Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Accidente si Incidente CFR

In jos 
+94
Rarau
George CFR
Ikarus99
Vale_ntin
cortexedge
andreiutzu
Shinkasen
florrinel
DPS
cristi5
AeroX
mishu88
Luna
Vale
laur 133
Daniel Trifu
Tony-PH
razvan - trenuri
marian1967
ldh80
Sabik
alex_trs
ciprian71
Warrington
neluadi
CristyanC
kristi kkk
didinul
saint
laurentzu
aris86
ets2oltromânia
buldozer2
NicuS
LanceR
Norbi
mariuscfrbucuresti
marius_catalin84
euteddy
@ndrey
TonyGFR
cristi ar
sorinache96
Ony_x
IonutCFR2009
cfr500
19jimmy84
Costin.H
vatmanul
IonutChircu
alinx3330
92Dragos
frank81
spiderpc
cardinal
TVlad
Re6/6
Teodor
mtk
alliens
c o r v i n
Luca tgv
AndiCFR
Gabry Gabriel
Vitosa
DAS 2011
apmatei
bubu
alex.barac.5
Elful
Petre_IFTE
alex.alexus.tm
COSTACHE MIHAIL
tcm
Dutzu
Andrey_tm
johnsmoke
mureseanu_976
florin.lifticariu
marius664
Katalyn
EA025
Adirmvl
Jurnal Feroviar
Dr2005
DUAL
Jhonyla
Adisoft1991s
cristi CFR
Nesebar
Adrian78
mielutu zburator
Amiralul
dan tm
98 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 44 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

Numarul mesajelor : 3759
Varsta : 48
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 8511
Data de inscriere : 16/10/2013

Accidente si Incidente CFR - Pagina 22 Empty
MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente CFR   Accidente si Incidente CFR - Pagina 22 Icon_minitimeLun 03 Oct 2016, 02:19

CristyanC a scris:
c o r v i n a scris:

...pe 207 se circulă cu multe restricţii, viteze ridicol de mici! E posibil ca acel obstacol să fi fost văzut din timp şi, pe fond de viteză redusă, s-a putut opri la timp! Nu-mi dau seama pe unde este exact acel loc!? Oricum, cât de plictisit şi retardat să fii să te chinui să plasezi pe o linie circulată o aşa bucată de beton??!... Suspect

Bucatile de beton au fost puse la cca 50 m dupa  podul peste Cerna spre Pestisul Mare hc.

...au fost mai multe?? Cât de tembel să fii să faci aşa ceva? Suspect Embarassed
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Reputatie : 24325
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente CFR   Accidente si Incidente CFR - Pagina 22 Icon_minitimeLun 03 Oct 2016, 07:19

c o r v i n a scris:
CristyanC a scris:
c o r v i n a scris:

...pe 207 se circulă cu multe restricţii, viteze ridicol de mici! E posibil ca acel obstacol să fi fost văzut din timp şi, pe fond de viteză redusă, s-a putut opri la timp! Nu-mi dau seama pe unde este exact acel loc!? Oricum, cât de plictisit şi retardat să fii să te chinui să plasezi pe o linie circulată o aşa bucată de beton??!... Suspect

Bucatile de beton au fost puse la cca 50 m dupa  podul peste Cerna spre Pestisul Mare hc.

...au fost mai multe?? Cât de tembel să fii să faci aşa ceva? Suspect Embarassed

Da au fost mai multe de aia mecanicul a putut opri si la 200 m înainte de asta fusese
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9101
Reputatie : 13007
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente CFR   Accidente si Incidente CFR - Pagina 22 Icon_minitimeLun 03 Oct 2016, 08:30

In rapoartele AFER au mai fost semnalate dale de-astea pe linii.

Ori le pun niste copii timpiti si cu creierul cit aluna, ori le pun altii care vor sa opreasca trenul si sa fure din ele in ideea ca o sa vina un marfar cu fier.
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

Numarul mesajelor : 3759
Varsta : 48
Reputatie : 8511
Data de inscriere : 16/10/2013

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente CFR   Accidente si Incidente CFR - Pagina 22 Icon_minitimeLun 03 Oct 2016, 11:13

dan tm a scris:
In rapoartele AFER au mai fost semnalate dale de-astea pe linii.

Ori le pun niste copii timpiti si cu creierul cit aluna, ori le pun altii care vor sa opreasca trenul si sa fure din ele in ideea ca o sa vina un marfar cu fier.

...da, ok, însă, dacă fac asta pentru hoţie, au nimerit prost linia!! Pe acolo, tren de marfă trece mai rar decât din an în Paşti, iar cu sau pentru fier vechi, niciodată!... No
Sus In jos
laurentzu

Numarul mesajelor : 424
Varsta : 39
Localizare : Iasi
Reputatie : 3516
Data de inscriere : 08/06/2016

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente CFR   Accidente si Incidente CFR - Pagina 22 Icon_minitimeLun 03 Oct 2016, 11:43

bubu a scris:
Se pare ca locomotiva trenului 1642 a deraiat langa Baile Tusnat, calatorii au fost preluati de alte trenuri. Trenul 1644 deviat prin Sculeni - Adjud!
http://www.cfrcalatori.ro/682
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14503
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente CFR   Accidente si Incidente CFR - Pagina 22 Icon_minitimeLun 03 Oct 2016, 13:33

CristyanC a scris:
c o r v i n a scris:

Ai prins curaj dupa ce ieri iti tremurau si chilotii pe tine cerand vehement adminilor sa ne stearga amandurora postarile ceea ce s-a si realizat intr-un tarziu ?!! Ori ai cojones sa spune-mi lucrurilor pe nume ori ce pana mea facem aici. Ti-era teama de ce? Si ia stai asa. De unde cunosti locatia unde s-au pus acele dale? Erai in tren sau treceai cumva intamplator prin zona? Si daca le-ai vazut de ce nu le-ai dat la o parte? Si de unde sa stim noi ca nu le-ai pus chiar tu?
Sus In jos
CristyanC

Numarul mesajelor : 153
Varsta : 36
Reputatie : 3416
Data de inscriere : 01/01/2016

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente CFR   Accidente si Incidente CFR - Pagina 22 Icon_minitimeLun 03 Oct 2016, 14:13

Vitosa a scris:
CristyanC a scris:

Ai prins curaj dupa ce ieri iti tremurau si chilotii pe tine cerand vehement adminilor sa ne stearga amandurora postarile ceea ce s-a si realizat intr-un tarziu ?!! Ori ai cojones sa spune-mi lucrurilor pe nume ori ce pana mea facem aici. Ti-era teama de ce? Si ia stai asa. De unde cunosti locatia unde s-au pus acele dale? Erai in tren sau treceai cumva intamplator prin zona? Si daca le-ai vazut de ce nu le-ai dat la o parte? Si de unde sa stim noi ca nu le-ai pus chiar tu?

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente CFR   Astazi la 2:10 pm Raspunde cu citat Editeaza/Sterge acest mesaj Sterge acest mesaj
Ai prins curaj dupa ce ieri iti tremurau si chilotii pe tine cerand vehement adminilor sa ne stearga amandurora postarile ceea ce s-a si realizat intr-un tarziu ?!! Ori ai cojones sa spune-mi lucrurilor pe nume ori ce pana mea facem aici. Ti-era teama de ce? Si ia stai asa. De unde cunosti locatia unde s-au pus acele dale? Erai in tren sau treceai cumva intamplator prin zona? Si daca le-ai vazut de ce nu le-ai dat la o parte? Si de unde sa stim noi ca nu le-ai pus chiar tu?[/quote]

Inteligentule,daca nu aveam nicio dovada in acest sens puteam fi acuzat de glume de prost gust si nu era bine...Apoi au aparut pozele...Da,eram in tren,am fost intr.o plimbare pe Hunedoara-Simeria-Hunedoara...Initial,am crezut ca sunt probleme la locomotiva si apoi am coborat din tren(al doilea vagon)sa vad mai exact ce se intampla,atunci mecanicul si controlorul dadeau acele dale de beton la o parte.
Vai de capul tau...Doar in 2016 am km pe calea ferata mai multi decat tine in ultimii 5-10 ani:)) amunca
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14503
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente CFR   Accidente si Incidente CFR - Pagina 22 Icon_minitimeLun 03 Oct 2016, 14:23

Eu ti-am vorbit frumos si tu ma iei peste picior. Sa-ti fie rusine nesimtitule care esti. Si sa vezi ce-ti rup eu tie urechile cand dau de tine.
Ai cojones in tine si recunoaste de ce ti-ai retras postarea? Eu nu facusem altceva decat sa-ti intaresc afirmatia.
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9101
Reputatie : 13007
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente CFR   Accidente si Incidente CFR - Pagina 22 Icon_minitimeLun 03 Oct 2016, 14:28

Care postare retrasa? pe ce va certati?
Sus In jos
marius664

Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 6912
Data de inscriere : 23/01/2014

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente CFR   Accidente si Incidente CFR - Pagina 22 Icon_minitimeLun 03 Oct 2016, 14:34

dan tm a scris:
Care postare retrasa? pe ce va certati?
Ieri CrystianC a pus o postare in care descria accidentul, apoi a cerut stergerea postarii pe motiv ca nu e un incident asa grav...mai tarziu insa aparand pozele lui Adrian
Sus In jos
CristyanC

Numarul mesajelor : 153
Varsta : 36
Reputatie : 3416
Data de inscriere : 01/01/2016

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente CFR   Accidente si Incidente CFR - Pagina 22 Icon_minitimeLun 03 Oct 2016, 14:42

Vitosa a scris:
Eu ti-am vorbit frumos si tu ma iei peste picior. Sa-ti fie rusine nesimtitule care esti. Si sa vezi ce-ti rup eu tie urechile cand dau de tine.
Ai cojones in tine si recunoaste de ce ti-ai retras postarea? Eu nu facusem altceva decat sa-ti intaresc afirmatia.

Bun...eu zic sa iti vezi tu fain frumos de treaba ta,si sa nu mai dai cu presupusul...Si ai grija ce vorbesti...S.a inteles?
Deja mi.am pierdut timp pretios cu tine.
P.S. Nu te obosi sa imi mai scrii ceva.
Sus In jos
cardinal

cardinal

Numarul mesajelor : 3335
Reputatie : 8739
Data de inscriere : 08/04/2010

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente CFR   Accidente si Incidente CFR - Pagina 22 Icon_minitimeMar 04 Oct 2016, 17:42

Adrian78 a scris:
Astazi pe M207 foto Emil Raileanu

Accidente si Incidente CFR - Pagina 22 2a5jf3c
Accidente si Incidente CFR - Pagina 22 5mikh1
Primatele care tocmai au învățat să folosească uneltele și focul ar trebui eutanasiate
Mad
Sus In jos
92Dragos
Moderator si Fotograful anului
Moderator si Fotograful anului
92Dragos

Numarul mesajelor : 2942
Localizare : Targu Mures / Gheorgheni
Reputatie : 8372
Data de inscriere : 24/05/2010

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente CFR   Accidente si Incidente CFR - Pagina 22 Icon_minitimeMier 05 Oct 2016, 18:00

Sofia-Budapesta este pusa la o parte in Craiova avea 525 minute intarziere. Se asteapta 1693 sa plece cu el pana la Timisoara apoi mai vedem.

Accidente si Incidente CFR - Pagina 22 Cats10

IRN 1946 Sighetul Marmatiei - Mangalia

Accidente si Incidente CFR - Pagina 22 Cats_zpsc4hgwatz

Accidente si Incidente CFR - Pagina 22 Cats11
Sus In jos
ets2oltromânia

Numarul mesajelor : 957
Localizare : -
Reputatie : 4078
Data de inscriere : 15/06/2016

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente CFR   Accidente si Incidente CFR - Pagina 22 Icon_minitimeSam 15 Oct 2016, 13:32

http://adevarul.ro/locale/hunedoara/accident-feroviar-mintia-tren-marfa-zdrobit-camioneta-unui-sofer-vrut-taie-calea-locomotivei-1_580200df5ab6550cb8952801/index.html
Sus In jos
ets2oltromânia

Numarul mesajelor : 957
Localizare : -
Reputatie : 4078
Data de inscriere : 15/06/2016

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente CFR   Accidente si Incidente CFR - Pagina 22 Icon_minitimeVin 21 Oct 2016, 10:06

http://www.gds.ro/Actualitate/2016-10-21/accident-feroviar-grav-judetul-timis/
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente CFR   Accidente si Incidente CFR - Pagina 22 Icon_minitime

Sus In jos

Accidente si Incidente CFR
Sus 
Pagina 22 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 44 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Accidente si Incidente INTERNATIONAL
» Accidente si Incidente la CFR si in lume
» Accidente si Incidente CFR
» Accidente feroviare
» Accidente si Incidente la CFR si in lume

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: