Nu toate trenurile pe sectia BACAU -P NEAMT -BICAZ sunt DESIRO ! am vazut GM cu un vagon ,maxim doua depinde cum cei de la Bacau hotarasc , la orele prinzului nu prea sunt calatori !
cont inactiv
Numarul mesajelor : 1550 Reputatie : 7015 Data de inscriere : 25/04/2010
Pe Bicaz inca e Da + 20-47+20-55 Pe Piatra Neamt e un cuplu de desiro, ultima oara 80-ul cu 81. si GM + doua vagoane. Desiro a inlocuit 2 perechi de trenuri insa din septembrie sa vedeti cum or sa stea elevii inghesuiti de numa', ar mai trebui cel putin un desiro pe trenul ala si inca 3 desiro sa schimbe toate trenurile pe 509. 20-55-ul e 018 de Grivita.
Norbi V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2636 Varsta : 31 Localizare : Bistrita Reputatie : 8674 Data de inscriere : 19/04/2009
O linie industrială superbă!! Se pot face aici niște cadre de poveste!! Acum un an mergeam cu Edy și luam la pas toți cei 26 de kilometri ai liniei...
riciu
Numarul mesajelor : 1376 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6668 Data de inscriere : 27/06/2010
Subiect: Re: 509 : Bacau - Piatra Neamt - Bicaz Dum 19 Aug 2012, 21:07
Sambata care tocmai a trecut am vrut sa ajung la Bicaz... Am luat trenul care pleaca la 23.25 din Buc... si am mers la vagon de dormit. Ma scoala nasul ca ne apropiem de Bacau... si mai merge trenul vreo 5 minune si ne oprim in camp... si stam si stam si stam aproape 3 sferturi de ora asa incat numai bine am pierdut trenul de Bicaz. Si uite asa n-am mai ajuns pe valea Tarcaului...
Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6912 Data de inscriere : 15/03/2012
Sambata care tocmai a trecut am vrut sa ajung la Bicaz... Am luat trenul care pleaca la 23.25 din Buc... si am mers la vagon de dormit. Ma scoala nasul ca ne apropiem de Bacau... si mai merge trenul vreo 5 minune si ne oprim in camp... si stam si stam si stam aproape 3 sferturi de ora asa incat numai bine am pierdut trenul de Bicaz. Si uite asa n-am mai ajuns pe valea Tarcaului...
Si nu le-ai facut scandal ?
cont inactiv
Numarul mesajelor : 1550 Reputatie : 7015 Data de inscriere : 25/04/2010
Prima poza e intre cariera de calcar a Carpatcement si oraselul Bicaz Chei, fix intr-o curba apare podul din poza, dupa care se observa oraselul, cu raul Bicaz canalizat, cu balustrada, e ceva frumos facut acolo, a doua poza e la trecerea la nivel cu calea ferata din Bicazul Ardelean, e o ramificatie a industrialei spre cariera de marna, a treia poza e cu o cladire feroviara, pentru cei care erau responsabili cu incrucisarile probabil, inca se mai observa urmele existentei a unei linii sau doua acolo, in localitatea Neagra si a 4-a cred ca tot in acea zona e facuta putin mai jos....oricum, in zona Neagra. E un peisaj superb, si mai ales sus in chei, 3 zile nu-ti ajung sa faci poze in toata zona de jos din Bicaz chei pana la Lacu' Rosu. Undeva mai sus de statia de incarcare vagoane cu calcar, unde se pot observa silozurile , cu vreun km mai sus aproximativ este si muntele din care se extrage roca, acolo se pot observa niste monstrii de masini, asta daca urcati pe deal un pic, cum se merge de la bicaz chei spre lacul rosu, undeva in zona ultimei statii de incarcare, nitel mai sus, in dreapta pe deal se poate observa o casa de piatra incendiata, raul in zona aia e inca canalizat. De acolo de sus se poate vedea duzina de monstrii folositi la transportul rocii pana la silozurile de incarcare a vagoanelor. Si din drum de jos se observa cand se trece pe langa intreprindere, insa de sus e o vedere foarte frumoasa. Mishule, si tu ai ratat asta, si eu:)) ca eu spre deosebire de dan cu care am urcat pana la Lacu Rosu, n-am urcat exact pana langa casa aia incendiata.
IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6586 Reputatie : 12462 Data de inscriere : 09/07/2009
Hemeius PM. urmeaza a fi retrogradat la PO. In acest sens cele doua semnale de intrare in statie vor fi inlocuite cu semnale de bloc. Distanta dintre cele doua semnale va constitui bloc de linie. Instalatia CED aferenta PM. Hemeius va fi dezafectata urmând a fi reconfigurat BLA intre statiile Bacau si Gârleni Hm.
kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7659 Data de inscriere : 25/08/2008