|
| 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita | |
|
+112Katalyn marius664 Luca tgv Jurnal Feroviar cfr500 spiderpc florin.lifticariu dan tm AndiCFR mielutu zburator LanceR bubu adascalu redeme Spartan1948 alex.alexus.tm mariushal buldozer2 riciu Radu phnegativ FelixTheBear030 Amiralul Caravelle_Zg tudor_vl seby1998 19jimmy84 KOSTYK baiazid Radu.B nokia2010 dan_dinca Adirmvl Czirjak Arpad sogard_2003 liviulav33 popovici Kriszti219 Teodor George Balto costi_dumitru Razvan M.I.C.I. DAS 2011 WAYNEN The Legend mardaryroby Radu Tudor razvan - trenuri Rarau srazvi nenuandrei AMX 97-0548-4 kristi kkk Dr2005 060DA1076 tuborgtnp Mircea Tudor boldalexandru iuli.hard DUAL Nk11 misha kristu Luna eu 040EC100 traian didinul Norbi Vlad Polpot AndreiCFRBucuresti adycfrbucuresti mihaiuc Mircea Condilescu Marius ATM Mihay ldh80 Razvan Tudor decward alexandruh DPS Vitosa cristi ar AlexD bostanescu gigel 63-1143-5 Nesebar alexmorph3us cortexedge ionutz85 halmarius Adrian78 Boracik RazvanCFR Silver mishu88 cont dezactivat . Alex Avram IonutCFR2009 cristi CFR user dezactivat... jionutz raoul TVlad tudor_toma82 SULZERUL 0733 MariusM COSTACHE MIHAIL 116 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20635 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25579 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Mier 04 Dec 2013, 21:31 | |
| Racordul e nou... firma şi-a făcut depozitul, şi-a făcut linia, a traversat strada cu ea şi s-a oprit la 2m de linia 1 ) _________________ :TTT:
|
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15508 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Joi 05 Dec 2013, 15:49 | |
| - FelixTheBear030 a scris:
- Mersi.
Da,chiar eu am fost coleg de liceu(chiar al CFR)cu unul care stătea undeva in zona aceea,si mergea numai cu trenul,si la orele pranzului fiind plin cu elevi din primul schimb. In legătura cu garnitura LDH+containere pe care ai văzut-o la Oltenita,e posibil sa fie acel marfar local,care face curse destul de des,si probabil se îndrepta spre macaraua de la Catelu,deși nu sunt sigur.Dar la acel terminal de containere mai vin marfare cu câte 5-6 vagoane si încarca/descarca. In legatura cu ce a precizat domnul C.Mihail,nu s-au scos doar buruienile,ci si liniile si macazele pe portiunea dintre Titan Sud si Catelu.
P.S.:Despre ce accident ati făcut referire domnule Mihail?Multumiri! Pai nu mai retin dar cred ca asta vara, din cauza arbustilor si a vegetatiei, intre Titan Sud si Catelu, un automotor a lovit o persoana sau doua, daca nu ma insel. Si se incerca sa iasa vinovat TFC-ul cum ca din cauza arbustilor care sunt foarte inalti, si nu au fost taiati,cei care au trecut peste linie si au fost raniti nu au vazut trenul. |
| | | FelixTheBear030
Numarul mesajelor : 34 Varsta : 26 Localizare : București Reputatie : 4065 Data de inscriere : 21/11/2013
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Joi 05 Dec 2013, 20:32 | |
| - COSTACHE MIHAIL a scris:
- FelixTheBear030 a scris:
- Mersi.
Da,chiar eu am fost coleg de liceu(chiar al CFR)cu unul care stătea undeva in zona aceea,si mergea numai cu trenul,si la orele pranzului fiind plin cu elevi din primul schimb. In legătura cu garnitura LDH+containere pe care ai văzut-o la Oltenita,e posibil sa fie acel marfar local,care face curse destul de des,si probabil se îndrepta spre macaraua de la Catelu,deși nu sunt sigur.Dar la acel terminal de containere mai vin marfare cu câte 5-6 vagoane si încarca/descarca. In legatura cu ce a precizat domnul C.Mihail,nu s-au scos doar buruienile,ci si liniile si macazele pe portiunea dintre Titan Sud si Catelu.
P.S.:Despre ce accident ati făcut referire domnule Mihail?Multumiri! Pai nu mai retin dar cred ca asta vara, din cauza arbustilor si a vegetatiei, intre Titan Sud si Catelu, un automotor a lovit o persoana sau doua, daca nu ma insel. Si se incerca sa iasa vinovat TFC-ul cum ca din cauza arbustilor care sunt foarte inalti, si nu au fost taiati,cei care au trecut peste linie si au fost raniti nu au vazut trenul. Nu ma pot prinde,mii de scuze si laolalta multumiri pentru raspuns.Cine incerca sa bage TFC-ul in belea?CFR sau politia? |
| | | FelixTheBear030
Numarul mesajelor : 34 Varsta : 26 Localizare : București Reputatie : 4065 Data de inscriere : 21/11/2013
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Joi 05 Dec 2013, 20:34 | |
| - dan tm a scris:
- Dar intre Timisoara Nord si Sacalaz au pus un macaz in curenta, fara semnal fara nimic, acolo e un REMAT , unde se taie OBB urile. Acolo cu s-a putut?
Zicea un forumist p-aici ca CFR -ul e plin de prosti. Oare sint prosti sau asteapta spaga? Vor unii transport de marfa si ei nu ii racordeaza.
Dar sa fi zis ca vor sa se demonteze racordul? indata trimiteau utilajele. Stiti care cred ca e faza?Vreo 50% sunt niste id***ti la CFR,vreo 25% sunt pur si simplu sclavii superiorilor,iar 25% jefuiesc si incearca sa profite de tot. |
| | | FelixTheBear030
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Joi 05 Dec 2013, 20:35 | |
| Ups,imi cer scuze de acel cuvant...nu mi s-a parut chiar atat de brutal. |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Joi 05 Dec 2013, 21:56 | |
| - FelixTheBear030 a scris:
- COSTACHE MIHAIL a scris:
- FelixTheBear030 a scris:
- Mersi.
P.S.:Despre ce accident ati făcut referire domnule Mihail?Multumiri! Pai nu mai retin dar cred ca asta vara, din cauza arbustilor si a vegetatiei, intre Titan Sud si Catelu, un automotor a lovit o persoana sau doua, daca nu ma insel. Si se incerca sa iasa vinovat TFC-ul cum ca din cauza arbustilor care sunt foarte inalti, si nu au fost taiati,cei care au trecut peste linie si au fost raniti nu au vazut trenul. Nu ma pot prinde,mii de scuze si laolalta multumiri pentru raspuns.Cine incerca sa bage TFC-ul in belea?CFR sau politia? Nu mai stiu asa multe, de fapt de cand s-a produs acest accident nu prea am fost atent la detalii. Din cate stiu, victimele(sau victima) ca nici asta nu stiu, s-a plans la politie ca din cauza arbustilor crescuti langa linie care au mascat vizibilitatea au fost loviti, si vinovat se face TFC-ul ca nu au taiat vegetatia de langa linie. Poate totusi vreun membru cunoaste mai multe. Eu deja ma simt depasit ca sa dau mai multe detalii! Risc sa spun aberatii! |
| | | boldalexandru
Numarul mesajelor : 288 Reputatie : 5058 Data de inscriere : 05/11/2011
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Joi 05 Dec 2013, 23:40 | |
| Cred ca despre asta era vorba - http://www.mediafax.ro/social/doi-copii-loviti-de-tren-in-bucuresti-10010807 si video - http://a1.ro/news/social/doi-copii-au-fost-loviti-de-tren-in-capitala-unul-dintre-ei-se-afla-in-stare-grava-id134421.html?play=50572#main |
| | | IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6586 Reputatie : 12461 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Vin 06 Dec 2013, 13:01 | |
| Si ce ar trebui sa faca mecanicul daca vede oameni traversand linia prin loc nepermis si fara sa se asigure ? Sa opreasca automotorul pentru a da prioritate pietonilor? Ca asa se subintelege din spechul reporterei. Cel mult poate da semnale sonore, iar partea cu vegetatia cred ca e si sarcina primariei, atat timp cat linia trece prin oras, doar nu vor lasa sa se dezvolte o mica jungla in mijlocul Bucurestiului... |
| | | phnegativ
Numarul mesajelor : 170 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5107 Data de inscriere : 31/05/2011
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Mar 10 Dec 2013, 14:11 | |
| - IonutCFR2009 a scris:
- Si ce ar trebui sa faca mecanicul daca vede oameni traversand linia prin loc nepermis si fara sa se asigure ? Sa opreasca automotorul pentru a da prioritate pietonilor? Ca asa se subintelege din spechul reporterei. Cel mult poate da semnale sonore, iar partea cu vegetatia cred ca e si sarcina primariei, atat timp cat linia trece prin oras, doar nu vor lasa sa se dezvolte o mica jungla in mijlocul Bucurestiului...
Nu. in zona feroviara este a admin. infrastructurii ... |
| | | Radu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 562 Varsta : 37 Localizare : Turnu Măgurele/Alexandria/București Reputatie : 6414 Data de inscriere : 06/12/2008
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Mier 18 Dec 2013, 15:07 | |
| Din motive tehnice, Miercuri 18. 12. 2013 trenul 15185 Titan Sud-Oltenita cu plecare ora 8.56 a fost anulat. |
| | | boldalexandru
Numarul mesajelor : 288 Reputatie : 5058 Data de inscriere : 05/11/2011
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Dum 26 Ian 2014, 10:35 | |
| De pe site Stimati calatori,
Din cauza viscolului si a caderilor masive de zapada linia Oltenita - Titan Sud este inchisa, avem o locomotiva ramasa inzapezita in zona Platarasti si nu circula niciun tren pana la deszapezirea liniei. Vom reveni cu informatii in functie de evolutia situatiei.
|
| | | riciu
Numarul mesajelor : 1376 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6667 Data de inscriere : 27/06/2010
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Dum 26 Ian 2014, 10:42 | |
| Ocazie cu care se confirma o postare a mea pe aici: automotoarele dau rateuri iarna pe viscol... |
| | | buldozer2
Numarul mesajelor : 352 Varsta : 38 Localizare : Buzau Reputatie : 5902 Data de inscriere : 05/10/2009
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Dum 26 Ian 2014, 12:53 | |
| Tfc foloseste la dezapezire un LDE si cred ca ala a ramas blocat! |
| | | mariushal
Numarul mesajelor : 70 Reputatie : 4803 Data de inscriere : 12/12/2011
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Dum 26 Ian 2014, 13:40 | |
| |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Dum 26 Ian 2014, 17:01 | |
| Ar fi trebuit sa fie mai inalt ca sa fie eficient, dar asta inseamna ca ar fi acoperit geamurile locomotivei. O idee ar fi ca cei din conducerea Transferoviar sa cumpere de la CFR Infrastructura un plug sau mai multe, care stau abandonate de ani buni prin unele statii fara sa fie miscate din loc nici cand ar fi neaparat necesar. Un astfel de plug reconditionat la Remarul si atasat in fata unor Sulzere, ar fi mult mai eficient decat ceea ce se vede in poza de mai sus. Iata o poza cu un plug. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita | |
| |
| | | | 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |