|
| Întrebări şi răspunsuri | |
|
+79Sabik catalinu' Vlad bobi AeroX aris86 CristyanC lapsanszkitamas gvd apmatei laur 133 AndreiCFRbv Luna Daniel Trifu johnsmoke florin94 alliens ravers75 ldh80 19jimmy84 cardinal kristi kkk Warrington theblackstigx florin29sv riciu Jhonyla trancefan83 traian razvan - trenuri SST_EuroBlue Andrey_tm bubu KQQ Casanova Norbi ciprian71 laurentzu get. cortexedge alex.alexus.tm neluadi Spartan1948 cfr500 Petre_IFTE teoiasi Razvan Tudor @ndrey tomi_morar alkrosis Rarau alex.barac.5 sorinache96 DUAL sp59 LanceR TVlad CristianSM marius664 billy752-istu IonutCFR2009 baiazid cristy79 dan tm didinul Dr2005 cristi ar frank81 Katalyn Vitosa mielutu zburator Adirmvl AndreiSV Adrian78 Ghioca Bogdan AndiCFR ets2oltromânia Nesebar alex1987 83 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar 06 Dec 2016, 19:39 | |
| - Katalyn a scris:
- Dr2005 a scris:
- TVlad a scris:
- Presimt ca un anume membru Trifu va fi trecut pe linie moarta...
Definitiv şi irevocabil! Iar au inceput razboaiele pe fiare ? Omul a trimis mp in care solicita celor care doresc mai multe informati sa se inscrie pe forumul celalalt. Eu daca acuz public pe cineva ca urmeaza sa-i aplic o corectie desi nu voi face asta altul care imi vrea raul va avea grija sa aplice corectia ca eu sa pic vinovat nu ?
Daca l-ati gasit vinovat de ce i-ati dat apa la moara intrand in discuti cu el ? Păi când l-am găsit vinovat, l-am ars, nu are decât să mă înjure pe forumul lui, cum a mai făcut-o. Acum probabil face pe el de râs că ne-a păcălit să îl acceptăm aici. Tu nu i-ai văzut ultimele mesaje, mutate la Tomberon. - Katalyn a scris:
- Cine aproba inscrierile pe acest forum se uita macar la nickname-ul ales ? Aduceti-va aminte ca ati dat accept la niste useri carense numeau IliubescpeMishu cum dracu sa dai accept la asa ceva ?
,,Cine aprobă înscrierile" e un soft, care nu prea ştie să facă diferenţa între Trifu şi un utilizator de bună credinţă. _________________ :TTT:
|
| | | neluadi
Numarul mesajelor : 369 Localizare : Timisoara Reputatie : 3515 Data de inscriere : 12/04/2016
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar 06 Dec 2016, 19:51 | |
| Sincer, nu mă interesează defel luptele, conflictele sau bătăliile dintre membrii acestui spaţiu virtual. Bine spus, ajung unii să se lupte pe un forum de pasionaţi. Atunci care mai e plăcerea de a călători sau a fotografia ce călătoreşte? Un război pe fiare, bine spus. Asta treabă lămurită, pun şi eu o întrebare banală: De ce nu se încearcă şi la OTF de la noi implementarea acelor Mile Stones sau Rewards cum există de ani de zile la companiile aviatice? Şi foarte multă lume îşi urmăreşte cu străşnicie cumulul de puncte/mile câştigate şi când acestea expiră. Bănuiesc că o fidelizare suplimentară a clienţilor CFR sau RT (ca să-i amintesc pe cei doi mari) ar putea aduce un plus de călătorii şi de beneficii firmelor. Dau cu o mână, dar pot recolta cu două. Sunt convins că nu de idioţi aceste mari companii sau holding-uri de companii aero îşi fidelizează aşa clienţii. |
| | | Norbi V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2636 Varsta : 31 Localizare : Bistrita Reputatie : 8669 Data de inscriere : 19/04/2009
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar 06 Dec 2016, 21:01 | |
| Iarasi a revenit specimenul sub alt nume! Blocati-l cat mai repede! |
| | | marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6911 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar 06 Dec 2016, 21:27 | |
| - Dr2005 a scris:
,,Cine aprobă înscrierile" e un soft, care nu prea ştie să facă diferenţa între Trifu şi un utilizator de bună credinţă. Ar trebui si ip-ul sa fie un element de luat in considerare la creerea unui cont, chiar daca poti sa te inscrii de pe alt device, pana la urma n-ai unspemii de calculatoare si laptopuri... |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar 06 Dec 2016, 21:51 | |
| Nu stiam ca detectivi fara diplome sunt mai nou si pasionati feroviari. Nu credeam ca sunt singurul de pe aici in rest ce sa zic mai bine nu l-ati mai fi exclus sunteti oameni cu siguranta ati fi ajuns la un numitor comun.
