| 702 : Buzau - Faurei - Tandarei - Fetesti | |
|
+64AndreiSita98 catalinu' Theo A. cfr500 neluadi dan tm florin94 mielutu zburator spsdc7 marius664 mariushal cosmin br Nk11 adibaiacos2003 ldh80 dexter23 riciu @ndrey Adirmvl TVlad ALEXCFR cristi CFR baiazid Balto alliens Cont dezactivat DUAL Sabik Vlad liviulav33 bogdan.perejuc KOSTYK chatnoir401 NicuS kasapis2007 Vitosa kristi kkk stefan_br 060-EA078 Katalin4653 redeme Nesebar Dr2005 cardinal Teodor mishu88 sorin razvan - trenuri COSTACHE MIHAIL Mihay ATM cont dezactivat . AlexD Marius Iulian Adrian78 Cobra membru inactiv marius_catalin84 Ionutz buldozer2 IonutCFR2009 marius_m Stratan-Tttggvv myster2008 68 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 702 : Buzau - Faurei - Tandarei - Fetesti Vin 17 Mai - 14:07 | |
| Nu ştiu de ce am eu senzaţia că la începerea lucrărilor pe Ploieşti - Buzău, vagoanele de Galaţi vor fi grupe la trenuri de Suceava sau Iaşi şi se vor detaşa/ataşa la Buzău. _________________ :TTT:
|
|
| |
Laurentiu Ciobanu
Numarul mesajelor : 1418 Varsta : 40 Localizare : Bucuresti Reputatie : 4066 Data de inscriere : 24/08/2017
| Subiect: Re: 702 : Buzau - Faurei - Tandarei - Fetesti Vin 17 Mai - 14:13 | |
| - razvan - trenuri a scris:
- t1972 a scris:
- De ce nu deviaza circulatia prin Urziceni Bucuresti.
Inca putina rabdare si unele trenuri care circula acum intre Galati si capitala vor fi deviate prin Urziceni. Vor incepe lucrarile de modernizare la magistrala 500. Pe magistrala 500 vor putea circula mai putin de jumatate din trenurile actuale, dupa cum s-a intamplat intre Constanta si Brasov, cum este acum intre Brasov si Arad, unde sunt modernizari interminabile. De altfel unele trenuri vor fi deviate si pe magistrala 600. Prin Urziceni cel mult va intra marfa, grosul calatorilor pe trenurile de Galati-Bucuresti vine de la Buzau incolo. Ar trebui tarif RE ca sa stimulezi galatenii si brailenii sa foloseasca mai mult trenul in regim de naveta si nu doar ocazional, cum e acum, la 200 de lei drumul dus-intors, aproape cat cu masina. A propos de asta, la Faurei am vazut ca racordul din capul Y al statiei catre M600 (care ar permite circulatia Tecuci-Buzau fara rebrusare, ca mai e si racordul principal, care permite circulatia catre Braila) era curatat de balarii si linia neruginita. Probabil se pregateste M600 pentru preluarea traficului. |
|
| |
IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12456 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: 702 : Buzau - Faurei - Tandarei - Fetesti Vin 17 Mai - 15:39 | |
| - Dr2005 a scris:
- Nu ştiu de ce am eu senzaţia că la începerea lucrărilor pe Ploieşti - Buzău, vagoanele de Galaţi vor fi grupe la trenuri de Suceava sau Iaşi şi se vor detaşa/ataşa la Buzău.
Ai sa mori tu... Si duminica cand are 15 vag trenul 1754, cum o sa faci cu atasarea aia pe care ti-o doresti doar tu... - Laurentiu Ciobanu a scris:
Prin Urziceni cel mult va intra marfa, grosul calatorilor pe trenurile de Galati-Bucuresti vine de la Buzau incolo.
Grosul calatorilor la trenurile Galati-Bucuresti se afla pe distanta Galati-Buzau (se ocupa 90 % din locuri)... dar ambitia prosteasca a unora care vor sa bage mana adanc in buzunarul calatorilor si al bugetului de stat, e nemasurata... |
|
| |
razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8366 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: 702 : Buzau - Faurei - Tandarei - Fetesti Vin 17 Mai - 16:18 | |
| - IonutCFR2009 a scris:
- Dr2005 a scris:
- Nu ştiu de ce am eu senzaţia că la începerea lucrărilor pe Ploieşti - Buzău, vagoanele de Galaţi vor fi grupe la trenuri de Suceava sau Iaşi şi se vor detaşa/ataşa la Buzău.
Ai sa mori tu... Si duminica cand are 15 vag trenul 1754, cum o sa faci cu atasarea aia pe care ti-o doresti doar tu...
- Laurentiu Ciobanu a scris:
Prin Urziceni cel mult va intra marfa, grosul calatorilor pe trenurile de Galati-Bucuresti vine de la Buzau incolo.
Grosul calatorilor la trenurile Galati-Bucuresti se afla pe distanta Galati-Buzau (se ocupa 90 % din locuri)... dar ambitia prosteasca a unora care vor sa bage mana adanc in buzunarul calatorilor si al bugetului de stat, e nemasurata... Deci, durata de calatorie la trenurile intre Bucuresti - Moldova si retur va creste cu minim 1h din cauza lucrarilor si a cuplarii/decuplarii vagoanelor in Buzau si Marasesti. O alta varianta ar fi ca o parte din trenurile spre Galati sa ocoleasca prin Fetesti si Tandarei, sa circule doar pe linie electrificata. Ar ajunge mai repede decat prin Buzau, ar face cel mult 4 h. Caci prin Buzau vor ajunge la 4 h si 30' . |
|
| |
| Subiect: Re: 702 : Buzau - Faurei - Tandarei - Fetesti Vin 17 Mai - 16:39 | |
| Cu rebrusarea din Fetesti ar face cca 3h30min Braila - Fetesti - Buc Nord... insa ar fi 295 km... tariful s-ar duce mult in sus... Ar circula degeaba, doar sa aglomereze M800 A existant candva un tren Acc Galati - Braila - Fetesti - Ciulnita - Calarasi Sud... Ar fi util si in prezent, dar n-ai cu cine... Ei vad in fata ochilor doar litoralul si valea Prahovei |
|
| |
cardinal
Numarul mesajelor : 3335 Reputatie : 8739 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: 702 : Buzau - Faurei - Tandarei - Fetesti Vin 17 Mai - 18:39 | |
| - Laurentiu Ciobanu a scris:
- Prin Urziceni cel mult va intra marfa, grosul calatorilor pe trenurile de Galati-Bucuresti vine de la Buzau incolo.
Grasul ala de la Buzau incolo are si alte trenuri prin Urziceni ar fi cel mai logic Totusi cred ca ar trebui curatata vegetatia, cand am fost pe acolo, acum cativa ani loveau arbustii vagoanele de numa' acum cred ca e mult mai rau |
|
| |
riciu
Numarul mesajelor : 1376 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6664 Data de inscriere : 27/06/2010
| Subiect: Re: 702 : Buzau - Faurei - Tandarei - Fetesti Sam 18 Mai - 10:31 | |
| Linia prin Urziceni nu are sens pentru calatori. Poate cel mult pentru personale. Aia e o linie strategica care trebuie lasata dar cam asta e. La fel si Faurei Tecuci. Ambele au rol strategic. Au 2 metropole mari (sic!) prin care trec: Urziceni si Faurei... care nu genereaza calatori. |
|
| |
| Subiect: Re: 702 : Buzau - Faurei - Tandarei - Fetesti Sam 18 Mai - 11:00 | |
| - riciu a scris:
- Linia prin Urziceni nu are sens pentru calatori. Poate cel mult pentru personale. Aia e o linie strategica care trebuie lasata dar cam asta e. La fel si Faurei Tecuci. Ambele au rol strategic. Au 2 metropole mari (sic!) prin care trec: Urziceni si Faurei... care nu genereaza calatori.
Cu autocare din 30 in 30 min cred si eu ca nu prea genereaza calatori Urziceniul... Asta e si interesul... Si Ploiestiul ce calatori genereaza ? Se urca 5-6 calatori in trenul IR de Galati... Lumea vrea direct Brasov - Galati nu cu schimbare la Ploiesti... |
|
| |
riciu
Numarul mesajelor : 1376 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6664 Data de inscriere : 27/06/2010
| Subiect: Re: 702 : Buzau - Faurei - Tandarei - Fetesti Sam 18 Mai - 11:36 | |
| Nu chiar... cei care fac naveta Bucuresti - Ploiesti, putin ii intereseaza unde se duce sau de unde vine trenul. Ii intereseaza in schimb ora la care vine. Am fost cu trenul la Iasi, si erau foarte multi care au coborat la Ploiesti. Mai putini au fost cei care au coborat la Buzau, insa nu erau 2-3! In schimb a urcat foarte multa lume de la Focsani si de la Barlad. De la Vaslui era oarecum logic sa urce multi. |
|
| |
cardinal
| Subiect: Re: 702 : Buzau - Faurei - Tandarei - Fetesti Sam 18 Mai - 12:04 | |
| - riciu a scris:
- Linia prin Urziceni nu are sens pentru calatori. Poate cel mult pentru personale. Aia e o linie strategica care trebuie lasata dar cam asta e. La fel si Faurei Tecuci. Ambele au rol strategic. Au 2 metropole mari (sic!) prin care trec: Urziceni si Faurei... care nu genereaza calatori.
eu vorbeam de trenurile GL BR B sa treaca prin Urziceni, nu de calatorii dintre Faurei si Urziceni. cel putin pe perioada lucrarilor pe M500. |
|
| |
| Subiect: Re: 702 : Buzau - Faurei - Tandarei - Fetesti Sam 18 Mai - 12:06 | |
| Ce treaba au navetistii de la Ploiesti cu trenurile de Iasi si Galati ? Sa le puna trenuri suficiente la orele de naveta nu sa-l plimbe pe 5006 gol, doar ca sa-si faca mecanicii orele |
|
| |
cardinal
| Subiect: Re: 702 : Buzau - Faurei - Tandarei - Fetesti Sam 18 Mai - 12:19 | |
| aproape exact, ploistenii mai au si trenurile de pe VPH.iar intre Ploiesti Sud si Bucuresti cred ca se pot pune trenuri ca la balamuc, locale Bucuresti Iasi numai pe Diesel s-ar putea sa fie cam mult, totusi. Dar Bucuresti Faurei e numai de bine |
|
| |
t1972
Numarul mesajelor : 380 Localizare : 01 08 1972 Reputatie : 2979 Data de inscriere : 22/10/2017
| Subiect: Mers Sam 18 Mai - 19:39 | |
| Cred ca o să puna probleme la trenurile de la aeroport.de accea nu se circula prin Urziceni |
|
| |
cardinal
| Subiect: Re: 702 : Buzau - Faurei - Tandarei - Fetesti Dum 19 Mai - 10:26 | |
| da, asta asa e. Daca ar merge prin Chitila, ar fi mai bine. |
|
| |
Laurentiu Ciobanu
Numarul mesajelor : 1418 Varsta : 40 Localizare : Bucuresti Reputatie : 4066 Data de inscriere : 24/08/2017
| Subiect: Re: 702 : Buzau - Faurei - Tandarei - Fetesti Lun 20 Mai - 9:53 | |
| Adica prin Ramificatia Buciumeni? Nu ajuta cu nimic.
Linia de aeroport trebuie dublata pe toata lungimea ei, dar noi nu mai avem oamenii competenti pe care ii aveam acum 80 de ani ca sa facem asta.
Cand te gandesti ca acum 80 de ani s-au facut Urziceni-Faurei si Faurei-Tecuci in acelasi interval de timp in care acum de-abia se repara podul de la Gradistea... |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 702 : Buzau - Faurei - Tandarei - Fetesti | |
| |
|
| |
| 702 : Buzau - Faurei - Tandarei - Fetesti | |
|