si locuri unde opreste trenul si nasul inchide bariera...asta e Romania....ce nu stii ca CFR SA pune restrictii de viteza la barierele unde se baga timpitii cu masinile si mor... Mie cind mi-au furat portofelul in Timisoara,m-am rugat de nasul de la Regiotrans sa ma ia,n-a vrut dar nu m-am suparat,m-a luat ala de la CFR,am luat bani de acasa si m-am intors in gara si i-am platit omului.Cum nu iei o piine fara sa platesti,asa e si la tren,asa e normal si civilizat...dar vorba lui Badea,traim in Romania... |
|
| |
George CFR
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Lun 16 Ian 2017, 15:19 | |
| Prin ce an a inchiriat Servtrans sectia asta.
Am o curiozitate , din ce erau formate trenurile cand era operator CFR Calatori. |
|
| |
kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7655 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Lun 16 Ian 2017, 20:23 | |
| - George CFR a scris:
- Prin ce an a inchiriat Servtrans sectia asta.
Am o curiozitate , din ce erau formate trenurile cand era operator CFR Calatori. In 2005 a luat-o. Erau 29-22 sau 21-47 în ultimii ani ai CFR. |
|
| |
tcatalin
Numarul mesajelor : 56 Varsta : 34 Localizare : Turnu Magurele/ Bucuresti Reputatie : 4748 Data de inscriere : 20/01/2012
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Sam 21 Ian 2017, 10:41 | |
| In urma unui mail trimis celor de la TFC am primit urmatorul raspuns: Buna ziua.
In viitorul apropiat (martie - aprilie 2017) vom incepe operarea sectiei Rosiori - Costesti. Pentru sectia Rosiori Nord - Turnu Magurele nu ne putem pronunta deocamdata.
Cu multumiri pentru mail,
2017-01-18 11:13 GMT+02:00 |
|
| |
Radu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 562 Varsta : 37 Localizare : Turnu Măgurele/Alexandria/București Reputatie : 6411 Data de inscriere : 06/12/2008
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Sam 21 Ian 2017, 10:45 | |
| Multumim pentru informatii! Este interesant faptul ca raspunsul nu este nici da, nici nu.. |
|
| |
George CFR
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Sam 21 Ian 2017, 12:39 | |
| Cand vor vedea dezastrul lasat de Servtrans si rt cred ca o sa faca cum au facut cu sectia Caransebes - Boutari. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Sam 21 Ian 2017, 12:42 | |
| Care dezastru? Că RC-CF Trans a băgat bani buni în secţie, Servtrans la fel. Pentru că realitatea de pe procesul verbal de predare-primire între CFR şi gestionarul privat nu a corespuns cu realitatea de pe teren, aşa că privaţii au trebuit să repare pe banii lor. _________________ :TTT:
|
|
| |
George CFR
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti Sam 21 Ian 2017, 13:27 | |
| Am o nelamurire,cum poate rt si tfc sa tina pa niste sectii secundare cu 6 sau 8 perechii de trenuri pe zi si CFR Calatorii a introsus pachetul minim de 2 perechii . |
|
| |
gardianlinux
Numarul mesajelor : 128 Varsta : 47 Localizare : bucuresti Reputatie : 4389 Data de inscriere : 28/03/2013
| Subiect: "Glasul banilor de fier" Sam 21 Ian 2017, 15:54 | |
| "Călătorul plăteste daca e respectat" Titan Sud - Oltenița ____ 1h25min, 7.50 lei!!!
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 107 : Rosiori Nord - Costesti | |
| |
|
| |
| 107 : Rosiori Nord - Costesti | |
|