Se poate vedea toate IP-urile dupa care m-am conectat in ultimile 3 zile ?? Nu de alta dar m-am conectat pe forum de pe 4 dispozitive chiar sunt curios ce clasa sau tipuri de IP-uri apar.
Pe masura ce trec ani tot sunt mai linistit cand stiu ca am separat lumea buna de lumea rea, aici sunt pasionat si pe contul de FB de pasionat unde am numai angajati de cf si pasionati iar pe contul celalat de om normal si intreg la mine am rudele, colegi de munca, fosti colegi de munca, fosti colegi de scoala, vecini, cunostinte, prieteni etc... Nu poti merge pe 2 fronturi decat separat lumea buna la cei buni iar lumea rea, tampita si nebuna in categoria lor plus ca asta nu e o pasiune cu care sa te poti lauda. Cei care au facut o scoala s-au scos cei care raman doar pasionati e mai greu.
|
| | | neluadi
Numarul mesajelor : 369 Localizare : Timisoara Reputatie : 3515 Data de inscriere : 12/04/2016
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar 06 Dec 2016, 22:03 | |
| Bine spus, Katalyn. Când unii fac un drum cu trenul până la Budapesta doar să bea o cafea, alţii îşi scriu compunerile trenurilor pe ce apucă, sau alţii se bucură de peisajele matinale ale Koronei. Se cheamă pasiune şi nimeni nu le-o poate lua. Indiferent că este expusă sau e doar personal păstrată. Din păcate, şi/sau din fericire, există în toate locurile situaţii pur pozitive amestecate cu cele negative. Ca să fie viaţa mai interesantă, nu de altceva. |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9099 Reputatie : 13004 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar 06 Dec 2016, 22:08 | |
| katalyn, ce e interesant la tine, e ca desi combati pasiunea pentru fiare esti angrenat in jocul pasiunii, dai compuneri, sti locomotive, mai faci niste poze la pe curba de la Ploiesti Vest spre Tirgoviste.
Chiar daca nu te dai pasionat aduci informatii interesante pentru pasionati si esti activ pe forumul ... pasionatilor de trenuri. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mier 07 Dec 2016, 08:55 | |
| - marius664 a scris:
- Dr2005 a scris:
,,Cine aprobă înscrierile" e un soft, care nu prea ştie să facă diferenţa între Trifu şi un utilizator de bună credinţă. Ar trebui si ip-ul sa fie un element de luat in considerare la creerea unui cont, chiar daca poti sa te inscrii de pe alt device, pana la urma n-ai unspemii de calculatoare si laptopuri... Nu se pot înscrie mai multe conturi de pe acelaşi IP. Dar nu are IP fix, el de câte ori dă reconectare prinde alt IP. _________________ :TTT:
|
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8300 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mier 07 Dec 2016, 20:27 | |
| Toti providerii mari de net din Romania ofera 99% ip dinamic persoanelor fizice. Asa ca nu prea se pot bana ip-uri. |
| | | AndreiCFRbv
Numarul mesajelor : 171 Varsta : 25 Localizare : Brasov Reputatie : 4273 Data de inscriere : 01/09/2013
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mier 07 Dec 2016, 23:04 | |
| - Dr2005 a scris:
- marius664 a scris:
Ar trebui si ip-ul sa fie un element de luat in considerare la creerea unui cont, chiar daca poti sa te inscrii de pe alt device, pana la urma n-ai unspemii de calculatoare si laptopuri... Nu se pot înscrie mai multe conturi de pe acelaşi IP. Dar nu are IP fix, el de câte ori dă reconectare prinde alt IP. Imi place de voi, adminii si moderatorii au voie pe aici sa se ia de cine vor si sa maca misto de cine vor ei fara sa le faca nimeni nimic, iar daca apare un user care pune niste intrebari repede va scoateti cu ban-urile, felicitari domnilor forumisti. |
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mier 07 Dec 2016, 23:10 | |
| Apăi scuză-mă, dar când te apuci să faci referiri la mamele unor utilizatori, eu zic că banarea e o soluţie de bun simţ. Problema e că respectivul şi-a mai făcut vreo câteva conturi de pe care a făcut la fel.
Greşeala mea şi a celorlalţi a fost că nu l-am blocat pe Trifu încă de la început. N-a făcut decât să facă scandal şi să-şi facă reclamă la site-ul lui. Acum probabil stă şi râde... _________________ :TTT:
|
| | | AndreiCFRbv
Numarul mesajelor : 171 Varsta : 25 Localizare : Brasov Reputatie : 4273 Data de inscriere : 01/09/2013
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mier 07 Dec 2016, 23:13 | |
| - Dr2005 a scris:
- Apăi scuză-mă, dar când te apuci să faci referiri la mamele unor utilizatori, eu zic că banarea e o soluţie de bun simţ.
Problema e că respectivul şi-a mai făcut vreo câteva conturi de pe care a făcut la fel.
Greşeala mea şi a celorlalţi a fost că nu l-am blocat pe Trifu încă de la început. N-a făcut decât să facă scandal şi să-şi facă reclamă la site-ul lui. Acum probabil stă şi râde... Pai cand vad ce solutii gasiti si pe mine ma apuca rasul. Poate ar trebui un mic soc electric sa va activati putin creierul... |
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mier 07 Dec 2016, 23:32 | |
| Şi ce soluţie trebuia să găsim? _________________ :TTT:
|
| | | AndreiCFRbv
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Joi 08 Dec 2016, 00:05 | |
| Poate o schimbare de mentaliate sa nu mai vedeti tot numai cum vreti voi, cand unii sunt de alte pareri gata ban direct. Iar pentru solutii IT intrebati-l pe Trifu ca se pare ca se pricepe mai bine ca voi in IT. |
| | | mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6986 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Joi 08 Dec 2016, 00:43 | |
| Am mai zis-o și repet. Trifu e un personaj ciudat, este extraordinar de priceput și de cultivat în latura inginerească, e un bun informatician și înțelege multe lucruri din domeniul tehnicii pe care eu, recunosc, nu le înțeleg. În același timp, acest om cu o cultură fenomenală trăiește doar în scandaluri, înjurături, vorbe urâte și alte porcării de genul... E un paradox, dar e și adevărul. E probabil nervos că railnet nu mai are nici un fel de client (cine dracu să intre pe forumul ăla când acolo citești doar înjurături către privați, slave către PSD și alte măgării) așa că încearcă orice ca să-și atragă atenție. Dincolo de defectele sale, avem ce învăța de la el, dar și el ar putea să taie din aroganță și din atitudinea miserupistă care-l caracterizează. Iar cât despre banuri, vă asigur eu că vor apărea clone grămadă ale lui.
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri | |
| |
| | | | Întrebări şi răspunsuri | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |