Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia

In jos 
+83
Teodor
Cosmin5
dan_dinca
PrisecaruFlorin
AndreiCfr
RwO
traian
mariuskl
George250
brutusel
AndiCFR
Mihai-Aurel
andreiutzu
Nesebar
ATM
romaniaetc
tuborgtnp
laur 133
Nk11
razvan - trenuri
DUAL
srazvi
email2bav
redeme
popovici
SULZERUL 0733
nokia2010
sorinucu
dave
danlascau
Silver
Vlad
TONIghtwish
riciu
Mihay
Costin.H
Jhonyla
bostanescu gigel
Vitosa
mihaiuc
cortexedge
AlexD
membru inactiv
alexmorph3us
ravers75
DPS
IceShadow
ldh80
Cobra
Scoop
halmarius
Adrian78
NB 2009
RazvanCFR
Mircea Hirjau
jionutz
cristi CFR
catalinu'
mardaryroby
060-EA078
echo007
cont dezactivat .
Alex Avram
decward
biokosmy
ciucix
stakee
kaan
didinul
lovekomotive
tudor_toma82
Marius Iulian
Ionutz
TVlad
19jimmy84
IonutCFR2009
vrabieionut
didi
mishu88
COSTACHE MIHAIL
marius_m
Stratan-Tttggvv
myster2008
87 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 49 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
RazvanCFR

Numarul mesajelor : 165
Reputatie : 5327
Data de inscriere : 30/10/2010

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 32 Empty
MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 32 Icon_minitimeVin 27 Mai 2011, 22:48

DUAL a scris:
razvan - trenuri a scris:
Stiu la sigur de la persoane cu decizie ca in luna iunie se va face maxim 3 ore cu trenul intre Bucuresti si Constanta, iar din luna iulie trenurile de calatori vor face 2,5 ore pe cei 225 kilometri.

Sa dea Dumnezeu,ca am ajuns sa ne fie rusine ca suntem romani.
Nu cred ca ar trebuii sa generalizezi si sa vorbesti in numele altora.
Sus In jos
popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 49
Localizare : Austria - Germania - Romania
Reputatie : 6048
Data de inscriere : 10/05/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 32 Icon_minitimeSam 28 Mai 2011, 00:04

Doar 140 km/h va fi viteza maxima a trenurilor pe Bucuresti-Constanta , pentru trecerea la 160 mai trebuie sa avem rabdare cativa ani buni
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:oAtbNmBTgeQJ:www.ziarultimpul.ro/economie/2011/05/vom-avea-linii-n-avem-locomotive/+%22vom+avea+linii%22&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro&source=www.google.ro

Ultima editare efectuata de catre popovici in Sam 28 Mai 2011, 18:31, editata de 1 ori
Sus In jos
http://bostanescuosuge.com
popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 32 Icon_minitimeSam 28 Mai 2011, 00:07

Pana si timpul de 2h 30' promis pentru vara aceasta de ministra Boagiu este in pericol
http://economie.hotnews.ro/stiri-companii-8744143-anca-boagiu-constructorilor-caii-ferate-fundulea-fetesti-fie-rusine.htm
Sus In jos
RazvanCFR

Numarul mesajelor : 165
Reputatie : 5327
Data de inscriere : 30/10/2010

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 32 Icon_minitimeSam 28 Mai 2011, 12:14

Ce bine ca pune penalitati companiei Astaldi. Macar asa sunt mai motivati. Wink
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24324
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 32 Icon_minitimeSam 28 Mai 2011, 13:14

popovici nu ne mai arata articole de 2 lei scrise de niste ziaristi care habar nu au cate osii are o locomotiva..Locomotivele de clasa 41 si 45 au viteza constructiva de 160km/h si cred ca ar face fata plus ca mai sunt si cele 3 locomotive Softronic...
RazvanCFR am mai vazut circ din asta ieftin si la primarul Oprescu pe strazi se rastea la drumari ca le taie banii si in sedintele cu ei se ruga de ei "hai sa mai facem cate ceva ca stau astia cu gura pe noi"
Sus In jos
popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 32 Icon_minitimeSam 28 Mai 2011, 17:59

adrian78hd a scris:
popovici nu ne mai arata articole de 2 lei scrise de niste ziaristi care habar nu au cate osii are o locomotiva..Locomotivele de clasa 41 si 45 au viteza constructiva de 160km/h si cred ca ar face fata plus ca mai sunt si cele 3 locomotive Softronic...
RazvanCFR am mai vazut circ din asta ieftin si la primarul Oprescu pe strazi se rastea la drumari ca le taie banii si in sedintele cu ei se ruga de ei "hai sa mai facem cate ceva ca stau astia cu gura pe noi"
Intr-adevar, autorul articolului s-a exprimat gresit, dar stii si tu ca nu este de ajuns sa ai locomotive apte de 160, trebuie sa mai pui ceva pe ele , altfel nu pupi 160 decat la teste. Eu am prezentat articolul pentru cei care sperau la un imposibil 160 din luna iulie.
160 la trenurile de calatori vei vedea doar in momentul in care sistemul ETCS/ERTMS va fi functional iar locomotivele vor fi compatibile cu acest sistem. Deocamdata 6 locomotive sunt prevazute a intra in program chiar anul acesta, intr-un an sau doi putem spera la 160 . De facto http://www.railwaypro.com/wp/ro/?p=843
Sus In jos
mihaiuc

Numarul mesajelor : 267
Reputatie : 5519
Data de inscriere : 14/07/2010

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 32 Icon_minitimeLun 30 Mai 2011, 13:47

popovici a scris:
adrian78hd a scris:
Intr-adevar, autorul articolului s-a exprimat gresit, dar stii si tu ca nu este de ajuns sa ai locomotive apte de 160, trebuie sa mai pui ceva pe ele , altfel nu pupi 160 decat la teste. Eu am prezentat articolul pentru cei care sperau la un imposibil 160 din luna iulie.
160 la trenurile de calatori vei vedea doar in momentul in care sistemul ETCS/ERTMS va fi functional iar locomotivele vor fi compatibile cu acest sistem. Deocamdata 6 locomotive sunt prevazute a intra in program chiar anul acesta, intr-un an sau doi putem spera la 160 . De facto http://www.railwaypro.com/wp/ro/?p=843

Se poate circula cu 160 pe BLA. Nu neaparat in conditii de eficienta maxima, dar se poate circula in conditii de siguranta, atat timp cat se iau anumite precautii. Locomotivele in sine pot 160 in mod constant - ASEA asa le-a proiectat (si Rc-urile suedeze circula cu 160).
Sus In jos
popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 32 Icon_minitimeLun 30 Mai 2011, 16:30

mihaiuc a scris:
popovici a scris:
adrian78hd a scris:
Banuiesc ca nu m-am facut eu inteles de data aceasta, incerc sa fiu mai concis. Se poate circula cu 160 pe BLA. Nu neaparat in conditii de eficienta maxima, dar se poate circula in conditii de siguranta, atat timp cat se iau anumite precautii. Locomotivele in sine pot 160 in mod constant - ASEA asa le-a proiectat (si Rc-urile suedeze circula cu 160).
Este adevarat ca se poate circula cu 160 avand BLA, nu am negat si nu neg acest lucru, insa nu cred ca este de ajuns in cazul coridorului 4, tocmai din motivul precizat de tine, ce tine de siguranta circulatiei. Intrebarea mea pentru tine este de ce nu s-a circulat cu 160 niciodata pe Bucuresti-Ploiesti in asemenea conditii, nu s-a intamplat de fapt ,,ceva'' ? Eu nu m-am referit la viteza locomotivelor, la materialul rulant in general, ci la o conditie stabilita de CFR infrastructura de trecere la circulatia trenurilor cu viteze de 160 km/h legata de investitiile pe care CFR infrastructura le face in sistemele de siguranta a circulatiei , care este foarte vizibila prin instalarea noilor sisteme TMV, ETCS/ERTMS pe Bucuresti-Constanta dar si pe tronsonul Brazi-Chitila si de programul de compatibilizare a sase locomotive apartinand CFR Calatori . Mihaiuc, treburile astea se fac si ele cu un scop, de ele depind in acest moment ridicarea vitezei la 160 .
Sus In jos
alexmorph3us

Numarul mesajelor : 459
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5714
Data de inscriere : 13/07/2010

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 32 Icon_minitimeLun 30 Mai 2011, 22:04

Astazi am facut o calatorie cu trenul pana la Constanta si am observat ca in sensul de mers spre Branesti Sat in locul unde s-a pus restrictia aceia de 100 erau cativa lucratori de la calea ferata care venisera cu niste utilaje din acelea pentru verificat calea si tot zgarmau pe acolo.Cred ca s-a sesizat cineva cum ca de ce s-a pus acolo limita aceia de viteza si acum vor sa faca intr-un fel sa repare portiunea aceia cu probleme.Sa vedem daca va disparea restrictia aceia peste cateva zile.
Sus In jos
didinul

Numarul mesajelor : 865
Reputatie : 6467
Data de inscriere : 31/08/2009

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 32 Icon_minitimeLun 30 Mai 2011, 22:47

adrian78hd a scris:

Poate n-o să vă vină să credeţi, dar phoenixurile alea două încă nu sunt omologate.
Sus In jos
DPS

DPS

Numarul mesajelor : 2206
Reputatie : 7572
Data de inscriere : 27/04/2010

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 32 Icon_minitimeJoi 02 Iun 2011, 20:23

alexmorph3us a scris:
Astazi am facut o calatorie cu trenul pana la Constanta si am observat ca in sensul de mers spre Branesti Sat in locul unde s-a pus restrictia aceia de 100 erau cativa lucratori de la calea ferata care venisera cu niste utilaje din acelea pentru verificat calea si tot zgarmau pe acolo.Cred ca s-a sesizat cineva cum ca de ce s-a pus acolo limita aceia de viteza si acum vor sa faca intr-un fel sa repare portiunea aceia cu probleme.Sa vedem daca va disparea restrictia aceia peste cateva zile.

Ceva noutati ? Un BAR se poate ?
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/DPSRomania/videos
cont dezactivat .

Numarul mesajelor : 3034
Reputatie : 8386
Data de inscriere : 03/09/2010

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 32 Icon_minitimeJoi 02 Iun 2011, 20:38

maine iti promit ca o sa aduc de la depou si o sa aveti noile restrictii pe Constanta
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Reputatie : 8689
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 32 Icon_minitimeJoi 02 Iun 2011, 20:41

Asteptam cu mare interes Smile
Sus In jos
DPS

DPS

Numarul mesajelor : 2206
Reputatie : 7572
Data de inscriere : 27/04/2010

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 32 Icon_minitimeJoi 02 Iun 2011, 21:02

MariusD a scris:
maine iti promit ca o sa aduc de la depou si o sa aveti noile restrictii pe Constanta

Restrictii si VS pe tronsoane, te rog mult.

Respect !
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/DPSRomania/videos
alexmorph3us

Numarul mesajelor : 459
Reputatie : 5714
Data de inscriere : 13/07/2010

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 32 Icon_minitimeSam 04 Iun 2011, 11:11

@MariusD ai reusit sa faci rost de acel BAR ?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 32 Icon_minitime

Sus In jos

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia
Sus 
Pagina 32 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 49 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia
» IR 1983/1984 Bucuresti Nord - Constanta- Mangalia
» IR 1985: Bucuresti Nord - Constanta - Mangalia

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 800-
Mergi direct la: