| Întrebare despre Facebook - Parola spartă. | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Întrebare despre Facebook - Parola spartă. Joi 09 Mar 2017, 23:08 | |
| Astăzi în jurul orelor 14:00 pe pagina de Facebook a unuia dintre cele 3 conturi care le dețin a fost postat de către altcineva un mesaj jignitor la adresa mea. Pe telefonul meu nimeni nu poate intra nici măcar familia iar astăzi telefonul a fost acasă descarcat și închis fin cauza jobului care îl am pentru 2 pauze de 20 și 30 minute nu se merita sa-l iau cu mine.
Întrebare legata de spargerea conturilor cum era și pe timpuri cu messengerul, în ce condiții poate cineva sa se dea drept alta persoana și sa posteze în locul ei ?
Parola mea nu avea de unde s-o știe nimeni am avut numele a 5 orașe deci sa nimerești asa ceva se numește direct 6/49 pontul cel mare.
Ce vreau sa zic e ca am reușit sa intru pe acel de cont, evident ca unii tovarășii si-au făcut de cap și au ras, glume etc...stiau ca cineva mi-a spart contul și nu au căzut în capcana. Problema e ca nu m-a deranjat ce a s-a postat ca și cum as fi postat eu ci problema ca putea sa spună ceva mai grav, sa amenințe pe cineva sau mai rău.
În 2017 chiar se mai poate sparge parole la Facebook, cu toată securitatea care o aveam ?
Sau varianta a doua, sambata am plecat la Coventry neavând baterie la telefon decât 4% am zis sa-la las acasă deși puteam sa îl încarc în mașină iar a acolo intr-un Mall m-am rătăcit de ai mei. Neștiind numărul de telefon a lui fratemiu am intrat intr-un Vodafone și m-am logat pe un IPhone 7Plus dându-i mesaje pe Facebook fratelui ca îl aștept la mașină ca m-am rătăcit. Am făcut de 3 ori drumul dus-întors de la acel Vodafone pana la mașină iar la ultimul drum am uitat sa ma deconectez de pe acel IPhone.
De sâmbătă pana azi la 14.00 sa nu fi intrat nimeni pe Facebook de pe acel IPhone iar azi sa fi fost tocmai un roman ( rroman ) mi-e greu sa cred dar dacă nu e prima varianta cu spaRT-ului contului poate fi a doua ?
Indiferent de variante Facebook rămâne de rahat și ma gândesc destul de serios sa renunț, nu de tot în sensul ca îmi fac un cont pun 2 poze una cu un peisaj și una cu ochelari și vorbesc doar cu cei apropiați și pentru grupurile pe care sunt.
Eu nu cred în hackeri și nu cred ca în 2017 cineva poate sparge parola la un cont de Facebook și nici în serialul coreean Ghost nu suntem.
|
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Întrebare despre Facebook - Parola spartă. Joi 09 Mar 2017, 23:34 | |
| I-ai lăsat contul logat acolo, tot ce a trebuit să facă a fost să îţi schimbe parola. Cere o resetare, în ideea că nu o fi apucat să schimbe e-mail-ul şi numărul de telefon.
Altceva n-ai ce să faci, mai ales că Termenii şi Condiţiile de utilizare Facebook interzic conturile multiple, deci dacă te plângi la nea' Zuckerberg s-ar putea să îţi închidă toate conturile. _________________ :TTT:
Ultima editare efectuata de catre Dr2005 in Vin 10 Mar 2017, 00:06, editata de 1 ori |
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Întrebare despre Facebook - Parola spartă. Vin 10 Mar 2017, 00:00 | |
| Parola am schimbat-o. Mailul de la acel cont de FB nu-l mai folosesc de cel puțin 3 ani iar nr de telefon e de România.
Deci nu exista cont/parola sparta ci doar norocul unui roman prea prost și prea supărat pe neamul lui care nu a avut ce face. Atenție român dăla de fura ca dacă era alb niciodată nu făcea asa ceva.
Setările contului nu știu dacă poate sa intre de curiozitate sa vadă reușită lui de azi, nu știu dacă pot vedea undeva cei care mi-au vizitat azi profilul ca vizitatori as avea o lista virtuala de suspecți.
Bine ca nu a zis altceva sau sa amenințe pe cineva mai eram chemat și pe la miliție aiurea, dar se putea dovedi ca nu am postat eu, se pot vedea camerele de supraveghere de la Vodafone-ul din Coventry toți cei care au fost la IPhone intre 13 și 14.00. |
|
| |
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Întrebare despre Facebook - Parola spartă. Vin 10 Mar 2017, 00:45 | |
| De la acel telefon pe care te-ai logat este. Nu vad de ce este facebook de vina aici, ei asigura securizare suficienta. Parerea mea. Nu vad ce ar mai putea oferi in plus. |
|
| |
Katalyn
| Subiect: Re: Întrebare despre Facebook - Parola spartă. Dum 19 Mar 2017, 22:15 | |
| Am găsit gunoiul care a postat de pe acel IPhone pe contul meu de Facebook. La ora asta îl înjură și îl cauta toți prietenii smecheri din țară și din străinătate. As putea sa fac ceva și pe cale legala ? Dacă m-as duce la Politie sa fac o plângere ar putea solicita sa vadă înregistrările de la acea reprezentantă Vodafone în intervalul orelor 13:00-14:00 din ziua în care a postat pe contul meu ? E un gunoi, chipurile sta în Tg.Mures deși e în Germania în orașul Ayzel. Lumea e mica și e doar o chestiune de timp până o sa-l gasesc. Pe cale legala as putea face ceva în acest sens ? 20mb image hosting Delaiile pozei arata cat e retard, distrus pe românește spus un țăran care în lumea și mintea lui se crede cineva. Pe Facebook i-am pregătit o surpriză nu înainte de a raporta. Indiferent de situație Facebook rămâne o prostie de care sunt oarecum legați sau dependenți. Căutați tot timpul sa nu dați din casa detalii lumea este mica și plina de nebuni. Dacă cineva are cunoștințe juridice rog sa ma ajute cu informați aici sau în privat nu ma las pana nu-l găsesc pe acest gunoi deja am făcut un pas fără niciun ajutor. Pe Facebook când i-am spus de politie și ca e doar o chestiune de timp până îl găsesc s-a speriat și mi-a dat block iar unui prieten i-a zis ca nu a fost el apoi le-a dat block la toți care intra pe el și îl injura. Târziu ca deja făcusem print screen cu tot ce îmi trebuia. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Întrebare despre Facebook - Parola spartă. Dum 19 Mar 2017, 23:25 | |
| N-ai ce să îi faci câtă vreme tu i-iai lăsat datele de logare pe un dispozitiv public. Ba chiar te poate da el în judecată pentru că i-ai stricat imaginea. _________________ :TTT:
|
|
| |
Katalyn
| Subiect: Re: Întrebare despre Facebook - Parola spartă. Lun 20 Mar 2017, 00:10 | |
| Deci nu este de la acel Vodafone cum am crezut. Chiar exista hackeri în ce sens și fel nu știu. Când mi-a spus fratemiu ca cineva mi-a spart parola nu l-am crezut apoi mi-a explicat mai multe cu lux de amănunte ca cineva i-a spus ca nu are cum sa-i spargă parola și i-a spart-o și a intrat pe privat pe câțiva prieteni și i-a înjurat ca sa-i creeze probleme. Pana în seara asta nu am crezut în hackeri dar se pare ca există și am deja câțiva suspecți. Sa vedem ce o sa mai facă distruși ăștia când o sa renunț la Facebook. |
|
| |
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Întrebare despre Facebook - Parola spartă. Lun 20 Mar 2017, 14:06 | |
| Daca ii hacking si nu vina ta ca ai lasat contul logat pe un dispozitiv public aia e infractiune, poti face plangere la politie. Totodata daca e hacking trebuie sa vezi prin ce vulnerabilitate a aflat parola si sa o inchizi. |
|
| |
IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12456 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: Întrebare despre Facebook - Parola spartă. Lun 20 Mar 2017, 16:51 | |
| Parola se reseteaza cu un link primit pe adresa de mail folosita la deschiderea contului de facebook. Se solicita reamintirea parolei/schimbarea parolei folosind adresa de mail. Dand click pe linkul de resetare, titularul contului de facebook poate schimba oricand parola de logare. Daca ai ramas logat pe acel dispozitiv si acel dispozitiv a retinut userul si parola, cel care foloseste acel dispozitiv se poate loga ori de cate ori vrea pe contul de facebook pana cand parola nu este resetata. Pentru asta nu e nevoie sa fi hacker, trebuie doar sa-ti setezi anumite optiuni pe dispozitiv, iar cei care il folosesc cad in capcana fara sa stie asta. |
|
| |
ets2oltromânia
Numarul mesajelor : 957 Localizare : - Reputatie : 4078 Data de inscriere : 15/06/2016
| Subiect: Re: Întrebare despre Facebook - Parola spartă. Lun 20 Mar 2017, 19:37 | |
| Din ce stiu e fapta penal daca spargi contul de Facebook al cuiva dar ai nevoie de rabdare de fier.Cel putin in Romania. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Întrebare despre Facebook - Parola spartă. | |
| |
|
| |
| Întrebare despre Facebook - Parola spartă. | |
|