|
| 515 : Dorneşti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu - Seletin UKR | |
|
+86t1972 Theijs aris86 TER200 Adirmvl ciprian71 Cipri Andrei Neculai Katalyn alliens denismario.ruxanda rinaldoparaipan AndreiSV DAS 2011 Ionutz deconectat lifetec marius664 calatorul dan tm Luca tgv Cont.dezactivat Lumunita Stana NicuS vatmanul j o a n t a FelixTheBear030 FeroFan97 Plescan Floare M.I.C.I. DanyCfrPascani TVlad seby1998 HaryCFR cortexedge Dutzu vladau2000 AndreiStefan user dezactivat... Teodor Luna joanta liviulav33 kasapis2007 EuroNight kristi kkk Kriszti219 Katalin4653 IR 1837 oduneac ravers75 popovici redeme COSTACHE MIHAIL IonutCFR2009 KQQ razvan - trenuri Dr2005 Vitosa cfr500 eu Andrey_tm alinx3330 Adrian78 adycfrbucuresti Semafor Jhonyla Lucian Sv jionutz cont dezactivat . ionutz85 Balto Bogdan-CFR bogdan srl didinul MariusM Hurricane Nesebar mishu88 Vlad cristi CFR lovekomotive srazvi cristi ar mardaryroby Norbi myster2008 90 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Balto
Numarul mesajelor : 1620 Reputatie : 6771 Data de inscriere : 05/12/2010
| Subiect: Re: 515 : Dorneşti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu - Seletin UKR Dum Aug 16, 2015 12:32 pm | |
| Salut! Va rog sa ne sustineti cu o semnatura, este primul pas: http://www.petitieonline.com/salvam_calea_ferata_dornesti_putna
Presa locala: https://www.monitorulsv.ro/Local/2015-08-11/Seful-Regionalei-CFR-Iasi-Calea-ferata-spre-Putna-ar-putea-fi-salvata-cu-implicarea-autoritatilor-locale
|
| | | cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9705 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: 515 : Dorneşti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu - Seletin UKR Dum Aug 16, 2015 4:51 pm | |
| Lipsa de implicare din partea SNTFC CFR Calatori este una iritanta. Scuzele ca nu au material rulant disponibil, personal suficient nu ii absolva de obligatiile legale. Din pacate vorbim de o companie de stat si din pacate ei fac ce vor fara consecinte.
Nu au material rulant, atunci sa inchirieze de unde stiu si de unde gasesc, nu au personal sa angajeze nu sa puna anunturi de angajare in care sa fie conditie obligatorie pentru concurs calitatea de angajat din cadrul societatii.
_________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
| | | user dezactivat...
Numarul mesajelor : 168 Varsta : 45 Localizare : Vatra Moldovitei, Suceava Reputatie : 5525 Data de inscriere : 10/04/2010
| Subiect: n Dum Aug 16, 2015 7:17 pm | |
| Te irita, te irita, dar uita-te numai la noi pe Forum, la dumele lui DR2005, care e mereu contra: lui ii plac Malaxele, el nu vede o problema ca nu sunt trenuri directe, etc, etc. Deh, aere de functionaras de birou care mai iese cu trenul maxim pe Valea Prahovei. Asta pana ii punem si lui si altora ca el de-un control serios privind calitatea si legalitatea demersurilor dansilor. Dupa ce a intoxicat un forum intreg cu atitudinea lui politc corecta, s-ar putea sa descopere ca in curand Ministerul unde lucreaza nu o sa mai aiba obiect de referinta. |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9099 Reputatie : 13004 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: 515 : Dorneşti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu - Seletin UKR Dum Aug 16, 2015 8:34 pm | |
| Autoritatile locale nu vor sprijini transportul feroviar, comunele si judetul au alte prioritati si alt mod de a cheltui banii pe care ii au, e nevoie de apa curenta, de asfat, de canalizare, de alte investitii. Apoi mai e si teama de curtea de conturi ca aia ar putea interpreta cheltuirea banilor fara un rezultat concret pentru UAT. Adica o comuna da banii dar beneficiul este al calatorilor din alte UAT.
Una peste alta am vazut ca la Putna s-u terminat lucrarile de restaurare pe niste sume colosale, interesant ca CFR sau Statul ori impreuna nu vad acest lucru.
la cum merg lucrurile pe la noi, doar ce au fost la tv reportaje cu oameni care se tirie pe la biserici ca asa e moda acuma ma mir ca nu e nimeni interesat de linia asta.
Poate ca de fapt ar trebui BOR sa se bage, sau nu se baga ca la ei tot vin oamenii sa arunce banul si daca nu au cale ferata. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 515 : Dorneşti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu - Seletin UKR Dum Aug 16, 2015 8:42 pm | |
| - roger a scris:
- Te irita, te irita, dar uita-te numai la noi pe Forum, la dumele lui DR2005, care e mereu contra: lui ii plac Malaxele, el nu vede o problema ca nu sunt trenuri directe, etc, etc. Deh, aere de functionaras de birou care mai iese cu trenul maxim pe Valea Prahovei. Asta pana ii punem si lui si altora ca el de-un control serios privind calitatea si legalitatea demersurilor dansilor. Dupa ce a intoxicat un forum intreg cu atitudinea lui politc corecta, s-ar putea sa descopere ca in curand Ministerul unde lucreaza nu o sa mai aiba obiect de referinta.
Una bucată avertisment. Ca fapt divers, am 5500 km cu trenul anul ăsta. _________________ :TTT:
|
| | | Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
Numarul mesajelor : 5864 Reputatie : 11655 Data de inscriere : 08/09/2011
| Subiect: Re: 515 : Dorneşti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu - Seletin UKR Mar Aug 18, 2015 12:44 am | |
| |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7654 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: 515 : Dorneşti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu - Seletin UKR Mar Aug 18, 2015 11:29 am | |
| Am trecut si eu in iulie pe langa linie cu masina, e ceva de speriat prin Suceava cu liniile parasite, aceasta, Suceava-Cacica-Paltinoasa, Floreni-Dornisoara, VAma-Moldovita, sau Dornesti-Siret. M-am intersectat cu toate aceste linii, dezolanta imagine au. |
| | | cfr500
Numarul mesajelor : 2599 Varsta : 24 Reputatie : 7370 Data de inscriere : 18/11/2011
| Subiect: Re: 515 : Dorneşti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu - Seletin UKR Mar Aug 18, 2015 12:05 pm | |
| De ce au scos semaforul?
Care e situatia la Radauti, ca prin 2013 au scos niste liniii? |
| Subiect: Re: 515 : Dorneşti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu - Seletin UKR Mar Aug 18, 2015 12:36 pm | |
| Semaforul a fost scos și valorificat de cei din zonă. Poate la anul vor valorifica și podul...
La Rădăuți situația e cam la fel cu cea de anul trecut. Oraș important, cu gară, dar fără trenuri și cu casă de bilete deschisă cinci zile din șapte. Care e logica CFR nu înțeleg. Dacă aduc până în Rădăuți trenul de Dornești iasă în pierdere. Dar, dacă plătesc un casier într-o gară fără trenuri, nu e nici o problemă. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 515 : Dorneşti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu - Seletin UKR Mar Aug 18, 2015 12:42 pm | |
| Bucata Gura Putnei-Nisipitu nu se va mai repara niciodata, asta e clar. |
| Subiect: Re: 515 : Dorneşti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu - Seletin UKR Mar Aug 18, 2015 12:52 pm | |
| Karaty, asta e sigur. Pe kilometrii întregi linia a fost spălată de ape. Și alți kilometrii întregi de cale ferată au fost furați. Dacă cineva va vrea să repare această linie, ceea ce nu se va întâmpla niciodată, va trebui să o facă de la zero în unele locuri. Pe unele porțiuni nici nu mai există loc pentru calea ferată, doar dacă iei din drumul județean și trasezi pe acolo linia.
Între Nisipitu și Ulma, porțiunea pe care nu mai circulă trenuri de foarte mult timp, încă se mai vede linia. Semnalele nu mai există, dar se mai văd câteva bucăți de cale ferată. Restul au fost valorificate de localnici. |
| | | Luca tgv
Numarul mesajelor : 282 Localizare : Bucuresti Reputatie : 4112 Data de inscriere : 06/06/2014
| Subiect: Re: 515 : Dorneşti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu - Seletin UKR Mier Sept 02, 2015 2:46 pm | |
| |
| | | ldh80 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6889 Varsta : 42 Localizare : Pascani Reputatie : 12286 Data de inscriere : 03/11/2010
| Subiect: Re: 515 : Dorneşti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu - Seletin UKR Mier Sept 02, 2015 3:05 pm | |
| Ca o ironie a sortii, aceasta linie (alaturi de celelalte linii secundare din judetul Suceava- Dornesti-Siret, Vama- Moldovita, Floreni-Dornisoara, Pojorata- Fundu Moldovei) au fost inchise ori abandonate, insa liniile ferate din partea de nord a Bucovinei (aflate astazi sub ocupatie ucraineana) nu au fost abandonate sau desfiintate, ci pe ele circule si astazi trenuri de calatori! Ma intreb daca printr-un context favorabil Romania ar aveea din nou granitele din 1938 si acele linii secundare din partea de nord a Bucovinei ar ajunge din nou sub administratie romaneasca, ce credeti ca ar prefera romanii- sa le desfiinteze sau sa investeasca bani si sa le reabiliteze/reconstruiasca pe ecartament normal ?! |
| | | calatorul
Numarul mesajelor : 15 Reputatie : 3680 Data de inscriere : 16/11/2014
| Subiect: petitie Mar Sept 08, 2015 6:13 pm | |
| Am scris și eu o petiție către MT în care ceream, la fel, măcar până la Rădăuți să ducă trenurile de Dornești. Petiția mea a fost pasată către Cfr Călători de la care, într-un final am primit răspuns. Cum era de așteptat, nu, nu se vrea/nu se poate. Pretextul invocat: bucata Dornești-Rădăuți este neinteroperabilă.
Acuma câteva întrebări, pt. cine cunoaște: îi împiedică cu ceva să circule pe neinteroperabile, mai ales dacă ele nu sunt închiriate de nimeni? Din câte știu eu, și pe interoperabile și pe neinteroperabile se poate circula cu plata TUI, dacă se vrea. Asa stiu ca face Transferoviarul pe Ploiesti-Maneciu, asa cred ca circula acum Cfr-ul pe Pascani-Targu Neamt. Diferă TUI de la un caz la altul sau le genereaza asta costuri suplimentare? Din punctul de vedere al Cfr Călători, nu-i același lucru că circula pe interoperabile sau neinteroperabile, adică nu plătește oricum TUI? Cam cat mai este acum taxa asta?
Încerc să aflu informațiile astea în ideea că dacă o să mai trimit astfel de petiții să știu ce argumente să aduc. |
| | | cfr500
Numarul mesajelor : 2599 Varsta : 24 Reputatie : 7370 Data de inscriere : 18/11/2011
| Subiect: Re: 515 : Dorneşti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu - Seletin UKR Mar Sept 08, 2015 7:11 pm | |
| Si Medgidia-Tulcea e neinteroparabila si circla CFR Calatori. E aberant ca Tulcea ca resedinta de judet e singura resedinta care nu are linie interoperabila. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 515 : Dorneşti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu - Seletin UKR | |
| |
| | | | 515 : Dorneşti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu - Seletin UKR | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |