|
| Info trafic - trenurile intarziate [3] | |
|
+70kristi kkk ciprian71 get. adibaiacos2003 DUAL Ikarus99 frank81 razvan - trenuri alex.barac.5 Teodor sorinache96 Nesebar Razvan Tudor matei vulcan laurentzu Amiralul riciu aris86 neluadi AndiCFR alliens Petre_IFTE Luna CristianSM baiazid ets2oltromânia TudorVD @ndrey Adisoft1991s LanceR Jurnal Feroviar andreidi billy752-istu alex1987 cristi ar qew00 cfr500 deconectat AeroX Katalin4653 marius664 Alex Avram mariuscfrbucuresti Adirmvl rizelgeorgel2004 TonyGFR florin94 alkrosis Norbi TER200 cristy79 CristyanC cardinal ALEXCFR 92Dragos Vitosa Dr2005 dan tm bobi Adrian78 mielutu zburator seby1998 Rarau IonutCFR2009 Katalyn COSTACHE MIHAIL DPS NicuS Capsuneanu Andrey_tm 74 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12456 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Mar 23 Feb 2016, 18:43 | |
| Linia frontului de est era Traian Sat - Ciorasti - Ramnicu Sarat (linie ingusta) demontata dupa razboi. Construirea liniei Faurei-Tecuci a fost necesara pentru a usura traficul de marfuri dintre Moldova si Portul Constanta, traversand cea mai fertila zona a tarii, in haltele de miscare respective fiind amenajate cai ferate cu acces la baze de receptie a cerealelor si plantelor tehnice. Declinul agriculturii dupa 1989, a determinat si declinul acestei sectii de cale ferata desi se constata o revenire in ultima vreme cativa operatori economici din comertul cu cereale fiind interesati sa reia activitatea de transport pe calea ferata intre Tecuci-Ciorasti-Jirlau-Faurei si mai departe catre Portul Constanta sau procesatorii din zona (Expur, Boromir, Ultex samd). Productiile de cereale obtinute in ultima vreme in zona adiacenta caii ferate Tecuci-Faurei necesita un volum din ce in ce mai mare de transport care nu mai poate fi acoperit doar de mijloace auto. |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13007 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Mar 23 Feb 2016, 20:54 | |
| Linia Tecuci-Faurei este un bun exemplu de linie pe care nu s-a facut nimic pentru atragerea unor potentiali calatori in special de lung parcurs, ca pe scurt cam greu ca nu se leaga mare lucru. Pe linga ca statiile sint puse fix aiurea tipic romanesc, cele care mai deservesc ceva sate sint puse cu un capat spre sosea, dar de la sosea la peron mai e 1 km.
-statia Rotunda poate fi desfiintata(era halta ultima data) - Condrea, deservea o balastiera iar de la peron la capul statiei care e la sosea sint cam 55om iar de acolo 1300 m pina in satul Silistea. E greu de spus daca ar fi fost amatori care sa vina pina la gara, chiar daca peronul ar fi fost mutat la sosea
- Suraia, sint 14 km pina la centuta Focsanilor si Suraia e in Vrancea -Botirlau, statia era desfiintata cind am trecut pe acolo si punctul de oprire era mutat la sosea.Un lucru bun.
-Tataranu, avea linii pentru fabrica de zahar dar statia e la 800 de metri de soseau care trece prin sat, se putea muta oprirea la sosea.
-Ciorasti, cladirea e la 1100 metri de o intersectie unde converg sosele din 3 sate,
|
| | | mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6987 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Mier 24 Feb 2016, 00:15 | |
| Eu am spus de zeci de ori, din Urziceni niciun tren IR nu ia vreun călător. Nici nu coboară nimeni acolo, singura excepție fiind 1776 care merge ca R între Făurei și Urziceni. Am cerut de atâtea ori suprimarea opririi, suprimare care ar duce la timpi mai mici ca la dube. Ai avea timpi mai mici, prețuri mai mici, nivel de comfort mai mare (că doar s-a deșteptat CFR, nu mai aruncă Desiro pe ruta asta), și asta în situația în care 7002+1776 au cam îngropat dubele și autocarele. Un IR 1774 cu opriri doar la Barboși, Brăila, Ianca, Făurei și Aeroport ar bate cuiul final în sicriul dubarilor. Valabil și pt 1773 și 1772. 7002 este un tren extrem de solicitat și va rămâne așa, pentru că are un mers foarte bun (4h25, cât face și IR 1771 pe aceeași distanță!!!), este folosit de studenți, elevi, personal CFR, navetiști de tot soiul... Când avea doar 3 vagoane, era 90% ocupat și după Făurei, dar încă nu se știa de el prea bine. Uneori, întârzie pentru că sunt prea mulți călători - am pățit odată să stăm 3 minute la Brăila până au coborât și urcat clienții trenului. Altă dată, la Lacu Sărat (stație situată la ani lumină de civilizație) au coborât cel puțin 20 de navetiști. Cât despre 11071/2, nu va dispărea niciodată. Este folosit intens de personal C.F. între Făurei și Brăila (se schimbă IDM și șefii de stație, unde e cazul), duce și aduce manevranți, și e folosit intens drept tren de navetă - între Fierbinți și Urziceni e plin ochi, între Pogoanele și Făurei iar sunt călători mulți (de ex, din Pogoanele ultima oară au urcat vreo 20 de oameni), între Plopu și Brăila ai exclusiv personal CF... m-am lămurit clar văzându-i că trenul ăsta va rămâne mult și bine. Ați putea spune că s-ar putea băga o ramă Z care să acopere traficul de personal între Făurei și Brăila, respectiv un dezastru între Urziceni și Mogoșoaia care, din nou, să acopere plimbările navetiștilor angajați la CF - nimic mai fals, o parte din călătorii dintre Mogoșoaia și Urziceni rămân până la Gârbovi, Cotorca sau chiar Pogoanele, iar din Pogoanele unii coboară tocmai la Ianca sau Plopu. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Mier 24 Feb 2016, 00:56 | |
| Dacă suprimi oprirea de la Urziceni câştigi un minut, maxim 2. La Urziceni oricum treci pe abatere, că directa e spre/de la Slobozia. _________________ :TTT:
|
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Mier 24 Feb 2016, 06:33 | |
| Cand am mers eu in 11 februarie pe M700 la Urziceni in 1772 au urcat vreo 20-25 cati mergeau cu nasu Dumnezeu stie, apoi la 1771 din Urziceni s-au urcat fix 2 calatori si cu mine iar toti calatori din cele 4 vagoane i bagai lejer intr-un vagon de 80 locuri. Pe traseu la Garbovi a urcat un cfr-ist si a coborat altul. Tot aici am facut cruce cu 11072 : 36-16 + 19-56 cu maxim 30 calatori in tot trenul adica undeva la 23% din capacitatea totala de locuri. Iar la Cotorca am coborat eu si un cfr-ist din 1771 si a urcat un alt cfr-ist. M-am intors cu 7002 unde la fel doar eu am urcat din Cotorca, la Garbovi nimeni si nimic, nici intre Urziceni si Buc.Nord nu au fost mai mult de 25-30 calatori care au coborat/urcat din toate statile si haltele unde a oprit.
Mi se pare cam paguba toate opririle astea inutile de pe M700 si asa calatori nu sunt decat VSDL.
Pe Buc-CT faci 2 ore 225 km cu 60 lei iar pe Buc-GL faci 4 ore - 4 ore si 20 minute aceeasi distanta dar la aceeasi bani. Unde sunt ofertele ?
Poate odata cu achizitia de rame electrice peste cativa ani sa bage pe Buc-Buzau-Faurei-Galati decat prin pustiul Baragan. Si pe Buzau se face tot 4 ore dar cel putin acolo mai prinzi calatori de Ploiesti Sud, Mizil si Buzau aici pe M700 ce sa faci cu opriri ca Garbovi, Cotorca ori Pogoanele ca daca le aduni toate 3 si nu da intr-o zi calatori cat ar da doar Mizilul nu mai zic de Pl.Sud ori Buzau. Plus ca de la Buc.Nord la Pl.Sud simti frate ca mergi cu trenul 120 km/h ori pe M700 intre Buc.Nord-Urziceni-Faurei nu stiu daca se trece de 100 km/h macar 2 km poate doar pana la Chitila trenurile trasate pe M1000 ca unele merg pe 1000 si altele pe linia 700 unde ai mers de bicicleta sau de atlet care participa la maratoane asa de incet merge trenul pe M700 intre Buc.Nord si Chitila.
|
| | | Katalin4653 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1575 Localizare : Braila M 700 Reputatie : 6320 Data de inscriere : 30/12/2011
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Mier 24 Feb 2016, 10:36 | |
| Nu mai bate campii ca nu au trenurile de aici calatori , sunt atatia care confirma acest lucru chiar nu vezi , abtinete cu parerile despre alte rute Bucuresti Galati si retur cu trenurile actuale fac fata foarte bine , ar mai trebui modificat 7001 sa tina TFCu la sector dupa el , sau cei de la minister sa-i fi aprobat trasa la ora 16:00 deoarece erau trenuri mai multe in timp nu toate buchet . R7002 e full pe toata distanta si are calatori si pe Faurei urziceni , doar circul cu el aproape saptamanal , perechea 11071/11072 e inca la inceput dar dupa jumatate de an va incepe sa aibe calatori mai ales daca le fac IR(in rang de RE cu oferta tarifara regio) si astfel ar omora si TFCu care dupa parerea mea nu avea ce sa caute pe aici . 11071/11072 facute cu vagoane de Galati gen de exemplu 20-49-203+19-56-001+19-56-002 ar fi perfect , 7001/7002 e foarte bun cu vagoane 20-76 aveau calatori si cand era cu 21-80 dar acum e extraordinar cum a reusit sa atraga si mai multi calatori de la TFC odata cu schimbarea compunerii. |
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Mier 24 Feb 2016, 10:47 | |
| - Katalin4653 a scris:
- ar mai trebui modificat 7001 sa tina TFCu la sector dupa el , sau cei de la minister sa-i fi aprobat trasa la ora 16:00 deoarece erau trenuri mai multe in timp nu toate buchet
Trasele le dă C.F.R. S.A.. Şi le dă pe principiul primul venit, primul servit. _________________ :TTT:
|
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Mier 24 Feb 2016, 10:54 | |
| Bai nebunele tu crezi ca eu sunt Karpaty sau alti care le e frica si de umbra lor ? Vezi ca e diferenta mare intre mine si el eu nu accept gandaci pe langa mine, eu am crescut intre borfasi si smecheri nu accept sa ma ia pe mine la misto toti copii. Stai odata in banca ta si vezi de treaba ta ce tot ma urmaresti atata ? Unde vedea mintea ta incuiata ca au mai spus si alti ca sunt calatori pe sectoarele de care eu vorbeam ? Se vede cat ai dat pe la scoala ca nu esti atent si nici macar nu sti sa citesti dar sa mai ti minte. A zis lumea ca 11072 are calatori doar pa Galati-Faurei daca nu vezi bine du-te tata la un control si lasa-ma ca mai disperat ti-ai facut o obsesia sa urmaresti postarile celor care iti dau de sus clasa ? Stai potolit in banca ta !! Intelege odata ca eu nu caut sa-mi fac prieteni nici macar virtuali din domeniul asta feroviar pentru ca stiu ce sunt 80% din asa-zisi pasionati au avut alti grija sa imi arate destui ratati, retarzi, idioti, bolnavi psihic, oameni pe invers etc, pe mine nu ma intereseaza astfel de categorii de oameni negativi, fa bine si ignora-ma cauta pe altcineva care sa te ascute. Nu am alta treaba de facut sa stau sa citesc postarile inutile la toti copii majori. Mai cauta in urma sa vezi cata lume zice ca 11072/11071 cara aer si apoi cersete sa te bage lumea in seama Da mai potoleste-te mai baiatule odata nu vezi ca te ignora lumea si nu-ti da atentie, ce te bagi cu japca in seama ? Daca veneam la Constanta la intalnirea cu directorul CFR si restul membrilor din CFR si pasionati te faceai bani pe loc si i dadeai datoria lui Karpaty ori ramanei amanet in gara la Constanta, dai bani omului si lasa-ne in pace ce tot te ti scai de capul nostru nu intelegi ca nu vrem sa avem de-a face cu fantomele ? |
| | | mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6987 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Mier 24 Feb 2016, 23:50 | |
| 11071/2 nu vor dispărea și v-am zis de ce. În rest Katalyn n-a zis să scoată 7001/7002 sau știu eu ce ci doar că nu au călători între Pogoanele (ba, treacă meargă, din Pogoanele mai urcă 10-15 rătăciți în zilele bune) și Urziceni. E perfect adevărat, de exemplu Mănăsia e oprire degeaba la toate trenurile, nu a urcat sau coborât nimeni niciodată acolo. 11071 cară la greu călători între București și Urziceni dar după poți să joci fotbal prin tren, că se urcă 1-2 IDM și coboară vreun manevrant sau șef de stație între Urziceni și Brăila e adevărat. Citește mai bine mesajele că bați câmpii grav. În primul rând ar trebui să facem 3 statui celor de la TFC că dacă nu erau ei, și azi călătoreai cu șobolanu la 60 de lei, 7001/7002 au apărut doar ca să facă concurență și au avut un succes foarte mare, deci învățăm că astăzi competiția e benefică tuturor. TFC și Regiotrans merită 10 statui fiecare că dacă nu erau ei nu vedeai azi IR tarifat R, nu vedeai pe 7001/7002, nu vedeai pe 11034, pe 1630, pe 1634 (ne zice katalyn care mai sunt pe acolo tarifate ca R deși sunt IR), rămâneai să te coci la 40 de grade în șobolan, 4h30 până la București Nord fără aer condiționat la 60 de lei.
|
| | | mielutu zburator
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Mier 24 Feb 2016, 23:53 | |
| - Dr2005 a scris:
- Dacă suprimi oprirea de la Urziceni câştigi un minut, maxim 2. La Urziceni oricum treci pe abatere, că directa e spre/de la Slobozia.
E o oprire inutilă, consumi motorina degeaba la 1773, 1774, că nu coboară și nu urcă nimeni. La 1772 mai urcă, unii merg cu nașul alții iau bilete sau au abonamente, cei cu dare de mână. Și câștigi să zicem 3 minute, restrângi timpii dintre Galați și Făurei cu 10 minute (cam cu atâta sunt umflați), scoți oprirea din Pogoanele (ai fost vreodată acolo să vezi în ce sărăcie trăiesc bieții oameni? nici lumină nu au pe străzi!), și strângi timpii pe Făurei - Urziceni iar, și poți ajunge la 3h40 pe Galați - București. Duba face 3h30 minim dar te lasă la dracu-n praznic. Revenim on-topic: 11071 s-a odihnit 146 de minute în Mogoșoaia - fie a crăpat EGM-ul fie au fost probleme între Mogoșoaia și Balotești, pe la aceeași oră a stat și 7036 în Balotești 22 de minute. Și 15073 a stat jumătate de oră în Mogoșoaia. La fel și 7001, dar ăsta a recuperat mult până la Galați. |
| | | cardinal
Numarul mesajelor : 3335 Reputatie : 8739 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Joi 25 Feb 2016, 01:00 | |
| Tu, mielule, nu stii, duba opreste in Dunarea ?Pe sensul Galati Bucuresti. Ca unii au spus ca trebuie sa te duci la autogara Galati, nu mai opreste deloc in oras, de frica sa nu ia soferul calatori iliciti
|
| | | cardinal
Numarul mesajelor : 3335 Reputatie : 8739 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Joi 25 Feb 2016, 02:32 | |
| - Katalyn a scris:
- Bai nebunele tu crezi ca eu sunt Karpaty sau alti care le e frica si de umbra lor ? Vezi ca e diferenta mare intre mine si el eu nu accept gandaci pe langa mine, eu am crescut intre borfasi si smecheri nu accept sa ma ia pe mine la misto toti copii. Stai odata in banca ta si vezi de treaba ta ce tot ma urmaresti atata ?
Unde vedea mintea ta incuiata ca au mai spus si alti ca sunt calatori pe sectoarele de care eu vorbeam ? Se vede cat ai dat pe la scoala ca nu esti atent si nici macar nu sti sa citesti dar sa mai ti minte. A zis lumea ca 11072 are calatori doar pa Galati-Faurei daca nu vezi bine du-te tata la un control si lasa-ma ca mai disperat ti-ai facut o obsesia sa urmaresti postarile celor care iti dau de sus clasa ? Stai potolit in banca ta !! Intelege odata ca eu nu caut sa-mi fac prieteni nici macar virtuali din domeniul asta feroviar pentru ca stiu ce sunt 80% din asa-zisi pasionati au avut alti grija sa imi arate destui ratati, retarzi, idioti, bolnavi psihic, oameni pe invers etc, pe mine nu ma intereseaza astfel de categorii de oameni negativi, fa bine si ignora-ma cauta pe altcineva care sa te ascute.
Nu am alta treaba de facut sa stau sa citesc postarile inutile la toti copii majori.
Mai cauta in urma sa vezi cata lume zice ca 11072/11071 cara aer si apoi cersete sa te bage lumea in seama
Da mai potoleste-te mai baiatule odata nu vezi ca te ignora lumea si nu-ti da atentie, ce te bagi cu japca in seama ? Daca veneam la Constanta la intalnirea cu directorul CFR si restul membrilor din CFR si pasionati te faceai bani pe loc si i dadeai datoria lui Karpaty ori ramanei amanet in gara la Constanta, dai bani omului si lasa-ne in pace ce tot te ti scai de capul nostru nu intelegi ca nu vrem sa avem de-a face cu fantomele ? Amenintari de recuperator si jmecher, homofobie, jigniri in bloc la adresa userilor forumului. |
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Joi 25 Feb 2016, 09:25 | |
| - cardinal a scris:
- Tu, mielule, nu stii, duba opreste in Dunarea ?Pe sensul Galati Bucuresti.
Ca unii au spus ca trebuie sa te duci la autogara Galati, nu mai opreste deloc in oras, de frica sa nu ia soferul calatori iliciti
Legal, cursele interjudeţene nu au voie să oprească decât în autogările şi staţiile amenajate pentru acest tip de trafic, nu la comun cu cursele judeţene sau cu transportul local. Dacă şoferul opreşte sau nu... e decizia lui, că dacă e prins poate să se ardă. Dar cine stă să verifice? Aşa şi la Bucureşti opreşte duba de Târgovişte în staţia de troleu de la Gara de Nord şi în cea de sub Podul Basarab dacă n-are clienţi destui din autogara IDM. _________________ :TTT:
|
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24325 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Joi 25 Feb 2016, 09:36 | |
| - Dr2005 a scris:
- cardinal a scris:
- Tu, mielule, nu stii, duba opreste in Dunarea ?Pe sensul Galati Bucuresti.
Ca unii au spus ca trebuie sa te duci la autogara Galati, nu mai opreste deloc in oras, de frica sa nu ia soferul calatori iliciti
Legal, cursele interjudeţene nu au voie să oprească decât în autogările şi staţiile amenajate pentru acest tip de trafic, nu la comun cu cursele judeţene sau cu transportul local. Dacă şoferul opreşte sau nu... e decizia lui, că dacă e prins poate să se ardă. Dar cine stă să verifice? Aşa şi la Bucureşti opreşte duba de Târgovişte în staţia de troleu de la Gara de Nord şi în cea de sub Podul Basarab dacă n-are clienţi destui din autogara IDM. Prin zonă noastră mai stăteau am auzit chiar de la șoferi ca au luat 5000 de lei amendă ca au oprit în stații neautorizate |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13007 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Joi 25 Feb 2016, 10:02 | |
| Si la noi, soferul deschide usa doar daca e semaforul pe rosu, altfel ii este frica, ca au luat amenzi. RATT a reusit sa se impuna macar pe acest aspect daca nu a reusit sa limiteze transportul judetean la marginea orasului.
Eu am impresi ca aici la noi transportul este mult mai legal decit in regat. Nici macar nu sint firme d-astea de dubari la greu ca acolo.
Chiar si firmele care duc oamenii la fabrici au staiile aprobate prin documente. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] | |
| |
| | | | Info trafic - trenurile intarziate [3] | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |