|
| Întrebări şi răspunsuri | |
|
+79Sabik catalinu' Vlad bobi AeroX aris86 CristyanC lapsanszkitamas gvd apmatei laur 133 AndreiCFRbv Luna Daniel Trifu johnsmoke florin94 alliens ravers75 ldh80 19jimmy84 cardinal kristi kkk Warrington theblackstigx florin29sv riciu Jhonyla trancefan83 traian razvan - trenuri SST_EuroBlue Andrey_tm bubu KQQ Casanova Norbi ciprian71 laurentzu get. cortexedge alex.alexus.tm neluadi Spartan1948 cfr500 Petre_IFTE teoiasi Razvan Tudor @ndrey tomi_morar alkrosis Rarau alex.barac.5 sorinache96 DUAL sp59 LanceR TVlad CristianSM marius664 billy752-istu IonutCFR2009 baiazid cristy79 dan tm didinul Dr2005 cristi ar frank81 Katalyn Vitosa mielutu zburator Adirmvl AndreiSV Adrian78 Ghioca Bogdan AndiCFR ets2oltromânia Nesebar alex1987 83 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22372 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mier 18 Ian 2017, 21:29 | |
| - Katalyn a scris:
- Si iarna nu-i ca vara cum a spus fostul presedinte.
Fostul pacalici care a distrus tot, si acum avem un alt pacalici si tot asa. Mai grav e ca lumea chiar aplauda cu 10 maini cand cineva distruge. |
| | | cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9339 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Joi 19 Ian 2017, 01:20 | |
| Salutari si La multi ani!
Intrebare: Ce trenuri in Romania mai au vagoane restaurant / bar bistro? _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22372 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Joi 19 Ian 2017, 12:04 | |
| - cortexedge a scris:
- Salutari si La multi ani!
Intrebare: Ce trenuri in Romania mai au vagoane restaurant / bar bistro? Internationalele, Dacia si Ister dar sunt ale CFR si e cu dus si intors, la Ister e doar un bar amarat unde primesti o cafea si ceva de baut in schimb la Dacia e posibil sa nu circule restaurantul asa ca mai ramane Corona si Harghita unde e restaurant MAV si acolo gasesti mancarica gatita, adica standarde europene, normale demne de lumea civilizata, noroc cu MAV ca la CFR Dumnezeu cu mila. Avem trenuri care strabat tara Bucuresti-Satu Mare si Iasi-Timisoara iar daca nu au mancare la bagaj mori de foame pe drum si cica suntem o tara civilizata............. |
| | | ciprian71
Numarul mesajelor : 1681 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4727 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: Întrebări şi răspunsuri Joi 19 Ian 2017, 12:41 | |
| In primul rand nu suntem educati sa mancam la restaurant.Sunt prea saraci romanii sa-si poata permite o masa la restaurant.Daca nu este inclusa in pretul biletului, adio masa la restaurant.La drum lung, toti calatorii mananca un sanvice de acasa sau alte produse cumparate din magazin.Mai grav, multi si-au pierdut educatia de a manca sanatos.Pana la urma romanul nu calatoreste in fiecare zi cu trenul, asa ca o exceptie de la regula nu omoara pe nimeni.Daca in mod obisnuit la pranz serveste o supa si felul doi, ce l-ar determina sa faca la fel sa presupunem ca pleaca cu IR.1621 de la Bucuresti la Arad.Ati crede ca daca acst tren ar avea vagon restaurant ar fi servit doua feluri de mancare in cazul in care ar avea un meniu bogat afisat si amintit de catre personalul CFR prin difuzoare?Putin probabil si ar apela mai degraba la ce are in traista de acasa.Restaurante pline cu clienti pasageri am intalnit in schimb in Austria, Elvetia in tari cu pasageri ce isi respecta ora mesei si care pretul afisat nu reprezinta o problema pentru portofelul lui.Pana cand mancarea nu reprezinta maxim 10% din bugetul fiecaruia, este putin probabil sa avem cerere de restaurante pe calea ferata.Deocamdata sa ne rezumam la o bere,suc, cafea. |
| | | bobi
Numarul mesajelor : 733 Localizare : Iasi Reputatie : 4606 Data de inscriere : 06/05/2014
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Joi 19 Ian 2017, 12:41 | |
| - Kapпaтй a scris:
- cortexedge a scris:
- Salutari si La multi ani!
Intrebare: Ce trenuri in Romania mai au vagoane restaurant / bar bistro? Internationalele, Dacia si Ister dar sunt ale CFR si e cu dus si intors, la Ister e doar un bar amarat unde primesti o cafea si ceva de baut in schimb la Dacia e posibil sa nu circule restaurantul asa ca mai ramane Corona si Harghita unde e restaurant MAV si acolo gasesti mancarica gatita, adica standarde europene, normale demne de lumea civilizata, noroc cu MAV ca la CFR Dumnezeu cu mila. Avem trenuri care strabat tara Bucuresti-Satu Mare si Iasi-Timisoara iar daca nu au mancare la bagaj mori de foame pe drum si cica suntem o tara civilizata............. Nu mai spunem ca toate trenurile de lung parcurs, ar trebui sa aiba vagoane restaurant cu preturi decente , atat la mancare, cat si la bautura.Nu zic ca preturi sa fie de supermarket , dar nici sa ia pielea de pe om.Trenuri precum Bucuresti-Satu Mare sau Oradea, precum Iasi-Timisoara , ar trebui obligatoriu sa aiba un astfel de serviciu. De asemenea , pe rutele cu durata de pe ste 6 ore, ar trebui sa fie vagoane bar-bistro!!! |
| | | bobi
Numarul mesajelor : 733 Localizare : Iasi Reputatie : 4606 Data de inscriere : 06/05/2014
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Joi 19 Ian 2017, 12:45 | |
| - ciprian71 a scris:
- In primul rand nu suntem educati sa mancam la restaurant.Sunt prea saraci romanii sa-si poata permite o masa la restaurant.Daca nu este inclusa in pretul biletului, adio masa la restaurant.La drum lung, toti calatorii mananca un sanvice de acasa sau alte produse cumparate din magazin.Mai grav, multi si-au pierdut educatia de a manca sanatos.Pana la urma romanul nu calatoreste in fiecare zi cu trenul, asa ca o exceptie de la regula nu omoara pe nimeni.Daca in mod obisnuit la pranz serveste o supa si felul doi, ce l-ar determina sa faca la fel sa presupunem ca pleaca cu IR.1621 de la Bucuresti la Arad.Ati crede ca daca acst tren ar avea vagon restaurant ar fi servit doua feluri de mancare in cazul in care ar avea un meniu bogat afisat si amintit de catre personalul CFR prin difuzoare?Putin probabil si ar apela mai degraba la ce are in traista de acasa.Restaurante pline cu clienti pasageri am intalnit in schimb in Austria, Elvetia in tari cu pasageri ce isi respecta ora mesei si care pretul afisat nu reprezinta o problema pentru portofelul lui.Pana cand mancarea nu reprezinta maxim 10% din bugetul fiecaruia, este putin probabil sa avem cerere de restaurante pe calea ferata.Deocamdata sa ne rezumam la o bere,suc, cafea.
Ar trebui sa existe mai multe variante de meniuri, in jur de 4-5, cu un felul 1 si un felul 2 ca sa fie diversitate; fara alte sf-uri! |
| | | Rarau V.I.P Member
Numarul mesajelor : 742 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5431 Data de inscriere : 23/01/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Joi 19 Ian 2017, 12:47 | |
| - ciprian71 a scris:
- In primul rand nu suntem educati sa mancam la restaurant. Sunt prea saraci romanii sa-si poata permite o masa la restaurant. Daca nu este inclusa in pretul biletului, adio masa la restaurant. La drum lung, toti calatorii mananca un sanvice de acasa sau alte produse cumparate din magazin. Mai grav, multi si-au pierdut educatia de a manca sanatos. Pana la urma romanul nu calatoreste in fiecare zi cu trenul, asa ca o exceptie de la regula nu omoara pe nimeni. Daca in mod obisnuit la pranz serveste o supa si felul doi, ce l-ar determina sa faca la fel sa presupunem ca pleaca cu IR.1621 de la Bucuresti la Arad. Ati crede ca daca acst tren ar avea vagon restaurant ar fi servit doua feluri de mancare in cazul in care ar avea un meniu bogat afisat si amintit de catre personalul CFR prin difuzoare? Putin probabil si ar apela mai degraba la ce are in traista de acasa. Restaurante pline cu clienti pasageri am intalnit in schimb in Austria, Elvetia in tari cu pasageri ce isi respecta ora mesei si care pretul afisat nu reprezinta o problema pentru portofelul lui. Pana cand mancarea nu reprezinta maxim 10% din bugetul fiecaruia, este putin probabil sa avem cerere de restaurante pe calea ferata.Deocamdata sa ne rezumam la o bere,suc, cafea.
Pai si la MAV de ce se poate? Nu circula in Romania? Am mers la Corona si au fost destui oameni la vagonul restaurant Prea saraci? Cat costa biletul Bucuresti - Oradea? Daca ar fi conditii oricine si ar lua o ciorba pana in 10 lei, chestii lejere nu fripturi sau mai stiu eu ce. In Corona nu am simtit ca trece timpul in timp ce pe alte trenuri te ia plicitiseala. Sunt destui, am vazut pe Bucuresti - Constanta care cumpara de la un reprezentant Cfr diverse chestii frugale. |
| | | riciu
Numarul mesajelor : 1366 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6632 Data de inscriere : 27/06/2010
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Joi 19 Ian 2017, 12:51 | |
| Eu am folosit vagonul restaurant acum cativa ani buni la Dacia, ca pe vremea aia era singurul loc in care puteai sa fumezi. Si evident am facut si consumatie, dar era totusi cam piperat. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20591 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25510 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Joi 19 Ian 2017, 12:54 | |
| - Rarau a scris:
- Sunt destui, am vazut pe Bucuresti - Constanta care cumpara de la un reprezentant Cfr diverse chestii frugale.
CFR Călători nu face comerţ ambulant. Acei ,,reprezentanţi CFR" sunt nişte şmecheraşi, care cumpără de la hipermarket şi vând în tren la preţ de ţ'şpe ori mai mare. _________________ :TTT:
|
| | | ciprian71
Numarul mesajelor : 1681 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4727 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Joi 19 Ian 2017, 13:11 | |
| - Dr2005 a scris:
- Rarau a scris:
- Sunt destui, am vazut pe Bucuresti - Constanta care cumpara de la un reprezentant Cfr diverse chestii frugale.
CFR Călători nu face comerţ ambulant. Acei ,,reprezentanţi CFR" sunt nişte şmecheraşi, care cumpără de la hipermarket şi vând în tren la preţ de ţ'şpe ori mai mare. Asa este.Am vazut si eu pe Bucuresti - Constanta, trece cu un cos plin cu bere, suc chipsuri s.a. tip supermarket sau cu o tavita de cafea si nici vorba de bon fiscal.Softrans arezolvat problema asta cu acele aparate tip automat.Se putea amplasa aceste aparate si in vagoanele cfr.La OBB, TRENITALIA am vazut un angajat cu un aparat pe roti, cam incomod printre scaune, haios este acel clopotel de bicicleta |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11172 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Joi 19 Ian 2017, 14:21 | |
| - Dr2005 a scris:
- Rarau a scris:
CFR Călători nu face comerţ ambulant. Acei ,,reprezentanţi CFR" sunt nişte şmecheraşi, care cumpără de la hipermarket şi vând în tren la preţ de ţ'şpe ori mai mare. Si cine le permite sa faca comertul asta in tren ? Ca eu mereu I vedeam pe IR si chiar pe R pe Valea Prahovei imbracati specific uniformei de la CFR panataloni albastri si camasa ba unul avea si un ecuson desi trenul avea doar vagoane de clasa. @cortexedge : Dacia are doar pe Buc.Nord-Brasov-Sibiu-Arad si retur. A fost pana de curand Bord-Restaurant seria 88-96 apoi a fost mini-bar seria 89-87 iar acum e cu Bar-Bistro seria 89-76. Pe Isteru a fost Bar-Bistro 89-76 pe intreaga relatie acum e doar mini-bar 89-87 doar pe Buc-Brasov si retur. 89-76 Bar-Bistro a circulat 2 saptamani si pe 1539/1538. |
| | | ciprian71
| Subiect: Întrebări şi răspunsuri Joi 19 Ian 2017, 14:31 | |
| Sunt cumva angajati CFR ? Inainte parca erau angajati Romvared sau cam asa ceva stiu. |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11172 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Joi 19 Ian 2017, 14:45 | |
| S-ar putea sa fie exact cei care au lucrat la firma respectiva din moment ce nu le zice nimeni nimic pe trenuri iar majoritate sunt mai inchisi la ten ptr meseria asta nu puteau sa lucreze fricosi sau cei care se sperie si de umbra lor.
Nu am luat la ei niciodata nimic in schimb au luat cei cu care eram in tren Bergenbier la doza 6 lei o posirca de bere, mai buna era apa dar la Campina am facut cheta si am coborat cat am stat sa ne depaseasca IR-ul si am luat Ciucas rece cu 2,5 lei doza.
Totusi am o curiozitate in ajunul Craciunului cand a fost suplimentat IR 472 Buc-Budapesta cu 3 vagoane la coada grupa de Brasov cand a ajuns la Pl.Vest la ultimul vagon era unul cu un platou plin de doze si cafele avea chiar si sort de bucatarie pe el. Ca sa ajunga la ultimul vagon de la Bar-Bistro a trebuit sa treaca pen cusete, dormitor si inca 2 vagoane de clasa.
Apropo la trenurile ce au mini-bar 89-87 in compunere multe nu au angajat e liber acolo la mini-bar. |
| | | TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8392 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Joi 19 Ian 2017, 15:44 | |
| Eu credeam ca smecherasii aia sint de la vagonul bar/restaurant (in acele trenuri care au astfel de vagoane). Cum zicea si Katalin, unii au si ecuson. Ce sa zic, acopera si ei un segment de piata neglijat de CFR Calatori, vin cu o oferta acolo unde este cerere.
Ca tot veni vorba de comert in trenuri, cei mai agasanti sint cei cu carti/reviste/integrame, "surdo-mutii" si aia cu donatiile umanitare, sint uneori mai multi decit calatorii. Se urca in Gara de Nord si incurca lumea iar unii mai sint si insistenti si agresivi. Era sa il pocnesc odata pe unul cu donatia pentru ca mi-a bagat sub nas un fel de legitimatie si mi-a raspuns ofensat cind i-am zis sa ma scuteasca.
Ultima editare efectuata de catre TVlad in Joi 19 Ian 2017, 17:11, editata de 1 ori |
| | | Katalyn
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Joi 19 Ian 2017, 16:14 | |
| Cea mai tare oferta am prinso de 2 ori in IRN 1667 baba neagra si grasa cu o sacosa de rafie vindea bere Albrau cu 6 lei doza "dar ti-o las si la 5 lei" nu avea bilet pentru ea iar berea respectiva in supermarket-uri era atunci 1,7 - 1,8 lei.
Am prins smecherasi cu cosuletul si pe IR 1630 actualul 1634 cu oferta sa dai 6 lei pe un Albrau dupa ce treci de Crivina si mai ai 30 minute pana la destinatie mi se pare o afacere proasta. Stau si ma gandesc daca berea de 1.8 lei e 6 lei un Beck's sau Heineken cat o costa 10 lei ? |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri | |
| |
| | | | Întrebări şi răspunsuri | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |