|
| Revista presei | |
|
+58florin94 Vale_ntin Norbi mishu88 CristyanC Balto Jhonyla Amiralul IonutChircu @ndrey Warrington bobi DAS 2011 ldh80 AndreiCFRbv AndiCFR CristianSM 92Dragos bubu neluadi alex.alexus.tm IonutCFR2009 ets2oltromânia Sabik johnsmoke LanceR cristi CFR cristy79 M.I.C.I. apmatei COSTACHE MIHAIL crystynyca riciu Vitosa lifetec cristi ar dan tm 19jimmy84 Rarau Adirmvl alliens aris86 razvan - trenuri TVlad cfr500 saint marius664 Luna Katalyn mielutu zburator AeroX cardinal ciprian71 kristi kkk Nesebar laurentzu Dr2005 Adrian78 62 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14503 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Revista presei Lun 27 Feb 2017, 17:23 | |
| - Luna a scris:
- Doar 200 de lei amenda. Ce sa ii faci daca sunt minori. Sper acum sa nu fi dat idei si la altii.
Ba ar trebui innasprite. Numai asa civilizezi romanul. Amenzi dure si munca in folosul comunitatii. Sa spele rahatii de pe strazile Capitalei, unde iar e un subiect tabu. Am fost si eu prin alte tari dar atata nesimtire ca in Romania nu mi-a fost dat sa mai vad. Ba chiar m-am sictirit de societatea in care traim. |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Revista presei Lun 27 Feb 2017, 17:30 | |
| Subscriu. Si ar trebui si copii de peste 10 ani sanctionti cumva, o scoala de corectie ceva. Plus daca se repeta problema si parintii sa aiba de suferit ca nu isi supravegheaza copii. 200 de lei, in 48 de ore 100 de lei doar e nimic, pentru parinti daca nu au timp sa stea cu copilul e mai ieftin si sa plateasca asa amenda cand face cate o stricaciune decat sa plateasca pe cineva sa aiba grija de copil cat ei sunt la servici. Nu strica un 0 in plus la amenda. |
| | | Vitosa
| Subiect: Re: Revista presei Lun 27 Feb 2017, 17:40 | |
| http://www.opiniatimisoarei.ro/veste-fabuloasa-din-banat-ce-se-intampla-cu-locul-de-poveste-din-cea-mai-veche-gara-din-romania-decizia-luata-de-regionala-cfr-timisoara/26/02/2017
|
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei Lun 27 Feb 2017, 17:54 | |
| - Vitosa a scris:
- Luna a scris:
- Doar 200 de lei amenda. Ce sa ii faci daca sunt minori. Sper acum sa nu fi dat idei si la altii.
Ba ar trebui innasprite. Numai asa civilizezi romanul. Amenzi dure si munca in folosul comunitatii. Sa spele rahatii de pe strazile Capitalei, unde iar e un subiect tabu. Am fost si eu prin alte tari dar atata nesimtire ca in Romania nu mi-a fost dat sa mai vad. Ba chiar m-am sictirit de societatea in care traim. Amenda o vor plăti părinţii. Însă ar trebui să le fie imputată şi paguba, care depăşeşte 200 lei. Spitalizarea şi concediul medical al victimei (de exemplu la accidente rutiere asiguratorul vinovatului acoperă şi spitalizarea victimelor) şi paguba automotorului dau o sumă măricică. _________________ :TTT:
|
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8366 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Revista presei Lun 27 Feb 2017, 21:34 | |
| O treime fara bilete pe o ruta celebra :
http://www.europafm.ro/din-1-550-de-calatori-verificati-in-cinci-trenuri-539-de-persoane-circulau-fara-bilet/ |
| | | Luna
| Subiect: Re: Revista presei Lun 27 Feb 2017, 22:21 | |
| Oare de ce deregula se da doar bilet de taxare in tren si atat sau doar dat jos din tren la prima statie? Fara proces verbal de contraventie? Corect asa ar fi, ok nu dai jos omul in camp ci intr-o gara cat de cat mare ca poate a pierdut biletul/a fost furat, sa luam prezumtia de nevinovatie si buna credinta, insa arde-l cu amenda de cateva sute de lei sa fie sigur ca un om se gandeste sa mearga fara bilet doar chiar ca ultima solutie. |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Revista presei Lun 27 Feb 2017, 22:34 | |
| Când sunt controale în tren doar cu supracontrol sau și cu politie TF se plătește bilet la tarif în tren de 8 lei ( 1 la 30 km ) și doar cei mai prosti de 11 lei ( 31-60 km ) iar controalele din stati cum a fost cel de azi de pe M800 cu poliție TF se taxează cu 25 lei. Cine nu achita 25 lei indiferent de motiv ca nu au bani sau ca nu vor li se întocmește pv cu câteva sute de lei cate evident ca nu le plătește nimeni și se duce la impozit. |
| | | Rarau V.I.P Member
Numarul mesajelor : 742 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5453 Data de inscriere : 23/01/2012
| Subiect: Re: Revista presei Mar 28 Feb 2017, 10:00 | |
| ce spuneati de Romania ?!? Acum pentru toti tinerii din Europa Abonamente de tren de o luna, gratuite, pentru tinerii care doresc sa viziteze Europa - program propus de Siegfried Muresan, negociator-sef al PE, in Bugetul UE pe 2018 http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21635974-abonamente-tren-gratuite-luna-pentru-tinerii-care-doresc-viziteze-europa-program-propus-siegfried-muresan-negociator-sef-bugetul-2018.htm Europarlamentarul roman Siegfried Muresan (PPE / PMP), negociator-sef al Parlamentului European pentru Bugetul Uniunii Europene (UE) din 2018, sustine in negocierile pentru bugetul de anul viitor finantarea Programului "Discover EU" de acordare a unui abonament gratuit interrail pentru fiecare tanar din UE care implineste 18 ani si care doreste sa viziteze Europa (valabil pe liniile feroviare din 30 de tari europene).Intr-un comunicat de presa remis redactiei, Siegfried Muresan anunta ca a introdus acest program, ce a fost initiat de deputatul european Manfred Weber (PPE), pe lista prioritatilor de negociere pe care le va purta, in calitate de negociator-sef al Parlamentului European pentru Bugetul UE din 2018, cu reprezentantii Consiliului UE (format din ministrii statelor membre) si ai Comisiei Europene (organismul executiv al Uniunii Europene). "Sustin finantarea Programului "Discover EU" din Bugetul UE pentru 2018 deoarece cred cu tarie in beneficiile pe care un astfel de program le ofera atat tinerilor europeni, dar si Uniunii Europene, in ansamblul ei. Contactul direct cu oameni si culturi diverse din intreaga Europa le ofera ocazia tinerilor sa inteleaga mai bine valorile pe care se bazeaza Uniunea Europeana, avantajele care decurg din apartenenta la UE si sa descopere diversitatea si frumusetea continentului nostru. Este, in acelasi timp, chiar o obligatie pentru noi sa le oferim generatiilor viitoare posibilitatea de a cunoaste beneficiile apartenentei la Uniunea Europeana, ceea ce poate deveni un bun si necesar instrument prin care putem combate populismul eurosceptic si propaganda antieuropeana la care suntem tot mai des supusi. Mai mult, acest program poate sa devina un real sprijin si pentru viitoarele cariere ale tinerilor. Studiile arata ca peste 64% din angajatorii europeni acorda o mare importanta experientei internationale a viitorilor angajati. Nu in ultimul rand, acest program va sprijini si mai mult turismul de tip low-cost, dedicat tinerilor care nu dispun de foarte multi bani pentru a calatori", a aratat Siegfried Muresan. "In calitate de negociator-sef pentru Bugetul UE 2018 din partea Parlamentului European, imi asum trei principale obiective: in primul rand, sa obtin finantare pentru acest program in bugetul de anul viitor. In al doilea rand, vreau sa obtin o prevedere clara ca tinerii sa aiba o perioada mai lunga in care sa revendice acest abonament. Nu toti tinerii care implinesc 18 ani vor putea efectua acest voiaj exact anul respectiv, multi nu vor avea banii necesari, alti tineri vor fi ocupati cu studiile. In al treilea rand, consider ca, pentru a mari cat mai mult beneficiile acestui program, trebuie sa ne gandim si la optiunile de cazare ale tinerilor. De aceea, forma finala a programului adoptat trebuie sa ofere posibilitatea ca hostelurile, caminele studentesti sau chiar mediul privat sa se inscrie intr-un fel sau altul in program pentru a oferi posibilitati de cazare adecvate pentru tinerii care beneficiaza de acest abonament", a mai explicat deputatul european Siegfried Muresan. |
| | | Vitosa
| Subiect: Re: Revista presei Mar 28 Feb 2017, 10:55 | |
| https://www.bugetul.ro/de-necrezut-cu-ce-medii-au-terminat-facultatea-laura-codruta-kovesi-si-florian-coldea/
http://cult-ura.ro/alex-placinta-elevul-pasionat-de-trenuri-schiteaza-locomotive-in-detaliu/
http://www.romaniatv.net/mobi/o-noua-linie-de-metrou-care-leaga-nordul-de-sudul-capitalei-metrorex-scoate-la-licitatie-studiile-d_312850.html |
| | | Luna
| Subiect: Re: Revista presei Mar 28 Feb 2017, 13:53 | |
| Chiar tare asta, sa poata vedea toti tinerii gratuit Uniunea Europeana. Asta da lege. Cazarea la hosteluri nu e oricum foarte scumpa se gasesc la 5-15 euro/pat si oricum se poate dormii si in tren. Din iunie si roamingul va fi gratuit ca sa poti sta pe net tot drumul, da chekin si pune poze din diverse tari. E chiar bine sa vada toti si lumea buna, desi unii nu vor avea bani de cheltuiala chiar si daca transportul si cazarea vor fi gratis tot nu vor merge |
| | | AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2161 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6764 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: Revista presei Mar 28 Feb 2017, 14:06 | |
| - Luna a scris:
- [...]desi unii nu vor avea bani de cheltuiala chiar si daca transportul si cazarea vor fi gratis tot nu vor merge
Ei acum asta e! De unde totul gratis. Pana la urma daca exista vointa/curiozitate se mai fac niste sacrificii (se strang ceva banuti). |
| | | riciu
Numarul mesajelor : 1376 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6664 Data de inscriere : 27/06/2010
| Subiect: Re: Revista presei Mar 28 Feb 2017, 14:26 | |
| Se zice ca unde omului i se pare interesant, acolo nu poate ajunge facil (aici includ si finantele, dar nu numai asta, timp, disponibilitate, greutatea de a ajunge la locul cu pricina etc.). Observati ca cei de la munte, in general vor la mare, cei de la mare vor la munte. Eu nu am vizitat muzee din Bucuresti mai deloc, dar am fost in alte orase din Romania/strainatate samd. Am intrebat un indian daca a vazut Taj Mahal si mi-a zis ca nu, eu insa l-am vazut. Un australian m-a intrebat daca am vazut Casa Poporului, i-am zis ca trec in fiecare zi pe langa ea, dar nu am de gand sa intru sa o vad... (ma rog sa zicem ca am si niste amintiri neplacute despre regim), dar chiar si asa, cladirea merita vazuta, insa... iete (sic) ca nu am vizitat-o. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Revista presei Mar 28 Feb 2017, 14:29 | |
| - riciu a scris:
- Se zice ca unde omului i se pare interesant, acolo nu poate ajunge facil (aici includ si finantele, dar nu numai asta, timp, disponibilitate, greutatea de a ajunge la locul cu pricina etc.). Observati ca cei de la munte, in general vor la mare, cei de la mare vor la munte. Eu nu am vizitat muzee din Bucuresti mai deloc, dar am fost in alte orase din Romania/strainatate samd. Am intrebat un indian daca a vazut Taj Mahal si mi-a zis ca nu, eu insa l-am vazut. Un australian m-a intrebat daca am vazut Casa Poporului, i-am zis ca trec in fiecare zi pe langa ea, dar nu am de gand sa intru sa o vad... (ma rog sa zicem ca am si niste amintiri neplacute despre regim), dar chiar si asa, cladirea merita vazuta, insa... iete (sic) ca nu am vizitat-o.
Foarte adevarat, nici eu nu am de gand sa merg in Casa Poporului desi e in cartier la mine, nu merg in muzee prin Bucuresti ca nu am de ce in schimb in alte tari da. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei Mar 28 Feb 2017, 17:54 | |
| Propunerea cu InterRail-ul gratuit e mai veche. Sistemele feroviare europene oferă numeroase facilităţi pentru anumite categorii sociale, pentru personalul feroviar, pentru elevi, studenţi etc., de exemplu pensionarul român poate călători nelimitat cu 50% reducere prin Ungaria, fără cupoane şi alte porcărele. La polul opus, în Rusia nici măcar angajaţii RJD nu călătoresc gratuit, iar călătoria de serviciu e gratuită doar în baza Convenţiei OSJD (sau aşa ar trebui), unde există un număr limitat de bilete (legitimaţii tip carte, avem şi noi 40 pentru România). _________________ :TTT:
|
| | | Vitosa
| Subiect: Re: Revista presei Mar 28 Feb 2017, 19:35 | |
| Trenurile fără mecanic sunt viitorul http://www.aifr.ro/?p=7583 |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei | |
| |
| | | | Revista presei | |
|
Subiecte similare | |
|