|
| Întrebări şi răspunsuri | |
|
+61Ionut31 Bebe comradetymo Johnny84 Laurentiu Ciobanu Costin.B vlad237 frank81 LokDiesel Chemnitzer sp59 Ony_x Pandelea50 TGV 4515 bubu MariusM CalinIonMihai Norbi DAS 2011 pwilk47490 TVlad riciu Cipri Andrei Neculai Adrian78 cardinal Peter Fodor SMDS daniel_c sytrus cristi ar razvan - trenuri Lumunita Stana cristi CFR bobi alinx3330 ldh80 CristianSM lokomo69 AeroX vanchorusebulgaria TER200 cfr500 Vitosa Adirmvl alex.alexus.tm rizelgeorgel2004 AndreiCFRbv Luna didinul ravers75 ciprian71 marius664 dan tm get. Veaceslav_MD @ndrey Nesebar Katalyn Dr2005 DUAL IonutCFR2009 65 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13007 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mier 05 Iun 2019, 14:16 | |
| Vad la ei pe sait ca se poate si online cu Tren Plus.
La această secțiune se pot cumpăra bilete pentru adulți, copii, elevi, în baza cardului TrenPlus, precum și pentru câini sau biciclete.
https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Buying?Step=2&RequestIdString=CfDJ8KCKCGmf551MrYhvEa7Xa6kka5oXG5mlmbfx2rMk1FJbzcGLR5NrVsOzotjHPtO3p12eXcnAGp36AKMm7zMrgMJaw6RBDArqUcIk61o2zCcm4hGPlCClWsusYjoAhZNKRg |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13104 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mier 05 Iun 2019, 20:35 | |
| Da, poti lua si online. Plus ca primesti si 5% reducerea pt bilet luat online. Cel putin asa era cand inca aveam TrenPlus, adica acum aproape doi ani. |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mier 05 Iun 2019, 20:42 | |
| O sa-l iau luna asta cand vin acasa. E smecherie ca, cu acest card prinzi reducere 30% ( 25 cardul + 5 onnline ) de azi pe maine. In schimb daca iau cu anticipatie si apoi nu mai pot merge trebuie sa anulez sa ma duc la gara bataie de cap. O sa merg de peste 1.000 ROn intr-un an de zile deci nu se pune problema ca nu scot investitia de 100 RON. |
| | | AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2161 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6764 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mier 05 Iun 2019, 21:38 | |
| Ce gari? Poti lua online indiferent de caz, poti anula tot online. Exceptie fac biletele care nu se emit online pentru majoritatea trenurilor Regio, dar cu cardul ala ma gandesc ca nu tot pentru Regio l-ai folosi. Ar fi risipa de bani si timp. Am cunoscut si din astia chitrosi care aveau TrenPlus dar cautau sa mearga cat mai ieftin posibil chiar daca faceau doua zile pe drum de la Bucuresti la Cluj Napoca. Dar am cunoscut si fitosi care aveau TrenPlus doar ca sa mearga la clasa 1.
Mai ales in cazul tau ca mai si faci aproape naveta pe avion din Anglia in Romania...mai stai sa te complici cu asa ceva ca mersul la gara. Singurul dezavantaj e ca poti anula doar cu cel mult 6 ore inainte de plecarea trenului, dar sansele sa se intample ceva nasol sunt minime...cel putin daca nu esti genul de calator care vine in ultimul minut sa se urce in tren cu riscul de a-l pierde (caz in care CFR ti-a luat banii si tu ai ramas de caruta, numai cu ANPC ii mai iei inapoi).
TrenPlus si VSD au ramas printre putinele "smecherii" inca active...pentru a evita tarifele de IR standard care sunt aberante, in afara de Bucuresti - Constanta nu merita nicaieri sa dai atatia bani la CFR, dar bine, oricum cu bilete intregi sunt calatori intr-o minoritate pe majoritatea rutelor, desi ajunsesem intr-o perioada sa mai scapam de tot felul de calatori cu reduceri si facilitati...dar se va reveni la acest mod din nou. Ofertele Regio chiar reinvigorasera publicul de calatori, nu pomenile PSD. Dar din nou se pune accentul pe publicul calator asistat social.
Insa "smecheriile" astea sunt pentru noi, aceia care calca prin tren mai des fiindca asa ne place...dar restul lumii... |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Joi 06 Iun 2019, 17:05 | |
| Katalyn e din randul chitrosilor, si eu la fel dealtfel si asa si trebuie, nu sa ma simt furat si/sau sa ma plang dupaia ca nu ajung banii. Nu stiu in ce masura merita cfr tarif de interregio intre nici pe Bucuresti - Constanta cat timp exista privati pe ruta aia. Defapt merita doar daca mergi pana in statiuni si nu vrei sa schimbi in Constanta. Dar Astra se pare ca anul asta va merge pana in statiuni. - Katalyn a scris:
- O sa-l iau luna asta cand vin acasa. E smecherie ca, cu acest card prinzi reducere 30% ( 25 cardul + 5 onnline ) de azi pe maine. In schimb daca iau cu anticipatie si apoi nu mai pot merge trebuie sa anulez sa ma duc la gara bataie de cap. O sa merg de peste 1.000 ROn intr-un an de zile deci nu se pune problema ca nu scot investitia de 100 RON.
Daca mergi cu interregio mult se merita, la regio nu prea, mai ales daca schimbi 2-3 trenuri ai reducerea de fidelitate. Doar daca mergi mult cu regio pe distante scurte si des. P.S. La cartea de calatorie nu te bagi? Dai cateva mii de lei si cateva luni mergi moka cu trenul. Pacat ca nu e mai diversificata oferta la carti de calatorie: sa fie doar pe regio, sau doar pe o luna, 3 luni, etc. |
| | | marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6912 Data de inscriere : 23/01/2014
| | | | Luna
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Joi 06 Iun 2019, 18:21 | |
| Fi serios, nu se grabeste in halul ala de mult lumea in vacanta cand merge la mare incat sa conteze cateva minute in plus. Drept dovada sta insusi faptul ca privatii nu circula cu locuri libere pe ruta aia. Defapt corect zis e ca toate trenurile pe ruta Bucuresti-Constanta si retur in sezon circula pline, si cele vitezomane cum zici tu, dar si privatii si regio. Daca sunt 2 trenuri la o distanta de 50 de minute intre ele si unul are timpii de parcurs mai scurti cu 30 de minute nu intereseaza decat pe pasionati, restul pleaca cu care se nimereste. Da, daca ziceai de diferenta intre interregio si regio care face cu 2 ore jumate in plus atunci da, pe M800 majoritatea arunca cu banii la interregio, e ruta premium destinata oamenilor cu bani ce au de cheltuit si la mare (majoritatea la mare cheltuie de rup, insa nu e cazul lui Katalyn). |
| | | lokomo69
Numarul mesajelor : 89 Varsta : 55 Localizare : Timisoara Reputatie : 4606 Data de inscriere : 28/07/2012
| Subiect: numar de telefon regionala CF Brasov Mier 12 Iun 2019, 19:09 | |
| Buna ziua,
As dori sa aflu numarul de telefon de la informatii Regionala CF. Brasov. Un cunoscut de al meu doreste sa isi scoata cartea de munca.
Va multumesc anticipat, Toate cele bune. Cristi |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mier 12 Iun 2019, 20:25 | |
| http://www.cfr.ro/index.php/ct-menu-item-3/ct-menu-item-5/ct-menu-item-11
Sunt aici toate numerele de telefon de la secretariatele regionalelor. _________________ :TTT:
|
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mier 12 Iun 2019, 22:25 | |
| @Luna cartea de calatorie e un mare fake la cate secti mai are CFR Calatori, la ce trenuri scurte, rare, aglomerate si pline de studenti. Plus ca sunt cateva IR-uri cu etajate. Cardul tren plus ma avantajeaza ca pot lua bilet de azi pe maine cu 25% reducere plus 5% onnline adica pe romaneste spus daca mi se trezeste sa plec la noapte la mare pai plec. |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13104 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mier 12 Iun 2019, 23:24 | |
| Bun venit in ... 2015, Cataline!
Ii faceam si eu reclama acum cativa ani, da' ultimul mi-a expirat de aproape doi si nu mi-am facut altul. E drept, pot sa-mi si programez calatoriile cu ceva vreme inainte, da' pur si simplu nu mi se pare ca mai merita. Din nou, pentru mine! |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24325 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mier 12 Iun 2019, 23:56 | |
| Cataline cartea de calatorie era ceva ce calatoreai nelimitat intro luna la cls 2 si costa vreo 4000 de lei Adi de ce nu l-ai mai luat? |
| | | get.
Numarul mesajelor : 165 Reputatie : 5249 Data de inscriere : 24/12/2010
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Joi 13 Iun 2019, 00:20 | |
| Nu îmi vine să cred ce porcărie de sistem dat peste cap! Costinești-Oradea, 21.06
Pe cfrcalatori nicicum nu vrea sa imi faca legătură la 8806+1682+12741
Nu mai sunt bilete la cușetă și m-ar interesa legătura din București.
Bine că trebuie să știu din cap mersul trenurilor..... |
| | | Luna
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Joi 13 Iun 2019, 00:50 | |
| - Katalyn a scris:
- @Luna cartea de calatorie e un mare fake la cate secti mai are CFR Calatori, la ce trenuri scurte, rare, aglomerate si pline de studenti. Plus ca sunt cateva IR-uri cu etajate. Cardul tren plus ma avantajeaza ca pot lua bilet de azi pe maine cu 25% reducere plus 5% onnline adica pe romaneste spus daca mi se trezeste sa plec la noapte la mare pai plec.
Sectii secundare cu cartea de calatorie? Noway. Daca iti iei deaia faci deplasari multe cu ir. Rezervarea locului e optionala pentru cine are carte de calatorie. 20 de drumuri Satu Mare-Mangalia sa faci cu IR si ai scos banii pe ea. Trebuie insa sa ai timp pentru asta. Pacat ca nu mai exista carti de calatorie valabile doar la regio pe o luna cum erau in trecut. Aaa, cartea de calatorie mai e avantajoasa daca faci naveta pe ruta Busteni-Bucuresti spre exemplu. Sau Constanta - Bucuresti ori altele. |
| | | AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2161 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6764 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Joi 13 Iun 2019, 10:23 | |
| - Adirmvl a scris:
- Bun venit in ... 2015, Cataline!
Ii faceam si eu reclama acum cativa ani, da' ultimul mi-a expirat de aproape doi si nu mi-am facut altul. E drept, pot sa-mi si programez calatoriile cu ceva vreme inainte, da' pur si simplu nu mi se pare ca mai merita. Din nou, pentru mine! Nici pentru mine, cum spuneam mai inainte. Dar daca e cazul sa imi vina niste idei de calatorii mai ample ma duc la orice ora si obtin unul nou. Asta daca. Mai degraba ma intereseaza ceva prin afara, vad ce reusesc vara asta si pana la sfarsitul anului. Dar...ce imi pare mie rau e ca n-au reusit sa finalizeze acel card TrenPlus Gold. Era chiar bijuterie. Nu stiu unde s-au impotmolit cu el. Probabil undeva prin vreun minister (evident ca oricare din ele exista doar ca sa puna bete-n roate). Luna, ce ar fi sa te mai opresti vreodata din fabulat si sa pui chiar in practica tot ce dai tu ca exemple? Cand iti iei carte de calatorie doar ca sa faci naveta Busteni - Bucuresti sau 20 de drumuri Satu Mare - Mangalia? Asta e rentabila numai pentru firme (si poate merge oricare dintre angajati), omul de rand n-are timp de frecat pisoiul in tren 6 luni de zile (nici macar in toate weekendurile). |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri | |
| |
| | | | Întrebări şi răspunsuri | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |