Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC

In jos 
+90
riciu
marius664
IonutChircu
mielutu zburator
alexpopa
danlascau
Katalyn
dan tm
Razvan Tudor
stefan_br
Sabik
Lumunita Stana
cristy79
apmatei
Katalin4653
Vlad
Ciprian
Costin.B
Andrey_tm
gardianlinux
Radu Tudor
Saruman
AndreiStefan
AndreiCFRBucuresti
vanchorusebulgaria
DUAL
Spartan1948
Amiralul
eu
AMX 97-0548-4
Teodor
lifetec
spiderpc
cfr500
Radu.B
kido
orestte
EuroNight
Balto
NicuS
baiazid
IonutCFR2009
AlexD
Vitosa
Costin.H
vatmanul
alliens
AndiCFR
boldalexandru
KOSTYK
TVlad
Adirmvl
transferoviarcalatori
popovici
kristi kkk
Rarau
Caravelle_Zg
srazvi
Luna
Marius Iulian
Dr2005
razvan - trenuri
Jhonyla
rizelgeorgel2004
bogdan srl
cont dezactivat .
Adrian78
alinutz23
get.
stinky
alex.alexus.tm
cristi CFR
cont inactiv
membru inactiv
halmarius
buldozer2
Razvan
cortexedge
FeroFan97
jionutz
Norbi
MariusM
mureseanu_976
Felix
didinul
Nesebar
razwy
pisti91
COSTACHE MIHAIL
myster2008
94 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitator
Vizitator

INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC   INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Mai 03, 2012 10:56 am

Pai cum e asta cu teatrul evreiesc, nu cumva e o ,,chestie'?

Aici la noi la teatrul maghiar si la teatrul german spectacolele sint in limbile respective. Pe afis scrie ,,se asigura traducere simultana la casca". Acuma fiind spectacolul in tren probabil o fi in maghiara si nu se poate traduce.

Si apoi si teatrele astea nu pot fi sponsorizate doar cele de limba romana.

http://www.tm-t.ro/ro/?page=gal_afis&evad=2011

http://www.teatrulgerman.ro/
Sus In jos
Razvan

Razvan

Numarul mesajelor : 567
Varsta : 38
Localizare : Nehoiu-BZ
Reputatie : 5937
Data de inscriere : 14/04/2010

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC   INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 8 Icon_minitimeMier Mai 16, 2012 10:06 pm

Camere nou inStalate in motoarele TFC
INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 8 Img033vs
Sus In jos
Razvan

Razvan

Numarul mesajelor : 567
Varsta : 38
Localizare : Nehoiu-BZ
Reputatie : 5937
Data de inscriere : 14/04/2010

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC   INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 8 Icon_minitimeMier Mai 16, 2012 10:09 pm

Am fost uimit si placut surprins sa vad asa ceva in trenurile TFC,am intrebat chiar un nas daca mai au firma de paza daca au camere.Mi-a raspuns ca i-si face treaba in continuare firma de paza si ca sunt supravegheati si cu aceste camere acum.Intrebare e daca sunt puse ambiental sau chiar i-asi fac treaba,dar mai ales cum? Unde transmit si cum imaginile.Printr-un net wireless sau.......
Sus In jos
popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 49
Localizare : Austria - Germania - Romania
Reputatie : 6048
Data de inscriere : 10/05/2011

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC   INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 8 Icon_minitimeMier Mai 16, 2012 10:19 pm

Spectacole de teatru in tren , camere de supraveghere , automotoare faine , bravo domnilor de la TFC ce faceti voi se numeste seriozitate ! Este pentru prima oara cand vad un operator feroviar care vrea sa faca treaba si sa atraga lumea la tren , pana si faptul ca au un thread al lor prin care raspund la intrebarile forumistilor spune multe despre comunicarea si deschiderea catre publicul calator , catre clientul care plateste si doreste servicii de calitate ... Eu unul pariez pe TFC ca va face treaba foarte buna in transportul feroviar , veti vedea !
Sus In jos
http://bostanescuosuge.com
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC   INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 8 Icon_minitimeMier Mai 16, 2012 10:31 pm

Razvan a scris:
Unde transmit si cum imaginile.Printr-un net wireless sau.......
Undeva în tren e un HDD pe care se stochează imaginile.

popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 49
Localizare : Austria - Germania - Romania
Reputatie : 6048
Data de inscriere : 10/05/2011

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC   INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 8 Icon_minitimeMier Mai 16, 2012 10:46 pm

Dr2005 a scris:
Razvan a scris:
Unde transmit si cum imaginile.Printr-un net wireless sau.......
Undeva în tren e un HDD pe care se stochează imaginile.

Da , asa este , si daca sunt probleme sau suspiciuni se verifica inregistrarea . Era greu sa stea cineva online si sa verifice atatea vagoane si atatea trase.
Sus In jos
http://bostanescuosuge.com
transferoviarcalatori
Operator Feroviar Privat
Operator Feroviar Privat
transferoviarcalatori

Numarul mesajelor : 71
Reputatie : 4778
Data de inscriere : 20/01/2012

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC   INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 8 Icon_minitimeVin Mai 18, 2012 9:40 am

Razvan a scris:
Am fost uimit si placut surprins sa vad asa ceva in trenurile TFC,am intrebat chiar un nas daca mai au firma de paza daca au camere.Mi-a raspuns ca i-si face treaba in continuare firma de paza si ca sunt supravegheati si cu aceste camere acum.Intrebare e daca sunt puse ambiental sau chiar i-asi fac treaba,dar mai ales cum? Unde transmit si cum imaginile.Printr-un net wireless sau.......

Secret de serviciu. Doriti sa sustrageti din vehicul sau doriti sa stiti unde apelati in caz de nevoie? Dumneavoastra unde tineti cheile de la casa, sub pres sau in ghiveci? (considerati-o ca pe o gluma)
Sus In jos
transferoviarcalatori
Operator Feroviar Privat
Operator Feroviar Privat
transferoviarcalatori

Numarul mesajelor : 71
Reputatie : 4778
Data de inscriere : 20/01/2012

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC   INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 8 Icon_minitimeVin Mai 25, 2012 11:30 am

In data de 24.05.2012, SC TRANSFEROVIAR GRUP SA, a adjudecat sectia neinteroperabila Slanic – Buda. Preluarea efectiva a sectiei va fi in decada a doua a lunii august 2012. Operarea cu trenuri de calatori apartinand SC TRANSFEROVIAR CALATORI SRL va demara spre sfarsitul anului 2012.
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8365
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC   INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 8 Icon_minitimeVin Mai 25, 2012 4:21 pm

Doriti sa faceti lucrari la aceasta linie pentru a mari viteza?
Sus In jos
Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

Numarul mesajelor : 742
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5452
Data de inscriere : 23/01/2012

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC   INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Iul 19, 2012 8:57 pm

Campania de ecologizare

Stimati calatori, din motive obiective campania de ecologizare propusa pentru data de 28 iulie se va amana pana in toamna, cand si conditiile meteo vor permite o desfasurare a activitatii in parametri optimi. In tot acest timp va asteptam sa va inscrieti pe facebook sau la casa de bilete din Titan Sud. Aratati-ne ca si dumneavoastra va doriti o sectie curata si faceti un prim pas alaturi de noi.

http://www.transferoviarcalatori.ro/home/anunturi.html
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC   INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 8 Icon_minitimeVin Iul 20, 2012 11:04 am

Stimati calatori, va informam ca in cursul lunii septembrie vom incepe operarea pe sectia Ploiesti Sud - Slanic. In curand vom afisa pe site mersul trenurilor. Echipa TFC va doreste drum bun...prin viata!

cheers cheers cheers

V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 608
Reputatie : 6179
Data de inscriere : 23/10/2009

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC   INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 8 Icon_minitimeMar Iul 31, 2012 3:42 pm

Din pacate trenurile Oradea - Felix - Cordau deseori circula fara calatori. Distanta Oradea - Felix cu alte mijloace, se poate parcurge cu tramvaiul 3 negru pana la capat (25 minute), pret 2 lei/sens, apoi stai in statie la Nufarul sa astepti mini-autobuz, inca vreo 4 lei si vreo 15 minute. Oamenii merg in autobuz ca sardinele, dar nici de ai dracu nu vine vreunul cu trenul! Sunt foarte multi din tara care vin la tratament, toti vin cu trenul pana la Oradea, apoi se trambalesc cu bagajele prin tot orasul, tramvai si autobuz, in loc sa ia trenul direct din gara pana in Felix. E inexplicabil!!! Pe langa asta, la informatii daca intreaba cineva de vreun tren particular, tantiile se poarta de parca nu ar exista, devin chiar agresive daca insisti, dar si oamenii parca sunt picati din stele, ca nu stiu sa se uite la informatiile scrise, iar cand vad trenurile TFC se uita ca la ozn-uri. Un lucru foarte important, motiv pentru care cred eu ca oamenii nu merg cu trenul la Felix, este faptul ca in gara oradea pe panou scrie trenul 14XXX, Plecare Oradea - Sosire Cordau, nici un cuvant despre Felix, astfel ca oamenii habar n-au ca trenul merge la Felix. Practic ideea e sa stie omul cum ajunge la Felix, de localitatea Cordau nu a auzit nimeni si nu prea e interesat...
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC   INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 8 Icon_minitimeMar Iul 31, 2012 4:10 pm

Dar stie lumea de trenurile TFC-ului? Eu le recomand cunoscutilor sa mearga cu privatii daca acestia acopera traseul parcurs de cunoscutii mei. Dar cati oameni care merg la Felix stiu de privati? Mai ales ca presupun ca cei mai multi care merg la Felix sunt batrani...
Si tot legat de ruta asta, nici macar TGC-ul nu are mersul corelat cu cel al trenurilor TFC-ului Cluj-Oradea...
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8300
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC   INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 8 Icon_minitimeMar Iul 31, 2012 4:56 pm

Mai bine asa decat aglomerat. Nu suntem actionari la TFC, suntem calatori.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC   INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 8 Icon_minitimeMar Iul 31, 2012 5:21 pm

Aici sint de acord. Oricum scot banii din subventie deci trenurile nu sunt in pericol sa fie anulate daca au calatori putini. Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC   INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 8 Icon_minitime

Sus In jos

INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC
Sus 
Pagina 8 din 50Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Informatii generale despre Softrans
» Informatii generale despre RegioCalatori
» Informatii generale despre operatorul Interregional Calatori
» Informaţii generale
» Inchirierea unor sectii de circulatie neinteroperabile

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: OPERATORI PRIVATI DIN ROMANIA :: TRANSFEROVIAR CALATORI-
Mergi direct la: