|
| Accidente si Incidente INTERNATIONAL | |
|
+57alinx3330 Vitosa Adirmvl Laurentiu Ciobanu andreiutzu SMDS CalinIonMihai DB Robert Maddox Cipri Andrei Neculai bubu vatmanul DUAL bogdan.perejuc ravers75 Capsuneanu cristi ar trv.trains Ony_x riciu florin94 adytm kasapis2007 sorin_ncs buldozer2 cfr500 TVlad ldh80 Peter Fodor cristi CFR mtk daniel_c Nesebar TER200 yeu1 Amiralul Petre_IFTE c o r v i n IonutCFR2009 AndreiCFRbv mielutu zburator alliens spiderpc ets2oltromânia @ndrey ciprian71 marius_catalin84 kristi kkk AeroX Katalyn DPS crystynyca cardinal aris86 marius664 tcm Luna 61 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13106 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL Mar 05 Ian 2021, 17:55 | |
| Vreau sa subliniez ceva, daca tot se vorbeste despre 201.
https://www.gandul.ro/social/raul-lotru-a-iesit-din-matca-si-a-facut-prapad-in-judetul-valcea-tren-deraiat-gospodarii-inundate-drumuri-blocate-19564418
„Din cauza scurgerilor de pe versanţi pe firul de cale ferată au ajuns aluviuni care dus la deraierea locomotivei şi a primului vagon. În tren se aflau nouă călători care nu au suferit vătămări. Calea ferată a fost afectată prin depunere de aluviuni şi spălarea terasamentului pe ambele şine, pe o distanţă de aproximativ 300 de metri. Circulaţia feroviară în zonă este blocată”, anunță ISU.
Fratilor, asta e regula nu exceptia. Sunt acasa de cateva saptamani si acum Personalele au in compunere vagoane modernizate, deci se vede bine in ele cand trec prin zona. Nu exagerez cand spun ca de multe ori nu am putut sa vad nici macar un calator in ele...
Sagetile, desi compun Accelerate, mai au ceva calatori, putini, dar au, insa jumatate de autocar e suficient pentru cele mai multe cazuri, cel putin la trecere prin R. Valcea. |
| | | AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2162 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6767 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL Mar 05 Ian 2021, 20:06 | |
| Regio 2069 ala oricum circula in creierii noptii. Nici nu cred ca se astepta cineva sa dea pe afara de calatori la orele alea fix intre Ramnicu Valcea si Lotru. Poate in apropiere de Sibiu strange mai multi navetisti. Bine ca se fac IR alea RE-uri din februarie, macar ceva se mai face. In rest, ar mai trebui umblat la infrastructura, mai ales la tronsonul dintre Caineni si Turnu Rosu. |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13106 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL Mar 05 Ian 2021, 20:17 | |
| Umblat la infrastructura? Bo$$, fata de restul zilelor stii cum treceau azi trenurile pe la mine pe la bloc? Stii cum trec in unele zile sagetile, daca au de recuperat?
Da, 201 e praf, mai ales la nord de Ramnic, dar mersul e principala problema in Romania in momentul de fata. De acolo poti scurta simtitor duratele de calatorie pentru o gramada de trenuri, indiferent de rang zona sau distanta.
Unii bubuie in ras cand le zic si vad ca si pe aici multi nu realizeaza ca, in extrem de multe randuri, trenurile ajung timpuriu. |
| | | Cipri Andrei Neculai
Numarul mesajelor : 387 Localizare : M400, km 130 Reputatie : 3366 Data de inscriere : 29/09/2016
| Subiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL Mar 05 Ian 2021, 20:27 | |
| - Adirmvl a scris:
- Unii bubuie in ras cand le zic si vad ca si pe aici multi nu realizeaza ca, in extrem de multe randuri, trenurile ajung timpuriu.
Ajung fiindca timpii sunt calculati la tonaje ridicol de mari fata de situatia din teren. Cateva exemple: 1. 346 pana la Teius - 700t (14 vag) => in mod obisnuit sunt 7-8. 9 in cazuri rare. (400-450 t) 2. 1540/1 -- 450t (9 vag) => in teren cel mult 3. Hai 4, in cazul in care se gandesc sa-l suplimenteze cine stie cum. Eu nu-mi dau seama pe ce rationament se calculeaza timpii astia. Aici imi pare vina OTF-ului. |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14505 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL Mar 05 Ian 2021, 20:50 | |
| Nu le scad tonajele la cel real de zi cu zi fiindcă se cunoaște situația parcului de locomotive și lasă marjă în cazul că circulă cu locomotivă la roată (defectă sau nu), altfel îi arde Infra urât. |
| | | AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2162 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6767 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL Mar 05 Ian 2021, 22:17 | |
| Nu m-ai inteles tizule. Eu stiu ca sunt timpii largi cam peste tot prin tara, deci nu ma surprinde. Si doar si circul in fiecare an pe 201. Poate vrei sa vezi ce durata avea sezonierul Sibiu-Mangalia cand era RE prin 2014 si ce durata de mers a avut in 2020 ca IR (cu tariful aferent). Dar e drept ca si mai multe restrictii sau chiar limite si-au facut cuib de atunci. Si cand te gandesti ca pe acolo intre Dragasani si Rm Valcea (sau pana la Babeni, nu mai tin minte) se poate merge si cu 120 km/h. Multi nu te-ar crede. Nu e chestia ca e praf per ansamblu sectia, ci doar ca e loc de mai bine, iar mie nu-mi place sa se taraie cu 30 km/h portiuni destul de lungi. Timpi largi, ok, clar ca da, dar se si merge incet vreo jumatate de ceas pe unde nu te astepti sa se mearga chiar prea incet. Ziceam doar de portiunea aia ca e foarte slabita, se merge de parca esti pe Oravita-Anina, e pacat, zic. Asa ca nu sunt trenuri nu stiu de care, mersul nu stiu cum, n-are rost sa ne mai batem capul. E clar ca nu se va mai face nimic din punctul asta de vedere. Mai bine sper sa se mai orienteze un privat si pe aici, nu sa mearga cu automotoare Diesel sute de km pe linii electrificate (desi nu am ceva impotriva neaparat, dar e chestia ca se baga numai pe cele mai circulate rute, in loc sa vina si pe altele mai slabe sa le mai revigoreze ) |
| | | Amiralul
Numarul mesajelor : 845 Reputatie : 6527 Data de inscriere : 12/06/2009
| Subiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL Joi 04 Feb 2021, 13:08 | |
| https://caon.ro/marfar-cu-cereale-in-flacari-la-domasnea/2382407/ |
| | | TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8416 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL Joi 18 Feb 2021, 09:47 | |
| https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/video-tragedia-de-la-vladeni-momentul-in-care-soferul-bmw-ul-s-a-aruncat-pur-si-simplu-in-fata-trenului--279461.html
Stie cineva unde s-a produs, mai exact, acest accident la trecerea la nivel? |
| | | Maddox
Numarul mesajelor : 43 Varsta : 46 Localizare : Iași, Brașov Reputatie : 3666 Data de inscriere : 25/12/2014
| Subiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL Joi 18 Feb 2021, 10:29 | |
| - TVlad a scris:
- Stie cineva unde s-a produs, mai exact, acest accident la trecerea la nivel?
Pare să fie aici: https://goo.gl/maps/qB9DmFxvsiH2Fhw76 |
| | | TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8416 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL Joi 18 Feb 2021, 12:36 | |
| Acolo e. Calitatea filmarii de pe internet nu e nemaipomenita dar la o examinare mai atenta se observa cei doi plopi din stinga si constructia alba din dreapta, vizibili si pe street view. In imaginile din august 2018 din street view apar cele trei indicatoare regulamentare amplasate din 50 in 50m inaintea trecerii, vizibilitatea e buna, nu gasesc motive logice ca soferul sa nu fi oprit. E usor sa spunem "avea BMW dom'le, ce mai vrei?! a vrut sa fie el mai smecher si nu i-a mers, ghinion", dar eu intotdeauna incerc sa caut si explicatii alternative. Ma gindesc cu groaza ca mi se poate intimpla si mie sa nu fiu o data atent si sa o patesc. De asta caut sa invat din greselile altora. In alta ordine de idei, sint convins ca acolo a fost cindva bariera. Pe cea mai recenta harta militara disponibila, apare un canton: https://portal.geomil.ro/portal/home/webmap/viewer.html?webmap=f4ff7adb4477470ea525061079ec972d&extent=27.3109,47.4087,27.3589,47.4218 Daca va uitati in street view, inspre nord se vede alta cruce. Am spus-o si repet, e inadmisibil sa desfiinteze paza la trecerea la nivel fara sa o inlocuiasca cu o masura de aceeasi siguranta (bariera automata).
Ultima editare efectuata de catre TVlad in Joi 18 Feb 2021, 13:41, editata de 2 ori |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20627 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25570 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL Joi 18 Feb 2021, 12:43 | |
| Ca să nu vezi un tren acolo trebuie să fii ori orb, ori prost. Iar din filmare se observă că şoferul a văzut trenul, dar a încercat să îi ia faţa, se vede şi cum accelerează şi trage stânga de volan să treacă prin faţa lui. _________________ :TTT:
|
| | | cardinal
Numarul mesajelor : 3338 Reputatie : 8744 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL Mier 10 Mar 2021, 13:08 | |
| https://www.viata-libera.ro/prima-pagina/160610-accident-grav-pe-calea-ferata-o-masina-a-fost-lovita-de-trenul-bucuresti-iasi
Trenul Bucuresti Iasi a lovit un sofer de 50 de ani, inainte de Tecuci. |
| | | ravers75
Numarul mesajelor : 427 Reputatie : 5523 Data de inscriere : 15/12/2010
| Subiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL Mier 10 Mar 2021, 20:24 | |
| - cardinal a scris:
- https://www.viata-libera.ro/prima-pagina/160610-accident-grav-pe-calea-ferata-o-masina-a-fost-lovita-de-trenul-bucuresti-iasi
Trenul Bucuresti Iasi a lovit un sofer de 50 de ani, inainte de Tecuci. IR 1661 |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14505 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL Mier 10 Mar 2021, 20:52 | |
| Ieri și IR 1765 a lovit un autoturism https://clubferoviar.ro/masina-a-lovit-un-tren/ |
| | | alinx3330
Numarul mesajelor : 342 Varsta : 39 Localizare : Iasi Reputatie : 5495 Data de inscriere : 23/10/2010
| Subiect: hy Joi 11 Mar 2021, 17:54 | |
| - Vitosa a scris:
- Ieri și IR 1765 a lovit un autoturism
https://clubferoviar.ro/masina-a-lovit-un-tren/ nu a lovit un autoturism mai nou autoturismul loveste trenul, individul a intrat la mijlocul locomtivei |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Accidente si Incidente INTERNATIONAL | |
| |
| | | | Accidente si Incidente INTERNATIONAL | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |