| INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC | |
|
+90riciu marius664 IonutChircu mielutu zburator alexpopa danlascau Katalyn dan tm Razvan Tudor stefan_br Sabik Lumunita Stana cristy79 apmatei Katalin4653 Vlad Ciprian Costin.B Andrey_tm gardianlinux Radu Tudor Saruman AndreiStefan AndreiCFRBucuresti vanchorusebulgaria DUAL Spartan1948 Amiralul eu AMX 97-0548-4 Teodor lifetec spiderpc cfr500 Radu.B kido orestte EuroNight Balto NicuS baiazid IonutCFR2009 AlexD Vitosa Costin.H vatmanul alliens AndiCFR boldalexandru KOSTYK TVlad Adirmvl transferoviarcalatori popovici kristi kkk Rarau Caravelle_Zg srazvi Luna Marius Iulian Dr2005 razvan - trenuri Jhonyla rizelgeorgel2004 bogdan srl cont dezactivat . Adrian78 alinutz23 get. stinky alex.alexus.tm cristi CFR cont inactiv membru inactiv halmarius buldozer2 Razvan cortexedge FeroFan97 jionutz Norbi MariusM mureseanu_976 Felix didinul Nesebar razwy pisti91 COSTACHE MIHAIL myster2008 94 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Joi Mai 03, 2012 10:56 am | |
| Pai cum e asta cu teatrul evreiesc, nu cumva e o ,,chestie'?
Aici la noi la teatrul maghiar si la teatrul german spectacolele sint in limbile respective. Pe afis scrie ,,se asigura traducere simultana la casca". Acuma fiind spectacolul in tren probabil o fi in maghiara si nu se poate traduce.
Si apoi si teatrele astea nu pot fi sponsorizate doar cele de limba romana.
http://www.tm-t.ro/ro/?page=gal_afis&evad=2011
http://www.teatrulgerman.ro/ |
|
| |
Razvan
Numarul mesajelor : 567 Varsta : 38 Localizare : Nehoiu-BZ Reputatie : 5937 Data de inscriere : 14/04/2010
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Mier Mai 16, 2012 10:06 pm | |
| Camere nou inStalate in motoarele TFC |
|
| |
Razvan
Numarul mesajelor : 567 Varsta : 38 Localizare : Nehoiu-BZ Reputatie : 5937 Data de inscriere : 14/04/2010
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Mier Mai 16, 2012 10:09 pm | |
| Am fost uimit si placut surprins sa vad asa ceva in trenurile TFC,am intrebat chiar un nas daca mai au firma de paza daca au camere.Mi-a raspuns ca i-si face treaba in continuare firma de paza si ca sunt supravegheati si cu aceste camere acum.Intrebare e daca sunt puse ambiental sau chiar i-asi fac treaba,dar mai ales cum? Unde transmit si cum imaginile.Printr-un net wireless sau....... |
|
| |
popovici Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6048 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Mier Mai 16, 2012 10:19 pm | |
| Spectacole de teatru in tren , camere de supraveghere , automotoare faine , bravo domnilor de la TFC ce faceti voi se numeste seriozitate ! Este pentru prima oara cand vad un operator feroviar care vrea sa faca treaba si sa atraga lumea la tren , pana si faptul ca au un thread al lor prin care raspund la intrebarile forumistilor spune multe despre comunicarea si deschiderea catre publicul calator , catre clientul care plateste si doreste servicii de calitate ... Eu unul pariez pe TFC ca va face treaba foarte buna in transportul feroviar , veti vedea ! |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Mier Mai 16, 2012 10:31 pm | |
| - Razvan a scris:
- Unde transmit si cum imaginile.Printr-un net wireless sau.......
Undeva în tren e un HDD pe care se stochează imaginile. _________________ :TTT:
|
|
| |
popovici Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6048 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Mier Mai 16, 2012 10:46 pm | |
| - Dr2005 a scris:
- Razvan a scris:
- Unde transmit si cum imaginile.Printr-un net wireless sau.......
Undeva în tren e un HDD pe care se stochează imaginile. Da , asa este , si daca sunt probleme sau suspiciuni se verifica inregistrarea . Era greu sa stea cineva online si sa verifice atatea vagoane si atatea trase. |
|
| |
transferoviarcalatori Operator Feroviar Privat
Numarul mesajelor : 71 Reputatie : 4778 Data de inscriere : 20/01/2012
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Vin Mai 18, 2012 9:40 am | |
| - Razvan a scris:
- Am fost uimit si placut surprins sa vad asa ceva in trenurile TFC,am intrebat chiar un nas daca mai au firma de paza daca au camere.Mi-a raspuns ca i-si face treaba in continuare firma de paza si ca sunt supravegheati si cu aceste camere acum.Intrebare e daca sunt puse ambiental sau chiar i-asi fac treaba,dar mai ales cum? Unde transmit si cum imaginile.Printr-un net wireless sau.......
Secret de serviciu. Doriti sa sustrageti din vehicul sau doriti sa stiti unde apelati in caz de nevoie? Dumneavoastra unde tineti cheile de la casa, sub pres sau in ghiveci? (considerati-o ca pe o gluma) |
|
| |
transferoviarcalatori Operator Feroviar Privat
Numarul mesajelor : 71 Reputatie : 4778 Data de inscriere : 20/01/2012
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Vin Mai 25, 2012 11:30 am | |
| In data de 24.05.2012, SC TRANSFEROVIAR GRUP SA, a adjudecat sectia neinteroperabila Slanic – Buda. Preluarea efectiva a sectiei va fi in decada a doua a lunii august 2012. Operarea cu trenuri de calatori apartinand SC TRANSFEROVIAR CALATORI SRL va demara spre sfarsitul anului 2012. |
|
| |
razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8365 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Vin Mai 25, 2012 4:21 pm | |
| Doriti sa faceti lucrari la aceasta linie pentru a mari viteza? |
|
| |
Rarau V.I.P Member
Numarul mesajelor : 742 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5452 Data de inscriere : 23/01/2012
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Joi Iul 19, 2012 8:57 pm | |
| Campania de ecologizare
Stimati calatori, din motive obiective campania de ecologizare propusa pentru data de 28 iulie se va amana pana in toamna, cand si conditiile meteo vor permite o desfasurare a activitatii in parametri optimi. In tot acest timp va asteptam sa va inscrieti pe facebook sau la casa de bilete din Titan Sud. Aratati-ne ca si dumneavoastra va doriti o sectie curata si faceti un prim pas alaturi de noi.
http://www.transferoviarcalatori.ro/home/anunturi.html |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Vin Iul 20, 2012 11:04 am | |
| |
|
| |
rizelgeorgel2004 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 608 Reputatie : 6179 Data de inscriere : 23/10/2009
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Mar Iul 31, 2012 3:42 pm | |
| Din pacate trenurile Oradea - Felix - Cordau deseori circula fara calatori. Distanta Oradea - Felix cu alte mijloace, se poate parcurge cu tramvaiul 3 negru pana la capat (25 minute), pret 2 lei/sens, apoi stai in statie la Nufarul sa astepti mini-autobuz, inca vreo 4 lei si vreo 15 minute. Oamenii merg in autobuz ca sardinele, dar nici de ai dracu nu vine vreunul cu trenul! Sunt foarte multi din tara care vin la tratament, toti vin cu trenul pana la Oradea, apoi se trambalesc cu bagajele prin tot orasul, tramvai si autobuz, in loc sa ia trenul direct din gara pana in Felix. E inexplicabil!!! Pe langa asta, la informatii daca intreaba cineva de vreun tren particular, tantiile se poarta de parca nu ar exista, devin chiar agresive daca insisti, dar si oamenii parca sunt picati din stele, ca nu stiu sa se uite la informatiile scrise, iar cand vad trenurile TFC se uita ca la ozn-uri. Un lucru foarte important, motiv pentru care cred eu ca oamenii nu merg cu trenul la Felix, este faptul ca in gara oradea pe panou scrie trenul 14XXX, Plecare Oradea - Sosire Cordau, nici un cuvant despre Felix, astfel ca oamenii habar n-au ca trenul merge la Felix. Practic ideea e sa stie omul cum ajunge la Felix, de localitatea Cordau nu a auzit nimeni si nu prea e interesat... |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Mar Iul 31, 2012 4:10 pm | |
| Dar stie lumea de trenurile TFC-ului? Eu le recomand cunoscutilor sa mearga cu privatii daca acestia acopera traseul parcurs de cunoscutii mei. Dar cati oameni care merg la Felix stiu de privati? Mai ales ca presupun ca cei mai multi care merg la Felix sunt batrani... Si tot legat de ruta asta, nici macar TGC-ul nu are mersul corelat cu cel al trenurilor TFC-ului Cluj-Oradea... |
|
| |
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8300 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Mar Iul 31, 2012 4:56 pm | |
| Mai bine asa decat aglomerat. Nu suntem actionari la TFC, suntem calatori. |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Mar Iul 31, 2012 5:21 pm | |
| Aici sint de acord. Oricum scot banii din subventie deci trenurile nu sunt in pericol sa fie anulate daca au calatori putini. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC | |
| |
|
| |
| INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC | |
|