Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Întrebări şi răspunsuri

In jos 
+79
Sabik
catalinu'
Vlad
bobi
AeroX
aris86
CristyanC
lapsanszkitamas
gvd
apmatei
laur 133
AndreiCFRbv
Luna
Daniel Trifu
johnsmoke
florin94
alliens
ravers75
ldh80
19jimmy84
cardinal
kristi kkk
Warrington
theblackstigx
florin29sv
riciu
Jhonyla
trancefan83
traian
razvan - trenuri
SST_EuroBlue
Andrey_tm
bubu
KQQ
Casanova
Norbi
ciprian71
laurentzu
get.
cortexedge
alex.alexus.tm
neluadi
Spartan1948
cfr500
Petre_IFTE
teoiasi
Razvan Tudor
@ndrey
tomi_morar
alkrosis
Rarau
alex.barac.5
sorinache96
DUAL
sp59
LanceR
TVlad
CristianSM
marius664
billy752-istu
IonutCFR2009
baiazid
cristy79
dan tm
didinul
Dr2005
cristi ar
frank81
Katalyn
Vitosa
mielutu zburator
Adirmvl
AndreiSV
Adrian78
Ghioca Bogdan
AndiCFR
ets2oltromânia
Nesebar
alex1987
83 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 57 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
ciprian71

Numarul mesajelor : 1681
Varsta : 53
Localizare : BUCURESTI
Reputatie : 4727
Data de inscriere : 19/07/2016

Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 48 Empty
MesajSubiect: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 48 Icon_minitimeJoi 19 Ian 2017, 17:29

Ati vazut cumva ambulanti de acestia si pe Regiotrans, Softrans?
Sus In jos
ets2oltromânia

Numarul mesajelor : 953
Localizare : -
Reputatie : 4052
Data de inscriere : 15/06/2016

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 48 Icon_minitimeJoi 19 Ian 2017, 20:19

Katalyn a scris:
Cea mai tare oferta am prinso de 2 ori in IRN 1667 baba neagra si grasa cu o sacosa de rafie vindea bere Albrau cu 6 lei doza "dar ti-o las si la 5 lei" nu avea bilet pentru ea iar berea respectiva in supermarket-uri era atunci 1,7 - 1,8 lei.

Am prins smecherasi cu cosuletul si pe IR 1630 actualul 1634 cu oferta sa dai 6 lei pe un Albrau dupa ce treci de Crivina si mai ai 30 minute pana la destinatie mi se pare o afacere proasta. Stau si ma gandesc daca berea de 1.8 lei e 6 lei un Beck's sau Heineken cat o costa 10 lei ?
Si eu cand am venit de la Bucuresti cu 1893 erau mai mult cu carti,care probabil erau furate.Le dadeau la 15 lei sau depindea.A si mai erau un surdo*mut(cred ca se prefacea ca auzeam ca vorbeste dar nu intelegeam) si pentru o iconita mica cerea 2 lei si punea pe fiecare "compartiment" al sagetii.A si cand am fost la mare in Bucuresti s-au urcat persoane de vindeau suc/ciocolata in tren(asta in 2014 in august)
Sus In jos
bubu

Numarul mesajelor : 319
Localizare : constanta
Reputatie : 5790
Data de inscriere : 11/11/2009

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 48 Icon_minitimeJoi 19 Ian 2017, 20:20

Katalyn a scris:
S-ar putea sa fie exact cei care au lucrat la firma respectiva din moment ce nu le zice nimeni nimic pe trenuri iar majoritate sunt mai inchisi la ten ptr meseria asta nu puteau sa lucreze fricosi sau cei care se sperie si de umbra lor.

Nu am luat la ei niciodata nimic in schimb au luat cei cu care eram in tren Bergenbier la doza 6 lei o posirca de bere, mai buna era apa dar la Campina am facut cheta si am coborat cat am stat sa ne depaseasca IR-ul si am luat Ciucas rece cu 2,5 lei doza.

Totusi am o curiozitate in ajunul Craciunului cand a fost suplimentat IR 472 Buc-Budapesta cu 3 vagoane la coada grupa de Brasov cand a ajuns la Pl.Vest la ultimul vagon era unul cu un platou plin de doze si cafele avea chiar si sort de bucatarie pe el. Ca sa ajunga la ultimul vagon de la Bar-Bistro a trebuit sa treaca pen cusete,  dormitor si inca 2 vagoane de clasa.

Apropo la trenurile ce au mini-bar 89-87 in compunere multe nu au angajat e liber acolo la mini-bar.
in ajunul Craciunului la 472 a fost in compunere un bistro, la intoarcere sa defectat la clima (incalzire), ce sa faci daca cel mai bun vagon bistro a fost transformat pentru biciclete!!! La MAV stiu ca restaurantele erau date in locatie la o firma de catering!
Sus In jos
bubu

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 48 Icon_minitimeJoi 19 Ian 2017, 20:29

Katalyn a scris:
Cea mai tare oferta am prinso de 2 ori in IRN 1667 baba neagra si grasa cu o sacosa de rafie vindea bere Albrau cu 6 lei doza "dar ti-o las si la 5 lei" nu avea bilet pentru ea iar berea respectiva in supermarket-uri era atunci 1,7 - 1,8 lei.

Am prins smecherasi cu cosuletul si pe IR 1630 actualul 1634 cu oferta sa dai 6 lei pe un Albrau dupa ce treci de Crivina si mai ai 30 minute pana la destinatie mi se pare o afacere proasta. Stau si ma gandesc daca berea de 1.8 lei e 6 lei un Beck's sau Heineken cat o costa 10 lei ?
Cat timp politia TF le tine de ,,sase,, la ambulantii din tren si din gara de nord nu o sa dispara! Credeti ca nasi nu iar lua la suturi?

Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11172
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 48 Icon_minitimeJoi 19 Ian 2017, 21:23

Katalyn a scris:
472 : 21-76, 10-91, 89-76, 40-70, 71-70, 70-91 + grupă de Brașov 89-87, 21-76, 21-86 vag 20, 21 și 22 grad de ocupare 80%. La mini-bar nu era nimeni însă la ultimul vagon era un chelner cu o tava cu cel puțin 6-7 doze/sticle ăsta trece prin cele 3 Cuseta/Dormit ?

@bubu vagonul Bar-Bistro a circulat pana la Budapesta dar mini-barul a fost pus doar ca sa asigure 46 locuri.

Citatul e de la ajunul Craciunului.

Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20591
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25510
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 48 Icon_minitimeJoi 19 Ian 2017, 21:24

bubu a scris:
ce sa faci daca cel mai bun vagon bistro a fost transformat pentru biciclete!!! La MAV stiu ca restaurantele erau date in locatie la o firma de catering!
Da, foarte bun... e loc căcălău pentru bar în vagonul ăla modificat. Dar dacă barul nu e alimentat cu produse, la ce bun să fie în tren?

bubu

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 48 Icon_minitimeVin 20 Ian 2017, 12:20

Dr2005 a scris:
bubu a scris:
ce sa faci daca cel mai bun vagon bistro a fost transformat pentru biciclete!!! La MAV stiu ca restaurantele erau date in locatie la o firma de catering!
Da, foarte bun... e loc căcălău pentru bar în vagonul ăla modificat. Dar dacă barul nu e alimentat cu produse, la ce bun să fie în tren?
Puteau sa transforme un bistro bar ce era deja la gard defect! Acum astia nu au vagoane bar bistro apte pentru 472/473, ungurii nu-l primesc pe ala modificat.
Sus In jos
bubu

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 48 Icon_minitimeVin 20 Ian 2017, 12:27

Katalyn a scris:
Katalyn a scris:
472 : 21-76, 10-91, 89-76, 40-70, 71-70, 70-91 + grupă de Brașov 89-87, 21-76, 21-86 vag 20, 21 și 22 grad de ocupare 80%. La mini-bar nu era nimeni însă la ultimul vagon era un chelner cu o tava cu cel puțin 6-7 doze/sticle ăsta trece prin cele 3 Cuseta/Dormit ?

@bubu vagonul Bar-Bistro a circulat pana la Budapesta dar mini-barul a fost pus doar ca sa asigure 46 locuri.

Citatul e de la ajunul Craciunului.

Ok am inteles intre cele trei vagoane suplimentare unu era ceasca! La 472/473 usile frontale sunt deschise permanent intre restaurant si dormitoare. Normal chelnerul a trecut prin dormitoare!
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11172
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 48 Icon_minitimeVin 20 Ian 2017, 14:19

Eu tot nu am inteles la Bar-Bistro-Bike unde stau biciclisti pe locurile de la Bar-Bistro ? Daca e pus doar pentru biciclisti atunci nu degeaba s-au laudat unii ca e vagonul lor.

Ar fi trebuit sa le faca biciclistilor din 20-76 nu din Bar-Bistro.
Sus In jos
Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

Numarul mesajelor : 742
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5431
Data de inscriere : 23/01/2012

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 48 Icon_minitimeVin 20 Ian 2017, 16:15

bubu a scris:
Katalyn a scris:

Cat timp politia TF le tine de ,,sase,, la ambulantii din tren si din gara de nord nu o sa dispara! Credeti ca nasi nu iar lua la suturi?

nu te contrazic ca nu am de unde sa stiu
dar cum de in Softrans, Tfc sau Regiotrans nu vezi dubiosi sau ambulanti sau asemanator. Politia TF nu are legatura cu particularii?

Dp meu de vedere Politia e de vina ca doarme dar si nasii au partea lor de vina mai ales daca sunt vagoane putine.

NU imi dau seama daca am vazut in personalele CFR ambulanti dar la IR 100% , cum de nu ajung si la Regio spre Brasov in Gara de Nord ? Sau nu am mai mers eu de prea mult timp cu Regio Cfr spre munte? La intoarcere am venit cu Regio Cfr sigur.

p.s. la Regiotrans am vazut acum vreo 2-3 luni parca intr-o sambata 2-3 dubiosi / betivi intre Ploiesti - Bucuresti.
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8279
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 48 Icon_minitimeVin 20 Ian 2017, 16:50

Betivi sunt in orice mijloc de transport in comun. Vanzatorii ambulanti nu ii consider ceva rau insa, nu odata imi era sete si as fi dat si 10 ron pe ceva de baut, dar i-ai de unde nu sunt. Am intalnit deseori vanzatori deastia si pe regio si pareau destul de oficiali, sa fie de la gevaro?
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20591
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25510
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 48 Icon_minitimeVin 20 Ian 2017, 17:29

Gevaro nu mai există de prin 2012. Iar cămăşi albastre şi pantaloni negri se găsesc la orice hipermarket, nu e musai să fie ,,uniforme de serviciu". Normal că indivizii se îmbracă la fel ca personalul CFR Călători, ca să pară legali.

ciprian71

Numarul mesajelor : 1681
Localizare : BUCURESTI
Reputatie : 4727
Data de inscriere : 19/07/2016

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 48 Icon_minitimeVin 20 Ian 2017, 17:37

Luna a scris:
Betivi sunt in orice mijloc de transport in comun. Vanzatorii ambulanti nu ii consider ceva rau insa, nu odata imi era sete si as fi dat si 10 ron pe ceva de baut, dar i-ai de unde nu sunt. Am intalnit deseori vanzatori deastia si pe regio si pareau destul de oficiali, sa fie de la gevaro?
Gevaro nu a oferit niciodata servicii la trenurile de rang personal sau regio.Eu am apucat sa calatoresc si in anii 80, serviciile erau astfel: acceleratele aveau vagon bar amenajat in compartimentul central al lui 21-47 si rapidele aveau vagon restaurant amenajat din 20-57 si cateva din 20-50.
Si de ce sa dau 10 lei pe o bere? Ma aflu cumva la un restaurant de 4*? Nu... sunt intr-un mijloc de transport in comun si am pretentia sa fiu servit la un tarif decent, afisat si sa mi se ofere bon fiscal.Asa am garantia produsului respectiv, stiu si eu de la cine am cumparat si nu am suspiciunea ca se efectueaza evaziune fiscala.In mediul meu de servicii,ofer chitanta si pentru 3 lei.Da ... pierd 5 minute sa scriu o nenorocita de chitanta.La orice supermarket primesc bon fiscal si pentru 30 de bani.Ei de ce ar face exceptie de la regula?
Si inca un amanunt, ar trebuii sa fim mai calculati si sa nu aruncam cu banii,in ideea ca se fac sau ca merita momentul.Nu exista asa ceva in mentalitatea celor din vest.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22372
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 48 Icon_minitimeVin 20 Ian 2017, 18:09

In anii '80 erau si Personale cu vagoane de dormit!

V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13082
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 48 Icon_minitimeVin 20 Ian 2017, 18:50

Care? Stiu ca avea ceva Bucuresti - Tulcea, dar nu sint sigur ca era Dormitor. In rest?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 48 Icon_minitime

Sus In jos

Întrebări şi răspunsuri
Sus 
Pagina 48 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 57 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Întrebări şi răspunsuri
» INTREBARI SI RASPUNSURI
» Informaţii generale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: