Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova

In jos 
+70
Bebe
Cipri Andrei Neculai
Laurentiu Ciobanu
Adrian78
andreiutzu
CalinIonMihai
cristi ar
esCapeTUfres123
aris86
florrinel
calatorprinromania
Katalyn
allred
marius664
DUAL
ets2oltromânia
IonutChircu
mihaitzateo
cristy79
LanceR
kristi kkk
dan tm
alex.alexus.tm
riciu
rich1974
allecs
Jhonyla
florin.lifticariu
mielutu zburator
NIKU24
Teodor
mishu88
gvd
Nk11
MRBFCRB
Adirmvl
Grigor
Luca tgv
gtavicecity
Radu
cristi_tgv
19jimmy84
Katalin4653
Rarau
AeroX
Vlad
ldh80
TVlad
Dr2005
didinul
IonutCFR2009
sorin
alliens
Radu Tudor
Vitosa
dexter23
razvan - trenuri
rizelgeorgel2004
ANDU2100HP
ana imfinity
tiberio
brandiburu
DPS
decward
Nesebar
mardaryroby
COSTACHE MIHAIL
Semaca
MariusM
myster2008
74 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43  Urmatorul
AutorMesaj
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14508
Data de inscriere : 08/01/2011

101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova   101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova - Pagina 26 Icon_minitimeLun 03 Aug 2020, 21:17

Investiții canci, căci unii se pare că au cam uitat că trebuie să își mai achite și TUI-ul. Iar de calea ferată Statul Român nici atât nu e interesat cumva s-o ajute. Că le sare domne UE în cap și le dă infrigment, păi se poate așa ceva ? Oare tot așa le-or fi păsat de UE și funcționarilor din Polonia respectiv Ungaria sau ai noștrii au vrut să pară ei mai catolici decât papa de la roma, corectitudinea corectitudinii ? Dar când se duc la bancomat le-o fi bine ?
De aia n-are ursul coadă.
Vai de steaua noastră cu asemenea oameni. Generalizez problema nu că aș avea treabă cu cineva anume.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18771
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24353
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova   101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova - Pagina 26 Icon_minitimeLun 03 Aug 2020, 21:24

Aici gresiti e vina unor incampabili de la CFR SA niste tembeli care au ajuns sefi pe districtele lor si impreuna cu politia rutiera au mers ei pe teren si au vazut ca la orice drum de tara pe care trece un tractor la o luna trebuie sa incetineasca trenul asa este pe M221 Filiasi Turceni pana la Rovinari
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22399
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova   101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova - Pagina 26 Icon_minitimeLun 03 Aug 2020, 22:10

Dar zeci de ani in care trenurile treceau normal peste aceste treceri la nivel si era obligația șoferilor sa se asigure la trecerea căii ferate fara ca trenul sa incetineasca, cum era?
Asta ce inseamna , ca ne am tâmpit definitiv, nu, în nici o țară din Europa nu am vazut asa ceva, si am umblat prin toata Europa, deci e clar ca ne am prostit rau de tot!

595423101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova - Pagina 26 Bdeem_8496_a101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova - Pagina 26 Bdeem_8496_a101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova - Pagina 26 Bdeem_8496_a
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9108
Reputatie : 13019
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova   101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova - Pagina 26 Icon_minitimeLun 03 Aug 2020, 23:56

Mai intereant e ca am vazut o trecere cu bariera dar avea si trenul limitare de viteza
Sus In jos
marius664

Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 6917
Data de inscriere : 23/01/2014

MesajSubiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova   101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova - Pagina 26 Icon_minitimeMar 04 Aug 2020, 11:58

Dane, poate era o problema la calea de rulare...In ceea ce priveste limitarile acelea, cauzate de prostia si nepasarea soferilor de "Arges" mai ca scop si protejarea materialului rulant si a echipamentelor feroviare...Una e sa lovesti un tractor la 30km/h, alta la 70 sau mai mult...Plus ca in asemenea accidente pot avea de suferit si calatorii sau personalul de pe locomotiva...Asa ca in Romania tuturor posibilitatilor se prefera solutia cea mai simpla pt a preveni accidentele...Daca atat ne duce capul, mai mult de unde
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova   101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova - Pagina 26 Icon_minitimeMar 04 Aug 2020, 12:12

Da marius dar gândește si la uzura materialului rulant consumul de energie sau motorina la atatea franari si demaraje
La noi la vagoane se schimba sabotii lunar la cum merg trenurile mai ales ca multe locomotive nu mai au franare elecrrica sau multi mecanici nu o folosesc
Sus In jos
marius664

Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 6917
Data de inscriere : 23/01/2014

MesajSubiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova   101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova - Pagina 26 Icon_minitimeJoi 06 Aug 2020, 14:19

Pai am fost recent intre Simeria si Petrosani...Sunt acolo niste restrictii de-ti vine s-o iei pe jos...Si nu la pasaje auto...Si asa se uzeaza materialul rulant mai ceva ca la pasajele rutiere...Acolo este si vina CFR SA ca refuza sa monteze bariere sau sa desfiinteze pasajele care nu sunt circulate...In aceste cazuri restrictiile se pot ridica mai usor decat restrictiile de la podetele de pe 202 sau de pe alte linii...
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova   101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova - Pagina 26 Icon_minitimeJoi 06 Aug 2020, 17:30

M202 a ajuns intro stare deplorabila cu restrictie de 20km/h de la Banita pana duoa ZN de la. Merisor si la 20 km/h simti ca pici jos
Se schimba traversele iara intre Crivadia si Merisor f2 dar e a treia oara in 10 ani cand se schimba si dupa maxim 1 an sunt praf tinand cont cate trenuri circula pe acolo erau i ainte zilnic navete de 2800t
Sus In jos
florrinel

florrinel

Numarul mesajelor : 17
Reputatie : 4565
Data de inscriere : 18/06/2012

MesajSubiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova   101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova - Pagina 26 Icon_minitimeSam 08 Aug 2020, 21:26

Kapпaтй a scris:
Dar zeci de ani in care trenurile treceau normal peste aceste treceri la nivel si era obligația șoferilor sa se asigure la trecerea căii ferate fara ca trenul sa incetineasca, cum era?
Asta ce inseamna , ca ne am tâmpit definitiv, nu, în nici o țară din Europa nu am vazut asa ceva, si am umblat prin toata Europa, deci e clar ca ne am prostit rau de tot!

Desi nu sunt de acord cu incetinirea trenurilor la trecerile la nivel, am vazut pe youtube ca se practica si in fostele tari din spatiul yugoslav. Ba chiar recent am vazut pe o sectie, cum trenul a oprit inaintea trecerii, a claxonat si s-a pus in miscare. Si nu era pe o linie secundara.

Priviti la minutul 5.10:

https://www.youtube.com/watch?v=kRbFCW3gvBY
Sus In jos
AeroX
V.I.P Member
V.I.P Member
AeroX

Numarul mesajelor : 2162
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6770
Data de inscriere : 25/05/2012

MesajSubiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova   101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova - Pagina 26 Icon_minitimeDum 09 Aug 2020, 09:54

Da, si altii poate "n-au bani" de ceva mai bun. Asta nu e un exemplu "pozitiv".
Mai inteleg limitarile cu duiumul (TN) de pe sectia 905 cu doua perechi de sageti pe zi, la fel si acolo destule nu-si au rostul, dar Romania...
Dar parca e prea de tot sa ai aproape 2h durata de mers doar pe aceasta sectie.
Mi se pare ca stationarea aia lunga din Campulung pentru a continua la Kretulescu e din cauza ca au mai ramas cu un singur acar (si parca e si femeie).
E deprimant, revoltator, etc. sa vezi pentru ce se umfla niste durate de mers.

Pe 901 e altceva. Nu trec atatea masini pe drumuletele alea in camp, spre aerodromul vietii, pe langa cate trenuri de calatori si marfa trec toata ziua prin respectiva zona. Aici e vorba de linie principala cu trafic mai frecvent.
Iar noua limitare in curba aia stand trenul inclinat...e nu stiu, de domeniul absurdului. Pentru un drum la care nu se justifica (intr-o lume normala).
De saptamana viitoare mai intra in vigoare inca o limitare de 30, tot asa...pentru vreun tractor ceva.
Puteti sa vedeti si in BAR-ul publicat.

101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova - Pagina 26 CGVebKj

Mai e una ceva mai recenta langa halta Boteni (aproape de Titu).
Acolo tocmai ce au amenajat o cabanuta, arata interesant.

Cred ca singurul lucru pozitiv pe aceasta portiune Chitila - Golesti e ca se repara podetul din Golesti pe care trec numai AM Desiro cu 10 km/h (linia 3). Se schimba tablierul.
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/AdiMNET
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6586
Reputatie : 12463
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova   101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova - Pagina 26 Icon_minitimeDum 09 Aug 2020, 11:47

Ideea este sa puna cat mai multe restrictii, sa creasca timpii de mers, lumea sa se lipseasca de tren si in final sa le anuleze, sa inchida sectiile, sa poata privatul cu maxi-taxi sa zburde nestingherit... Asa cum este acum pe sectia Targoviste-Fieni, duminica e fara sot... pardon, fara trenuri (de calatori) Laughing
Sus In jos
AeroX
V.I.P Member
V.I.P Member
AeroX

MesajSubiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova   101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova - Pagina 26 Icon_minitimeVin 21 Aug 2020, 09:34

Filmare aeriana cu podul feroviar peste Olt. Impresionant peisajul lucrarilor.
Sa vedem daca e gata pana pe 25 septembrie. Smile
Sus In jos
aris86

Numarul mesajelor : 315
Varsta : 37
Reputatie : 3453
Data de inscriere : 26/04/2016

MesajSubiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova   101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova - Pagina 26 Icon_minitimeMier 26 Aug 2020, 06:56

O să fie și acesta gata la termen, cum au fost și altele Very Happy
Sus In jos
AeroX
V.I.P Member
V.I.P Member
AeroX

MesajSubiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova   101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova - Pagina 26 Icon_minitimeMier 26 Aug 2020, 10:41

Sincer, dupa cum arata lucrarile acum, n-as zice. Pare ca e agitatie pe santier.
Plus ca acest proiect de reabilitare a podului peste Olt este vehiculat de vreo 6 ani aproape.
Cica ar fi costat circa 10 milioane de euro (incluzand fonduri europene).
Cand am observat ca se apuca de el parca nu-mi venea sa cred ca se mai face.
Probabil asa va fi si cu Valcele. Numai sa se apuce va costa o caruta de ani.
Sus In jos
aris86

Numarul mesajelor : 315
Varsta : 37
Reputatie : 3453
Data de inscriere : 26/04/2016

MesajSubiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova   101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova - Pagina 26 Icon_minitimeMier 26 Aug 2020, 11:29

Poate termină și ei odată lucrările pe M900 între Videle, Gradinari, Chiajna. Dacă se vrea, se fac și la noi lucrurile de calitate și repede.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova   101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova - Pagina 26 Icon_minitime

Sus In jos

101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova
Sus 
Pagina 26 din 43Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara
» IR 1696: Timisoara Nord - Craiova - Videle - Bucuresti Nord - Mangalia
» 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara
» 28th January trip Giurgiu Nord - Bucuresti Basarab - Pitesti
» IR.1994/1993 Craiova - Bucuresti Nord - Mangalia

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 100-
Mergi direct la: