| INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC | |
|
+90riciu marius664 IonutChircu mielutu zburator alexpopa danlascau Katalyn dan tm Razvan Tudor stefan_br Sabik Lumunita Stana cristy79 apmatei Katalin4653 Vlad Ciprian Costin.B Andrey_tm gardianlinux Radu Tudor Saruman AndreiStefan AndreiCFRBucuresti vanchorusebulgaria DUAL Spartan1948 Amiralul eu AMX 97-0548-4 Teodor lifetec spiderpc cfr500 Radu.B kido orestte EuroNight Balto NicuS baiazid IonutCFR2009 AlexD Vitosa Costin.H vatmanul alliens AndiCFR boldalexandru KOSTYK TVlad Adirmvl transferoviarcalatori popovici kristi kkk Rarau Caravelle_Zg srazvi Luna Marius Iulian Dr2005 razvan - trenuri Jhonyla rizelgeorgel2004 bogdan srl cont dezactivat . Adrian78 alinutz23 get. stinky alex.alexus.tm cristi CFR cont inactiv membru inactiv halmarius buldozer2 Razvan cortexedge FeroFan97 jionutz Norbi MariusM mureseanu_976 Felix didinul Nesebar razwy pisti91 COSTACHE MIHAIL myster2008 94 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
cont inactiv
Numarul mesajelor : 1550 Reputatie : 7014 Data de inscriere : 25/04/2010
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Sam 21 Ian 2012, 01:29 | |
| - rizelgeorgel2004 a scris:
- cristi CFR a scris:
- Liniile interoperabile sunt :
Cluj Napoca - Bistrita Cluj Napoca - Caransebes Cluj Napoca - Oradea Cluj Napoca -Targu Mures
Liniile neinteroperabile sunt :
Buzau - Nehoiasu Caransebes - Boutari Galati - Barlad Oradea - Baile Felix - Cordau
Asta inseamna ca pe rutele pe care exista si tren CFR platesti biletul mai scump, pe celelalte mai ieftin. Probabil acolo unde umbla si CFR pretul trebuie sa echivaleze oarecum cu cel al CFR, astfel calatorii sa aleaga si CFR-ul, adica mai pe romaneste, TFG sa nu-i ia painea de la gura lui CFR Calatori. Acolo unde TFG se plimba singur, isi face singur tariful si tind sa cred ca e mult mai avanajos fata de CFR, nu stiu, nu m-am plimbat cu TFG-ul pana acum neavand ocazia. |
|
| |
razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3356 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8370 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Sam 21 Ian 2012, 01:30 | |
| Cred TFG va introduce si tren Galati - Buzau si retur. |
|
| |
srazvi
Numarul mesajelor : 664 Varsta : 44 Localizare : Arad Reputatie : 6349 Data de inscriere : 20/07/2009
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Sam 21 Ian 2012, 03:37 | |
| Stimati calatori, va informam ca in cursul lunii martie 2012 vom incepe sa operam trenuri de calatori pe sectia Bucuresti - Oltenita. Pentru cei interesati sa lucreze in acest domeniu asteptam aplicatiile pentru posturile de mecanic si sef tren, pe care le puteti trimite de pe site-ul nostru la sectiunea cariere. Speram intr-o cat mai buna colaborare!Asa deci o sa vanez masinile TFG, poate castig un calendar ca tot m-am trezit in mijlocul lui ianuarie fara nici un calendar de perete si nici gramada de bani sa dau pe unul speculativ n-am |
|
| |
Caravelle_Zg V.I.P Member
Numarul mesajelor : 857 Varsta : 33 Localizare : Arad, România Reputatie : 6568 Data de inscriere : 05/09/2009
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Sam 21 Ian 2012, 19:37 | |
| - rizelgeorgel2004 a scris:
- Asta inseamna ca pe rutele pe care exista si tren CFR platesti biletul mai scump, pe celelalte mai ieftin.
Probabil că diferenţa de tarif dintre secţiile interoperabile şi neinteroperabile o constituie şi plata taxei de utilizare a infrastructurii. Pe secţiile neinteroperabile TFG e gestionar de infrastructură, iar pe cele interoperabile e CFR Infrastructură. |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18762 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24342 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Lun 23 Ian 2012, 17:18 | |
| TRANSFEROVIAR CALATORI Buna ziua, pentru transportul bicicletelor se va achizitiona un bilet 50% reducere. In automotoarele noastre gasiti spatii speciale in care le puteti lasa. Personalul de tren si de la casele de bilete va pot furniza toate informatiile de care aveti nevoie in momentul in care veti calatori alaturi de noi |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Lun 23 Ian 2012, 23:53 | |
| Banuiesc ca sigur pe Oradea-Cordau vor baga automotoare DH2 , eventual si pe Buzau-Nehoiasu sau pe Caransebes-Boutari pentru ca au nevoie de VT pe Oltenita , ramane de vazut ce va fi . |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18762 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24342 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Vin 27 Ian 2012, 10:26 | |
| TRANSFEROVIAR CALATORI Stimati calatori, in data de 28.01.2012 trenul 15359 pe relatia Galati- Barlad (cu plecare la ora 10.14 din statia Galati, sosire ora 12.50 in statia Barlad) si trenul 15362 pe relatia Barlad - Galati (cu plecare ora 13.32 din statia Barlad, sosire ora 16.04 in statia Galati) vor fi anulate. |
|
| |
Adrian78 Administrator
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Vin 03 Feb 2012, 11:34 | |
| TRANSFEROVIAR CALATORI Stimati calatori, in perioada 06.02.2012 - 29.02.2012, din cauza efectuarii unor lucrari la linie, mersul de tren pe relatia Cluj - Napoca - Oradea va fi modificat. Noul mers de tren este afisat pe site. Ne cerem scuze pentru neplacerile create. |
|
| |
Rarau V.I.P Member
Numarul mesajelor : 742 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5456 Data de inscriere : 23/01/2012
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Sam 28 Apr 2012, 01:11 | |
| Campanie ecologizare pe sectia Titan Sud - Oltenita
Dragi calatori de pe sectia Titan Sud - Oltenita, avem placerea sa va informam ca, in cursul lunii iunie 2012, TFC va invita sa participati alaturi de noi la o campanie de ecologizare. Ne dorim, ca si dumneavoastra, o sectie curata si adusa la standarde europene. Primul pas il facem noi, va asteptam sa imbracati tricourile TFC si sa ne ajutati sa ecologizam sectia. Munca depusa va fi recompensata de o tombola cu diferite premii.
http://www.transferoviarcalatori.ro/home/anunturi/242-campanie-ecologizare-pe-sectia-titan-sud-oltenita.html
IMPORTANT! Stimati calatori, circulatia trenurilor pe relatiile Buzau - Galati, Galati - Barlad, Cluj Napoca - Bistrita, Cluj Napoca -Oradea, Oradea - Cordau va fi modificata incepand cu 1 mai 2012. Va rugam sa consultati sectiunea Mersul trenurilor. Va multumim.
Spectacole ale Teatrului Maghiar
Stimati calatori, avem placerea sa va informam ca TFC sustine in continuare viata artistica si incepand cu luna mai vor reincepe spectacolele Teatrului Maghiar intitulate „Europa” . Aceste spectacole care au la baza o poveste inspirata de dramaturgul scotian contemporan David Greig incep pe peronul garii din Baile Felix si continua in trenurile TFC pe distanta Baile Felix - Oradea.
Zilele in care vor avea loc spectacolele TEATRULUI MAGHIAR sunt:
in luna mai: 17, 19, 23, 30
in luna iunie: 3, 7, 9, 12. |
|
| |
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8304 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Sam 28 Apr 2012, 01:33 | |
| Hopa, spectacol in tren. Bine bine bine, mai zic si eu asa. Sa tot calatoresti in asa conditii. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20631 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25575 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Sam 28 Apr 2012, 01:37 | |
| Dar va fi în română? Că anul trecut a fost în maghiară, deşi limba oficială în România e limba română. _________________ :TTT:
|
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Sam 28 Apr 2012, 02:03 | |
| - Dr2005 a scris:
- Dar va fi în română? Că anul trecut a fost în maghiară, deşi limba oficială în România e limba română.
Din moment ce spune clar ca este teatrul maghiar cum sa fie in romana ? nu are legatura limba oficiala cu teatrul care e specific unei anume etnii . |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20631 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25575 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Sam 28 Apr 2012, 02:48 | |
| În Bucureşti există ,,Teatrul Evreiesc de Stat", dar spectacolele sunt în română. În schimb, Teatrul Maghiar joacă doar în maghiară ( www.szigligeti.ro - nu au nici măcar site în română!), deşi, teoretic, actorii sunt cetăţeni români (cel puţin în acte)! _________________ :TTT:
|
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Sam 28 Apr 2012, 09:25 | |
| Eu zic ca nu are rost sa despicam firul in 4 si sa vorbim despre ce fac anumite etnii in tara noastra , ca o idee spun doar ca bunica mea este din ardeal si a trait vremurile ocupatiei Ardealului de catre Ungaria .............. deci chiar nu are rost sa vorbim care e cauza ca nu vorbesc romaneste cel putin pentru mine e subiect incheiat . Eu cand merg la tara sau la Cluj si intru in magazin sa cumpar ceva iar vanzatoarea este de etnie maghiara ma intreaba ce vreau in ungureste iar eu i raspund in romana se cam uita patrat ca de ce nu vorbesc limba lor si imediat realizeaza ca nu sunt din partile locului cert este ca ei au vorbit si vor vorbii limba lor . Este off-topic si cred ca nu mai are rost sa prelungim discutia asta inutila ca de ce nu se tin piesele in limba romana , sunt unguri si ungureste or sa vorbeasca chiar daca traiesc in Romania asta e clar si nimeni nu va schimba asta veci . |
|
| |
kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7658 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Sam 28 Apr 2012, 11:10 | |
| Baieti, hai sa nu ne mai legam de vorbitul sau nevorbitul limbii maghiare in Romania. Sa vorbeasca fiecare limba pe care o stapaneste cel mai bine. Am fost de multe ori in secuime, am avut afaceri cu ei-pe agricultura, erau cei mai corecti oameni care posedau cetatenia romana cu care am avut de-a face. La Baile Tusnad sau Homorod m-am simtit cel mai bine intr-o statiune din Romania. E prea mare tam-tamul pe acest subiect. Nu se leaga nimeni de cetatenii de etnie romma ca vorbesc intre ei pe limba lor chiar si in public. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC | |
| |
|
| |
| INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC | |
|