|
| 515 : Dorneşti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu - Seletin UKR | |
|
+86t1972 Theijs aris86 TER200 Adirmvl ciprian71 Cipri Andrei Neculai Katalyn alliens denismario.ruxanda rinaldoparaipan AndreiSV DAS 2011 Ionutz deconectat lifetec marius664 calatorul dan tm Luca tgv Cont.dezactivat Lumunita Stana NicuS vatmanul j o a n t a FelixTheBear030 FeroFan97 Plescan Floare M.I.C.I. DanyCfrPascani TVlad seby1998 HaryCFR cortexedge Dutzu vladau2000 AndreiStefan user dezactivat... Teodor Luna joanta liviulav33 kasapis2007 EuroNight kristi kkk Kriszti219 Katalin4653 IR 1837 oduneac ravers75 popovici redeme COSTACHE MIHAIL IonutCFR2009 KQQ razvan - trenuri Dr2005 Vitosa cfr500 eu Andrey_tm alinx3330 Adrian78 adycfrbucuresti Semafor Jhonyla Lucian Sv jionutz cont dezactivat . ionutz85 Balto Bogdan-CFR bogdan srl didinul MariusM Hurricane Nesebar mishu88 Vlad cristi CFR lovekomotive srazvi cristi ar mardaryroby Norbi myster2008 90 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Balto
Numarul mesajelor : 1620 Reputatie : 6774 Data de inscriere : 05/12/2010
| Subiect: Re: 515 : Dorneşti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu - Seletin UKR Joi 13 Dec 2012, 09:22 | |
| Este un ordin pentru toate sectiile inchise, sau doar pentru asta? Oricum nu ma astept sa vad vreun marfar, pentru ca nu stiu ce marfa ar putea transporta, inafara de EGGER care e inafara orasului, industria e la pamant si aici. Referitor la USL, asta am inteles ca ei ar fi implicati, oricum eu sunt apolitic, nu ma intereseaza cine/ce atat timp cat linia se redeschide. Asta e important.
|
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25569 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 515 : Dorneşti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu - Seletin UKR Joi 13 Dec 2012, 09:29 | |
| Doar pentru asta. _________________ :TTT:
|
| | | user dezactivat...
Numarul mesajelor : 168 Varsta : 45 Localizare : Vatra Moldovitei, Suceava Reputatie : 5528 Data de inscriere : 10/04/2010
| Subiect: Re: 515 : Dorneşti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu - Seletin UKR Joi 13 Dec 2012, 09:46 | |
| Bai baieti, nu ma mai amarati. Efectiv mi-a sarit inima de bucurie( desi eu sunt un defavorizat de pe 514...).Dupa ce am sarit in sus de bucurie, au inceput gandurile negre. Daca e doar un zvon?Apoi ganduri de speranta si pt.514, macar pana la Vatra Moldovitei.Au manastirea, au mocanita la Moldovita, au tot ve le trebuie, minte doar le trebuie. Sper sa fie ceva pe 515.Inevitabil asta imi da sperante si pentru 514.Si eu sunt apolitic, dar daca se face ceva pt. caile ferate bucovinene, tot respectul. |
| | | Balto
| Subiect: Re: 515 : Dorneşti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu - Seletin UKR Joi 13 Dec 2012, 10:16 | |
| Pai am zis ca e doar un zvon, deoarece si in vara au aparut informatii prin ziare, ca se reintroduc trenuri in timpul verii pentru turism, au carpit vreo 2 saptamani la linie, au mai strans suruburi, iar cand treaba a fost gata, trenul nu a mai fost introdus, si buruienile au reinceput sa creasca. Sincer am fost tare dezamagit atunci, de asta acum imi vine din ce in ce mai greu sa cred informatii neoficiale, oricum inca mai am doza de speranta pe care o are orice pasionat si care nu va disparea. Cat despre M514, daca M515 va fi redeschisa, este un semn bun, ba mai mult la turism M514 e peste 515, poate in vara se va ocupa cineva si de ea. Pana atunci stau atent sa prind informatii noi despre 515, si eventual mai frecventez si gara sa vad oarece schimbari, momentan este acoperita de zapada, si singurele urme sunt facute de cainii vagabonzi. |
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13809 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: 515 : Dorneşti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu - Seletin UKR Joi 13 Dec 2012, 10:29 | |
| Liniei 514 i s-a cam pus cruce. Nu exista nici un plan de deschidere. Portiunea de 150 m de linie afectata de inundatii a disparut. Au fost demontate 2 podete de pe traseu. Sunt necesare investitii mai mari pentru redeschidere fata de linia 515. Linia 516 o duce mai bine. Nu e considerata inchisa ci fara trafic. Revizia liniei se face normal. |
| | | AndreiStefan User Dezactivat
Numarul mesajelor : 1799 Varsta : 106 Localizare : Constanta Reputatie : 6226 Data de inscriere : 22/12/2012
| Subiect: Re: 515 : Dorneşti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu - Seletin UKR Sam 22 Dec 2012, 02:47 | |
| Salutare.Am tot citit tot felul si felul de lucruri despre aceasta linie,in special continuarea ei dupa Nisipitu spre Sipotele Sucevei respectiv Izvoarele Sucevei.Daca tot doriti sa faceti ceva pentru ea,o idee buna ar fi ca toti(sau o mare parte din ei) pasionatii sa se stranga si sa mearga la ajutarea refacerii linei.Asta sigur va atrage atentia cui trebuie incat sa se gandeasca ca poate intradevar linia asta merita refacuta in totalitate nu numai pana la Nisipitu. |
| | | cfr500
Numarul mesajelor : 2600 Varsta : 24 Reputatie : 7374 Data de inscriere : 18/11/2011
| Subiect: Re: 515 : Dorneşti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu - Seletin UKR Sam 22 Dec 2012, 09:47 | |
| S-a putut redeschide linia Viseu de jos - Borsa inchisa traficului pt. calatori in urma cu 15 ani, 515 nu se poate redeschide impreuna cu celelalte inchise din judetul Suceava? |
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25569 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 515 : Dorneşti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu - Seletin UKR Sam 22 Dec 2012, 14:10 | |
| Nu amesteca merele cu perele, s-a redeschis pentru traficul de marfă (de fapt, oficial era deschisă de mult, dar era avariată), nu de călători. _________________ :TTT:
|
| | | Balto
| Subiect: Re: 515 : Dorneşti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu - Seletin UKR Sam 22 Dec 2012, 16:16 | |
| @Andrei, ai intentii bune, dar dupa cum ai vazut si in poze, linia este rupta pe cativa km si luata de apa, si inca multi km furata de localnici, inclusiv traversele. De unde sa facem noi rost de sine, traverse si autorizatie sa "reconstruim", ba ne trebuie si utilaje, si piatra pentru tarasament adica investii, nu cred ca pasionatii isi pot permite asa ceva nici daca smulg din banii lor cate 1000 de lei. Linia Dornesti - Putna este circulabila, dar este inchisa, ce te face sa crezi ca spre Nisipitu care e in mare parte distrusa o vor repara, cand cealalta bucata o tin inchisa. Tot ce trebuie pentru Dornesti - Putna este sa fie deszapezita cu un Sulzer + plug WPZ, si intr-o zi e gata, mai o mica revizie si maxim intr-o saptamana se poate circula. Dar unde este interesul? Nicaieri...suntem prea mici sa putem schimba ceva.
Ca tot ziceam ca am auzit ca pe 1 ianuarie 2013 reintroduc trenuri, vestea am primit-o de mai bine de o saptamana timp in care nu sa miscat nimic pe linie, mai sunt 9 zile din care 4 libere, slabe sanse sa se intample ceva... inca o promisiune politica nesimtita.. |
Numarul mesajelor : 1799 Varsta : 106 Localizare : Constanta Reputatie : 6226 Data de inscriere : 22/12/2012
| Subiect: Re: 515 : Dorneşti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu - Seletin UKR Sam 22 Dec 2012, 16:50 | |
| Desi nu-l suport pe nenea Ponta,daca tot a facut aceasta promisiune de ce nu ar scoate fonduri si pentru reconstructia liniei pana la capat nu doar pana la Nisipitu?Daca intradevar se vrea asta atunci sigur o sa se si poata.Nu exista nu pot,exista nu vreau. |
| Subiect: Re: 515 : Dorneşti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu - Seletin UKR Sam 22 Dec 2012, 16:59 | |
| Plus ca sunt aproape sigur ca o mare parte din pasionati ar ajuta cum ar putea la reconstructia acestei linii.Eu personal as veni de la Constanta ca sa ajut la refacerea ei chiar daca nu sunt platit. Stiu ca se merita drumul si efortul. |
| Subiect: Re: 515 : Dorneşti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu - Seletin UKR Sam 22 Dec 2012, 19:52 | |
| - Paul CFR a scris:
- Ca tot ziceam ca am auzit ca pe 1 ianuarie 2013 reintroduc trenuri, vestea am primit-o de mai bine de o saptamana timp in care nu sa miscat nimic pe linie, mai sunt 9 zile din care 4 libere, slabe sanse sa se intample ceva... inca o promisiune politica nesimtita..
Trenuri de marfă... de fapt, s-a dat un ordin de ministru prin care linia aia din ,,deschisă fără trafic" va deveni ,,deschisă pentru trafic de marfă". De partea de călători nu ştiu, e posibil să facă şi asta. _________________ :TTT:
|
| | | Balto
| Subiect: Re: 515 : Dorneşti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu - Seletin UKR Sam 22 Dec 2012, 20:54 | |
| Si "deschisa pentru trafic de marfa" inseamna ca e deschisa doar pe hartie, si este posibil ca pe linie sa nu apara nici un tren, corect? Cam asa merg treburile in Romania, intre hartie si teren este o diferenta imensa. Promisiunea nu a facut-o Potna, ci primarul din Putna (tot USL-ist), dupa alegeri, ca va baga tren de calatori intre Suceava si Putna, respectiv Iasi. |
| Subiect: Re: 515 : Dorneşti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu - Seletin UKR Sam 22 Dec 2012, 22:43 | |
| Ce treabă ale primăria cu calea ferată? Primarul s-a văzut reales şi gata, 4 ani nu o să mai facă nimic... valabil şi pentru Ponta (care primul lucru făcut a fost să taie autorizaţiile de călătorie).
Trenurile de marfă nu sunt ca alea de călători... poa' să circule zilnic, poa' să circule o dată la 3 luni, depinde ce se va transporta. _________________ :TTT:
|
| | | Balto
| Subiect: Re: 515 : Dorneşti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu - Seletin UKR Sam 22 Dec 2012, 22:56 | |
| Pai nu a fost reales primarul, ca au fost parlamentare, el era deja primar cand a zis asta, cum ce treaba are primaria, pai daca primaria trimite sesizari si cereri la CFR de reluare a transportului ca localnicii au nevoie de tren, se introduce, daca trimit 1-2 pasionati nu se introduce, mai ales daca mai multe primarii ale satelor tranzitate de linie trimit sesizari fi sigur ca se redeschide traficul de calatori.
Depinde ce se va transporta, corect, nu se va transporta nimic pentru ca nu exista industrie cu acces la CF, deci acest tren nu va circula. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 515 : Dorneşti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu - Seletin UKR | |
| |
| | | | 515 : Dorneşti - Gura Putnei - (Putna) - Nisipitu - Seletin UKR | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |