Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Discuții 2016

In jos 
+22
@ndrey
alex.barac.5
COSTACHE MIHAIL
NicuS
Amiralul
Adirmvl
IonutCFR2009
kristi kkk
mielutu zburator
dan tm
ldh80
DAS 2011
riciu
LanceR
TVlad
Katalyn
Adrian78
Dr2005
ciprian71
cardinal
Nesebar
92Dragos
26 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 26  Urmatorul
AutorMesaj
ldh80
V.I.P Member
V.I.P Member
ldh80

Numarul mesajelor : 6889
Varsta : 42
Localizare : Pascani
Reputatie : 12286
Data de inscriere : 03/11/2010

Discuții 2016 - Pagina 18 Empty
MesajSubiect: Re: Discuții 2016   Discuții 2016 - Pagina 18 Icon_minitimeMier Dec 21, 2016 11:24 pm

kristi kkk a scris:
Lângă Alexandria, la Poroschia, e un spital de glumeţi. Are condiţii foarte bune. Sunt și prieten cu directorul, pun o pilă, știi tu, ca pe vremea lu' tăticu. Alo, ce zici tu azi e o reminiscenţă a epocii comuniste, azi fiecare e liber să se exprime. Tokes poate să ceară și Luna, ar fi prost ăla care îi dă ceva, crestinule ortodox iubitor de moarte și pușcărie.

Pacat ca atata va duce capul!

Eu sunt crestin-ortodox, dar, pentru infractiuni si fapte antisociale deosebit de grave (tradare de tara, subminarea economiei nationale, proxenetism, viol, pedofilie, furturi din sisteme de siguranta a circulatiei in transporturi, terorism), as fi de acord cu reintroducerea pedepsei cu moartea!
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Discuții 2016   Discuții 2016 - Pagina 18 Icon_minitimeMier Dec 21, 2016 11:50 pm

La noi religia deja a ajuns mijloc de manipulare a oamenilor. Ok, fiecare e liber sa creada sau sa nu creada si e treaba fiecaruia ce crede dar nu manipula populatia ca daca faci lucrul x e contrar religiei sau daca faci lucrul y. Deja aici tine de prostie si cum prostia in randul romanilor e la cote maxime lumea e manipulata cum vor unii.
La noi inca mai e gandirea aia, " aoleu ce zice lumea" dar ce ma intereseaza de ce zice lumea, fiecare e liber sa aibe viata pe care o doreste nu traieste cu lumea.
Suntem inca si mult timp de acum incolo o tara inapoiata cu o populatie legata la ochi.
Multi nu au iesit in vest, nu au vazut lumea buna si ce viata frumoasa au altii, sa nu mai zic ca unii au iesit din tara dar degeaba au iesit ca tot inapoiati sunt, asa au fost crescuti si educati in spiritul asta de pe aici.

V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7654
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Discuții 2016   Discuții 2016 - Pagina 18 Icon_minitimeMier Dec 21, 2016 11:59 pm

ldh80 a scris:
kristi kkk a scris:
Lângă Alexandria, la Poroschia, e un spital de glumeţi. Are condiţii foarte bune. Sunt și prieten cu directorul, pun o pilă, știi tu, ca pe vremea lu' tăticu. Alo, ce zici tu azi e o reminiscenţă a epocii comuniste, azi fiecare e liber să se exprime. Tokes poate să ceară și Luna, ar fi prost ăla care îi dă ceva, crestinule ortodox iubitor de moarte și pușcărie.

Eu sunt crestin-ortodox, dar, pentru infractiuni si fapte antisociale deosebit de grave (tradare de tara, subminarea economiei nationale, proxenetism, viol, pedofilie, furturi din sisteme de siguranta a circulatiei in transporturi, terorism), as fi de acord cu reintroducerea pedepsei cu moartea!
Sunt destui violatori în Vaslui, ieși în stradă și cere-le pedeapsa cu moartea. Da' am impresia că tu ești de partea ălor 7 netrebnici care acum înfundă pușcăria, au ieșit crestinii cinstiţi din Vaslui să condamne victima că bagă feciorii de gospodari în necaz. Parcă în 2015 se întâmpla. Pe mine mă duce capul, nu stau să visez cai verzi unioniști, muncesc să am ce pune pe masă. Am 2 slujbe, mai sunt și PFA pe un domeniu, mai scot bani și din 2 chirii, nu stau samă lamentez că ce bine era în comunism. Tu esti rupt de realitate, pierd vremea cu tine din deprindere profesională, am văzut zeci de cazuri din astea, fond bun dar direcţie greșită. Ești naiv rău, pe deasupra și fixist. O ţii langa cu Tokes și spionajul pentru unguri. Astea sunt teme ale unor rataţi gen Vadim, Coja și alţi vânturători de praf, nici măcar nu încerci să fii original, bagi copy-paste din site-uri cărora le faci trafic tu și alţi inadaptaţi din ăștia care cred că oculta mondială chiar pierde vremea cu provincii din astea gen Moldova.
Sus In jos
ldh80
V.I.P Member
V.I.P Member
ldh80

MesajSubiect: Re: Discuții 2016   Discuții 2016 - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Dec 22, 2016 7:44 am

Kapпaтй a scris:
La noi religia deja a ajuns mijloc de manipulare a oamenilor. Ok, fiecare e liber sa creada sau sa nu creada si e treaba fiecaruia ce crede dar nu manipula populatia ca daca faci lucrul x e contrar religiei sau daca faci lucrul y. Deja aici tine de prostie si cum prostia in randul romanilor e la cote maxime lumea e manipulata cum vor unii.
La noi inca mai e gandirea aia, " aoleu ce zice lumea" dar ce ma intereseaza de ce zice lumea, fiecare e liber sa aibe viata pe care o doreste nu traieste cu lumea.
Suntem inca si mult timp de acum incolo o tara inapoiata cu o populatie legata la ochi.
Multi nu au iesit in vest, nu au vazut lumea buna si ce viata frumoasa au altii, sa nu mai zic ca unii au iesit din tara dar degeaba au iesit ca tot inapoiati sunt, asa au fost crescuti si educati in spiritul asta de pe aici.

Probabil prin lucrul x, dumneavoastra va referiti la faptul ca am condamnat homosexualitatea!

Dar ce am zis eu despre homosexualitate nu are legatura cu religia! Eu am zis asa- indiferent de nationalitatea, etnia, religia, pe care o are un om, un om intreg la minte nu poate fi decat heterosexual!

Este clar ca homosexualitatea reprezinta o tulburare psihica, care necesita tratament medical de specialitate! Asta este opinia mea ferma!

Si imi pare rau ca jigniti poporul roman! Fiecare popor de pe aceasta planeta are si calitati si defecte! Nici un popor nu este perfect si nici un popor nu poate pretinde ca ar fi superior unui alt popor!

Cat despre viata frumoasa din vest, stati linistit ca sunt destule aspecte negative si acolo! Atitudinea asta a noastra a romanilor, de a sta in genunchi in fata vestului, nu este una buna!
Sus In jos
ldh80
V.I.P Member
V.I.P Member
ldh80

MesajSubiect: Re: Discuții 2016   Discuții 2016 - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Dec 22, 2016 7:47 am

kristi kkk a scris:
ldh80 a scris:

Sunt destui violatori în Vaslui, ieși în stradă și cere-le pedeapsa cu moartea. Da' am impresia că tu ești de partea ălor 7 netrebnici care acum înfundă pușcăria, au ieșit crestinii cinstiţi din Vaslui să condamne victima că bagă feciorii de gospodari în necaz. Parcă în 2015 se întâmpla. Pe mine mă duce capul, nu stau să visez cai verzi unioniști, muncesc să am ce pune pe masă. Am 2 slujbe, mai sunt și PFA pe un domeniu, mai scot bani și din 2 chirii, nu stau samă lamentez că ce bine era în comunism. Tu esti rupt de realitate, pierd vremea cu tine din deprindere profesională, am văzut zeci de cazuri din astea, fond bun dar direcţie greșită. Ești naiv rău, pe deasupra și fixist. O ţii langa cu Tokes și spionajul pentru unguri. Astea sunt teme ale unor rataţi gen Vadim, Coja și alţi vânturători de praf, nici măcar nu încerci să fii original, bagi copy-paste din site-uri cărora le faci trafic tu și alţi inadaptaţi din ăștia care cred că oculta mondială chiar pierde vremea cu provincii din astea gen Moldova.

-Am condamnat ferm ce au facut acele bestii in 2015, si am zis clar si raspicat ca ar merita pedeapsa cu moartea!

-Iar oculta mondiala fiti convins ca pierde vreme cu absolut tot ce misca pe Glob!
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Discuții 2016   Discuții 2016 - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Dec 22, 2016 11:44 am

Habar nu aveti ce vorbiti dar nu ma mir pentru o persoana care traieste in Moldova e ceva normal.

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11193
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Discuții 2016   Discuții 2016 - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Dec 22, 2016 12:49 pm

Nu știu cum ați ajuns voi la concluzia că religia a ajuns mijloc de manipulare, poate în Moldova acolo orice e posibil. Eu nu am văzut că biserica sau reprezentanți ei să manipuleze creștini, fiecare e liber să creadă în ce dorește, biserica nu te obligă să scoți din buzunar si nici să faci ceva anume, totul e opțional și la voia cetățenilor.
Sus In jos
ldh80
V.I.P Member
V.I.P Member
ldh80

MesajSubiect: Re: Discuții 2016   Discuții 2016 - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Dec 22, 2016 1:05 pm

Kapпaтй a scris:
Habar nu aveti ce vorbiti dar nu ma mir pentru o persoana care traieste in Moldova e ceva normal.

Ce aveti domnule cu zona Moldovei ?! Nu pot sa inteleg aceasta incrancenare impotriva locuitorilor din aceasta zona!

Pana la urma indiferent in ce zona locuim- Timisoara, Cluj, Bucuresti, Ploiesti, Iasi, Husi, Chisinau, Balti, etc, cu totii suntem ROMANI, si cu totii suntem oameni si avem calitati si defecte!

Nu exista om perfect!
Sus In jos
ldh80
V.I.P Member
V.I.P Member
ldh80

MesajSubiect: Re: Discuții 2016   Discuții 2016 - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Dec 22, 2016 1:11 pm

PS Si daca sunteti asa bun domnule Karpati, va rog sa va scrieti numele si localizare in limba romana!
Sus In jos
riciu

riciu

Numarul mesajelor : 1376
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6663
Data de inscriere : 27/06/2010

MesajSubiect: Re: Discuții 2016   Discuții 2016 - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Dec 22, 2016 1:20 pm

Sa ma ierte Dumnezeu ca-mi permit, dar cum poate un crestin (ortodox sau de alt rit) sa doreasca sa se introduca pedeapsa cu moartea (!), cand e porunca clara: Sa nu ucizi!. Ca tot se apropie Craciunul.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Discuții 2016   Discuții 2016 - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Dec 22, 2016 1:30 pm

Katalyn a scris:
Nu știu cum ați ajuns voi la concluzia că religia a ajuns mijloc de manipulare, poate în Moldova acolo orice e posibil. Eu nu am văzut că biserica sau reprezentanți ei să manipuleze creștini, fiecare e liber să creadă în ce dorește, biserica nu te obligă să scoți din buzunar si nici să faci ceva anume, totul e opțional și la voia cetățenilor.

Tanacu nu e în Moldova?

ldh80
V.I.P Member
V.I.P Member
ldh80

MesajSubiect: Re: Discuții 2016   Discuții 2016 - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Dec 22, 2016 2:12 pm

Tanacu este in zona Moldovei, dar evenimentele regretabile care s-au intamplat la manastirea de acolo, nu sunt reprezentative pentru zona Moldovei!

Oameni nebuni se gasesc oriunde!
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Discuții 2016   Discuții 2016 - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Dec 22, 2016 2:25 pm

@ldh80 n-au toti membri forumului zile de vizita si plimbari in Moldova cate zile am stat eu acolo la 10 minute de judetul Vaslui unde am vazut tot ce poate Moldova si locuitori ei.

Desigur nu toata lumea trebuie bagata in aceeasi oala dar acolo lumea e inapoiata rau, vorbesc de cei de la tara, se munceste mult prost si fara rost doar de dragul de a se lauda ca nu stau degeaba, cei cu mintea mai luminata au calculat si au dat pamantul la asociatie, violurile, crimele si incesturile sunt la ordinea zilei. In zona unde eu am copilarit vacantele de vara e plin de handicapati daca incerci sa le afli suferinta vei afla ca au fost facuti la betie sau rude intre ele, la mine in sat popa umbla tot timpul beat noroc ca are 3 fete frumoase foc asta il salveaza altfel ar fi fost ultimul om din comuna.

La mine pe uliță majoritatea celor care au murit a fost din cauza la bautura si mai ales femei, se fura ca in codru, mai nou la padure s-a facut liniste ca s-a taiat aproape tot, copii sunt tinuti acasa sa munceasca prin curte in conditi de evul mediu in loc sa se duca la scoala sa invete carte.

Batai, jafuri si scandaluri la ordinea zile de la oameni de orice varsta, educatia si civilizatia s-a oprit in loc. Se munceste mult prost si fara rost.

Duminica cand toata lumea iesea in sat noi mergeam la adunat de fân, nu uit toata viata asta dar ce sa le ceri la oameni fără creier.

In Moldova la orase lumea e la curent cu civilizatia dar la tara e jale si prapad, Moldova e frumoasa, a dat si va da cele mai frumoase femei din tara, bucataria e ok e plina de delicatese dar nivelul si educatia oamenilor lasa de dorit.

Si o spune unul care a fost destul de des in judetele VN, BC, GL si VS, pozele si filmuletele caterinca care le vedeti voi cu tot felul de betivi pe internet eu le vedeam LIVE inca de acum 15 ani dar atunci nu exista internetul sau telefoane mobile cu camera.

Si nu mai spune ca moldoveni din Balti si Chisinau sunt romani cand ei majoritatea vorbesc rusa, ce ungurii de la noi din Covasna si Harghita care vorbesc bozgoreste sunt tot romani nu ? ca stau pe pamant romanesc nu ? Aia se cred toată viata unguri si ar lua pielea de pe tine daca le-ai spune ca sunt romani.

Mai usor cu Moldova ta draga ca astia au fost doar in excursii, vizite sau plimbari eu am stat destul timp acolo si am vazut cu ochii mei ce se intampla in Moldova.

Am un prieten care in clasa 11 s-a insurat, a vrut sa faca teologia, mafia de la BOR i-a spus ca nu are voce, acum s-a pocait iar in clasa 11-a cunoscuse o moldoveanca din zona Pascani pe internet pe site-uri dalea de cunoasteri a vb cu ea la telefon de 2 ori in 4 luni apoi s-a urcat la tren si a aduso la Ploiesti, i-a turnat 2 copii munceste pe 10 milioane ea si el pe 20 milioane dar are casa, copii si barbat asta a fost salvarea ei. Daca mai statea in Moldova din cauza saraciei azi putea sa nu mai fie.
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Discuții 2016   Discuții 2016 - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Dec 22, 2016 2:43 pm

Dr2005 a scris:
Katalyn a scris:

Tanacu nu e în Moldova?

Dar ce s-a întâmplat acolo ? Eu nu citesc porcăriile care se publică despre biserică că apoi sigur intru în epoca manipulări și pe mine nu mă poate manipula nimeni mai ales pe tema credinței/religiei.

Ăștia mici de ascultați rock si muzică satanică de ce vizitați mănăstiri, de ce vă duceți la biserică la botezuri, nunți și înmormântări dacă nu credeți în Dumnezeu și biserică ?

Că văd că e la modă să aruncați cu noroi în biserică și în popi deși totul e opțional și nu obligatoriu.

Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Discuții 2016   Discuții 2016 - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Dec 22, 2016 3:04 pm

ldh80 a scris:

Pana la urma indiferent in ce zona locuim- Timisoara, Cluj, Bucuresti, Ploiesti, Iasi, Husi, Chisinau, Balti, etc, cu totii suntem ROMANI, si cu totii suntem oameni si avem calitati si defecte!

Mai pardon, aia din Chisinau, Balti si alte zone din Republica Moldova sunt MOLDOVENI NU ROMANI!!!!!

MesajSubiect: Re: Discuții 2016   Discuții 2016 - Pagina 18 Icon_minitime

Sus In jos

Discuții 2016
Sus 
Pagina 18 din 26Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 26  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» reportaj 25.07.2016
» LA MULTI ANI 2016!!!
» Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu
» Orient Express 2016
» INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: