| Mersul Trenurilor 2017/2018 | |
|
+61alex1987 MZP Capsuneanu George CFR Ikarus99 cristi CFR Andrei Andras Sabik get. c o r v i n aris86 Rarau riciu Theo A. didinul rizelgeorgel2004 laurentzu Petre_IFTE vlad.dinu97 marius_catalin84 Dutzu Jhonyla g.popovici AndiCFR Luna matei vulcan DUAL cfr500 ets2oltromânia ALEXCFR AeroX Adirmvl miguel1975 MariusM billy752-istu TER200 Vice30 IonutCFR2009 Adrian78 mielutu zburator Vitosa marius664 bobi ECata florin94 dandel cardinal Dr2005 Saruman alex.barac.5 Cipri Andrei Neculai Katalyn dan tm ciprian71 cristy79 Theijs bubu 92Dragos alliens cristi ar Nesebar 65 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12456 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2017/2018 Lun 28 Mai - 12:09 | |
| Daca nu erau vagoane, nu se puneau in circulatie trenurile suplimentare catre Mangalia din aceste zile. Trenurile sezoniere circula din 29 iunie pentru ca CFR Calatori nu mai primeste subventie pentru intreaga perioada stabilita in oficios. S-a ajuns la fundul prapastiei, cu toate gratuitatile acordate studentilor, asta e realitatea... Bine ca nu le anuleaza de tot |
|
| |
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2017/2018 Lun 28 Mai - 12:19 | |
| @cristy79 S-a vazut de anul trecut ca nu prea dau navala studentii la trenul de noapte Sibiu-Mangalia, doar elevii ca ei trebuie sa plateasca 50%, deci era mai ieftin pentru ei. Studentii oricum au gratis si la trenurile de zi, s-au imprastiat in mai toate. Daca dispare si oferta de tarif regio e cam bye bye trenul ala. |
|
| |
cfr500
Numarul mesajelor : 2600 Varsta : 24 Reputatie : 7372 Data de inscriere : 18/11/2011
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2017/2018 Lun 28 Mai - 12:29 | |
| Legat de 1540/1541, sunt multe vagoane 22-96 si 20-49 cu revizia expirata care zac in Iasi. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2017/2018 Lun 28 Mai - 23:10 | |
| - IonutCFR2009 a scris:
- Daca nu erau vagoane, nu se puneau in circulatie trenurile suplimentare catre Mangalia din aceste zile. Trenurile sezoniere circula din 29 iunie pentru ca CFR Calatori nu mai primeste subventie pentru intreaga perioada stabilita in oficios. S-a ajuns la fundul prapastiei, cu toate gratuitatile acordate studentilor, asta e realitatea... Bine ca nu le anuleaza de tot
Nu sunt vagoane, dar se formează trenuri din etajate pentru echipe de fotbal, chiar cu condiţii speciale de circulaţie din cauza tonajului. Numărul de zile de circulaţie pentru fiecare tren e stabilit prin contractul de servicii publice (CSP). Faptul că sezonierele vor circula din 29 iunie se ştia din decembrie anul trecut (nu faceţi confuzia între trasele solicitate - adică ce apare şi în cartea cu mersul trenurilor - şi numărul de trenuri din CSP). Poate se va face ceva cu 1722 ăla, vreo legătură la ceva de Litoral în Caracal sau chiar o grupă directă de 2 vagoane. În situaţia asta, fostul 1921/2 (sau cum i-or mai zice anul ăsta) ar putea fi format din Piteşti, fără să mai facă ocolul prin Piatra Olt. _________________ :TTT:
|
|
| |
alliens
Numarul mesajelor : 530 Reputatie : 5431 Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2017/2018 Lun 28 Mai - 23:48 | |
| foarte bine ca se formeaza acele treburi daca se plateste pentru ele...cu asemenea gandire se duce de rapa CFR-ul, probabil asa au gandit si desteptii care au decis sa nu mai puna vagoane pentru biciclete si sa nu mai vanda bilete desi exista cerere... |
