| INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC | |
|
+90riciu marius664 IonutChircu mielutu zburator alexpopa danlascau Katalyn dan tm Razvan Tudor stefan_br Sabik Lumunita Stana cristy79 apmatei Katalin4653 Vlad Ciprian Costin.B Andrey_tm gardianlinux Radu Tudor Saruman AndreiStefan AndreiCFRBucuresti vanchorusebulgaria DUAL Spartan1948 Amiralul eu AMX 97-0548-4 Teodor lifetec spiderpc cfr500 Radu.B kido orestte EuroNight Balto NicuS baiazid IonutCFR2009 AlexD Vitosa Costin.H vatmanul alliens AndiCFR boldalexandru KOSTYK TVlad Adirmvl transferoviarcalatori popovici kristi kkk Rarau Caravelle_Zg srazvi Luna Marius Iulian Dr2005 razvan - trenuri Jhonyla rizelgeorgel2004 bogdan srl cont dezactivat . Adrian78 alinutz23 get. stinky alex.alexus.tm cristi CFR cont inactiv membru inactiv halmarius buldozer2 Razvan cortexedge FeroFan97 jionutz Norbi MariusM mureseanu_976 Felix didinul Nesebar razwy pisti91 COSTACHE MIHAIL myster2008 94 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Rarau V.I.P Member
Numarul mesajelor : 742 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5456 Data de inscriere : 23/01/2012
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Mar 31 Iul 2012, 18:29 | |
| - rizelgeorgel2004 a scris:
- Din pacate trenurile Oradea - Felix - Cordau deseori circula fara calatori. Distanta Oradea - Felix cu alte mijloace, se poate parcurge cu tramvaiul 3 negru pana la capat (25 minute), pret 2 lei/sens, apoi stai in statie la Nufarul sa astepti mini-autobuz, inca vreo 4 lei si vreo 15 minute. Oamenii merg in autobuz ca sardinele, dar nici de ai dracu nu vine vreunul cu trenul! Sunt foarte multi din tara care vin la tratament, toti vin cu trenul pana la Oradea, apoi se trambalesc cu bagajele prin tot orasul, tramvai si autobuz, in loc sa ia trenul direct din gara pana in Felix. E inexplicabil!!! Pe langa asta, la informatii daca intreaba cineva de vreun tren particular, tantiile se poarta de parca nu ar exista, devin chiar agresive daca insisti, dar si oamenii parca sunt picati din stele, ca nu stiu sa se uite la informatiile scrise, iar cand vad trenurile TFC se uita ca la ozn-uri. Un lucru foarte important, motiv pentru care cred eu ca oamenii nu merg cu trenul la Felix, este faptul ca in gara oradea pe panou scrie trenul 14XXX, Plecare Oradea - Sosire Cordau, nici un cuvant despre Felix, astfel ca oamenii habar n-au ca trenul merge la Felix. Practic ideea e sa stie omul cum ajunge la Felix, de localitatea Cordau nu a auzit nimeni si nu prea e interesat...
pai totul tine de promovarea TFC-ului / Regiotransului. Noi membrii forumului suntem de vina ca ei nu isi fac promovare?? Ex. lumea din Turnu Magurele nici nu mai stie ca circula trenul la Rosiori sau aia care stiu cred ca e tot CFRul cu trenurile lui antice. Eu de ce ma strofoc pe topicul liniei Turnu Magurele sa bage tren direct macar vinerea spre TM si duminica spre Bucuresti? Daca ar baga trenul asta si si-ar face PROMOVARE multi ar alege trenul. Revenind la TFC, greu am convins o prietena sa ia un TFC acum cateva luni spre Oltenita, ea a zis ca nu merge cu trenurile alea oribile, cu tigani and stuff . Dar acum dupa ce a mers cu TFC-ul a inceput sa foloseasca DOAR trenul spre Oltenita si probabil si-a anuntat si rudele. La fel la trenul Buzau - Bucuresti al TFC-ului, cati au auzit de el ?? De unde sa stie oamenii de existenta RT/TFC daca cele 2 firme nu isi fac publicitate? Cine a auzit de Cordau?? Nimeni. Daca ar fi reclama mare in gara /stradala in Oradea (la iesirea din gara) lumea ar alege trenul. |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13107 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Mar 31 Iul 2012, 20:18 | |
| Pai ar fi bine sa ne faca cinste privatii pt reclama pe care le-o facem prietenilor. Si eu am recomandat privatii catorva cunoscuti. Unui prieten i-am zis de Cluj-Tg. Mures, si dupa ce a ajuns la Mures l-am intrebat cum a fost drumul cu personalul. La care el "Ala era personal?! Wow!". Si era si multumit ca a dat mai putini bani decat la autocar, ca Mures-Cluj cu CFR-ul... Pacat ca ei nu isi fac reclama... Nu de alta, dar daca ar afla mai multa lume de ei poate ar lua si mai multe rute... |
|
| |
TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8417 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Mar 31 Iul 2012, 21:31 | |
| Azi am mers si eu prima data cu TFG, pe ruta Buzau - Nehoiasu (ma rog, numai pina la halta Setu). Mi-au facut o impresie foarte buna, bilet cumparat cinstit de la conductor, curat in tren, fara panarame si, mai presus de orice, AER: In "incubatorul" CFR cu care am venit pina la Buzau mi-au inghetat picioarele de la aerul conditionat al lu' peste... |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Mier 01 Aug 2012, 12:10 | |
| Biletul la autobuzul de la Oradea la Felix era in martie 2.5 lei. Am mers la Felix cu trenul insa a trebuit sa astept foarte mult de la sosirea in Oradea IC 534 (8.55) pina la trenul TFC.
Lumea nu stie de tren, CFR nu informeaza publicul ca exista aceasta posibilitate mai ales in garile mai indepartate. In timp ce eram in tren am fost sunat unde sint , am zic ca in tren, aaa n-ai ajuns in Oradea, nu sint intrenul de Felix, pai ce la felix este tren??
Cam asa se pune problema, plus ca autobuzele circula din 15 in 15 minute, iar la anumite ore din 30 in 30 de minute, te lasa in mai multe locuri din statiune. E mai greu de adus lumea la tren.
|
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Mier 01 Aug 2012, 12:34 | |
| Cand am fost la Felix in Iunie , in parcul din fata garii 2 batranei se grabeau sa prinda trenu eu am vazut ca se cam grabeau si le zic pai a trecut trenu la care ei ma intreaba cand e urmatorul le spun ce si cum si discutia se mareste au vazut ca am scos cartea cu mersul trenurilor si au indraznit sa ma intrebe cum ajung ei la Iasi , intre timp daca tot vorbeam de legaturi si le spuneam cum sa ajunga pe langa noi au mai trecut 3 oameni care la fel au indraznit sa ma intrebe de legaturile la tren pentru diferite destinatii , pentru mine a fost o placere sa le dau informatii ca doar eram in elementul meu , toata treaba a durat ceva timp cam 15 minute dar mi-a placut . |
|
| |
Rarau V.I.P Member
Numarul mesajelor : 742 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5456 Data de inscriere : 23/01/2012
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Mar 07 Aug 2012, 19:28 | |
| Anulari / Intarzieri ANULARI
In perioada 06. 08. 2012-17. 08. 2012 cu exceptia zilelor de Sambata, Duminica si sarbatori legale (15. 08), trenurile 15222 Cluj Napoca - Bistrita si 15223 Bistrita - Cluj Napoca se anuleaza, in locul lor circuland trenurile 18482 si 18483. Rugam consultati sectiunea "Mers de tren"
INTARZIERI
Din cauza temperaturilor ridicate trenurile Transferoviar Calatori pot circula cu intarzieri de 5 - 30 minute datorita limitarilor de viteza introduse de Compania de Infrastuctura.
-trenul 15209 Bucuresti Nord - Buzau din data de 07.08.2012 are o intarziere de 23 minute.
Va cerem scuze pentru neplacerile produse din acest motiv.
-------------------------------------------------------------
IMPORTANT! Stimati calatori, din cauza efectuarii lucrarilor de consolidare suprastructura CF pe distanta Beclean pe Somes - Saratel mersul de tren pentru 15222 si 15223 se modifica in perioada 06.08.2012-17.08.2012. Noul mers de tren este afisat sub mersul actual. Ne cerem scuze pentru neplacerile create. |
|
| |
Rarau V.I.P Member
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Mar 07 Aug 2012, 19:29 | |
| Anunturi Casa bilete Ploiesti Sud Va informam ca in cursul lunii septembrie vom avea o casa de bilete si in Gara Ploiesti Sud. Aceasta va deservi calatorii relatiei Ploiesti Sud - Slanic dar si calatorii de pe relatia Buzau - Bucuresti.
in Bucuresti Nord au ??
Mi se parea mai normal sa fie prima data in Gara de Nord ca sa isi faca si publicitate. |
|
| |
KOSTYK
Numarul mesajelor : 189 Varsta : 35 Localizare : Brasov/Blejoi Reputatie : 4738 Data de inscriere : 16/06/2012
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Mar 07 Aug 2012, 20:20 | |
| Stie cineva daca cei de la TFC au in plan si achizitia de material rulant cu tractiune electrica pentru Buzau-Bucuresti/Galati? Daca da ce anume, locomotiva+vagoane sau rame electrice. |
|
| |
COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15508 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Mar 07 Aug 2012, 20:49 | |
| Nu vor achizitiona in planul apropiat material rulant electric si nici locomotive diesel sau locomotive diesel electrice cu vagoane |
|
| |
didinul
Numarul mesajelor : 865 Reputatie : 6471 Data de inscriere : 31/08/2009
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Mar 07 Aug 2012, 21:56 | |
| Acuma depinde de conjuncturi, de exemplu SNCF-ul va disponibiliza în decembrie ultimul lot de rame Z6100/6300 care au şanse să ajungă pe la noi. |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13107 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Mar 07 Aug 2012, 22:01 | |
| Dar nu fac fata motoarele TFC-ului pe rutele respective? Altfel nu vad de ce ar baga locomotive plus vagoane... Iar asta ar presupune costuri mai mari pentru ei. |
|
| |
Rarau V.I.P Member
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Mar 07 Aug 2012, 22:06 | |
| - adirmvl a scris:
- Dar nu fac fata motoarele TFC-ului pe rutele respective? Altfel nu vad de ce ar baga locomotive plus vagoane... Iar asta ar presupune costuri mai mari pentru ei.
pai pe Bucuresti - Buzau nu ar trebui sa circule rame electrice? Ceva electric si nu diesel ?? |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Mar 07 Aug 2012, 22:12 | |
| Daca tot e curent deasupra liniei da. Dar si CFR-ul foloseste Desiro intre Valcea si Bucuresti, nu doar de la Valcea la Caracal, de unde sa poti lua legatura mai departe... Deci posibil sa fie mai ieftin sa foloseasca diesel in loc de electric. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20631 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25575 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Mar 07 Aug 2012, 22:31 | |
| - Rarau a scris:
- adirmvl a scris:
- Dar nu fac fata motoarele TFC-ului pe rutele respective? Altfel nu vad de ce ar baga locomotive plus vagoane... Iar asta ar presupune costuri mai mari pentru ei.
pai pe Bucuresti - Buzau nu ar trebui sa circule rame electrice? Ceva electric si nu diesel ?? Treaba e că automotoarele respective circulă, de fapt, până la Nehoiaşu... dacă ar fi electrice nu s-ar disponibiliza deloc material rulant pentru alte rute, pur şi simplu ar fi două rame care ar trebui să stea undeva în Buzău (una pentru Bucureşti, una pentru Galaţi), iar chiria unui spaţiu s-ar putea să anuleze economia făcută la consum. _________________ :TTT:
|
|
| |
Razvan
Numarul mesajelor : 567 Varsta : 38 Localizare : Nehoiu-BZ Reputatie : 5941 Data de inscriere : 14/04/2010
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Mar 07 Aug 2012, 23:22 | |
| Si pe partea de calatori oricum nu au nimic electric asa ca.....
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC | |
| |
|
| |
| INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC | |
|