Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Material Rulant

In jos 
+43
Luca tgv
get.
Alextasy
Norbi
tcm
marius_catalin84
billy752-istu
Theo A.
alliens
Theijs
MariusM
marius664
cristi ar
c o r v i n
Andrei Andras
19jimmy84
LanceR
mielutu zburator
Vitosa
IonutChircu
adrian.vidican.9
AeroX
Petre_IFTE
Adisoft1991s
Andrey_tm
laurentzu
Katalyn
Adirmvl
lifetec
riciu
ciprian71
alinx3330
cristi CFR
dan tm
Luna
DUAL
Adrian78
Dr2005
alex.alexus.tm
mariuscfrbucuresti
didinul
ets2oltromânia
Nesebar
47 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19  Urmatorul
AutorMesaj
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9108
Reputatie : 13018
Data de inscriere : 16/07/2014

Material Rulant - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Material Rulant   Material Rulant - Pagina 7 Icon_minitimeMier 22 Feb 2017, 22:27

Ma indoiesc ca s-ar deda ,,concurenta" la asa ceva. Prin concurenta inteleg la modul serios alt OTF de calatori.

Cei cu grafitiul sint cam dusi cu capul, ca nu poti sa fi intreg la minte sa mizgalesti, practic sa distrugi, oriunde vezi ceva nou, ceva curat, ceva proaspat renovat.

Eu daca as prinde unul i-as zdrobi degetele cu o teava sa stea pe tusa o vreme.

trenul de mai sus este cumva garat pe o linie din grupa B? adica Basarab
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14507
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Material Rulant   Material Rulant - Pagina 7 Icon_minitimeMier 22 Feb 2017, 22:33

Dupa cum se vede si in poza (pagina precedenta) pe timpul zilei sta garat pe linia 5 din Bucuresti Nord Gr B.

Ia urmareste dane aici https://vimeo.com/204172228
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20635
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25580
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Material Rulant   Material Rulant - Pagina 7 Icon_minitimeMier 22 Feb 2017, 23:12

ets2oltromânia a scris:
didinul a scris:
Dacă am vazut bine noaptea trecută  un vagon ATC a fost murdărit deja cu graffiti.
Am vazut si eu pe Facebook.Sincer ar trebui pusi cei care au murdarit sa curete cu limba.Nu exclud sa fie razbunare din partea concurentei.
Asta e teoria conspiraţiei... Ăia probabil nici nu au ştiut ce au mâzgălit, mai ales că vagoanele din Basarab sunt ţinta frecventă a acestor vandali. Am trecut azi pe Podul Grant, am văzut că CFR Călători nu-şi mai garează vagoanele funcţionale sub pod, au mai dispărut şi din DWA-uri, în schimb un 19-55 mânjit complet pe o parte a rămas acolo, va necesita multe fonduri pentru a fi curăţat.
Sau ştiu ce au mâzgălit şi e o mândrie pentru ei (ăia de la metrou ştiau destul de multe chestii tehnice, după ce mânjeau un lot de trenuri făceau cerere la Metrorex ca ,,pasionaţi" să viziteze depoul). În film văd că sunt în Piteşti... mâzgălesc trenul cu mecanicul şi naşul în tren! Chiar în halul ăsta s-a ajuns? În schimb, eu dacă fac o poză imediat vine tot personalul fervoair şi toată poliţia TF pe capul meu.

mielutu zburator

mielutu zburator

Numarul mesajelor : 3172
Varsta : 29
Reputatie : 6991
Data de inscriere : 07/09/2014

MesajSubiect: Re: Material Rulant   Material Rulant - Pagina 7 Icon_minitimeMier 22 Feb 2017, 23:21

Numai după tine vine poliția când faci poze... eu n-am avut în viața mea probleme cu poliția, doar cu mecanicii care uneori se mai trezeau deștepți.
În Germania se fac wholetrains în 5 minute, dar ăia-s nemți, au organizare și merge perfect treaba. Băieții au lucrat liniștiți în Slobozia (acolo cred c-au dat DWA-ul), probabil să fi fost înțeleși cu paznicul.
Sus In jos
http://theliteratelamb.blogspot.ro/
riciu

riciu

Numarul mesajelor : 1376
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6668
Data de inscriere : 27/06/2010

MesajSubiect: Re: Material Rulant   Material Rulant - Pagina 7 Icon_minitimeJoi 23 Feb 2017, 10:24

Nu e adevarat, in anumite gari am fost legitimat si fara sa fac poze, doar pentru ca nu eram de-al locului.
Sus In jos
IonutChircu

IonutChircu

Numarul mesajelor : 813
Varsta : 43
Reputatie : 6225
Data de inscriere : 05/05/2010

MesajSubiect: Re: Material Rulant   Material Rulant - Pagina 7 Icon_minitimeJoi 23 Feb 2017, 16:03

dan tm a scris:
Eu daca as prinde unul i-as zdrobi degetele cu o teava sa stea pe tusa o vreme.

Filmat si dat la televizor, sa stie si altii ce patesc daca sunt prinsi monkey offtopic

Sus In jos
http://trainzpremiumroutes.weebly.com
riciu

riciu

Numarul mesajelor : 1376
Reputatie : 6668
Data de inscriere : 27/06/2010

MesajSubiect: Re: Material Rulant   Material Rulant - Pagina 7 Icon_minitimeJoi 23 Feb 2017, 16:55

A zis parca doctoral intr-un post ca nu e o idee buna sa le tina pe la Basarab ca s-ar putea sa fie vandalizate... na ca a avut gura aurita... (a se citi.... stia ce fel de oameni se perinda pe acolo).
Sus In jos
LanceR
V.I.P Member
V.I.P Member
LanceR

Numarul mesajelor : 6378
Varsta : 57
Localizare : NordulBucurestiului
Reputatie : 11404
Data de inscriere : 17/02/2011

MesajSubiect: Re: Material Rulant   Material Rulant - Pagina 7 Icon_minitimeJoi 23 Feb 2017, 21:02

Material Rulant - Pagina 7 ATC1_1_zpstd05ppea
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11198
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Material Rulant   Material Rulant - Pagina 7 Icon_minitimeVin 24 Feb 2017, 11:08

Dr2005 a scris:
ets2oltromânia a scris:

Am vazut si eu pe Facebook.Sincer ar trebui pusi cei care au murdarit sa curete cu limba.Nu exclud sa fie razbunare din partea concurentei.
Asta e teoria conspiraţiei... Ăia probabil nici nu au ştiut ce au mâzgălit, mai ales că vagoanele din Basarab sunt ţinta frecventă a acestor vandali. Am trecut azi pe Podul Grant, am văzut că CFR Călători nu-şi mai garează vagoanele funcţionale sub pod, au mai dispărut şi din DWA-uri, în schimb un 19-55 mânjit complet pe o parte a rămas acolo, va necesita multe fonduri pentru a fi curăţat.
Sau ştiu ce au mâzgălit şi e o mândrie pentru ei (ăia de la metrou ştiau destul de multe chestii tehnice, după ce mânjeau un lot de trenuri făceau cerere la Metrorex ca ,,pasionaţi" să viziteze depoul). În film văd că sunt în Piteşti... mâzgălesc trenul cu mecanicul şi naşul în tren! Chiar în halul ăsta s-a ajuns? În schimb, eu dacă fac o poză imediat vine tot personalul fervoair şi toată poliţia TF pe capul meu.

Teoria conspirației ? Cum naiba sa nu știe ce pictează ? Tu ști pentru ce te duci la munca ? Adică aia se duc la plesneala în Basarab sau le sare verdele ala nou în ochi de la distanta? Tot la plesneala s-au dus și la Pitești sau Slobozia, nu ? Adică bagi zeama la mașină de câteva zeci de lei, alte câteva zeci de lei pe spray-uri și te duci la nimereala nu ? Aia când pictează săgeată cu mecanicul în ea e demna de filmele cu prosti arată cat tupeu au în ei și mare mirare ca acești graferi sa nu fie pe grupurile de pasionați de pe FB, si-au făcut filmare ba chiar au venit și au filmat trenul când a ajuns în Gară de Nord după ce tocmai îl pictase cu câteva ore în urmă.

Cică aseară ar fi venit în GARA de Nord și ar fi vrut sa picteze chiar acolo asta suna a sfidare și a tupeu cică au fost unii deștepți cu bijuterii scumpe și i-au pozat iar acum pozele cu ei sunt la politie. 3 pasionați au alungat fugărit aseară 3 graferi care vroiau sa picteze chiar în Gară de Nord, aștept totuși sa vad ce se da în presă zilele astea eu nu cred că aia au venit la ora de vârf chiar în Gară de Nord sub ochii tuturor sa picteze mai degrabă au vrut sa arate cu totul altceva, o noua filmare, un joc de-a șoarecele și pisica.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22398
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Material Rulant   Material Rulant - Pagina 7 Icon_minitimeSam 25 Feb 2017, 06:25

Vagonul cuseta pe post de clasa 2-a.

Material Rulant - Pagina 7 16933810

Material Rulant - Pagina 7 16933910

Material Rulant - Pagina 7 16931210

Material Rulant - Pagina 7 16933410

Material Rulant - Pagina 7 16935510

Material Rulant - Pagina 7 16931011

Material Rulant - Pagina 7 16976710

Mocheta minunata, te descalti si stai ca acasa ca este curat si frumos. Wink

Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Material Rulant   Material Rulant - Pagina 7 Icon_minitimeSam 25 Feb 2017, 06:27

Vagonul cuseta de la Astra are si dus.

Material Rulant - Pagina 7 16976410

Material Rulant - Pagina 7 16990410

Material Rulant - Pagina 7 16923310

Material Rulant - Pagina 7 16923810

Material Rulant - Pagina 7 16923610

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8305
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Material Rulant   Material Rulant - Pagina 7 Icon_minitimeSam 25 Feb 2017, 11:44

Aiurea sa te descalti intr-un tren. Dar astra chiar are vagoane faine, bravo. Imi place si ca are prize la vedere. Usile de la compartimente sa inteleg ca sunt automate dupa butoane?
Sus In jos
AeroX
V.I.P Member
V.I.P Member
AeroX

Numarul mesajelor : 2162
Reputatie : 6769
Data de inscriere : 25/05/2012

MesajSubiect: Re: Material Rulant   Material Rulant - Pagina 7 Icon_minitimeSam 25 Feb 2017, 13:40

Luna a scris:
Aiurea sa te descalti intr-un tren. Dar astra chiar are vagoane faine, bravo. Imi place si ca are prize la vedere. Usile de la compartimente sa inteleg ca sunt automate dupa butoane?

Ba esti si tentat. Cand e mocheta curata, chiar n-am de ce sa stau incaltat in tren si 13 ore. E absurd.
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/AdiMNET
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20635
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25580
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Material Rulant   Material Rulant - Pagina 7 Icon_minitimeSam 25 Feb 2017, 22:24

E o diferenţă între a fi curat şi a părea curat. Eu nici în hoteluri nu stau desculţ prin cameră, îmi aduc papuci dacă nu-mi dă hotelul unii de unică folosinţă. Nu poţi să ştii ce e prin mocheta aia şi cine a călcat pe ea înaintea ta, se pot lua o groază de ciuperci şi bacterii.

Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Material Rulant   Material Rulant - Pagina 7 Icon_minitimeSam 25 Feb 2017, 22:39

Dr2005 a scris:
E o diferenţă între a fi curat şi a părea curat. Eu nici în hoteluri nu stau desculţ prin cameră, îmi aduc papuci dacă nu-mi dă hotelul unii de unică folosinţă. Nu poţi să ştii ce e prin mocheta aia şi cine a călcat pe ea înaintea ta, se pot lua o groază de ciuperci şi bacterii.

Drobul de sare. Daca cunosti vorba. Wink

MesajSubiect: Re: Material Rulant   Material Rulant - Pagina 7 Icon_minitime

Sus In jos

Material Rulant
Sus 
Pagina 7 din 19Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Material rulant I
» MATERIAL RULANT
» MATERIAL RULANT TFG si TFC
» Material rulant
» Material rulant II

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: OPERATORI PRIVATI DIN ROMANIA :: ASTRA TRANSCARPATIC-
Mergi direct la: