|
| INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC | |
|
+90riciu marius664 IonutChircu mielutu zburator alexpopa danlascau Katalyn dan tm Razvan Tudor stefan_br Sabik Lumunita Stana cristy79 apmatei Katalin4653 Vlad Ciprian Costin.B Andrey_tm gardianlinux Radu Tudor Saruman AndreiStefan AndreiCFRBucuresti vanchorusebulgaria DUAL Spartan1948 Amiralul eu AMX 97-0548-4 Teodor lifetec spiderpc cfr500 Radu.B kido orestte EuroNight Balto NicuS baiazid IonutCFR2009 AlexD Vitosa Costin.H vatmanul alliens AndiCFR boldalexandru KOSTYK TVlad Adirmvl transferoviarcalatori popovici kristi kkk Rarau Caravelle_Zg srazvi Luna Marius Iulian Dr2005 razvan - trenuri Jhonyla rizelgeorgel2004 bogdan srl cont dezactivat . Adrian78 alinutz23 get. stinky alex.alexus.tm cristi CFR cont inactiv membru inactiv halmarius buldozer2 Razvan cortexedge FeroFan97 jionutz Norbi MariusM mureseanu_976 Felix didinul Nesebar razwy pisti91 COSTACHE MIHAIL myster2008 94 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8690 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Vin 18 Ian 2013, 12:05 | |
| Puneti si voi rutele pe care se anuleaza trenurile nu numai numerele acestora, nu toti sunt cunoscatori. |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8443 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Vin 18 Ian 2013, 12:22 | |
| Trenul 15070 ( Galati - Bucuresti Nord ) incepand cu data de 19 / 20.01.2013 se anuleaza. Trenul 15071 ( Bucuresti Nord - Galati ) incepand cu data de 21.01.2013 se anuleaza. Sursa : Site-ul lor oficial, aici. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Vin 18 Ian 2013, 15:21 | |
| Incepand cu 21.01.2013: a. Trenul 15136 Slanic – Bucuresti Nord in zilele de Sambata si Duminica circula doar pe distanta Slanic - Ploiesti Sud. b.Trenul 15135 Bucuresti Nord - Slanic in zilele de Sambata si Duminica circula numai pe distanta Ploiesti Sud - Slanic. Exact cand merg turistii in weekend atunci nu circula , pentru asta o bila neagra . ................................................................. Stimati calatori, incepand cu data de 21.01.2013 trenurile 15141 si 15142 NU circula in zilele de sambata si duminica. Slanic-Ploiesti Sud , Ploiesti Sud-Slanic . ................................................................. Stimati calatori, incepand cu data de 21.01.2013 mersul trenurilor pe relatia Bucuresti Nord - Buzau se modifica. Unele circula doar Vineri si Duminica , altele nu circula Sambata . ................................................................ ATENTIE! INCEPAND CU 21.01.2013 TRENURILE 15191 SI 15192 NU CIRCULA IN ZILELE DE SAMBATA Titan-Oltenita-Titan ................................................................ Stimati calatori, incepand cu data de 21.01.2013 mersul de tren pe sectia Oradea - Cordau se modifica. Noul mers de tren este afisat sub cel actual. Nu se mai circula la Cordau si raman DOAR 2 trenuri pe zi Oradea-Felix si retur . ................................................................. Stimati calatori, incepand cu data de 21.01.2013 trenurile 15201 si 15202 nu circula in zilele de Sambata si Duminica . Cluj-Oradea-Cluj ................................................................. Stimati calatori, incepand cu 20.01.2013 trenul 15416 pe relatia Barlad - Galati circula doar pana la statia Targu Bujor. ................................................................. Stimati calatori, incepand cu data de 21.01.2013 mersul de tren pe relatia Cluj Napoca - Bistrita si retur se modifica. Raman doar 2 trenuri din care 1 nu circula Sambata si Duminica ................................................................. TFC cam restrange activitatea probabil din cauza subventiei micsorate , cea mai afectata linie este Oradea-Cordau era de asteptat ca la Cordau nu au succes si cum nu vor sa repare alunecarea de la Cordau si sa circule macar pana la Mierlau , sat care ar genera mai multi calatori , prefera sa tina linia acum doar pentru 2 trenuri care cu siguranta nu vor fi prea solicitate . Pana la urma nici statul nu prea sustine transportul feroviar si ma gandesc sa nu ajungem cum a ajuns Grecia care a inchis multe linii si a anulat multe trenuri inclusiv trenurile internationale si in prezent nu se poate merge in Grecia din alta tara cu trenul ci doar cu auto sau avion , poate ajungem si noi asa peste 10-15 ani sa planegm multe linii . Sa ne bucuram de ce mai avem in prezent ca nus e stie ce rezerva viitorul transportului feroviar , imi pare rau ca traiesc aceste vremuri dure .
Ultima editare efectuata de catre Karpaty in Vin 18 Ian 2013, 15:50, editata de 1 ori |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13104 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Vin 18 Ian 2013, 15:50 | |
| Intre Oradea si Cordau nu circulau goale trenurile?
|
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Vin 18 Ian 2013, 16:16 | |
| O gramada de trenuri anulate si la TFC inceputul sfarsitului si pentru privati, nu doar pentru CFR. Incet, dar sigur transportul pe calea ferata se restrange pe multe sectii. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Vin 18 Ian 2013, 17:02 | |
| În primăvară va fi licitaţia pentru traseele auto _________________ :TTT:
|
| | | Radu.B
Numarul mesajelor : 208 Varsta : 37 Localizare : Frunzanesti, linia secundara 801 Reputatie : 4693 Data de inscriere : 08/10/2012
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Vin 18 Ian 2013, 17:41 | |
| - Luna a scris:
- O gramada de trenuri anulate si la TFC inceputul sfarsitului si pentru privati, nu doar pentru CFR. Incet, dar sigur transportul pe calea ferata se restrange pe multe sectii.
Din ce vad eu, numai TFC isi restrange activitatea, Regiotransul nu restrange nimic... :roll: |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Vin 18 Ian 2013, 17:46 | |
| Restrange si Regiotrans, Servtrans a restrans-o de tot. |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8366 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Vin 18 Ian 2013, 17:49 | |
| Sunt unele rute in tara cu putini locuitori si nu este nevoie de multe trenuri, si sunt judete si orase unde sunt necesare mai multe trenuri. In Judetul Caras Severin densitatea populatiei este mica si normal ca trenurile circula destul de goale, iar Prahova este pe locul 2 la numarul de locuitori dupa Bucuresti dar mai este loc de introdus trenuri. |
| | | AMX 97-0548-4 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1300 Varsta : 29 Localizare : ARAD Reputatie : 6953 Data de inscriere : 20/09/2009
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Vin 18 Ian 2013, 18:01 | |
| RegioTrans nu o sa mai restranga mare lucru pentru ca ei au facut mersul pe 2012-2013 mult mai restrans ca in ani trecuti. Ca de exemplu pe Arad-Nadlac in ani anteriori erau 8 perechi de trenuri si acum au mai ramas 6, si lista poate continua s-a anulat cel putin o pereche de trenuri aproape pe toate secundarele odata cu noul mers. |
| | | MariusM V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2221 Varsta : 36 Localizare : Bucureşti Reputatie : 8341 Data de inscriere : 27/08/2008
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Vin 18 Ian 2013, 18:07 | |
| - AMX550-0 a scris:
- RegioTrans nu o sa mai restranga mare lucru pentru ca ei au facut mersul pe 2012-2013 mult mai restrans ca in ani trecuti. Ca de exemplu pe Arad-Nadlac in ani anteriori erau 8 perechi de trenuri si acum au mai ramas 6, si lista poate continua s-a anulat cel putin o pereche de trenuri aproape pe toate secundarele odata cu noul mers.
Asta și datorită extinderii ariei de activitate(vezi 205, 905-907 și 924). Plus de asta, nici n-au mai achiziționat material rulant nou(nu încă!...). |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Vin 18 Ian 2013, 18:25 | |
| Regiotrans are cam 100 de automotoare (+/- câteva unităţi), cel puţin aşa apr în lista AFER-ului. Dar pot închiria liniştiţi de la TFC, că ăia au destule disponibile Nu prea înţeleg de ce se insistă băgarea de bani în CFR Călători în detrimentul restului operatorilor. Sau bun, să se dea bani la CFR Călători, dar în niciun caz pentru modernizat (sau făcut orice revizie majoră - RR/RG/RK) EA-uri şi pentru achiziţionat vagoane. Cea mai mare parte a fondurilor ar trebui să meargă în readucerea în stare de funcţionare a automotoarelor existente (inclusiv Malaxe cu motor Volvo care acum stau la gard că Marub şi Promat nu mai lucrează şi nu are cine să le facă revizia; nu mai zic de rame electrice, cred că doar vreo 20% din total mai merg) şi în achiziţia de automotoare noi sau second hand (ce, nu stăteau bine la CFR Călători DH2-urile alea de la TFC? Sau Caravelle-urile de la RT?). Pe partea de locomotive, în afară de menţinerea flotei actuale de 476/477-uri şi LDH seria 82 şi 83 (+ceva 89 pentru manevră), toate fondurile disponibile pentru aşa ceva ar trebui să meargă exclusiv spre EC-uri. De asemenea, prin HG se pot transfera foarte uşor locomotive EC de la Marfă la Călători şi EA-uri de la Călători la Marfă, mai ales că CFR Marfă e pe punctul de a fi privatizată cândva secolu' ăsta, iar EC-urile nu prea sunt necesare la marfă. _________________ :TTT:
|
| | | Rarau V.I.P Member
Numarul mesajelor : 742 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5453 Data de inscriere : 23/01/2012
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Vin 18 Ian 2013, 20:03 | |
| - Luna a scris:
- O gramada de trenuri anulate si la TFC inceputul sfarsitului si pentru privati, nu doar pentru CFR. Incet, dar sigur transportul pe calea ferata se restrange pe multe sectii.
Mai e si vina lor. Poftiti reactii de pe facebook ... Onofrei Octavian Buna ziua, va deranjez cu o intrebare - este adevarat ca trenul de pe ruta Bucuresti Nord - Galati ar putea fi desfiintat? si daca da, de cand? sunt oameni care au mare nevoie de aceasta cursa datorita orei de plecare si pretului redus ! Îmi place · · miercuri la 10:55 în Bucharest Lui TRANSFEROVIAR CALATORI îi place asta. TRANSFEROVIAR CALATORI Momentan nu il vom anula, totul depinde de Ministerul Transporturilor care vor sa ne diminueze activitatea cu 15% fata de 2012. Speram sa reusim sa ramanem cu numarul de km alocati cel putin la nivelul lui 2012. Daca nu vom fi nevoiti sa anulam mai multe trenuri. miercuri la 12:44 · Îmi place · 1 Tudose Dumitru Si totusi, trenul se va anula... Mare pacat, era singurul regio direct ce lega Bucurestiul de Galati. Sunt total dezamagit... Ati bagat la nesfarsit trenuri Bucuresti-Buzau si, in loc sa taiati din ele, ati ales sa il anulati exact pe asta... Foarte urat... acum 11 ore · Îmi place · 1 Cristian Popp Chiar era nevoie de atatea trenuri Buc-Buzau, tren direct spre Slanic si cate altele? Imi raspundeti pe mail ca momentan nu se va anula si a doua zi gasesc pe site informatia ca trenul se va anula? Am uitat ca tot in Romanika va aflati si Dvs... acum 11 ore · Îmi place · 1 Cristian Popp Cred ca pasagerii Dvs merita macar un raspuns sincer de ce a fost anulat acest tren, fara sa o dati pe dupa plop cum se spune. Astept sa vad daca macar atat merita si clientii Dvs... Tudose Dumitru Domnilor, daca e adevarata treaba, va rugam din suflet sa lasati trenul de Galati si sa anulati de pe alte sectii, indiferent care. Trenul asta e cel mai bun posibil, fiind singurul regio direct ce leaga Bucurestiul de Galati.12 ianuarie la 08:22 · Îmi place · 1 Cristian Popp Absolut de acord, va rugam sa analizati si sa incercati sa nu ii dezamagiti pe calatorii Dvs care va apreciaza si sunt foarte multumiti de serviciile oferite. Nu se poate sa nu existe si alte variante, se pot anula trenuri de pe alte rute, acest tren poate deveni in timp profitabil, deserveste multa lume si trebuie sa i se mai acorde o sansa, nu sa il anulati dupa o luna de circulatie. Oricum trenul are si in prezent destui calatori, este o legatura f buna si este perfect ca si ore. Va multumesc si sper sa luati in considerare acest apel 12 ianuarie la 08:29 · Îmi place · 2 Cătălin Podoleanu Dacă se anulează, de când nu o să mai circule? Dragos Anoaica Care mai este rostul trenurilor Bucureşti - Slănic dacă fix în zilele nelucrătoare - deci când oamenii ar putea să meargă să vadă salina - nu circulă? E drept, e un tren bun pentru navetă în cursul săptămânii, dar cred că se puteau anula/limita alte trenuri pentru a nu se depăşi numărul de tren*km alocaţi. Mihai Eftimie Deşi înţeleg că nu sunt călători în această perioadă de iarnă, faptul că tot introduceţi şi scoateţi permanent trenuri (în ultimele 4 luni aţi făcut 5 modificări pe distanţa Ploieşti - Bucureşti) zăpăceşte şi pe cei care au reuşit să înţeleagă că existaţi ca alternativă viabilă pentru CFR Călători. Ori nu le mai introduceţi deloc, ori, dacă tot o faceţi, aveţi răbdare măcar un trimestru ca pe un anumit tren să-l declaraţi neprofitabil şi să-l anulaţi/restricţionaţi la anumite zile din săptămână. Altfel, se cheamă că urmăriţi doar profitul net pe termen foarte scurt şi, chiar dacă reuşiţi să-l obţineţi, pierdeţi încrederea călătorilor că un tren sau altul va mai circula şi mâine sau săptămâna viitoare. În final, obţineţi o pierdere de imagine, exact în perioada în care încercaţi să v-o construiţi în ochii călătorilor. Să aveţi drumuri bune!Ionutsph John Am consultat noul mers al trenurilor pe relatiile Ploiesti Sud-Slanic si Bucuresti Nord-Slanic si am ramas stupefiat observand ca se scot unele trenuri in zilele de sambata si duminica mai ales pe relatia, Bucuresti Nord-Slanic,tocmai atunci cand elevii si studetii se duc sau se intorc la scola sau facultate, asata ca sa nu mai zic ca ajuta din nou la izolarea orasului statiune unde turistii ar fi fost tentati sa vina sa viziteze atat Mina Unirea cat mai ales strandurile cu apa sarata pe timpul verii si nu numai ci si chiat a pensionarilor care vin sau pleaca din statiune ,iar pentru ei trenurile erau ca un balon de oxigen pentru deplasare! Pacat ca se ,,gandeste" la un nivel inferior! Si mai vor si profit,oricum traiau cativa ani si din suventia de la stat! Asa ca hai cu microbuzul...se pare ca tot ei raman stapaniii !Timotei Pînzariu Nu imi vine sa cred ce s-a intamplat cu linia de Cordau. Si doar doua trenuri spre Felix??? Si cand ati fost la inceput de drum si ati circulat cu LVT-uri inchiriate au fost mai multe. Daca nu mai circulati la Cordau, macar 3-4 trenuri pe zi puneti pana la Felix. Pai cum sa mearga oamenii cu trenul la sapte dimineata si la sapte seara? Si ai unul singur inapoi, ca ala care se intoarce la 3:15 se va intoarce gol, ca doar cine va veni cu el? Lasati macar 4 trenuri pe Felix si macar 1 sa mai mearga la Cordau. Unul macar pe zi, pentru satisfactia noastra, sa stim ca nu rugineste linia aceea inapoi. In fine, nu pot sa cred ce se intampla. Imi pare rau de TFC, imi pare rau! |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8690 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Sam 19 Ian 2013, 00:10 | |
| - Karpaty a scris:
- Incepand cu 21.01.2013:
Exact cand merg turistii in weekend atunci nu circula , pentru asta o bila neagra .
S-o fi angajat vre-un fort director de la CFR la ei...dar mai bine ma abtin. La asta nu ma asteptam din partea lor.
Ultima editare efectuata de catre AlexD in Sam 19 Ian 2013, 00:37, editata de 1 ori |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Sam 19 Ian 2013, 00:11 | |
| Poate la vara il vor lasa si SD direct Buc-Slanic... |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC | |
| |
| | | | INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |