| Accidente si Incidente CFR | |
|
+94Rarau George CFR Ikarus99 Vale_ntin cortexedge andreiutzu Shinkasen florrinel DPS cristi5 AeroX mishu88 Luna Vale laur 133 Daniel Trifu Tony-PH razvan - trenuri marian1967 ldh80 Sabik alex_trs ciprian71 Warrington neluadi CristyanC kristi kkk didinul saint laurentzu aris86 ets2oltromânia buldozer2 NicuS LanceR Norbi mariuscfrbucuresti marius_catalin84 euteddy @ndrey TonyGFR cristi ar sorinache96 Ony_x IonutCFR2009 cfr500 19jimmy84 Costin.H vatmanul IonutChircu alinx3330 92Dragos frank81 spiderpc cardinal TVlad Re6/6 Teodor mtk alliens c o r v i n Luca tgv AndiCFR Gabry Gabriel Vitosa DAS 2011 apmatei bubu alex.barac.5 Elful Petre_IFTE alex.alexus.tm COSTACHE MIHAIL tcm Dutzu Andrey_tm johnsmoke mureseanu_976 florin.lifticariu marius664 Katalyn EA025 Adirmvl Jurnal Feroviar Dr2005 DUAL Jhonyla Adisoft1991s cristi CFR Nesebar Adrian78 mielutu zburator Amiralul dan tm 98 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9098 Reputatie : 13003 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Joi 17 Sept 2015, 11:49 | |
| Si la cupla automata , in Rusia opresc in fata vagonului.Am vazut pe yotube |
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Joi 17 Sept 2015, 12:04 | |
| La manevre in rafinaria Petrotel-Lukoil cu CSI-uri ( cazane rusesti ) se face dupa cum vrea manevrantul si mecanicul cateodata opreste, altadata datorita incarcaturi nu mai opreste dar viteza este foarte foarte mica. Cazane au mai rasturnat astia prin rafinarie dar nu dinastea rusesti. O singura problema am avut in 3 ani de zile la un cazan rusesc incarcat cu benzina pentru Ucraina era lasat intr-o parte ceva pe la piatra de frecare, am oprit trenul am chemat cei responsabili au mesterit la el vreo 4 ore apoi au facut comisie si au scos vagonul din tren ca nu putea sa plece asa la drum sa puna in pericol siguranta feroviara asa ca l-au scos si l-au descarcat dupa care a plecat la reparati.
@Dr2005 am mai discutat despre transportul in comun din Brasov noi niciodata nu vom ajunge la un numitor comun, data viitoare zi-mi ca vin cu tine sa vedem impreuna "minusurile" ca eu pana acum nu am intalnit ce ai vazut tu Bmc pe linie de troleu sau articulat pe 35. Pentru Brasov bicicleta e mai buna decat masina bineinteles daca nu ai copii de dus la gradinita/scoala sau bagaje de carat. Spuneai de Pietrele lui Solomon acuma daca DAC-urile au expirat si s-au casat crezi ca se merita sa bagi MAN in locul la BMC ? BMC-ul e mai mic decat un MAN asta implica o frecventa mai buna decat cu MAN-ul se mica bine BMC-urile pe acele strazi inguste si in sens unic, din pacate nu am prins DAC 112 sa intoarca la Pietrele lui Solomon, pe vremea aia inca mai ma dadeam cu tramvaiul in Brasov sau cu troleele romanesti ori cu bicicleta. La Pietrele lui Solomon am ajuns destul de tarziu prioritate cand ajungeam in Brasov era sa ma duc la Zoo Noua, Lacul Noua, Varful Tampa, Piata Sfatului, Aleile de sub Tampa, Racadau la ursi si in Memo ca am avut multi prieteni la facultate la Brasov. |
|
| |
marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6911 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Joi 17 Sept 2015, 12:09 | |
| http://www.welt.de/videos/article146472573/Zug-rast-in-Schulbus-Busfahrerin-rettet-Schueler.html |
|
| |
dan tm V.I.P Member
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Joi 17 Sept 2015, 12:12 | |
| S-a facut separat pentru accidentele din strainatate. |
|
| |
EA025
Numarul mesajelor : 9 Reputatie : 3371 Data de inscriere : 09/09/2015
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Joi 17 Sept 2015, 14:57 | |
| Mai oameni buni si pasionati ai caii ferate, nu e legal cum se face, e legal cum scrie in instructii si norme SSM. Deci, daca se face cuplarea fara oprire inainte, se face fiindca mecanicul nu respecta instructia, nu fiindca asa "se face" si "Brasovul face asa". Cea ati vazut a fost o neregula care putea conduce la producerea unui incident. Si daca ati vazut de mai multe ori, inseamna ca este un mod gresit de lucru necorectat, din pacate, de instructor. |
|
| |
florin.lifticariu
Numarul mesajelor : 757 Reputatie : 5148 Data de inscriere : 09/11/2012
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Joi 17 Sept 2015, 19:23 | |
| Deci..sa inteleg si eu..in accident au fost implicate urmatoarele personaje: - un vagon "E" prins la mijloc - o Skoda, presupun a unui operator privat.. - EA 76 CFR Marfa...presupun inchiriata unui operator privat... Mai departe ce s-a intimplat ? P.S....ce treaba are transportul in Brasov cu topicul ? |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18746 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24322 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Joi 17 Sept 2015, 19:46 | |
| - florin.lifticariu a scris:
- Deci..sa inteleg si eu..in accident au fost implicate urmatoarele personaje:
- un vagon "E" prins la mijloc - o Skoda, presupun a unui operator privat.. - EA 76 CFR Marfa...presupun inchiriata unui operator privat... Mai departe ce s-a intimplat ? P.S....ce treaba are transportul in Brasov cu topicul ? EAul apartine operatorului PSZ locomotiva SKODA s-ar putea sa apartina de AWT Astazi a venit o macara de 25 de tone care sa ridice vagonul la EA singura avarie este sus pe acoperis la pantograf |
|
| |
mureseanu_976 Moderator
Numarul mesajelor : 2215 Localizare : I eh, no, nooo, no es possible Reputatie : 8092 Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Joi 17 Sept 2015, 22:41 | |
| Si Skoda 240 dauna totala ca i-a indoit sasiul. |
|
| |
dan tm V.I.P Member
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Joi 17 Sept 2015, 23:19 | |
| Dupa cum a sarit osia la vagon eu am crezut ca Skoda a lovit nu EA. |
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Joi 17 Sept 2015, 23:52 | |
| - florin.lifticariu a scris:
P.S....ce treaba are transportul in Brasov cu topicul ? Da dovada de fair-play si stai calm daca tot nu vi cu o informatie sau o poza ci doar cu intrebari. |
|
| |
johnsmoke
Numarul mesajelor : 98 Varsta : 52 Reputatie : 4169 Data de inscriere : 04/10/2013
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Vin 18 Sept 2015, 10:19 | |
| - dan tm a scris:
- Normal nu cred ca are ce sa caute acolo nici la noi nici la unguri pina ce nu se opreste locomotiva.
Sunt situatii cand se poate intra la legat/dezlegat si inainte de cuplare: - Dispozitia17/22.05.07 a scris:
107) La executarea operaţiilor de legare vor trebui respectate şi următoarele : ... b) Legarea unui vagon (grup de vagoane) staţionat pe linie şi fără posibilitate de asigurare (cu sabot şi/sau frână de mână) se poate face şi din mers numai dacă : - apropierea convoiului de vagonul staţionat se face cu viteză redusă; - agentul care efectuează legarea va intra între firele liniei înainte de apropierea convoiului; - agentul se va asigura că a fost efectuată lipirea tampoanelor; - se interzice prinderea în mâini a cuplei vehiculului în mişcare pentru a - l cupla cu cea a vagonului în staţionare; - se va folosi numai cupla vagonului aflat în staţionare şi imediat după efectuarea operaţiei (aruncarea cuplei) se va întoarce cu faţa în direcţia mişcării vagoanelor, va apuca cu mâna mânerul de prindere, se va deplasa cu atenţie concomitent cu acestea, până când se opresc şi numai atunci va ieşi dintre vagoane; - agentul care face legarea să aibă mâinile libere. |
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Vin 18 Sept 2015, 22:45 | |
| - dan tm a scris:
- Dupa cum a sarit osia la vagon eu am crezut ca Skoda a lovit nu EA.
Si eu am zis la fel.. Dar amandoi uitam ca EA ul e cel mai greu, si chiar daca era invers, ar fi fost cel mai putin avariat dintre cele 3... |
|
| |
dan tm V.I.P Member
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Vin 18 Sept 2015, 22:59 | |
| Exact, am zis ca Skoda a lovit vagonul de i-a zurat roata si EA ul fiind mai mare a rezistat. |
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Vin 18 Sept 2015, 23:18 | |
| Da dar EA ul circula cu viteza mica, fiind mai greu a introdus un impuls mare astfel incat a indoit sasiul Skodei.. Totusi parca si Skoda s-a indoit cam usor .. |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18746 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24322 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR Sam 19 Sept 2015, 09:52 | |
| - dan tm a scris:
- Exact, am zis ca Skoda a lovit vagonul de i-a zurat roata si EA ul fiind mai mare a rezistat.
EAul a lovit vagonu si Skoda locomotiva Skoda fiind franata a preluat socul iar vagonul fiind cel mai usor a deraiat |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Accidente si Incidente CFR | |
| |
|
| |
| Accidente si Incidente CFR | |
|