|
| 105 : Golesti - Campulung - Argesel | |
|
+40AndreiCFRBucuresti seby1998 didinul lifetec alliens Luna vatmanul AeroX cristi CFR marius664 Adirmvl Amiralul NIKU24 dan tm Luca tgv Katalyn Adrian78 Vitosa cristy79 mielutu zburator razvan - trenuri ldh80 Teodor Razvan Tudor Nesebar Dr2005 alex.alexus.tm boldalexandru Vlad Radu mihaiuc ana imfinity TVlad tudor_toma82 loryjonel IonutCFR2009 kristi kkk COSTACHE MIHAIL MariusM myster2008 44 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5869 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel Mar 24 Noi 2015, 18:00 | |
| Poate spunea mai demult. Eu am mers de doua ori de cand s-a reluat ruta si nu s-a anuntat decat ca pleaca trenul cutare in directia Pitesti. Atat si nimic mai mult. E drept ca in fata fiecarui automotor statea nashul care te indruma sa te urci in automotorul corect in functie de destinatie. Daca persoanele acelea mergeau si intrebau nashul le spunea ce si cum - dar ele asteptau cuminti sa se afiseze pe tabela cuvantul Campulung ceea ce evident nu s-a intamplat. De la noul mers trenul de Campulung va avea numar distinct si sa speram ca nu vor mai exista astfel de intamplari. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel Mar 24 Noi 2015, 18:53 | |
| Nu scrie numarul trenului pe bilet? Te uiti acolo si iti cauti trenul pe tabela. _________________ :TTT:
|
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8366 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel Mar 24 Noi 2015, 22:31 | |
| Trenurile in gara Bucuresti Nord pot fi anuntate in mod mai bun, iar trenurile internationale sa fie si in limba engleza mereu.
Sunt atatea femei cu voce placuta, dictie buna la CFR INFRASTRUCTURA. |
| | | vatmanul V.I.P Member
Numarul mesajelor : 646 Varsta : 38 Localizare : Oradea Reputatie : 5106 Data de inscriere : 14/10/2012
| Subiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel Mier 25 Noi 2015, 13:27 | |
| - razvan - trenuri a scris:
- Trenurile in gara Bucuresti Nord pot fi anuntate in mod mai bun, iar trenurile internationale sa fie si in limba engleza mereu.
In gara Oradea toate trenurile internationale sunt anuntate si in romana si in engleza. Iar avand in vedere ca trenurile internatioanale de la Oradea sunt practic trenuri care merg doar spre Ungaria nu si spre alte directii, ele nu sunt anuntate si in limba maghiara ci numai engleza. |
| | | NIKU24
Numarul mesajelor : 207 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Reputatie : 4419 Data de inscriere : 27/05/2013
| Subiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel Vin 27 Noi 2015, 17:06 | |
| Erau la plecare din Bucuresti in automotorul de Campulung cel de azi cel putin 40 de calatori 75% studenti,au fost 40 acum de vacanta de 1 decembrie iar de sarbatori nu cred ca o-sa fie loc liber. |
| | | cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5869 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel Vin 27 Noi 2015, 18:13 | |
| Multa lume inca nu stie de tren sau nu are incredere dupa atata timp sa revina la tren, dar se vor intoarce cu siguranta. Poate unii vor pleca cu cel de maine dimineata, eu am mers de 2 ori cu cel de 9.30 si tot asa erau mereu destui calatori. De la noul mers aceste trenuri vor fi tarifate REGIO pe intreaga distanta (Titu, Golesti, Pitesti etc) si sigur va creste numarul de calatori. Vreau sa te intreb daca ai auzit cumva s-a anuntat prin statie in gara ca are grupa de Campulung? |
| | | NIKU24
Numarul mesajelor : 207 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Reputatie : 4419 Data de inscriere : 27/05/2013
| Subiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel Vin 27 Noi 2015, 22:28 | |
| Nu stiu nu am fost atent la asta. |
| | | cristy79
| Subiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel Dum 29 Noi 2015, 19:10 | |
| Am fost eu astazi. De data asta s-a anuntat clar in megafon de doua ori la plecarea trenului IR 1783 in directia Pitesti - "ARE GRUPA DIRECTA PENTRU CAMPULUNG MUSCEL". La dus trenul a fost destul de gol (dar era normal duminica dimineata, multi plecasera deja vineri sau ieri), insa cand am ajuns am vazut peronul plin in Gara Campulung ca in vremurile bune, efectiv erau zeci de oameni iar cu cei care s-au urcat de la Halta P. Kretzulescu cred ca s-a ajuns spre cifra de 100 de pasageri. Asta in conditiile in care este vacanta inca, studentii nu au cursuri, maine nu este zi lucratoare... Erau oameni de toate varstele, tineri, batrani, multi copii dar am observat ca toti aveau bagaje si trolere grele - deci mergeau clar pana la Bucuresti. Trenul 1783 de azi, compus din 3 automotoare - 2 de 70 de locuri cu fotolii (Targoviste si Pitesti, tarifate inca IR pt moment si Regio din 13.12.2015 de la noul mers) si automotor de 120 de locuri tarifat R pt Campulung. Ma intrebam de ce s-a pus asa un motor cu locuri multe... si cand am ajuns in Campulung am gasit si raspunul. A plecat aproape plin inapoi. Cel de 70 era insuficient. Asa ca pot sa spun ca CFR a venit aici ca sa faca treaba. Pe ruta asta, cel putin. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel Dum 29 Noi 2015, 20:26 | |
| Era bun inca unu pe la 18 din Campulung, si din Bucuresti la 13. |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14503 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel Dum 29 Noi 2015, 21:58 | |
| - Karpaty a scris:
- Era bun inca unu pe la 18 din Campulung, si din Bucuresti la 13.
Era. Si eu inca mai sper la apariția acestor trenuri, fiind utile. Alea de seara spre Bucuresti sigur n-ar cara aer. Pe mine personal m-ar interesa mai mult sa am cu ce pleca pe la 18 din Curtea de Argeș iar in Pitești sa se atașeze automotorul la trenul cu nr 1896. Cunosc multi curteni ce vin seara la București cu dubele din lipsa de tren direct. Așa ar trebui procedat si de la Parc Kretulescu-Campulung un tren de seara atașat in Golești tot la 1896. La dus cu 1893 s-ar putea numai in condițiile schimbării unor turnusuri de automotoare pentru ca 1893 pleacă din Bucuresti cu trei automotoare in felul urmator: - nr 1 se detașează in Pitesti si face cale intoarsa la Bucuresti imediat cu 1794 - nr 2 merge la Craiova - nr 3 se detaseaza in Titu si merge la Pietroșița apoi la București cu trenurile 1885, 11103, 11104, 1888, 1792. Si cred ca tot așa au ramas turnusurile de când le-am văzut eu ultima oara. Așa ca mai rămân speranțe sa trimeată automotoarele spre Curtea de Arges si Parc Kretulescu cu 1785 din Bucuresti Nord plecare la 14.30 de la noul mers. Automotoare vad ca zburda zilnic pe la București deci nu pot spune ca n-au. Totusi in cazul in care sa zicem ca intr-adevar n-au din ce forma aceste trenuri se pot rupe de la 7031 si 8123 si inlocuite cu LDH82 + 1 vagon etajat. Deci rezulta aceste doua automotoare ce se pot trimite cu 1785 spre Curtea de Argeș respectiv Parc Krețulescu iar returul lor cu 1896. Acum ca or cara aer la dus asta e. Poate da, poate nu, depinde de zile, de sărbători. PS nici automotorul de la1785 nu poate fi prelungit la Curtea de Argeș pentru ca am văzut ca se întoarce si acesta imediat cu 1792. Sau ma rog, poate ca se poate daca repet s-ar schimba turnusurile la Desiro. Doamne ajuta. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel Dum 29 Noi 2015, 23:19 | |
| Da, asa este, daca se baga la loc locomotiva+vagoane pe 8121/8123(viitoarele nu actualele) ar face rost de desiro de acolo si ar avea cu ce sa faca inca o pereche pe Curtea de Arges si Campulung mai ales ca pe seara nu pleaca nimic. |
| | | NIKU24
| Subiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel Dum 13 Dec 2015, 21:55 | |
| - cristy79 a scris:
- Multa lume inca nu stie de tren sau nu are incredere dupa atata timp sa revina la tren, dar se vor intoarce cu siguranta. Poate unii vor pleca cu cel de maine dimineata, eu am mers de 2 ori cu cel de 9.30 si tot asa erau mereu destui calatori.
De la noul mers aceste trenuri vor fi tarifate REGIO pe intreaga distanta (Titu, Golesti, Pitesti etc) si sigur va creste numarul de calatori.
Vreau sa te intreb daca ai auzit cumva s-a anuntat prin statie in gara ca are grupa de Campulung? Da anunta ca are grupa si de Campulung si de Targoviste la ala de 9:30. |
| | | ldh80 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6889 Varsta : 42 Localizare : Pascani Reputatie : 12287 Data de inscriere : 03/11/2010
| Subiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel Lun 14 Dec 2015, 08:04 | |
| Atat pe linia de Câmpulung-Argesel, cat si pe cea de Curtea de Arges, cel mai bine ar fi sa circule cate 4 sau 5 perechi/zi de trenuri regio, cu opriri in toate statiile si haltele, pe relatiile Pitesti-Campulung si Pitesti-Curtea de Arges.
Daca acestea ar aveea legaturi bune in Pitesti la trenurile IR si R Bucuresti-Pitesti (care sunt destule), nu ar aveea nici un sens sa mai duci un tren tocmai de la Câmpulung sau Curtea de Arges pana la Bucuresti, ci ar fi mult mai simplu pentru CFR - calatorul sa se dea jos in pitesti din IR sau R de Bucuresti, sa astepte un timp rezonabil (15-20 minute, mai ales ca in statia Pitesti sunt acum sau vor fi conditii optime de asteptare a trenului si deservire a calatorilor) si apoi sa urce in R de Câmpulung sau Curtea de Arges.
Bineinteles, asta ar insemna reactivarea revizie de vagoane si a depoului Pitesti, fiind necesare cca 6 automotoare cu remiza si domiciliul statia Pitesti (deoarece la cati calatori mai sunt acum pe aceste linii, nu se mai umple ccca 7 vagoane 21-47, cat aveeau trenurile de calatori in vremurile bune pe aceste linii), pentru deservirea optima a 3 linii (Pitesti- Curtea de Arges, Pitesti-Campulung, Pitesti-Costesti-Rosiori Nord). |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7655 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel Lun 14 Dec 2015, 10:46 | |
| Depoul Pitesti e activ, e singurul depou de călători de pe raza regionalei Craiova. Au Malaxe 77 și 78 și cele din clasa 79, nu știu dacă mai sunt utilizabile. |
| | | cristy79
| Subiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel Lun 14 Dec 2015, 18:18 | |
| Ce usor e sa vorbesti din fata calculatorului ca trebuie sa schimbe calatorii trenul, sa astepte "rezonabil" etc etc
Vorbim aici de oameni multi din ei in varsta, cu bagaje mari si grele, oamenii cu copii mici etc etc - chiar aveti impresia ca acestia vor sta dupa fundul CFR sa schimbe trenul si sa se trambaleze dintr-un tren in altul??? Nu cred ca cunoasteti realitatea din teren de pe aceasta ruta, altfel nu ati mai veni cu astfel de idei absolut eronate. De fiecare data cand am fost am gasit peronul Garii Campulung plin de oameni cu bagaje, trolere, oameni in varsta multi - ei apreciaza tocmai ca au tren direct, asta s-a cerut atatia ani si astea au fost si demersurile autoritatilor locale de aici - legatura directa cu Capitala la preturi rezonabile.
Sa ii pui sa schimbe trenul - ar fi cel mai sigur mijloc sa ii gonesti de la tren. Ei se vor duce direct inapoi la autocare, care dupa ce ca sunt foarte confortabile pe ruta asta (si multe!!!), nu te pun sa schimbi nu stiu unde si sa astepti "rezonabil" in nu stiu ce autogara legatura de Bucuresti. Iar sa ii pui sa urce in malaxe - nici nu pot sa comentez asa ceva.
Am rugamintea inainte sa propuneti asemenea SF-uri sa va documentati privind specificul rutei respective si sa nu mai dati idei din fata calculatorului. Daca nu cunoasteti situatia - e mai bine sa va abtineti, dupa parerea mea.
Lucrurile sunt foarte bine asa cum sunt -mersul e bun, iar introducerea unei a treia perechi ar fi perfecta (probabil se va introduce cand vor mai face rost de automotoare si exista cerere si pt ea, cu plecare mai tarziu din Campulung, sa zicem pe la 17 maxim 18). |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel | |
| |
| | | | 105 : Golesti - Campulung - Argesel | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |