|
| Material Rulant | |
|
+43Luca tgv get. Alextasy Norbi tcm marius_catalin84 billy752-istu Theo A. alliens Theijs MariusM marius664 cristi ar c o r v i n Andrei Andras 19jimmy84 LanceR mielutu zburator Vitosa IonutChircu adrian.vidican.9 AeroX Petre_IFTE Adisoft1991s Andrey_tm laurentzu Katalyn Adirmvl lifetec riciu ciprian71 alinx3330 cristi CFR dan tm Luna DUAL Adrian78 Dr2005 alex.alexus.tm mariuscfrbucuresti didinul ets2oltromânia Nesebar 47 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ciprian71
Numarul mesajelor : 1683 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4755 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: Material Rulant Sam 25 Feb 2017, 22:56 | |
| Am stat la curte cand eram copil.aveam ciresi, visini, caisi.Scuturam pomul si mancam de pe jos,cu praf pe ele.Nu m-am mai inbolnavit.Si acum cand sunt pe litoral,in timpul zilei, merg descult din hotel, pe strada,prin magazine.Nu am patit nimic, tinand cont cat de mizerabil e pe jos.Nu ma gandesc deloc.Stiu doar ca voi intra in apa si gata.Si chiar si la tara stau descult. |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8305 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Material Rulant Dum 26 Feb 2017, 01:24 | |
| Si daca te pricopsesti cu o rana deschisa umbland descult? Calci in ceva ascutit, te impiedici, etc. ? Am vazut si eu lume ce umbla desculta pe la mare sau prin unitati de cazare, dar e cu riscuri, nu pot recomanda asa ceva. - AeroX a scris:
Ba esti si tentat. Cand e mocheta curata, chiar n-am de ce sa stau incaltat in tren si 13 ore. E absurd. O fi tentatie, dar nu se umbla in spatii publice descult. Sunt riscuri, te lovesti la picioare, apoi mai e si pericolul sa imputi tot vagonul. |
| | | AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2162 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6769 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: Material Rulant Dum 26 Feb 2017, 11:30 | |
| - Dr2005 a scris:
- E o diferenţă între a fi curat şi a părea curat. Eu nici în hoteluri nu stau desculţ prin cameră, îmi aduc papuci dacă nu-mi dă hotelul unii de unică folosinţă. Nu poţi să ştii ce e prin mocheta aia şi cine a călcat pe ea înaintea ta, se pot lua o groază de ciuperci şi bacterii.
Da, cand se vorbea de trenurile CFR si ca poti lua vreo 10 boli din toaletele lor spuneai ca n-au auzit vreodata de asa ceva. Acum la trenul Astra brusc iti pui problema ca nu e asa igienic. Hai lasa-ne! Toata lumea umbla desculta ca in sufrageria lor de acasa. Era foarte curat. - Luna a scris:
- O fi tentatie, dar nu se umbla in spatii publice descult. Sunt riscuri, te lovesti la picioare, apoi mai e si pericolul sa imputi tot vagonul.
Iar o remarca oligofrena. Acum realizez eu de ce ajunge Katalyn bannat asa des pe aici. Pai cred ca voi ajunge si eu curand. E imposibil sa-ti mentii calmul pe acest forum cand citesti postarile unor useri. Mai degraba mai imputit esti dupa 13 ore stand incaltat. In plus, nu cred ca umbla lume asa imputita in trenul asta. Sa pasesti in acest tren si dupa aia sa ne spui noua ca ti-ai ranit piciorusele delicate. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20635 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25580 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Material Rulant Dum 26 Feb 2017, 13:05 | |
| - AeroX a scris:
- Da, cand se vorbea de trenurile CFR si ca poti lua vreo 10 boli din toaletele lor spuneai ca n-au auzit vreodata de asa ceva.
Acum la trenul Astra brusc iti pui problema ca nu e asa igienic. Hai lasa-ne! Toata lumea umbla desculta ca in sufrageria lor de acasa. Era foarte curat. La budă nu te duci desculţ şi nici nu pui fundul pe colacul ăla de WC (bine, poate unii or pune, eu nu). _________________ :TTT:
|
| | | Luna
| Subiect: Re: Material Rulant Dum 26 Feb 2017, 13:47 | |
| - AeroX a scris:
Iar o remarca oligofrena. Acum realizez eu de ce ajunge Katalyn bannat asa des pe aici. Pai cred ca voi ajunge si eu curand. E imposibil sa-ti mentii calmul pe acest forum cand citesti postarile unor useri. Mai degraba mai imputit esti dupa 13 ore stand incaltat. In plus, nu cred ca umbla lume asa imputita in trenul asta. Sa pasesti in acest tren si dupa aia sa ne spui noua ca ti-ai ranit piciorusele delicate. De ce oligofren? Eu imi mentin parerea ca nu trebuie descult in spatii publice de nici un fel, iar trenul e spatiu public. Bine nici in unele spatii private nu prea se umbla descult, dar acolo fiecare priveste pe fiecare. Da, asa e, se imput picioarele daca e cald in 13 ore de stat in tren, dar uite sa zicem vi de la Arad cu o treaba la Bucuresti cu Astra, apoi seara pleci inapoi tot cu ei, dupa atatea ore prin Bucuresti se impute vagonul cand se descalta lumea. Sa nu mai zic de riscuri, rolul incaltamintei este sa protejeze piciorul. Si la vagonul de clasa nu cred ca au dus. Voi pasi in acest tren cand voi avea ocazia, fi sigur de asta, si mie mi se pare foarte fain si modern, dar sigur nu ma voi descalta iar daca descaltarea e obligatorie la vagoanele de clasa mai bine nu merg cu ei ci merg la alt tren. |
| | | ciprian71
Numarul mesajelor : 1683 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4755 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: Re: Material Rulant Dum 26 Feb 2017, 13:58 | |
| Nu este obligatoriu sa te descalti la cl.2.Dar sa presupunem ca vi de la Arad la Bucurseti, stai incaltat atatea ore prin oras si dupa aia te intorci tot la cl 2 la Arad, se recomanda sa te intelegi cu nasul, dai 5 lei acolo ca atentie, discret intr-un plic sa faci un dus la cuseta si gata. PS. a fost o gluma, scuzati, e duminica. |
| | | Luna
| Subiect: Re: Material Rulant Dum 26 Feb 2017, 15:19 | |
| Tu ai glumit, dar chiar ar fi tare sa poti face dus contracost in tren daca esti la clasa a 2 a, evident oficial. Apropo, stie cineva cateringul e disponibil si la clasa a 2 a? Ce se serveste? |
| | | ciprian71
| Subiect: Re: Material Rulant Dum 26 Feb 2017, 19:25 | |
| - Luna a scris:
- Tu ai glumit, dar chiar ar fi tare sa poti face dus contracost in tren daca esti la clasa a 2 a, evident oficial. Apropo, stie cineva cateringul e disponibil si la clasa a 2 a? Ce se serveste?
Desigur, este contracost.Exista afisat un meniu din cate am aflat.Pacat ca nu are restaurant. |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9108 Reputatie : 13018 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Material Rulant Dum 26 Feb 2017, 20:41 | |
| Bai, terminati cu descaltatul, hai sa le propunem sa dea o pereche de slapi asa cum da RZD la noul tren Striz(Talgo) Mo;scova-Berlin.
Te descalti de pantofii tai ca trebuie sa te descalti, apoi bagi un dus, mergi la buda cu slapi primiti si nu iti mai put nici picioarele.
Desi picioarele iti put de la ciuperca aia dintre degete, dar na daca te speli rezisti de la Bucuresti la Arad.
Hai ca de la trenuri nici partizile de tren si nici calatorii nu au luat 14 520 de boli,nu ca e imposibil de luat dar na, nu chiar s-au luat. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22398 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Material Rulant Lun 27 Feb 2017, 05:07 | |
| - Luna a scris:
- Si daca te pricopsesti cu o rana deschisa umbland descult? Calci in ceva ascutit, te impiedici, etc. ? Am vazut si eu lume ce umbla desculta pe la mare sau prin unitati de cazare, dar e cu riscuri, nu pot recomanda asa ceva.
- AeroX a scris:
Ba esti si tentat. Cand e mocheta curata, chiar n-am de ce sa stau incaltat in tren si 13 ore. E absurd. O fi tentatie, dar nu se umbla in spatii publice descult. Sunt riscuri, te lovesti la picioare, apoi mai e si pericolul sa imputi tot vagonul. Mare grija la drobul de sare, e pericols, ai grija! |
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22398 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Material Rulant Lun 27 Feb 2017, 23:08 | |
| Astra lucreaza la niste vagoane noi pentru extindere. |
| | | Petre_IFTE
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 58 Localizare : Arad Reputatie : 5516 Data de inscriere : 06/03/2011
| Subiect: Re: Material Rulant Sam 11 Mar 2017, 18:08 | |
| 43 056 cu 15531 in 11 martie 2017, trecere prin Ghioroc |
| | | 19jimmy84 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3168 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8569 Data de inscriere : 05/06/2010
| Subiect: Re: Material Rulant Mier 29 Mar 2017, 18:33 | |
| IR 15532 |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11198 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Material Rulant Joi 30 Mar 2017, 20:49 | |
| Pana la urma pe una din garnituri tot cu cuseta pe post de vagon de clasa 2-a circula ? Copiii gări lăudau ca vor sa se extindă zeci de rute dar văd că bat pasul pe loc cu materialul rulant. Dacă un tramvai Hyperion e gata în 20 luni la olteni din Craiova un vagon de clasa 2-a la Arad în cat timp e gata în 3 luni ? |
| Subiect: Re: Material Rulant Joi 30 Mar 2017, 21:33 | |
| Sa construiesti material rulant, sa te extinzi, sa obtii trase, sa ai personal cu ce sa te extinzi nu e asa floare la ureche cum cred unii de pe marginea caii ferate care stau si pozeaza zi de zi, apoi comenteaza aiurea. Pe la noi si mai ales romanul e specilist in orice, da din gura asa mult si fara rost. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Material Rulant | |
| |
| | | | Material Rulant | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |