| Accidente si Incidente CFR | |
|
+94Rarau George CFR Ikarus99 Vale_ntin cortexedge andreiutzu Shinkasen florrinel DPS cristi5 AeroX mishu88 Luna Vale laur 133 Daniel Trifu Tony-PH razvan - trenuri marian1967 ldh80 Sabik alex_trs ciprian71 Warrington neluadi CristyanC kristi kkk didinul saint laurentzu aris86 ets2oltromânia buldozer2 NicuS LanceR Norbi mariuscfrbucuresti marius_catalin84 euteddy @ndrey TonyGFR cristi ar sorinache96 Ony_x IonutCFR2009 cfr500 19jimmy84 Costin.H vatmanul IonutChircu alinx3330 92Dragos frank81 spiderpc cardinal TVlad Re6/6 Teodor mtk alliens c o r v i n Luca tgv AndiCFR Gabry Gabriel Vitosa DAS 2011 apmatei bubu alex.barac.5 Elful Petre_IFTE alex.alexus.tm COSTACHE MIHAIL tcm Dutzu Andrey_tm johnsmoke mureseanu_976 florin.lifticariu marius664 Katalyn EA025 Adirmvl Jurnal Feroviar Dr2005 DUAL Jhonyla Adisoft1991s cristi CFR Nesebar Adrian78 mielutu zburator Amiralul dan tm 98 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8511 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Sam 22 Apr 2017, 23:43 | |
| |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18749 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24326 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Sam 22 Apr 2017, 23:52 | |
| Corvin aseară erau în stația Baniță la linia 2 din ce am înțeles locomotivă o să meargă la Fetești la remiza UTZ |
|
| |
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Dum 23 Apr 2017, 00:08 | |
| E clar oricum ca ajunge la casat. Si nici nu stiu daca mai merge tractata pe roti pana la Fetesti dupa cum arata. |
|
| |
c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8511 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Dum 23 Apr 2017, 01:05 | |
| - Adrian78 a scris:
- Corvin aseară erau în stația Baniță la linia 2 din ce am înțeles locomotivă o să meargă la Fetești la remiza UTZ
Mersi, Adi! Luna, asta mă întrebam și eu... O țin ”roatele” până acolo? Pentru că vorbim de o distanță mare, plus că, la cum arată..., mare minune să nu se piardă ”ceva” din ea pe parcurs!... |
|
| |
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13007 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Dum 23 Apr 2017, 01:15 | |
| In primul rind e instructional sa o duca in compunerea unui tren avind in vedere cum arata? nuuu, nu va ginditi la suspendarea activitatii Regiotrans pentru chestiuni mult mai minore, aproape inventate.
prezumind ca o sa o duca, cu ce viteza o sa circule? o sa blocheze toate sectiile pe unde o sa mearga.
|
|
| |
Warrington
Numarul mesajelor : 787 Reputatie : 3790 Data de inscriere : 03/09/2016
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Dum 23 Apr 2017, 01:49 | |
| În Anglia ar duce-o pe șosea, pe un trailer Aceeași locomotivă (British Rail Class 27) fotografiată din partea opusă. N-are decât vreo 75 de tone, se vede cum o ține doar din cabestan Și un ”Sulzer” de-al lor (British Rail Class 47 ) tot pe trailer. Astea aveau între 114 și 127 de tone, probabil cam la fel cu cea accidentată. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Dum 23 Apr 2017, 03:43 | |
| Dacă o duci pe şosea e ,,convoi excepţional", e posibil să nu se încadreze în gabarit pe unele drumuri, să nu încapă pe sub pasaje... pe când pe calea ferată sigur merge. Dacă crapodinele şi şasiul sunt OK, se poate pune pe alte boghiuri şi remorca până la destinaţie. Dacă nu... mai degrabă ar merge cocoţată pe un vagon agabaritic decât pe trailer. _________________ :TTT:
|
|
| |
Luna
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Dum 23 Apr 2017, 04:22 | |
| Eu vad 2 solutii, la vagon agabaritic cu ea si transportata asa sau taiata la fata locului si incarcata bucati in vagoane de fier vechi. Nu vad la ce sa ii schimbi boghi-uri si sa o mai tragi pana acolo. Nu vad ce ai mai repara la ea ca sigur e mai ieftin sa cumperi alta. |
|
| |
marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6912 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Dum 23 Apr 2017, 11:08 | |
| Poate mai recupereaza ceva din zona motoarelor pentru piese de schimb, astfel nu cred ca se mai chinuiau atat si o trimiteau direct la fier vechi.Sper ca acest convoi sa ajunga in bune conditii la destinatie si sa nu deraieze cum s-a intamplat cu una din macarale care au participat la inteventie... |
|
| |
Warrington
Numarul mesajelor : 787 Reputatie : 3790 Data de inscriere : 03/09/2016
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Dum 23 Apr 2017, 12:09 | |
| - Dr2005 a scris:
- e posibil să nu se încadreze în gabarit pe unele drumuri, să nu încapă pe sub pasaje....
Traseele pentru transporturi agabaritice sunt determinate în avans și sunt în general cunoscute. Nu pleacă nimeni cu convoiul ca să descopere că nu încape pe sub un pod abia la fața locului Englezii au des problema asta, au foarte multe poduri vechi cu restricții de gabarit, dar au și autobuze cu etaj prin toate satele, care conviețuiesc destul de bine cu restricțiile din zonă, pe trasee predeterminate. Calea lor ferată e foarte aglomerată, un transport agabaritic pe câteva sute de kilometri ar duce la zeci de trenuri de pasageri anulate sau ar dura o săptămână, ca să meargă numai noaptea, o oră - două. Până la urmă e vorba de costuri, dar în România nu prea se uită nimeni la bani, într-adevăr |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18749 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24326 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Dum 23 Apr 2017, 12:22 | |
| - dan tm a scris:
- In primul rind e instructional sa o duca in compunerea unui tren avind in vedere cum arata? nuuu, nu va ginditi la suspendarea activitatii Regiotrans pentru chestiuni mult mai minore, aproape inventate.
prezumind ca o sa o duca, cu ce viteza o sa circule? o sa blocheze toate sectiile pe unde o sa mearga.
Pe ea scrie ca circula cu 30 km/h probabil o sa ii puna si tampoane sau o stanga Am vazut in depul Simeria stau doua locomotive Unicom de vrei doua saptamani nu se incadreaza la inaltimea plugului |
|
| |
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13007 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Dum 23 Apr 2017, 12:45 | |
| Fara boghiuri se incadreaza pe trailer auto, am pus eu poze cu una din Sirbia ajunsa pe la Timisoara. Din pacate photobucketul nu mai imi afiseaza pozele. Daca mai pot recupera ceva din elem atunci acolo in Banita ar putea taia ce e de taiat si ce e bun sa fie incarcat in vagoane.
Dar cum de o duc asa de repede? cind au fost discutii despre accidentul de la I.L. Caragiale s-au pus poze cu locomotiva indisponibilizata pentru multa vreme acolo avind si o ghereta de paznic. |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 319 Varsta : 53 Localizare : constanta Reputatie : 5812 Data de inscriere : 11/11/2009
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Dum 23 Apr 2017, 14:57 | |
| - Adrian78 a scris:
- marius664 a scris:
- Asta sa fie cauza si pt deraierea de la Banita???
- la data de 13.04.2017, ora 12:45 pe raza de activitate a Sucursalei Regionale CF Craiova, cu ocazia efectuării unei inspecții de stat în stația CFR Caracal de către salariați din cadrul ISF Craiova, s-a constatat că personalul care deservește locomotiva EA 018 (Depoul de locomotive Craiova) nu a executat proba frânelor (proba de continuitate) la trenul de marfă nr. 51752-2 (aparținând operatorului de transport feroviar SNTFM „CFR Marfă” SA), conform prevederilor instrucționale. Si de ce astfel de controale nu sunt decat dupa ce cineva isi pierde viata??? Asta e alta aberatie sa faci proba de continuitate la o stationare mai mare de 30 de min la cum arata unele gari ca in jungla sau santierele de pe M300 Cred ca degeaba ai adunat atatea stele daca nu cunosti importanta probei de continuitate! |
|
| |
Adrian78 Administrator
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Dum 23 Apr 2017, 16:23 | |
| - bubu a scris:
- Adrian78 a scris:
- marius664 a scris:
- Asta sa fie cauza si pt deraierea de la Banita???
- la data de 13.04.2017, ora 12:45 pe raza de activitate a Sucursalei Regionale CF Craiova, cu ocazia efectuării unei inspecții de stat în stația CFR Caracal de către salariați din cadrul ISF Craiova, s-a constatat că personalul care deservește locomotiva EA 018 (Depoul de locomotive Craiova) nu a executat proba frânelor (proba de continuitate) la trenul de marfă nr. 51752-2 (aparținând operatorului de transport feroviar SNTFM „CFR Marfă” SA), conform prevederilor instrucționale. Si de ce astfel de controale nu sunt decat dupa ce cineva isi pierde viata??? Asta e alta aberatie sa faci proba de continuitate la o stationare mai mare de 30 de min la cum arata unele gari ca in jungla sau santierele de pe M300 Cred ca degeaba ai adunat atatea stele daca nu cunosti importanta probei de continuitate! Din pdv al tău de la călători da ti se pare degeaba dar când stai cu un tren de 600 m vreo 7 ore intro statie îmi zici tu mie că faci proba la jumate de ora?Poate îmi spui și mie cum fac aia proba in Ungaria Austria Germania la trenurile de marfă unde e și simplificat? |
|
| |
Luna
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Dum 23 Apr 2017, 17:38 | |
| - marius664 a scris:
- Poate mai recupereaza ceva din zona motoarelor pentru piese de schimb, astfel nu cred ca se mai chinuiau atat si o trimiteau direct la fier vechi.Sper ca acest convoi sa ajunga in bune conditii la destinatie si sa nu deraieze cum s-a intamplat cu una din macarale care au participat la inteventie...
Deci a deraiat o macara la interventie? :O |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR | |
| |
|
| |
| Accidente si Incidente CFR | |
|