Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22396 Data de inscriere : 06/12/2009
Subiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL Mar Aug 24, 2021 12:02 pm
In ritmul asta o sa ajungem sa anulam trenurile ca nu avem locomotive! In alte tari statul pompeaza bani sa se cumpere material rulant nou, la noi scuze ca nu e voie! Dar sa angajeze toti pacalicii care se plimba cu trenu pe moca acum si incaseaza salariu baban efectiv degeaba, asta e voie nu? Ce produce x si y care toata viata au stiut sa stea in gara sa faca poze la trenuri, nici scoala terminata nu au dar ei lucreaza in diverse functii si au autorizatie doar sa se plimbe brambura si aiurea? Si nu e doar unu in cazul asta, au fost angajati pana acum cativa efectiv fara rost si nu produc nimic, doar au lins unde nu trebuie si hop au si primit un post bun unde nu produc nimic.
Subiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL Mar Aug 24, 2021 1:40 pm
Exact ce am scris si eu cateva posturi mai sus. Practic intrebarea nu este daca ci cand se vor anula trenuri din lipsa de locomotive functionale. Din pacate noi in Romania suntem buni la scuze dar mai putin la masuri reale. Asa cum spun americanii nostri strategici ar trebui sa "cut the bullshit" odata si sa incepem sa facem ceva.
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22396 Data de inscriere : 06/12/2009
Subiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL Mar Aug 24, 2021 5:05 pm
Cine sa faca? Se baga pe posturi diferite personaje care pana ieri pozau trenuri in gara, ce fac astia? Nimic! Se plimba cu trenu pe gratis si incaseaza si salariu fara sa aibe un merit! De ce nu s-au dus la cursuri sa ocupe o functie, sa munceasca pentru banii primiti nu sa stea degeaba si sa se plimbe pe gratis, in fond de asta s-au si infiltrat acolo, sa aibe autorizatie si salariu bun dar ei efectiv nu produc nimic. Si nu e vorba doar de unu ci sunt mai multe personaje de acest gen, unu din ei se plimba la Brasov si posteaza pe fb ca domne ce bine e cu trenu, ca e aglomerat, si sunt vagoane multe, alooooooo, de asta ai pupat unde nu bate soarele? Sa ti se faca si tie un post cald si sa te plimbi pe moca? Mergi in tara si descopera sectiile abandonate, vezi ca lumea are nevoie de tren sa faca naveta, vezi ce poti face, fa ceva!!!!! Nu te plimba ca bezmeticul la munte si la mare si vai ce bine e ca lumea merge cu trenu, in tara asta sunt n rute si sectii care au nevoie de trenuri nu doar Valea Prahovei si Litoralul!!!!!
Subiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL Mar Aug 24, 2021 5:43 pm
Chiar vorbisem cu un prieten care face naveta de la Giulvaz de pe linia Ionel - Carpinis. Calatori exista. Dar atata timp cat trebuie sa se trezeasca la 2 dimineata ca sa ajunga la Timisoara la ora 6... nu are rost. Prefera autobuzul. Imi spunea daca viteza era macar de 70 era altceva. Veneau la tren.
cristi ar
Numarul mesajelor : 866 Varsta : 46 Localizare : Arad Reputatie : 6557 Data de inscriere : 28/05/2009
Subiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL Mar Aug 24, 2021 8:01 pm
Giulvaz e pe linia Cruceni-Timisoara si are tren pe la ora 5 spre Timisoara. Si pe linia Ionel-Carpinis-Timisoara ar fi 5-6 sate care ar genera calatori spre Timisoara deoarece garile sunt in sate.
CalinIonMihai
Numarul mesajelor : 421 Reputatie : 1782 Data de inscriere : 25/03/2021
Subiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL Mier Aug 25, 2021 5:18 am
Greseala mea. Nu despre Giulvaz e vorba ci Pustinis. am incurcat satele si prietenii.
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20627 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25570 Data de inscriere : 17/08/2011
Subiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL Mier Aug 25, 2021 6:10 pm
Ony_x a scris:
Exact ce am scris si eu cateva posturi mai sus. Practic intrebarea nu este daca ci cand se vor anula trenuri din lipsa de locomotive functionale. Din pacate noi in Romania suntem buni la scuze dar mai putin la masuri reale. Asa cum spun americanii nostri strategici ar trebui sa "cut the bullshit" odata si sa incepem sa facem ceva.
Câte trenuri întârzie zilnic din cauza locomotivelor defecte? Parcă am mai pus întrebarea asta şi nu mi-a răspuns nimeni. Apoi raportaţi acest număr la numărul de trenuri aflate în circulaţie zilnic. Şi scrieţi-o aici, să o vedem şi noi.
_________________ :TTT:
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18757 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24336 Data de inscriere : 05/10/2010
Subiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL Dum Aug 29, 2021 9:44 pm
Ony_x
Numarul mesajelor : 297 Reputatie : 4503 Data de inscriere : 21/05/2013
Subiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL Joi Sept 02, 2021 6:47 pm
https://clubferoviar.ro/locomotiva-defecta-la-cfr-calatori-3/ Locomotivă defectă la CFR Călători. Trenul staționează în câmp în apropiere de Buzău
Deja nici nu mai stiu a cata locomotiva defecta in ultimele saptamani la CFR calatori
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18757 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24336 Data de inscriere : 05/10/2010
Subiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL Joi Sept 02, 2021 8:24 pm
Si 002 a rămas defecta la Medias
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20627 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25570 Data de inscriere : 17/08/2011
Subiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL Vin Sept 03, 2021 1:44 pm
Poate s-o mai termina cu DSV-urile "scoase din funcţie" de mecanici băuţi: http://mt.gov.ro/web14/transparenta-decizionala/consultare-publica/acte-normative-in-avizare/3538-omti03092021dtf
Adrian78 Administrator
Subiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL Vin Sept 03, 2021 1:58 pm
Ști ce este ciudat? Ca un caz asemanator fost la noi cu instalatia Indusi defecta deși era echipa completa pe locomotiva organul de control a chemat Politia TF sa le faca dosar la mecanici pentru pericol la siguranța feroviara.. Eu as face altceva 30000 amenda pentru mecanicul care le izolează și retrasa autorizația de mecanic definitiv dacă nu ești apt stai acasă nu pune în pericol și pe altii
Dr2005 Administrator
Subiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL Vin Sept 03, 2021 3:04 pm
Adrian78 a scris:
Eu as face altceva 30000 amenda pentru mecanicul care le izolează și retrasa autorizația de mecanic definitiv dacă nu ești apt stai acasă nu pune în pericol și pe altii
Amenda este venit la bugetul local sau la cel de stat şi e supusă prevederilor OG 2/2001, care oricum îţi impune ca orice amendă achitată în 15 zile să fie la jumătate din minim. În plus, amenzile sunt stabilite prin alte acte normative (care sunt de nivel superior unui ordin), ca să intru pe alea e mult prea complicat. Da' lasă că şi dacă i se suspendă permisul, tot e pedepsit financiar, că rămâne fără obiectu' muncii, nici măcar manevră prin depou nu mai poate să facă.
Adrian78 Administrator
Subiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL Vin Sept 03, 2021 3:50 pm
Dr2005 a scris:
Adrian78 a scris:
Eu as face altceva 30000 amenda pentru mecanicul care le izolează și retrasa autorizația de mecanic definitiv dacă nu ești apt stai acasă nu pune în pericol și pe altii
Amenda este venit la bugetul local sau la cel de stat şi e supusă prevederilor OG 2/2001, care oricum îţi impune ca orice amendă achitată în 15 zile să fie la jumătate din minim. În plus, amenzile sunt stabilite prin alte acte normative (care sunt de nivel superior unui ordin), ca să intru pe alea e mult prea complicat. Da' lasă că şi dacă i se suspendă permisul, tot e pedepsit financiar, că rămâne fără obiectu' muncii, nici măcar manevră prin depou nu mai poate să facă.
Eu vorbeam de aia particulari la stat nu se întâmplă asa ceva