| Material Rulant | |
|
+43Luca tgv get. Alextasy Norbi tcm marius_catalin84 billy752-istu Theo A. alliens Theijs MariusM marius664 cristi ar c o r v i n Andrei Andras 19jimmy84 LanceR mielutu zburator Vitosa IonutChircu adrian.vidican.9 AeroX Petre_IFTE Adisoft1991s Andrey_tm laurentzu Katalyn Adirmvl lifetec riciu ciprian71 alinx3330 cristi CFR dan tm Luna DUAL Adrian78 Dr2005 alex.alexus.tm mariuscfrbucuresti didinul ets2oltromânia Nesebar 47 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9108 Reputatie : 13018 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Material Rulant Mier 22 Feb 2017, 22:27 | |
| Ma indoiesc ca s-ar deda ,,concurenta" la asa ceva. Prin concurenta inteleg la modul serios alt OTF de calatori.
Cei cu grafitiul sint cam dusi cu capul, ca nu poti sa fi intreg la minte sa mizgalesti, practic sa distrugi, oriunde vezi ceva nou, ceva curat, ceva proaspat renovat.
Eu daca as prinde unul i-as zdrobi degetele cu o teava sa stea pe tusa o vreme.
trenul de mai sus este cumva garat pe o linie din grupa B? adica Basarab |
|
| |
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14507 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Material Rulant Mier 22 Feb 2017, 22:33 | |
| Dupa cum se vede si in poza (pagina precedenta) pe timpul zilei sta garat pe linia 5 din Bucuresti Nord Gr B.
Ia urmareste dane aici https://vimeo.com/204172228 |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20635 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25580 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Material Rulant Mier 22 Feb 2017, 23:12 | |
| - ets2oltromânia a scris:
- didinul a scris:
- Dacă am vazut bine noaptea trecută un vagon ATC a fost murdărit deja cu graffiti.
Am vazut si eu pe Facebook.Sincer ar trebui pusi cei care au murdarit sa curete cu limba.Nu exclud sa fie razbunare din partea concurentei. Asta e teoria conspiraţiei... Ăia probabil nici nu au ştiut ce au mâzgălit, mai ales că vagoanele din Basarab sunt ţinta frecventă a acestor vandali. Am trecut azi pe Podul Grant, am văzut că CFR Călători nu-şi mai garează vagoanele funcţionale sub pod, au mai dispărut şi din DWA-uri, în schimb un 19-55 mânjit complet pe o parte a rămas acolo, va necesita multe fonduri pentru a fi curăţat. Sau ştiu ce au mâzgălit şi e o mândrie pentru ei (ăia de la metrou ştiau destul de multe chestii tehnice, după ce mânjeau un lot de trenuri făceau cerere la Metrorex ca ,,pasionaţi" să viziteze depoul). În film văd că sunt în Piteşti... mâzgălesc trenul cu mecanicul şi naşul în tren! Chiar în halul ăsta s-a ajuns? În schimb, eu dacă fac o poză imediat vine tot personalul fervoair şi toată poliţia TF pe capul meu. _________________ :TTT:
|
|
| |
mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6991 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Material Rulant Mier 22 Feb 2017, 23:21 | |
| Numai după tine vine poliția când faci poze... eu n-am avut în viața mea probleme cu poliția, doar cu mecanicii care uneori se mai trezeau deștepți. În Germania se fac wholetrains în 5 minute, dar ăia-s nemți, au organizare și merge perfect treaba. Băieții au lucrat liniștiți în Slobozia (acolo cred c-au dat DWA-ul), probabil să fi fost înțeleși cu paznicul. |
|
| |
riciu
Numarul mesajelor : 1376 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6668 Data de inscriere : 27/06/2010
| Subiect: Re: Material Rulant Joi 23 Feb 2017, 10:24 | |
| Nu e adevarat, in anumite gari am fost legitimat si fara sa fac poze, doar pentru ca nu eram de-al locului. |
|
| |
IonutChircu
Numarul mesajelor : 813 Varsta : 43 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6225 Data de inscriere : 05/05/2010
| |
| |
riciu
Numarul mesajelor : 1376 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6668 Data de inscriere : 27/06/2010
| Subiect: Re: Material Rulant Joi 23 Feb 2017, 16:55 | |
| A zis parca doctoral intr-un post ca nu e o idee buna sa le tina pe la Basarab ca s-ar putea sa fie vandalizate... na ca a avut gura aurita... (a se citi.... stia ce fel de oameni se perinda pe acolo). |
|
| |
LanceR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6378 Varsta : 57 Localizare : NordulBucurestiului Reputatie : 11404 Data de inscriere : 17/02/2011
| Subiect: Re: Material Rulant Joi 23 Feb 2017, 21:02 | |
| |
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11198 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Material Rulant Vin 24 Feb 2017, 11:08 | |
| - Dr2005 a scris:
- ets2oltromânia a scris:
Am vazut si eu pe Facebook.Sincer ar trebui pusi cei care au murdarit sa curete cu limba.Nu exclud sa fie razbunare din partea concurentei. Asta e teoria conspiraţiei... Ăia probabil nici nu au ştiut ce au mâzgălit, mai ales că vagoanele din Basarab sunt ţinta frecventă a acestor vandali. Am trecut azi pe Podul Grant, am văzut că CFR Călători nu-şi mai garează vagoanele funcţionale sub pod, au mai dispărut şi din DWA-uri, în schimb un 19-55 mânjit complet pe o parte a rămas acolo, va necesita multe fonduri pentru a fi curăţat. Sau ştiu ce au mâzgălit şi e o mândrie pentru ei (ăia de la metrou ştiau destul de multe chestii tehnice, după ce mânjeau un lot de trenuri făceau cerere la Metrorex ca ,,pasionaţi" să viziteze depoul). În film văd că sunt în Piteşti... mâzgălesc trenul cu mecanicul şi naşul în tren! Chiar în halul ăsta s-a ajuns? În schimb, eu dacă fac o poză imediat vine tot personalul fervoair şi toată poliţia TF pe capul meu. Teoria conspirației ? Cum naiba sa nu știe ce pictează ? Tu ști pentru ce te duci la munca ? Adică aia se duc la plesneala în Basarab sau le sare verdele ala nou în ochi de la distanta? Tot la plesneala s-au dus și la Pitești sau Slobozia, nu ? Adică bagi zeama la mașină de câteva zeci de lei, alte câteva zeci de lei pe spray-uri și te duci la nimereala nu ? Aia când pictează săgeată cu mecanicul în ea e demna de filmele cu prosti arată cat tupeu au în ei și mare mirare ca acești graferi sa nu fie pe grupurile de pasionați de pe FB, si-au făcut filmare ba chiar au venit și au filmat trenul când a ajuns în Gară de Nord după ce tocmai îl pictase cu câteva ore în urmă. Cică aseară ar fi venit în GARA de Nord și ar fi vrut sa picteze chiar acolo asta suna a sfidare și a tupeu cică au fost unii deștepți cu bijuterii scumpe și i-au pozat iar acum pozele cu ei sunt la politie. 3 pasionați au alungat fugărit aseară 3 graferi care vroiau sa picteze chiar în Gară de Nord, aștept totuși sa vad ce se da în presă zilele astea eu nu cred că aia au venit la ora de vârf chiar în Gară de Nord sub ochii tuturor sa picteze mai degrabă au vrut sa arate cu totul altceva, o noua filmare, un joc de-a șoarecele și pisica. |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22398 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Material Rulant Sam 25 Feb 2017, 06:25 | |
| |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22398 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Material Rulant Sam 25 Feb 2017, 06:27 | |
| |
|
| |
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8305 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Material Rulant Sam 25 Feb 2017, 11:44 | |
| Aiurea sa te descalti intr-un tren. Dar astra chiar are vagoane faine, bravo. Imi place si ca are prize la vedere. Usile de la compartimente sa inteleg ca sunt automate dupa butoane? |
|
| |
AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2162 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6769 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: Material Rulant Sam 25 Feb 2017, 13:40 | |
| - Luna a scris:
- Aiurea sa te descalti intr-un tren. Dar astra chiar are vagoane faine, bravo. Imi place si ca are prize la vedere. Usile de la compartimente sa inteleg ca sunt automate dupa butoane?
Ba esti si tentat. Cand e mocheta curata, chiar n-am de ce sa stau incaltat in tren si 13 ore. E absurd. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20635 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25580 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Material Rulant Sam 25 Feb 2017, 22:24 | |
| E o diferenţă între a fi curat şi a părea curat. Eu nici în hoteluri nu stau desculţ prin cameră, îmi aduc papuci dacă nu-mi dă hotelul unii de unică folosinţă. Nu poţi să ştii ce e prin mocheta aia şi cine a călcat pe ea înaintea ta, se pot lua o groază de ciuperci şi bacterii. _________________ :TTT:
|
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: Material Rulant Sam 25 Feb 2017, 22:39 | |
| - Dr2005 a scris:
- E o diferenţă între a fi curat şi a părea curat. Eu nici în hoteluri nu stau desculţ prin cameră, îmi aduc papuci dacă nu-mi dă hotelul unii de unică folosinţă. Nu poţi să ştii ce e prin mocheta aia şi cine a călcat pe ea înaintea ta, se pot lua o groază de ciuperci şi bacterii.
Drobul de sare. Daca cunosti vorba. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Material Rulant | |
| |
|
| |
| Material Rulant | |
|