Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita

In jos 
+66
laurentzu
cristi ar
Adisoft1991s
baiazid
Norbi
kristi kkk
riciu
Razvan Tudor
AeroX
IonutChircu
dexter23
Costin.B
mielutu zburator
matei vulcan
liviulav33
marius664
gabrielcr
florin198620
dan tm
Katalyn
MRBFCRB
Andrey_tm
Balto
Luca tgv
cristy79
florin19862020
Lumunita Stana
Sergiu rmn
Katalin4653
gabriytel
Adrian78
vatmanul
Adirmvl
ruszmircearobert
dorru
yeu1
ldh80
ttavi
NIKU24
red floare
razvan - trenuri
Teodor
Dr2005
Vitosa
Czirjak Arpad
DUAL
ATM
ANDU2100HP
Axwell21
Radu Tudor
Costin.H
mihaiuc
alliens
TVlad
adycfrbucuresti
Mircea Hirjau
Vlad
rizelgeorgel2004
cristi CFR
dan ciprian
Nesebar
marius_catalin84
loryjonel
COSTACHE MIHAIL
IonutCFR2009
myster2008
70 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 44 ... 58  Urmatorul
AutorMesaj
NIKU24

Numarul mesajelor : 207
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 4418
Data de inscriere : 27/05/2013

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 31 Empty
MesajSubiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita   104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 31 Icon_minitimeVin 02 Oct 2015, 13:43

Karpaty a scris:
Am auzit si eu ceva de treaba asta si nu stiu cat e de sigura cert e ca e minunat sa iei bilet Bucuresti-Vascau de exemplu sau chiar Nehoiu-Zarnesti cu TFC+CFR+RT, acum vine intrebarea, mai beneficiezi de reducerea de fidelitate ca mergi cu 3 trenuri sau daca iei cu anticipatie iti da reducere? Din ce am auzit firmele private nu sunt incantate de asta dar normal aasa ar fi sa acorede reducere de fidelitate si anticipatie ce daca sunt privati sa fie la fel ca la CFR ca sunt oameni care stiu ce fac peste o luna si vor sa beneficieze de reducerea de anticipatie, asa ar fi normal. Pe partea cealalta reducerile astea anticipatie si fidelitate sunt ale CFR, de asta este o enigma, daca ma duc la casa de bilete CFR si cumpar bilete pentru RT+CFR imi da reducerea aferenta schimbarii de tren?

kerpeten ali a scris:

Din 15 octombrie o sa fie cel mai aglomerat pe Targoviste-Fieni cu cele 10 perechi de calatori ( 2 CFR + 8 TFC ) si trenurile de marfa care vin la Fieni.

Din 15 Octombrie se retrage CFR de pe Pietrosita, eu asa stiu si ramane TFC, a intrat acum pe 1 ca asa s-a promis in presa si peste tot, erau putin obligati dar daca intra TFC cu atatea perechi chiar nu are rost sa mai ramana si CFR cu 2.

Nici nu era anuntat din timp,in multe gari nici nu era nimic ca circula trenuri,sambata si duminica cred ca va fi studenti multi din Pucioasa si Fieni.
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11193
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita   104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 31 Icon_minitimeVin 02 Oct 2015, 13:47

Macar de-ar fi studenti caci e e o legatura buna la bani si la timp e la fel ca duba insa confortul de la tren e cu mult peste duba. In plus de asta meritau si studenti din zona asta sa aiba pe ce sa-si consume cupoanele de studenti cu 50% reducere la IR ca altfel le-ar fi folosit doar vara la mare si atat. Nu e pacat si discriminare din partea CFR si a celorlalte instituti/guvern sa-ti bati joc de elevi si studenti de pe anumite rute la ce le mai da reducere daca nu au tren ? Si pe urma se intreaba Dr2005 de ce aruncam toti cu noroi in CFR. Macar de ar fi fost anumite firme de autocar nu dube care sa acorde reduceri, dar legile la noi nu exista. Aici e Romania nu Grecia si nici Turcia, Romania si atat.
Sus In jos
marius664

Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 6911
Data de inscriere : 23/01/2014

MesajSubiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita   104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 31 Icon_minitimeVin 02 Oct 2015, 21:50

Dr2005 a scris:
marius664 a scris:
Trenuri directe da, preturi nesimtite, categoric nu.De ce-l baga IR pe toata distanta ca e acelasi tren, brusc din Targoviste ii imbunatateste conditiile si viteza?
Nu e nimic băgat ca IR pe toată distanţa, între Pietroşiţa şi Târgovişte circulă ca trenuri R.

karpaty a scris:
Dupa intrarea TFC, CFR se va retrage, nu are ce sa faca acolo cu 2 perechi amarate.
Eşti tu sigur că nu mai bagă altele?
Imi cer scuze , tastatura imi mai joaca feste.Am vrut sa zic ".De ce NU-L baga IR pe toata distanta ca e acelasi tren, brusc din Targoviste ii imbunatateste conditiile si viteza?[/quote]
in sensul ca brusc dinTargoviste in 5 minute se transforma in zmeu paraleu...daca tu vezi logica inseamna ca ai o vedere buna...
Sus In jos
cristy79

cristy79

Numarul mesajelor : 1539
Varsta : 44
Reputatie : 5868
Data de inscriere : 27/02/2013

MesajSubiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita   104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 31 Icon_minitimeVin 02 Oct 2015, 21:55

NU mai incerca sa vezi o logica in Mersul Trenurilor de la CFR mai ales pe sectia Targoviste-Bucuresti... 

Nu exista absolut niciunul - in afara desigur de gonirea calatorilor de la tren.

Din Targoviste tramvaiul se da de trei ori peste cap si hocus-pocus devine IR cu tarife duble, ce e asa greu de inteles? What a Face
Sus In jos
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12455
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita   104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 31 Icon_minitimeVin 02 Oct 2015, 22:08

A inceput campania electorala 2016 Laughing
http://incomod-media.ro/ziar/dambovita-iulian-matache-un-ministru-de-cuvant-trenurile-spre-pietrosita-au-fost-puse-in-functiune/
Oficialii au calatorit pe ruta Targoviste-Doicesti cu un automotor proaspat reconditionat la Pascani, Desiro 2005 adus special la cursa IR de dimineata. Very Happy
Frumoase poze nimic de zis, totusi erau si mai frumoase daca aceiasi echipa din minister ar fi desfacut o sampanie cu primarul din Gradistea Jud Giurgiu la sarbatoarea redeschiderii liniei Jilava - Giurgiu, cu ocazia reparatiilor la podul cazut care inca mai asteapta o mana salvatoare.
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita   104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 31 Icon_minitimeVin 02 Oct 2015, 23:39

cristy79 a scris:

Din Targoviste tramvaiul se da de trei ori peste cap si hocus-pocus devine IR cu tarife duble, ce e asa greu de inteles? What a Face

Nu cred ca la duba un student plateste 13 lei si sta mai comod decat in Desiro inclusiv cu trolerul, rucsacul si cu laptopul deschis. Tu spui ca le-ai vazut cu maxim 15 calatori iar eu iti spun ca la Targoviste si in GDN am vazut cel mai slab Desiro de Targoviste cu minim 30 si maxim 100 insi. Sunt cativa navetisti dimineata spre Bucuresti care se intorc dupa-amiaza la fel cum este in cazul navetistilor de la Ploiesti. Acum au inceput si studenti facultatea trebuie sa aibe si ei pe ce sa-si consume cupoanele de student cu 50% reducere la IR nu ? Ca si asa sunt destui care au cupoane si nu au cum si unde sa le foloseasca ca nu au trenuri.

Conform legislatiei in vigoare nu mai exista trenuri R cu mers de IR iar sa bage oferte la IR-urile de Targoviste ar mai atrage cativa calatori dar pierd pe partea cealalta ca vor fi aceleasi incasari dar cu calatori mai multi. Nici mie nu-mi convine ca pentru 80 km cu Desiro este IR dar asta e situatia daca Card Tren Plus ar fi fost 100 lei si sa ai reduceri de 35% si inca 5% onnline nimeni nu s-ar mai fi plans de aceste IR-uri.

Eu de 2 ani de zile merg numai cu Regio si privati indiferent ca merg sa ma plimb sau ca ma duc un un scop, bine ca pe mine ma ajuta si mersul si pozitia geografica ( Slanic, Maneciu, Sinaia-Predeal-Brasov, Bucuresti, Buzau, Urziceni si mai nou Targoviste si Pietrosita ) unde am Regio pe toate rutele.

Gandeste-te ca la tramvaiul Desiro poti lua cu tine un troler mare, rucsac, laptop, un buchet de flori cu care poti ajunge cu el intact la destinatie, un carucior de copil ( ca nu toata lumea isi permite carucioare de 600 lei ) si bicicleta chiar daca platesti 10 lei pentru biletul de bike, in schimb la duba platesti sa stai inghesuit pe un scaun daca te suna cineva si ai secrete sau intimitati trebuie sa-i spui ca nu poti vorbi in schimb la Desiro nu te deranjeaza nimeni.

Fiecare e liber sa aleaga cu ce calatoreste in functie de dorinte, de conditi, tarife si orarul de mers.

Mie imi pare rau ca aceste trenuri TFC nu au legatura la trenurile CFR din Targoviste spre Bucuresti si invers dar mersul se va mai schimba astfel incat un calator sa poate merge cu trenul din Fieni sau Pucioasa la Bucuresti si nu doar pana la Targoviste.
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9101
Reputatie : 13006
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita   104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 31 Icon_minitimeSam 03 Oct 2015, 00:35

kerpeten ali a scris:

un buchet de flori cu care poti ajunge cu el intact la destinatie,  

Din pacate tot mai rar vezi asa ceva intr-un tren, unde nu prea mai e loc de tandrete, sensibilitate si frumos.

Sint surprins ca l-ai inclus in enumerarea ta, bravo, felicitari.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita   104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 31 Icon_minitimeSam 03 Oct 2015, 00:39

Pe o secţie de câmpie, un Desiro la rang de R îşi scoate banii cam cu 35 călători. La IR, unde preţul e mai mare şi opririle mai puţine (deci consumul de combustibil şi uzura sunt mai mici), 30 de călători s-ar putea să fie suficienţi să ţină în viaţă un tren IR. În condiţiile astea, dacă s-ar taxa ca Regio, ar trebui să fie de cel puţin 2 ori mai mulţi călători ca să genereze aceleaşi încasări... ceea ce e puţin probabil să fie.

Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita   104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 31 Icon_minitimeSam 03 Oct 2015, 00:50

Am dat exemplu pentru ca am dus destule flori cu trenul si autocarul Mondotrans la Pietrosita ca acolo nu exista florarie, cea mai apropiata e la Pucioasa nici macar Moroieni sau Fieni care este oras.

Pe 16 octombrie ( pe 15 sunt de munca ) o sa bag primul drum cu trenul TFC la Pietrosita. Plec cu Pl.Sud-Targoviste 10:30-12:09 apoi Targoviste-Pietrosita 12:50-13:57 fac cateva poze, trec pe acasa si ma intorc Pietrosita-Targoviste cu 17:12-18:19 apoi duba de 19:30 si la 20:40 sunt deja sub dus, sau poate plec cu ultimul Pietrosita-Targoviste 18:24-19:27 si de la Targoviste cu 9436+9028 pana la Chitila si 5027 costa cu 5 lei mai mult decat varianta cu duba dar mai ma plimb si ajung la 00:00 in casa. Vedem inca nu m-am hotarat.
Sus In jos
vatmanul
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 646
Varsta : 38
Localizare : Oradea
Reputatie : 5105
Data de inscriere : 14/10/2012

MesajSubiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita   104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 31 Icon_minitimeSam 03 Oct 2015, 09:58

Karpaty a scris:
Nu conteaza ce scrie acolo, nu mai pupa unde nu trebuie CFR ca nu e cazul.

Nu pup CFR-ul si nici un alt operator. Pentru mine conteaza sa am tren dintr-un loc pana in altul, nu conteaza operatorul. Afirmatia ca trenurile CFR de pe Pietrosita apar pe infofer si dupa data de 14 a fost un raspuns la dilema daca mai circula CFR-ul dupa 14 sau nu. Din partea mea sa le anuleze de maine daca vor.
Sus In jos
NIKU24

MesajSubiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita   104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 31 Icon_minitimeSam 03 Oct 2015, 11:38

Dr2005 a scris:
Pe o secţie de câmpie, un Desiro la rang de R îşi scoate banii cam cu 35 călători. La IR, unde preţul e mai mare şi opririle mai puţine (deci consumul de combustibil şi uzura sunt mai mici), 30 de călători s-ar putea să fie suficienţi să ţină în viaţă un tren IR. În condiţiile astea, dacă s-ar taxa ca Regio, ar trebui să fie de cel puţin 2 ori mai mulţi călători ca să genereze aceleaşi încasări... ceea ce e puţin probabil să fie.

Stai linistit ca la IR din 30 daca sunt si astia 90 % nu circula cu bilet intreg,zic de Buc.-Targoviste.
Sus In jos
NIKU24

MesajSubiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita   104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 31 Icon_minitimeSam 03 Oct 2015, 11:50

Eu nu inteleg de ce se sta 9 minute la teis hm la 11104.
Sus In jos
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12455
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita   104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 31 Icon_minitimeSam 03 Oct 2015, 12:26

NIKU24 a scris:
Eu nu inteleg de ce se sta 9 minute la teis hm la 11104.
Nu mai sta. Are mersul modificat de ieri.
Sus In jos
NIKU24

MesajSubiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita   104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 31 Icon_minitimeSam 03 Oct 2015, 13:18

Se certa mecanicul cu soferii aia spune sa plece odata asta ca nu vrea radea. Smile
Sus In jos
cristy79

cristy79

Numarul mesajelor : 1539
Varsta : 44
Reputatie : 5868
Data de inscriere : 27/02/2013

MesajSubiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita   104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 31 Icon_minitimeSam 03 Oct 2015, 19:55

Pentru ca mi s-a spus aici pe forum ca tramvaiul de Targoviste are 100 de calatori (!!!) mi-am rupt azi 10 minute din timpul meu si am asteptat asa-zisul IR de seara de la Pitesti cu "grupa" directa de la Targoviste. Cele doua tramvaie legate au adus fix 20 de calatori (amandoua!!!).

Eu mai stiu pe cineva care merge mai des pe ruta asta si mi-a zis ca numarul de amatori pt aceste tzepe e in continua scadere de la an la an. 100 de calatori poate or fi avut cand le-au bagat, acum daca aduna 40 in week-end e mare minune.

Deci daca le-ar baga preturi de Regio sau macar o oferta ceva, si-ar putea lesne dubla numarul de calatori, de la 10-15-20 ar putea sa tinda catre 50 Twisted EvilTwisted EvilTwisted Evil va dati seama ce realizare?

Sigur ca si din aia care circula 90% au diverse pomeni, reduceri si gratuitati, ca doar nu s-a tampit nimeni la cap sa dea pe tramvaiul CFR-ului 25.50 lei pe 80 de km.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita   104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 31 Icon_minitime

Sus In jos

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita
Sus 
Pagina 31 din 58Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 44 ... 58  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova
» Titu (901)
» Cu trenul pana la Pitesti(13.01.2013)
» LINIA DE MOCANITA FIENI-PIETROSITA-MOROENI
» Locomotive clasa 87 (L45H)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 100-
Mergi direct la: