| 202 : Filiasi - Carbunesti - Targu Jiu - Petrosani - Simeria | |
|
+88CalinIonMihai Cipri Andrei Neculai Adirmvl AeroX mircea.predoni marius664 Vitosa alliens Dionis AndiCFR aris86 Czirjak Arpad ets2oltromânia lifetec razvan - trenuri theblackstigx Cris_Cr delly ciprian71 mielutu zburator dan tm TudorVD sorinache96 c o r v i n Teodor elm anascrab.brasov Grigor anacronox Norbi Desiro256 mariushal cristi CFR ATM NicuS Balto baiazid cristi ar Jhonyla cristi_tgv Cont dezactivat Katalin4653 maris.constantin halmarius riciu pleto007 Dr2005 George33 Costin.H cfr500 Luna Tomi13leu tudor_vl COSTACHE MIHAIL Sergiu rmn sorin.soso.35 lokomo69 AlexandruC mihai-calin mirceamilitaru 92Dragos Andrey_tm cortexedge Goanga Ionutz TVlad Semafor brandiburu DUAL ionutz72 mishu88 The Legend ldh80 IonutChircu Cobra IonutCFR2009 cont dezactivat . srazvi legolass Adrian78 Nesebar petersen mardaryroby Rosshhu jionutz Vlad Csortan RADU myster2008 92 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Cris_Cr
Numarul mesajelor : 204 Varsta : 43 Localizare : Pelendava Reputatie : 3175 Data de inscriere : 06/10/2016
| Subiect: Re: 202 : Filiasi - Carbunesti - Targu Jiu - Petrosani - Simeria Mier 19 Apr 2017, 03:40 | |
| Bla bla bla 202 e coapta ! |
|
| |
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8302 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: 202 : Filiasi - Carbunesti - Targu Jiu - Petrosani - Simeria Mier 19 Apr 2017, 11:53 | |
| Foarte coapta nu pare, dar nici vitezele de circulatie nu sunt prea mari pe ea. Exceptie cateva portiuni. |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18753 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24331 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: 202 : Filiasi - Carbunesti - Targu Jiu - Petrosani - Simeria Mier 19 Apr 2017, 20:41 | |
| - Luna a scris:
- Foarte coapta nu pare, dar nici vitezele de circulatie nu sunt prea mari pe ea. Exceptie cateva portiuni.
Cum nu e coapta?La intrare in Simeria Triaj 15 km/h la iesire din Bacia 30 la Bretea Streiului 30 toata linia 3 la intrare in Subcetate 30 pe ambele fire la Baesti 30 la pod apoi Crivadia 30 ambele fire apoi Merisor iara 30 o portiune destul de lunga pe ambele fire aproape 1 km la Banita groapa la podul ala apoi un 30 de 2 km si la Petrosani Triaj pana la intrare in Petrosani apoi defileul varza si de la Tg Jiu la vale in fiecare statie |
|
| |
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8302 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: 202 : Filiasi - Carbunesti - Targu Jiu - Petrosani - Simeria Joi 20 Apr 2017, 03:55 | |
| Eu am zis asta gandindu-ma in special la defileu, unde am impresia ca viteza e cam aproape de limitele prevazute initial la construire. La fel si pe portiunea Subcetate-Simeria cu mici exceptii. Gresesc? Zic asta pentru ca eu personal nu imi amintesc sa fi fost timpi mai mici de circulatie decat in prezent. |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18753 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24331 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: 202 : Filiasi - Carbunesti - Targu Jiu - Petrosani - Simeria Joi 20 Apr 2017, 11:09 | |
| - Luna a scris:
- Eu am zis asta gandindu-ma in special la defileu, unde am impresia ca viteza e cam aproape de limitele prevazute initial la construire. La fel si pe portiunea Subcetate-Simeria cu mici exceptii. Gresesc? Zic asta pentru ca eu personal nu imi amintesc sa fi fost timpi mai mici de circulatie decat in prezent.
Pe defileu se circula portiuni mari cu 30 km/h Diferente mari sunt pentru portiunea Tg Jiu Carbunesti Filiasi acolo s circula foarte bine si constant pana prin 2005-2006 |
|
| |
Czirjak Arpad
Numarul mesajelor : 318 Reputatie : 4828 Data de inscriere : 07/08/2012
| Subiect: . Vin 21 Apr 2017, 17:48 | |
| De când m-am înregistrat pe acest forum, în fiecare an am susţinut reabilitarea tuturor căilor ferate transcarpatice. Şi cel de la Mestecăniş, şi cel de pe valea Trotuşului, şi cel de pe valea Prahovei, şi cel de pe valea Oltului, şi cel de pe valea Jiului, şi cel de la Domaşnea. Adică schimbat semnalizarea mecanică la cele luminoase tip bloc de linie automat (o mică porţiune de vreo 10 km pe valea Trotuşului în jurul staţiei Ghimeş), dublat porţiunile acelea scurte simple (mă rog, acolo unde se mai poate, poate în cele mai grele zone), şi electrificat cel de pe valea Oltului (proiectul egzistă de foarte mulţi ani – zic acuma de câteva decenii, doar că e prea amplu, că de la Caracal până la Podu Olt e o distanţă foarte lungă... Şi la Podu Olt n-ai electrificare... Cred că l-au lăsat simplă, neelectrificată, cu semnalizare mecanică, tocmai prin simplul motiv că e calea ferată transcarpatică cu cea mai mică declivitate, şi paradoxal, într-un mod absurd, cu cel mai mic trafic), respectiv toate reabilitate la viteze acceptabile: fiind zonă muntoasă, cred că cel puţin 60 km/o ar fi destul de normal chiar şi în zonele cele mai grele, adică un minut pe kilometru...
Toate aceste lucrări au fost stopate în 1990. Luat două echipe, fiecare să înceapă lucrările de la câte un capăt al acestor magistrale, şi să elimine încetul cu încetul toate restricţiile şi limitările de viteză. Din surse europene. În schimb ce vedem? Vedem că se reabilitează doar valea Prahovei. Ministerul tot zice tot felul de aiureli: ba cu priorităţile, ba cu lipsa de bani... Toate sunt minciuni: păi dacă căile ferate transcarpatice nu sunt prioritare, ce să mai serbezi la 100 de ani de la Marea Unire? Imediat ajungem să nu putem traversa Carpaţii noştri (calde mulţumiri tuturor miniştrilor transporturilor din 1990 încoace pentru nepăsarea voită faţă de căile ferate transcarpatice), şi asta în condiţiile în care nu e niciun fel de război! Şi cum adică nu sunt bani? Pentru autostrăzi scumpe de numa numa se găsesc bani? Pentru corupţie se găsesc bani? Cu miliardele! Şi azi sunt puse la dispoziţia ţării sume enorme în Bruxelles, doar că nu se depun proiectele... Nu ştim să avem grijă nici de ceea ce avem! Să dai magistralele secundare la privaţi, aia mai merge. Dar să laşi în paragină căile ferate transcarpatice într-un hal ca cel din zilele noastre, e mai mult decât o prostie. Acestea fiind scrise şi anul acesta, probabil nici ministrul actual al transporturilor nu-şi va schimba „priorităţile”, iar căile ferate transcarpatice se vor degrada şi mai mult, până ce vor ajunge să fie închise complet – unele dintre ele – tare mi-e teamă că asta se vrea cu cel de pe valea Jiului (dar viteze din astea mici se găsesc şi pe celelalte căi ferate transcarpatice – şi acelea au un trafic destul de greoi şi de aglomerat)... |
|
| |
aris86
Numarul mesajelor : 315 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Reputatie : 3449 Data de inscriere : 26/04/2016
| Subiect: Re: 202 : Filiasi - Carbunesti - Targu Jiu - Petrosani - Simeria Lun 14 Aug 2017, 13:14 | |
| Se circula doar pe firul 1 între Băiești și Ohaba de sub Piatră, se lucrează la un podeț de fier, pare sa fie terminat și mai au de montat doar șină. |
|
| |
Adrian78 Administrator
| Subiect: Re: 202 : Filiasi - Carbunesti - Targu Jiu - Petrosani - Simeria Lun 14 Aug 2017, 13:25 | |
| - aris86 a scris:
- Se circula doar pe firul 1 între Băiești și Ohaba de sub Piatră, se lucrează la un podeț de fier, pare sa fie terminat și mai au de montat doar șină.
Se circula intre Subcetate si Baesti pe firul 1 Cica podul e gata dar nu au traverse care ar veni doar prin octombrie |
|
| |
aris86
Numarul mesajelor : 315 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Reputatie : 3449 Data de inscriere : 26/04/2016
| Subiect: Re: 202 : Filiasi - Carbunesti - Targu Jiu - Petrosani - Simeria Lun 14 Aug 2017, 19:34 | |
| |
|
| |
Adrian78 Administrator
| Subiect: Re: 202 : Filiasi - Carbunesti - Targu Jiu - Petrosani - Simeria Sam 30 Sept 2017, 22:38 | |
| Restrictia de 30 km/h intre Banita si Petrosani firul 1 s-a agravat la 20 km/h pe lungimea de 5 km pentru un pod sta un fir inchis ds anul trecut din mai |
|
| |
c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8512 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: 202 : Filiasi - Carbunesti - Targu Jiu - Petrosani - Simeria Mier 25 Oct 2017, 22:32 | |
| |
|
| |
c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8512 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: 202 : Filiasi - Carbunesti - Targu Jiu - Petrosani - Simeria Mier 15 Noi 2017, 00:25 | |
| La șapte luni de la teribilul accident feroviar de la Merișor, nu mi-am putut stăpâni curiozitatea de a vedea cum arată în prezent locul respectiv!... La prima vedere, nu ar părea că aici s-a întâmplat un eveniment atât de amplu ca și urmări, însă, odată urcat pe terasament, pe pod, ies la iveală destule semne ale tragediei din primăvară! Pozele nu sunt extraordinare, asta și pentru că m-am confruntat cu o ceață consistentă! Totuși..., ce e de observat, e suficient de vizibil... Ultima foto are în prim-plan un scaun ce, în prima fază, am crezut că a fost luat și aruncat de la vreo mașină ce s-a perindat pe acolo! Nu are cum să fie așa..., sunt ferm convins că a aparținut locomotivei distrusă în accident! E un detaliu care m-a impresionat destul de mult, dată fiind atât contorsiunea lui, dar mai ales faptul că a fost folosit de cineva care a sfârșit în acel accident!... (14.11.17) |
|
| |
AndiCFR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3683 Localizare : Braşov Reputatie : 8758 Data de inscriere : 10/06/2011
| Subiect: Re: 202 : Filiasi - Carbunesti - Targu Jiu - Petrosani - Simeria Mier 15 Noi 2017, 13:11 | |
| Ce sinistru arata locul, iar podurile alea arata de parca mai au un pic si se prabusesc. Asta e imaginea CFR-ului.. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25568 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 202 : Filiasi - Carbunesti - Targu Jiu - Petrosani - Simeria Mier 15 Noi 2017, 13:56 | |
| Podurile metalice par noi sau proaspăt reparate. În schimb, betonul care îmbracă malurile e sinistru de-a dreptul. _________________ :TTT:
|
|
| |
c o r v i n V.I.P Member
| Subiect: Re: 202 : Filiasi - Carbunesti - Targu Jiu - Petrosani - Simeria Mier 15 Noi 2017, 22:06 | |
| Întradevăr, podurile arată destul de rău, însă, prin conformația lor (deschidere mică-verticala înaltă cu beton masiv) stau bine la capitolul soliditate! Se observă ușor că nu prezintă crăpături sau alterări masive post-accident, de asta nici nu s-a forțat nimeni să le fățuiască în vreun fel!... |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 202 : Filiasi - Carbunesti - Targu Jiu - Petrosani - Simeria | |
| |
|
| |
| 202 : Filiasi - Carbunesti - Targu Jiu - Petrosani - Simeria | |
|