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2017/2018 Mar 29 Mai - 0:24 | |
| Doctorul vorbeste sa nu adoarma. Meciul a fost duminica seara iar ieri ( luni ) a fost ultima zi din mini-vacanta de Rusalii. Normal ca au avut de unde incropi 13 etajate mai ales ca s-a si platit pentru ele. Au avut timp ieri dimineata sa duca vagoanele inapoi de unde le-au luat pentru trenul cu suporteri. |
|
| |
AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2161 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6764 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2017/2018 Mar 29 Mai - 8:02 | |
| Si Slatina de ce sa nu aiba tren de litoral de noapte? Mai ales ca nu erau 3-5 oameni, ci un segment destul de semnificativ de calatori, multi chiar familisti. Sa mergi tu la legaturi. Katalyn, norocul nostru ca mai nimic nu s-a materializat in ultimii ani din ce și-ar dori el. Cate nu și-ar dori el sa strice, in ideea ca ar revitaliza CFR-ul. Uneori nici el nu crede ce mai zice. |
|
| |
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14503 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2017/2018 Mar 29 Mai - 23:55 | |
| Etajatele alea au fost luate de pe câteva trenuri regio ce nu au circulat duminică. Evident că cineva pe aici își dă cu părerea fără cunoască. Si ca de obicei mai scoate încă o perlă! Dacă încă din decembrie se știa că sezonierele vor intra mai târziu in circulație față de data publicată în oficios nu era mai bine să fi notat în carte bă proștilor care mai mergeți cu cfr vedeți că perioada circulației sezonierelor va fi anunțată în timp util, nu vă planificati concediile mai devreme de iulie-august că altfel vă trimitem la autocare (nu ca nu v-am trimite)! Si chiar as vrea să văd si eu acel CSP postat aici. Nu de alta, dar poate spulberam mitul despre criza de vagoane. Cum de s-a ajuns la o criză fără precedent în istoria cfr!? Dar si de-o fi așa cum spun palmasii ceferisti atunci vinovații adevărați ar cam trebui să dea cu subsemnatul la DNA ! Pentru 1722 ar fi o problema fiindcă ar trebui sa-l strice si pe cel Caracal - Târgu Jiu - Petroșani, alte două vagoane + EA 5100 kw, deci o altă pagubă și mai mare decât în prezent. S-au trebuie să dispară si acest tren? Plus că trasa pentru Litoral ar trebui să fie ceva de genul vine GM-ul sibian stă umpic in Caracal si face cale întoarsă cu perechea pentru Sibiu. Cum face la Pitesti. Evident că mulți nici acest lucru nu il inteleg pentru că habarn n-au cum e cu prestația mecanicilor. Dar parcă se bătea cu pumnii in piept sa se desființeze grupele! Să fi revenit lupul la sentimente mai bune? Discuțiile despre un mers al trenurilor mai bun si mai competitiv nu își are rostul până când cfr infrastructură nu va investii masiv în infrastructură dar si cât timp mafia din minister/regionale nu va mai pune botul la cotizațiile rutierilor! Pun pariu că și pentru Putna vor pune trei perechi de trenuri și alea ampulea și că în scurt timp o vor declara ca nerentabila! |
|
| |
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2017/2018 Mier 30 Mai - 11:02 | |
| - alliens a scris:
- foarte bine ca se formeaza acele treburi daca se plateste pentru ele...cu asemenea gandire se duce de rapa CFR-ul, probabil asa au gandit si desteptii care au decis sa nu mai puna vagoane pentru biciclete si sa nu mai vanda bilete desi exista cerere...
Singura problema este ca ultrasilor le trebuie etajate nemodernizate, gen rame TE sau alte serii cu vinil maro ori dimitroave, nu calatorilor obisnuiti/studentilor. Ca aia intr-o singura cursa distrug tot ce pot din vagoane si nu cred ca au platit si o noua reconditionare. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2017/2018 Mier 30 Mai - 11:37 | |
| - Vitosa a scris:
Dacă încă din decembrie se știa că sezonierele vor intra mai târziu in circulație față de data publicată în oficios nu era mai bine să fi notat în carte bă proștilor care mai mergeți cu cfr vedeți că perioada circulației sezonierelor va fi anunțată în timp util, nu vă planificati concediile mai devreme de iulie-august că altfel vă trimitem la autocare (nu ca nu v-am trimite)! Si chiar as vrea să văd si eu acel CSP postat aici. Nu de alta, dar poate spulberam mitul despre criza de vagoane. Cum de s-a ajuns la o criză fără precedent în istoria cfr!? Dar si de-o fi așa cum spun palmasii ceferisti atunci vinovații adevărați ar cam trebui să dea cu subsemnatul la DNA ! http://arf.gov.ro/web/wp-content/uploads/2017/11/Contract-Servicii-Publice-SNTFC-CFR-Calatori-SA.pdf Unele trenuri apar cu 79 zile... 29 iunie - 15 septembrie sunt fix 79 zile dacă am numărat eu bine. Altele apar cu 87, numai că aici intră şi prelungirile trenurilor actuale. În plus, în cele 79/87/90 zile intră şi minivacanţa de 1 Mai. Oficiosul e altceva, CFR S.A. pune acolo tot ce îi cer OTF, mai ales că livretele se fac prin iulie - august, pe când CSP-urile se fac mai prin toamnă. Cartea aia e bună doar de ţinut în bibliotecă... şi asta de ani buni. _________________ :TTT:
|
|
| |
IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12456 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2017/2018 Mier 30 Mai - 13:38 | |
| La IR Constanta-Galati, scrie 86 zile de circulatie, iar anul aceasta vor fi doar 70 zile. Nimic nu mai corespunde cu realitatea nici in acel Contract de servicii publice CFR Calatori |
|
| |
marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6912 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2017/2018 Mier 30 Mai - 14:49 | |
| - Luna a scris:
Singura problema este ca ultrasilor le trebuie etajate nemodernizate, gen rame TE sau alte serii cu vinil maro ori dimitroave, nu calatorilor obisnuiti/studentilor. Ca aia intr-o singura cursa distrug tot ce pot din vagoane si nu cred ca au platit si o noua reconditionare. Pai mai simplu ar fi sa nu lasi ultrasii sa urce in tren, decat sa chinui cateva sute de oameni care au platit pt asta.De ce nu atunci bou-vagoane?!?....Oricum atmosfera a fost relaxata in tren,un mic scandal a fost la destinatie in gara.Poate la asta a contribuit si faptul ca a fost politie in tren, si mai important ca suporterii craioveni chiar au venit sa se bucure de meci.Oricum nu s-a distrus nimic, vagoanele s-au intors pe trenurile regio chiar din dimineata urmatoare. - Dr2005 a scris:
Oficiosul e altceva, CFR S.A. pune acolo tot ce îi cer OTF, mai ales că livretele se fac prin iulie - august, pe când CSP-urile se fac mai prin toamnă. Cartea aia e bună doar de ţinut în bibliotecă... şi asta de ani buni. Citat: "(2) Prezentul contract de servicii publice se încheie pentru perioada 1 ianuarie 2016 -2 decembrie 2019." Deci CSP-ul era deja facut cand s-au intocmit livretele, banuiesc ca livretele au fost facute in iulie-august 2017 nu 2016
Ultima editare efectuata de catre marius664 in Mier 30 Mai - 14:56, editata de 1 ori |
|
| |
Dr2005 Administrator
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2017/2018 Mier 30 Mai - 22:08 | |
| Contractul ăla se modifică anual prin act adiţional. A fost modificat cel puţin o dată de la încheiere. _________________ :TTT:
|
|
| |
ALEXCFR
Numarul mesajelor : 2205 Varsta : 29 Localizare : Rm.Sarat-Brasov Reputatie : 6759 Data de inscriere : 05/03/2013
| Subiect: MERSUL TRENURILOR 2017-2018 Joi 31 Mai - 1:45 | |
| De pe 29/30.06 intra sezonierele pe 2018 |
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2017/2018 Joi 31 Mai - 1:59 | |
| - Luna a scris:
- alliens a scris:
- foarte bine ca se formeaza acele treburi daca se plateste pentru ele...cu asemenea gandire se duce de rapa CFR-ul, probabil asa au gandit si desteptii care au decis sa nu mai puna vagoane pentru biciclete si sa nu mai vanda bilete desi exista cerere...
Singura problema este ca ultrasilor le trebuie etajate nemodernizate, gen rame TE sau alte serii cu vinil maro ori dimitroave, nu calatorilor obisnuiti/studentilor. Ca aia intr-o singura cursa distrug tot ce pot din vagoane si nu cred ca au platit si o noua reconditionare. Eu am tot fost la deplasari intre 2002 si 2004 cu galeria lui Petrolul am vazut destule, in afara de caterinca eu personal altceva nu am facut dar am vazut cum ii amenintau pe nasii, cum se luau la bataie cu politia locala, cum se aruncau canapele de la etajatele 26-26, semnalul de alarma tras, jafuri din magazine, usi fortate, calatori mutati cu japca din vagoane, tone de bautura consumata in trenuri, de fumat nu mai zic. Dar am fost si acum cativa ani nu mai tin minte la ce meci era pe National Arena si pusese o Acvila din Pl.Sud la actualul R 5010 parca la finala cu CFR Cluj dar eu am mers cu galeria doar pana la Bucuresti nu si pe stadion. In afara cavau fost vreo 3 rataciti care stateau cu picioarele pe scaune precum studenti din zilele noastre in rest alte pagube nu au fost. In schimb mini-barul ala de la Acvila si nu doar acolo xi toata rama era plina de doze sau peturi de bere goale parca ar fi fost un imens bar pe sine. Nu usi rupte nu zgarieturi nu nimica. Aaa s-a mers cu gemuletele alea mici deschise tot drumul dar asa a venit Acvila din grupa. Chiar daca se cunoaste despre suporteri ca ar fi betivi, drogati si rai pusi pe scandaluri si bataii mai sunt si familisti daca unul o ia pe aratura are cine sa-l indrepte. Pentru ca am fost baiat cuminte in toata cariera mea de suporter plecat cu galeria in deplasare am primit un singur pulan pe spate pe fostul Lia Manoliu cand ne-au ingramadit jandarmii m-am pus sa nu dea in fratemiu si am luat eu acel pulan. In rest nu am avut nici macar o amenda alti luau amenzi la fiecare deplasare. A fost frumos ca eram cu baieti de la profesionala si cu cei din cartier, vedeam meciurile, mergeam gratis prin tara, mai vizitam un oras etc... Fotbalul are farmecul lui ( ati vazut doar ce meciuri am avut in UCL si sa vedeti ce vom avea in Rusia peste o luna ) doar ca se intampla in tribunele si peluzele de pe stadioanele din Romania nu se compara cu spectacolul din tarile civilizate acolo unde rivalii stau unul langa altul si se bucura fiecare pentru echipa cu care tine. La noi, oricum suntem in epoca de lemn si avem toate sansele sa mai ramanem multi ani de acum incolo. Asadar cand va mai aruncati cu presupusul ar fi bine sa veniti si cu ceva probe ca de parerologi suntem satui. De fapt e o chestie aici in lumea virtuala si chiar cea reala multi posteaza doar ce vor ca stiu ca le vor fi cititi posturile doar doar se inteapa vreunul si pune botul...cum zic eu : duc lumea pe piste false sau ma joc cu mintile oamenilor. Aduceti-va aminte ca aveam cativa pasionati care se plimbau de nebuni prin tara vedeau trenul x cu 1 etajat si 1 20-55 si 20 calatori ei postau pe forum ca trenul ala avea 150 calatori doar doar sa nu-l anuleze, ei bine multe din acele trenuri mincinoase si acum circula tot cu 20 calatori 😂😂😂 |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2017/2018 | |
| |
|
| |
| Mersul Trenurilor 2017/2018 | |
|