Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

105 : Golesti - Campulung - Argesel

In jos 
+40
AndreiCFRBucuresti
seby1998
didinul
lifetec
alliens
Luna
vatmanul
AeroX
cristi CFR
marius664
Adirmvl
Amiralul
NIKU24
dan tm
Luca tgv
Katalyn
Adrian78
Vitosa
cristy79
mielutu zburator
razvan - trenuri
ldh80
Teodor
Razvan Tudor
Nesebar
Dr2005
alex.alexus.tm
boldalexandru
Vlad
Radu
mihaiuc
ana imfinity
TVlad
tudor_toma82
loryjonel
IonutCFR2009
kristi kkk
COSTACHE MIHAIL
MariusM
myster2008
44 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23  Urmatorul
AutorMesaj
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

105 : Golesti - Campulung - Argesel - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel   105 : Golesti - Campulung - Argesel - Pagina 10 Icon_minitimeSam 10 Oct 2015, 12:43

De unde stiti voi ca asta e pretul? Nici macar nu se vand inca biletele. Tineti minte ca si cand s-a trecut de la RE la IR au aparut preturile noi cu cateva zile inainte.

Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11194
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel   105 : Golesti - Campulung - Argesel - Pagina 10 Icon_minitimeSam 10 Oct 2015, 12:49

cristy79 a scris:

Pret intreg nu va plati nimeni (repet 46 de lei pt 155 de km cu tramvaiul Desiro) dar ma tem ca nici studentii si cei cu diverse pomeni / reduceri pe care se bazeaza ei nu vor da buzna la asa ceva. Vor fi raiul blatistilor si atat.

Unde ajung dubele si autocarele care vin din judetul Arges de la Campulung Muscel, Curtea de Arges si Pitesti ? Cumva la AuTogara Militari ?

Studenti vor fi primi care vor veni la trenurile astea asa cum este mersul, toata lumea stie cum arata sageata albastra cum i se spune in popor care e mai lejera decat orice duba si autocar, trenul te lasa la Gara de Nord mult mai usor de ajuns in Regie unde sunt cazati multi studenti.

Cat o sa coste un astfel de bilet pentru studenti cu cupoane ? 23 lei ? Aveau nevoie si acei studenti din ARges de trenuri pe ce sa-si consume cupoanele era discriminare pe fata sa dai unui student din Campulung Muscel cupoane cu 50% reducere la IR si sa n-aiba trenuri in vreme ce studentului din Ploiesti nu-i ajung cele 24 sau cate le da pe an universitar de aia si vine ploiesteanul la Bucuresti cu Regio sau Regiotransul, plus ca ploiesteanul isi pastreaza cel putin 6 cupoane pentru vara la mare si iarna la munte.

Nu va mai dati cu parerea dinainte sa stiti ce va fi mai bine mergeti cu ochii vostri sa vedeti trenurile decat sa spuneti ca vedeti 5 calatori sau 20 in 2 automotoare Desiro ca asta nu o cred in veci una la mana si doi la mana la 20 calatori trenurile alea erau anulate demult.

Intrebati-l pe Karpaty cand am fost cu el si alti pasionati cu trenul prin tara cum ma duceam prin tren sa vad cati calatori sunt sa vad cat de rentabil e niciodata nu am bagat sau scos de la mine cat am avzut atat am zis aici pe forum ca am vazut, sau biciclisti ca astia sunt moartea mea sa vad cati biciclisti gasesc intr-un tren.

Ultima editare efectuata de catre kerpeten ali in Sam 10 Oct 2015, 12:53, editata de 1 ori
Sus In jos
cristy79

cristy79

Numarul mesajelor : 1539
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5869
Data de inscriere : 27/02/2013

MesajSubiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel   105 : Golesti - Campulung - Argesel - Pagina 10 Icon_minitimeSam 10 Oct 2015, 12:52

Cate cupoane are un student pe luna ca sa plateasca acei 23 de lei?

Uita-te mai bine cat costa biletul elev/student cu legitimatie aproape 36 de lei adica mai mult decat pretul intreg la autocar.
Sus In jos
mielutu zburator

mielutu zburator

Numarul mesajelor : 3172
Varsta : 29
Reputatie : 6987
Data de inscriere : 07/09/2014

MesajSubiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel   105 : Golesti - Campulung - Argesel - Pagina 10 Icon_minitimeSam 10 Oct 2015, 13:02

Foarte rar o să meargă studenții la fiecare săptămână acasă. Cupoanele îți ajung dacă faci economie (adică nu iei IR de la Ploiești la Buzău, să zicem, ci iei R), odată te combini cu niște prieteni la mașina unuia, odată vine tac-tu cu treabă la București și te ia acasă/îți aduce mâncare, e ok. Plus, e imposibil să le lase ca IR pe Golești - Krețulescu respectiv Pitești - C. de Argeș, deci măcar pe o parte din traseu vor fi Regio. Haideți să nu aruncăm cu noroi în CFR din prima, mai ales că acum face atâtea lucruri bune. Nu e meritul lor, e meritul celor de la RT că le-au deschis ochii despre cum să faci management mai cu cap, dar măcar în ultimul ceas s-au trezit și ei.
Sus In jos
http://theliteratelamb.blogspot.ro/
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel   105 : Golesti - Campulung - Argesel - Pagina 10 Icon_minitimeSam 10 Oct 2015, 13:07

Daca stai departe de Bucuresti vi mai rar acasa in rest primesti pachetele la gara sau banuti pe card cine are facultatea aproape cum sunt ploiesteni sau cei din Targoviste astia vin acasa in fiecare week-end doar daca au prea mult de invatat intr-un anumit week-end sau vreo petrecere prin campus sau la vreun coleg stau altfel vin acasa tot in fiecare week-end si de aia si aleg Regio ca e mult mai ieftin. La mine in cartier toti studenti sunt acasa in week-end ba am 3 cazuri care vin si in cursul saptamani depinde ce cursuri au dar daca esti din Galati student la Bucuresti nu ai cum sa vi acasa in fiecare week-end nu e vorba ca ai sau nu bani dar e vorba de timpul pierdut pe drum atat la dus cat si la intors.

Sus In jos
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12456
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel   105 : Golesti - Campulung - Argesel - Pagina 10 Icon_minitimeSam 10 Oct 2015, 13:08

Nu pot fi R pe Golesti-Parc Kretulescu h., pentru ca nu opresc in minim 70 % din statii si halte.
Dupa cum arata mersul, AM Desiro ramane peste noapte la Cimpulung.
Sus In jos
mielutu zburator

mielutu zburator

Numarul mesajelor : 3172
Varsta : 29
Reputatie : 6987
Data de inscriere : 07/09/2014

MesajSubiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel   105 : Golesti - Campulung - Argesel - Pagina 10 Icon_minitimeSam 10 Oct 2015, 13:10

Să oprească! Dacă tot revine trenul, să revină pentru toți. Ce are cel din Stâlpeni în plus față de cineva din, să zicem, Schitu Golești?
Sus In jos
http://theliteratelamb.blogspot.ro/
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel   105 : Golesti - Campulung - Argesel - Pagina 10 Icon_minitimeSam 10 Oct 2015, 13:14

Si cine a zis ca CFR nu poate baga oferta de 40-45% daca le lasa IR si tarife de Regio intre Golesti-Campulung cum sunt o gramada de trenuri IR cu oferte din tara ?

Mai e pana pe 14 multe se pot intampla, bine ca revin trenurile de calatori si pe rutele astea. Cu Card Tren Plus/Anticipatie + onnline cu tarife de IR ajungeti la un pret mai mult decat ok, nici asa nu-i bine ? Era mai bine fara trenuri cum a fost pana acum ?

In plus ma deranjeaza foarte mult ca stau sa pierd timpul sa citesc anumite postari ale unora care doar pozeaza trenurile si nu merg cu ele decat odata de doua ori pe an, aia clar au ceva la cap.
Sus In jos
cristy79

cristy79

MesajSubiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel   105 : Golesti - Campulung - Argesel - Pagina 10 Icon_minitimeSam 10 Oct 2015, 13:16

mielutu zburator a scris:
Foarte rar o să meargă studenții la fiecare săptămână acasă. Cupoanele îți ajung dacă faci economie (adică nu iei IR de la Ploiești la Buzău, să zicem, ci iei R), odată te combini cu niște prieteni la mașina unuia, odată vine tac-tu cu treabă la București și te ia acasă/îți aduce mâncare, e ok. Plus, e imposibil să le lase ca IR pe Golești - Krețulescu respectiv Pitești - C. de Argeș, deci măcar pe o parte din traseu vor fi Regio. Haideți să nu aruncăm cu noroi în CFR din prima, mai ales că acum face atâtea lucruri bune. Nu e meritul lor, e meritul celor de la RT că le-au deschis ochii despre cum să faci management mai cu cap, dar măcar în ultimul ceas s-au trezit și ei.

Pai mie tocmai asta mi-e ciuda ca daca tot fac un lucru sa il faca pana la capat bun Very Happy

Eu tocmai asta credeam ca RT le-a deschis ochii cum sa ai calatori pe ruta asta, iar RT nu a avut succes cu tarife de IR in niciun caz desi mersul era de IR. Ei ofereau conditii sa zicem decente la tarife de Regio si alea au atras lumea la tren, nu dragostea fata de automotoarele lor de 50 de ani...

In fine, om trai si om vedea ce va fi. Eu vad ce e acum pe site si nu imi place ce vad. Sa dea Dumnezeu sa fie la fel cum zicea si Dr2005 ca se vor afisa noile preturi de pe o zi pe alta... Sa nu uitam ca multi studenti au masini, se combina mai multi si ies mult mai ieftin, sunt mult mai multe posibilitati decat acum 10 ani cand CFR prezenta sagetile ca pe ceva nemaipomenit... Macar o oferta de reducere de 30% si tot ar fi ceva.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel   105 : Golesti - Campulung - Argesel - Pagina 10 Icon_minitimeSam 10 Oct 2015, 15:25

E posibil sa se bage oferta pe aceste trenuri, sa maia steptam cateva zile, 5 zile si vedem ce va fi. Daca ramane la pret de IR nu vor avea succes.

cristy79

MesajSubiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel   105 : Golesti - Campulung - Argesel - Pagina 10 Icon_minitimeDum 11 Oct 2015, 09:41

Am sunat azi la MONTANA - principala firma de autocare de pe aceasta ruta Campulung-Bucuresti si iata ce am aflat:

Pret intreg: 25 de lei
Pret student: 20 de lei.

Deci si la student pretul este mai mic decat la tramvaiul IR al CFR-ului, nu mai zic ca autocarele sunt mult mai dese, fac nici 2 ore jumate pe drum (exista autostrada totusi in caz ca CFR nu a aflat!!!)... Nu mai zic de pretul intreg, ala e deja de domeniul SF-ului.

Pentru ca stiu aceasta ruta, am multi prieteni/cunostinte in Campulung - va spun ca toti cu care am vorbit si i-am anuntat de revenirea CFR-ului au spus clar ca nici nu se gandesc sa mearga cu tramvaiele CFR la asemenea preturi.

Ca urmare le-am facut un mail in care le-am expus situatia (poate habar nu au preturile de la autocare - le-am spus eu care sunt) si i-am rugat insistent sa introduca tarifare REGIO pe aceasta ruta, ca si pe Curtea de Arges.
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel   105 : Golesti - Campulung - Argesel - Pagina 10 Icon_minitimeDum 11 Oct 2015, 10:49

Cat timp scoate un autocar din Campulung pana la ultima statie cumva Autogara Militari ? Si ce fel de autocare sunt, am vrut sa fac un topic special pentru asa ceva in care sa posteze lumea conditile de la autocare, orele reale nu ce este afisat pe autogari.ro, ce tipuri de microbuze/autocare sunt, tarife, impresii etc pana la urma la facut mielutzul dar nu posteaza nimeni nimic.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel   105 : Golesti - Campulung - Argesel - Pagina 10 Icon_minitimeDum 11 Oct 2015, 15:44

Azi este 11 si e duminica, trenurile incep din 14 respectiv 15, hai sa vedem ce se intampla zilele astea, pana in 14, poate baga oferte tarifare, daca nu baga clar vor circula mai mult goale. Si pana sa vina RT la Campulung si Curtea de Arges CFR avea 3 perechi pe zidirecte la Bucuresti, nu erau agloemrate deloc, ba chiar batea vantu prin ele pentru simplul fapt ca erau IR si mult mai scumpe ca autocarul, apoi a venit RT cu preturi mici si imediat maotoarele se umpleau inca de la capat de traseu.
Deci daca nu baga oferte tarifare lumea fara reduceri clar nu va merge cu ele, vor fi probabil 10-20 studenti si pensionari plus pomanagii veterani si revolutionari (chipurile).

V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8366
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel   105 : Golesti - Campulung - Argesel - Pagina 10 Icon_minitimeDum 11 Oct 2015, 16:55

Eu am calatorit pe aceste rute si am fost atent si la autocare, microbuze. Va fi foarte greu pentru CFR CALATORI sa aduca oameni multi la trenuri fara reduceri de tarife.
Sus In jos
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12456
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel   105 : Golesti - Campulung - Argesel - Pagina 10 Icon_minitimeLun 12 Oct 2015, 21:38

Mersul trenurilor valabil din 14.10.2015
105 : Golesti - Campulung - Argesel - Pagina 10 905_OCT
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: 105 : Golesti - Campulung - Argesel   105 : Golesti - Campulung - Argesel - Pagina 10 Icon_minitime

Sus In jos

105 : Golesti - Campulung - Argesel
Sus 
Pagina 10 din 23Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Golesti. ( 901 )
» Gari din tara
» Depouri si remize
» Câmpulung (905)
» Câmpulung Est (502)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 100-
Mergi direct la: