| INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC | |
|
+90riciu marius664 IonutChircu mielutu zburator alexpopa danlascau Katalyn dan tm Razvan Tudor stefan_br Sabik Lumunita Stana cristy79 apmatei Katalin4653 Vlad Ciprian Costin.B Andrey_tm gardianlinux Radu Tudor Saruman AndreiStefan AndreiCFRBucuresti vanchorusebulgaria DUAL Spartan1948 Amiralul eu AMX 97-0548-4 Teodor lifetec spiderpc cfr500 Radu.B kido orestte EuroNight Balto NicuS baiazid IonutCFR2009 AlexD Vitosa Costin.H vatmanul alliens AndiCFR boldalexandru KOSTYK TVlad Adirmvl transferoviarcalatori popovici kristi kkk Rarau Caravelle_Zg srazvi Luna Marius Iulian Dr2005 razvan - trenuri Jhonyla rizelgeorgel2004 bogdan srl cont dezactivat . Adrian78 alinutz23 get. stinky alex.alexus.tm cristi CFR cont inactiv membru inactiv halmarius buldozer2 Razvan cortexedge FeroFan97 jionutz Norbi MariusM mureseanu_976 Felix didinul Nesebar razwy pisti91 COSTACHE MIHAIL myster2008 94 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8689 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Sam Ian 19, 2013 12:18 am | |
| Pai da, exact pe dos, mai bine circula acum numai V-S-D si la vara in fiecare zi a saptamanii. |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Sam Ian 19, 2013 12:33 am | |
| Probabil Slanic-Bucuresti are cerinte din partea navetistilor in cursul saptamanii si de asta circula asa dar si in weekend ar avea cerinte din partea turistilor deci acest tren ar fi frecventat zilnic , cum subventia e mica anula sta trebuiau sa tot taie dar au taiat mult , foarte mult pot spune si ce se intampla cu linia de Cordau e groaznic dar nici ei nu au vrut sa se implice mai mult acolo sa repare alunecarea aia de atata timp si sa circule pana la Tasnad , au preferat sa tina trenurile doar pana la Cordau care nu dadea mai mult de 2-3 calatori la fiecare cursa , ce se mai urcau erau din Felix dar nici asa nu era prea plin trenul respectiv fata daca circula la Mierlau , Calea Mare si Tasad , primele 2 sate chiar nus e afla pe soseaua principala si trenul pentru ei era ceva super bun dar cum am spus , acolo nu au vrut sa se implice prea mult . Cum au tot taiat din trenuri tare banuiesc ca nici pe Maneciu nu vor incepe si nu se mai agita . Sunt foarte curios CFR ce face ? ce anuleaza si ce trenuri mai tine in circulatie ca daca e subventia asa mica nici la CFR nu va fi roz . |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8689 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Sam Ian 19, 2013 12:38 am | |
| - Karpaty a scris:
Sunt foarte curios CFR ce face ? Stinge lumina? |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Sam Ian 19, 2013 2:11 am | |
| Lumina este stinsa in multe gari , daca mergi noaptea in anumite gari astepti trenu in bezna sau cel mult 1 bec . |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Sam Ian 19, 2013 5:07 am | |
| Asta e intrebarea CFR ce va taia ?? ce trenuri va sacrifica ?? In zona la mine un singur tren ar putea fi anulat si anume R 3005 Buc.Bas-Brasov dar nu pe intreaga distanta ori sa-l lase pe Buc-Campina ori sa-l mute pana la PL.Sud cu alt numar R 5027 sau 5029 in rest nu prea ar avea ce sa taie pe aici, a si ar mai fi pe Sud 5080/5081 care cara mai mult aer, sunt zile cand are calatori abia de o malaxa. |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Sam Ian 19, 2013 11:44 am | |
| Karpaty, ia zi tata sau Cataline ca voi sunteti mai specializati, sa spunem ca vreau sa plec o tura la Slanic pe 28 ianuarie(luni) tre sa plec cu 15135 stau acolo juma de ora dupa care ma intorc la Ploiesti cu 15142 banuiesc ca e aceeasi garnitura dupa care din Ploiesti iau spre Bucuresti IR 1662, le-am combinat bine sau nu? Daca pierd 1662 am pus-o, ma duc la autocar... |
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Sam Ian 19, 2013 1:38 pm | |
| Pai da , pleci cu asta direct la 7:10 ajungi acolo la 9:45 si daca nu vrei sa cobori in mina sa mai stai pe acolo atunci te intorci cu ala de 10:25 care ajunge la 11:52 in Sud si la 12:22 ai pe 1662 dar nu se merita banii si atunci mai bine cobori si in mina si te intorci cu ala de 13:25 din Slanic care ajunge la 14:53 in Sud iar din Sud ai pe trenul minune 5080 la 15:20 cu Acvila pana la Bucuresti . |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Sam Ian 19, 2013 10:55 pm | |
| Ce spui tu merge de minune la vara, acum e frig si urat afara. |
|
| |
kido
Numarul mesajelor : 202 Varsta : 31 Localizare : Slanic Reputatie : 5344 Data de inscriere : 01/11/2010
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Dum Ian 20, 2013 12:13 am | |
| chiar acum cateva minute au trecut pe podul din Prajani 2 DH2-uri legate, sau un VT ca nu am vazut exact bine din casa. Stie cineva daca este vorba de o intarziere sau s-au mai adus motoare la Slanic?? Si daca da, ce? |
|
| |
cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9705 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Lun Ian 21, 2013 1:11 pm | |
| A disparut de pe site sectia Ploiesti - Maneciu http://www.transferoviarcalatori.ro/mersul-trenurilor/sectii-de-circulatie/ploiesti-sud-maneciu.html _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
|
| |
Rarau V.I.P Member
Numarul mesajelor : 742 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5452 Data de inscriere : 23/01/2012
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Mar Ian 22, 2013 4:20 pm | |
| TRANSFEROVIAR CALATORI Stimati calatori,
Urmare a numeroaselor intrebari adresate de publicul calator vis-a-vis de intentia noastra de a opera pe sectia Ploiesti Sud - Maneciu suntem datori cu un raspuns. V-am anuntat ca la inceputul anului 2013 dorim sa operam si pe sectia Ploiesti Sud - Maneciu, dar din pacate ca urmare a constrangerilor bugetare societatea noastra a fost nevoita sa anuleze foarte multe trenuri si totodata sa renunte si la introducerea de trenuri pe sectia amintita. Va comunicam ca nu renutam la ideea operarii pe sectia Ploiesti Sud - Maneciu si nu numai, dar suntem nevoiti momentan sa asteptam vremuri mai bune. Ne cerem scuze pentru neplacerile create si va multumim pentru intelegere.
about an hour ago
facebook |
|
| |
boldalexandru
Numarul mesajelor : 288 Reputatie : 5054 Data de inscriere : 05/11/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Vin Ian 25, 2013 5:37 pm | |
| Echipa T.F.C. pune la dispozitia pasionatilor de graffiti spatii din automotoare pentru a fi decorate cu graffiti. Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze pe mail-ul sesizari@transferoviarcalatori.ro cu subiectul: graffiti automotor. Ulterior va vom transmite fotografiile cu spatiile care pot fi acoperite de desene. Automotoarele sunt in zona Cluj, Slanic si Nehoiasu. Va asteptam! |
|
| |
Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8442 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Vin Ian 25, 2013 7:39 pm | |
| Chiar tare asta, iar unele graffitiuri, cum am mai spus, sunt chiar faine. Multe chiar dau bine pe AM, insa aici ma refer la cele profesioniste, nu la o dunga neagra si una alba. |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Lun Ian 28, 2013 3:21 pm | |
| Sint curios care sunt spatiile la care se refera. |
|
| |
boldalexandru
Numarul mesajelor : 288 Reputatie : 5054 Data de inscriere : 05/11/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Lun Ian 28, 2013 6:51 pm | |
| - adirmvl a scris:
- Sint curios care sunt spatiile la care se refera.
A intrebat cineva pe facebook si i sa raspuns ca in motoarele DH 2 |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC | |
| |
|
| |
| INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC | |
|