Nu a licitat nimeni pentru ea. E 700.000 RON pe an, cică costă atât din cauza lucrărilor de artă (!). Privaţii se feresc, cică undeva între Ploieşti şi Târgovişte ar fi un pod care pică la prima ploaie mai serioasă şi niciun privat nu vrea să îşi asume riscul închirierii, mai ales că secţia trebuie predată peste 5 ani în aceeaşi stare în care i se dă. Dacă podul pică, trebuie refăcut din banii lor.
_________________ :TTT:
cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9706 Data de inscriere : 02/11/2008
Mai bine le-aţi explica că dacă vor un serviciu, trebuie să-l plătească. Adică... consiliile locale pot acoperi diferenţa între costurile de exploatare şi încasări + subvenţie. Dar pentru ei cred că e mai simplu să mai facă un parc la marginea satului (da, în multe sate din România s-au amenajat parcuri pe fostele islazuri comunale!) decât să plătească transportul civilizat al votanţilor.
ttavi
Numarul mesajelor : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 4246 Data de inscriere : 22/05/2013
E linie dublă de la Titu la Târgovişte. De la Târgovişte la Pietroşiţa e linie simplă. La fel e şi Târgovişte - Ploieşti. Afirmaţia cu Târgovişte - Titu la neinteroperabile n-o comentez, deocamdată.
IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12456 Data de inscriere : 09/07/2009
E linie dublă de la Titu la Târgovişte. De la Târgovişte la Pietroşiţa e linie simplă. La fel e şi Târgovişte - Ploieşti. Afirmaţia cu Târgovişte - Titu la neinteroperabile n-o comentez, deocamdată.
Linia este dubla pe distanta Titu - Targoviste - Teis HM Cap X si inzestrata cu BLA pana la Doicesti.
Astazi am vazut racordul Targoviste Nord - Teis desfiinta, se vad niste urme de drum pe unde au fost sinele, probabil de la carute. Liniste cuc azi pe 904, nu am vazut nici o miscare in schimb DN-ul e plin de dube ale lui ATYC, care in pretul biletului este inclusa ca bonus praf in nas si ochi la capacitate maxima.
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
Racordul e desfiinţat de mulţi ani. De altfel, în cazul închirierii liniei Târgovişte - Teiş - Pietroşiţa, nu se percepea TUI de către CFR pentru rebrusarea în Teiş.