Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Întrebări şi răspunsuri

In jos 
+75
vlad237
CristianSM
bobi
laurentzu
apmatei
TER200
TVlad
kristi kkk
ravers75
florrinel
Capsuneanu
NicuS
florin29sv
bubu
cristy79
vatmanul
billy752-istu
Cipri Andrei Neculai
CRT
AndiCFR
AeroX
florin94
costy_92
huiu_goe
cfr500
aris86
IonutChircu
IonutCFR2009
Andrey_tm
Codrut1985
seby1998
qew00
get.
sorinache96
Rarau
Ciprian
LanceR
rich1974
@ndrey
ldh80
cristi ar
Vale_ntin
sp59
didinul
alex.barac.5
dan tm
marius_catalin84
Elful
AlexCFRB
marius664
Norbi
cardinal
riciu
mielutu zburator
DUAL
CristyanC
Vitosa
lapsanszkitamas
johnsmoke
92Dragos
Jhonyla
ciprian71
ets2oltromânia
Katalyn
Luna
Warrington
Adirmvl
alliens
alex.alexus.tm
Adrian78
Sabik
alex1987
neluadi
Dr2005
Nesebar
79 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 36 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
mielutu zburator

mielutu zburator

Numarul mesajelor : 3172
Varsta : 29
Reputatie : 6988
Data de inscriere : 07/09/2014

Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 5 Icon_minitimeLun 29 Mai 2017, 14:40

Cât de greu o fi să bage pază grea în toată zona Ciulnița - Palas, ca să nu se mai fure din marfare? Când am mers la Constanța cu Hyperion, era un marfar tras în abatere fix lângă noi, garnitură de Uagps, și sub ea lucrau băieții din plin la încărcat saci. Asta, la ora 11, în plină zi, cu gara plină de navetiști. Nu mi-a venit să cred cum cărau saci plini cu cereale din vagoanele alea. Pur și simplu nu aveau nicio jenă să fure din marfar în miezul zilei.
Dacă s-ar alia toți operatorii și ar contribui cu un procentaj la angajarea unei firme de pază, le-ar ieși mai ieftin decât să piardă tone de marfă zilnic...
Sus In jos
http://theliteratelamb.blogspot.ro/
ciprian71

Numarul mesajelor : 1682
Varsta : 53
Localizare : BUCURESTI
Reputatie : 4751
Data de inscriere : 19/07/2016

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 5 Icon_minitimeLun 29 Mai 2017, 15:27

mielutu zburator a scris:
Cât de greu o fi să bage pază grea în toată zona Ciulnița - Palas, ca să nu se mai fure din marfare? Când am mers la Constanța cu Hyperion, era un marfar tras în abatere fix lângă noi, garnitură de Uagps, și sub ea lucrau băieții din plin la încărcat saci. Asta, la ora 11, în plină zi, cu gara plină de navetiști. Nu mi-a venit să cred cum cărau saci plini cu cereale din vagoanele alea. Pur și simplu nu aveau nicio jenă să fure din marfar în miezul zilei.
Dacă s-ar alia toți operatorii și ar contribui cu un procentaj la angajarea unei firme de pază, le-ar ieși mai ieftin decât să piardă tone de marfă zilnic...
Si crezi ca se rezolva totul cu o firma de paza? Ma tem ca operatori respectivi platesc un contract de prestari servicii aproape degeaba.Angajatii firmelor de paza sunt prost inzestrati si prost platiti.Tentatia de a primi spaga este una destul de mare.Am stat de vorba cu un director de raion al unui hipermarket din Bucuresti.S-au sustras televizoare si aparate de uz caznic prin falsificarea codurilor de bare si scoase cu ajutorul pazei, nedeclarand pretul suspect al produselor.Asa ca niste produse din vagoane in plin camp fara camere de supraveghere, fara nu stiu cati sefi pe capul lor in obiectiv, imi este greu sa cred ca nu se mai fura.
Sus In jos
riciu

riciu

Numarul mesajelor : 1376
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6665
Data de inscriere : 27/06/2010

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 5 Icon_minitimeLun 29 Mai 2017, 17:08

Se poate rezolva simplu: cateva cazuri de pedepse drastice bine mediatizate, si data viitoare cand mai vrea cineva sa fure se gandeste ca parca nu merita x ani de puscarie...
Sus In jos
cardinal

cardinal

Numarul mesajelor : 3338
Reputatie : 8743
Data de inscriere : 08/04/2010

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 5 Icon_minitimeLun 29 Mai 2017, 18:00

riciu a scris:
Se poate rezolva simplu: cateva cazuri de pedepse drastice bine mediatizate, si data viitoare cand mai vrea cineva sa fure se gandeste ca parca nu merita x ani de puscarie...
Ar sari imediat Soros, ce, minoritatile nu trebuie sa manance si gura lor ceva ?
Sus In jos
ciprian71

Numarul mesajelor : 1682
Varsta : 53
Localizare : BUCURESTI
Reputatie : 4751
Data de inscriere : 19/07/2016

MesajSubiect: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 5 Icon_minitimeLun 29 Mai 2017, 18:10

Asta cam asa este,cu minoritatile nu te prea poti atinge.Traim o era a minoritatilor la putere si cu drepturi mai mult decat au visat.Nu suntem in comunism cand asa ceva se numea furt din avutul obstesc si se pedepsea cu inchisoare intre 6 luni si 3 ani.
Sus In jos
mielutu zburator

mielutu zburator

Numarul mesajelor : 3172
Varsta : 29
Reputatie : 6988
Data de inscriere : 07/09/2014

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 5 Icon_minitimeMar 30 Mai 2017, 00:09

Aiurea, dacă face cu BGS contract, orice operator o să scape definitiv de furturi. Ăia bat de plăcere, și-s niște dulapuri de 2x2 care n-au creier. Numa să prindă pe lângă tren vreun colorat cu sacul că-l fac arșice. Dar trebuie cu firmă serioasă, nu cu ăia care fac paza la metrou, că-s niște moșuleți de mi-e mai mare mila de ei săracii. Să-i pună cu arme cu bile de cauciuc și cum a venit etnicul la vagon, cum l-a ars, fără discuții. În 2 luni nu se mai ating ei de niciun grăunte de porumb din vagoanele alea.
Sus In jos
http://theliteratelamb.blogspot.ro/
cardinal

cardinal

Numarul mesajelor : 3338
Reputatie : 8743
Data de inscriere : 08/04/2010

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 5 Icon_minitimeMar 30 Mai 2017, 00:52

Acum depinde, daca ies mai ieftin cu cativa saci pierduti, sau cu plata BGS, plus eventualele procese pentru incalcarea drepturilor omului, unde daca ai ghinion sa fii contra vreounor ONG uri, pierzi si platesti daune.
Poate sunt pierderi calculate, cam cu e cu recolta de pe camp, cand mai mananca si ciorile(no pun intended)dar mai ramane si ceva
Sus In jos
riciu

riciu

Numarul mesajelor : 1376
Reputatie : 6665
Data de inscriere : 27/06/2010

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 5 Icon_minitimeMar 30 Mai 2017, 10:19

Cine angajeaza BGS chiar vrea paza, restul Dumnezeu cu mila.
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11195
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 5 Icon_minitimeMar 30 Mai 2017, 10:25

Nici BGS nu mai e ce a fost, doar intervenția le-a rămas de 5 stele în rest e jale și la ei. Salarii de tot râsul, multe atribuții și șefi cercetați penal. Repet la partea de intervenție sunt cei mai ok din ce știu și ce am văzut. Alte firme mai mici dar cu conducere securista plătesc mult mai bune decât marele BGS de exemplu intre 3 și 9 iunie angajați primesc salariul pentru luna mai desi ziua de salariu e 10 iar tichetele de masa pentru luna mai le primesc pe 1 iunie la nici macar o zi de la incheierea luni mai. Asta înseamnă să ai la conducerea firmei un administrator care a lucrat în SRI.

mielutu zburator a scris:
Aiurea, dacă face cu BGS contract, orice operator o să scape definitiv de furturi. Ăia bat de plăcere, și-s niște dulapuri de 2x2 care n-au creier. Numa să prindă pe lângă tren vreun colorat cu sacul că-l fac arșice. Dar trebuie cu firmă serioasă, nu cu ăia care fac paza la metrou, că-s niște moșuleți de mi-e mai mare mila de ei săracii. Să-i pună cu arme cu bile de cauciuc și cum a venit etnicul la vagon, cum l-a ars, fără discuții. În 2 luni nu se mai ating ei de niciun grăunte de porumb din vagoanele alea.

Când am vrut sa ma bag la BGS mi-a zis un interlop de la mine din bloc ca din cauza ca sunt slab o sa ma dea la mama naibi un obiectiv ascuns unde sa ni ma vadă nimeni ca la ei doar daia cu mușchi angajează. Când am văzut ce salariu era am rămas la firma la care lucram. Practic la BGS aveam.transportul gratuit dar băgăm ture de 24 ore și la salariu vreo 30 ore le făceam voluntariat.

Regimul armelor și munițiilor nu permite la oricine sa aibă paza cu arme pe trenuri, cunosc firme care aveau pusti cu bile de vopsea de la 30 metri în sus deja nu mai aveau valoare bilele alea. În ultimii 2 ani cei mai buni au fost cei de la OSS care nu au lichidat de tot mafia din port dar au redus foarte mult pagubele făcute de hoți. În Palas hoții furau direct cu duba și cu acordul politiei. Pentru cine nu știe cine e OSS, e firma de paza care apare în ultimele acțiuni ale CFR Călători de acum vreo 2-3 săptămâni dacă îmi aduc aminte pe M800 în câteva trenuri Regio și care au contract cu DB Cargo RO sa le însoțească trenurile.

Mosuleti aia de la metrou probabil unii dintre ei sunt foști milițieni, cadre militare etc care au și pensie dar și salariu ăștia ar trebui puși sa aleagă intre pensie și salariu.

Sus In jos
ets2oltromânia

Numarul mesajelor : 957
Localizare : -
Reputatie : 4079
Data de inscriere : 15/06/2016

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 5 Icon_minitimeVin 02 Iun 2017, 22:26

Este vreo restrictie(daca da si de cat e) la Viisoara unde s-a intamplat accidentul de ieri?
Am citit in adevarul in rubrica de comentarii ca ar fi sau poate nu am inteles bine. Multumesc
Sus In jos
Norbi
V.I.P Member
V.I.P Member
Norbi

Numarul mesajelor : 2636
Varsta : 31
Localizare : Bistrita
Reputatie : 8671
Data de inscriere : 19/04/2009

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 5 Icon_minitimeVin 02 Iun 2017, 22:29

Nu este nicio restrictie la Viisoara. La acea trecere, unde s-a petrecut nefericitul accident se circula cu VS.
Sus In jos
marius664

Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 6913
Data de inscriere : 23/01/2014

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 5 Icon_minitimeSam 03 Iun 2017, 01:12

De acum o sa apara una sigur...speram sa fie macar de 30
Sus In jos
AlexCFRB

AlexCFRB

Numarul mesajelor : 7
Varsta : 28
Reputatie : 4054
Data de inscriere : 26/10/2013

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 5 Icon_minitimeSam 03 Iun 2017, 01:28

Am si eu o nelamurire. Ieri am venit de la Brasov cu masina si am vazut 3 semnale BLA consecutive pe galben (galben plin, nu clipitor, niciunul nu avea indicatie de prevestire). Cele 3 semnale erau chiar inainte de Breaza (sensul spre Ploiesti, linia din dreapta). Este normala o astfel de succesiune? Tinand cont ca indicatia este urmatorul semnal ordona oprirea. Multumesc!
Sus In jos
ets2oltromânia

Numarul mesajelor : 957
Localizare : -
Reputatie : 4079
Data de inscriere : 15/06/2016

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 5 Icon_minitimeSam 03 Iun 2017, 07:14

offtopic
Cum se face ca la mine la tara(DJ 677 spre Arcesti) la pasaj desi e vizibilitate este si o restrictie de 30?
Parca e trenul vinovat ca NU opresti TU la stop.
Sus In jos
Sabik

Numarul mesajelor : 341
Localizare : Cluj Napoca
Reputatie : 4694
Data de inscriere : 24/12/2012

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 5 Icon_minitimeSam 03 Iun 2017, 10:05

Norbi a scris:
Nu este nicio restrictie la Viisoara. La acea trecere, unde s-a petrecut nefericitul accident se circula cu VS.

Foarte bine ca se circula cu VS, cum sa pui restrictie de 30 pentru fiecare trecere.

Restrictia de viteza la trenuri nu-i opreste pe soferi sa nu treaca in fata trenului. Imi pare rau ce s-a intamplat acolo, dar asta e selectia natura in secolul XXI.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 5 Icon_minitime

Sus In jos

Întrebări şi răspunsuri
Sus 
Pagina 5 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 36 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Întrebări şi răspunsuri
» Revista presei
» INTREBARI SI RASPUNSURI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: