Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Accidente si Incidente CFR

In jos 
+94
Rarau
George CFR
Ikarus99
Vale_ntin
cortexedge
andreiutzu
Shinkasen
florrinel
DPS
cristi5
AeroX
mishu88
Luna
Vale
laur 133
Daniel Trifu
Tony-PH
razvan - trenuri
marian1967
ldh80
Sabik
alex_trs
ciprian71
Warrington
neluadi
CristyanC
kristi kkk
didinul
saint
laurentzu
aris86
ets2oltromânia
buldozer2
NicuS
LanceR
Norbi
mariuscfrbucuresti
marius_catalin84
euteddy
@ndrey
TonyGFR
cristi ar
sorinache96
Ony_x
IonutCFR2009
cfr500
19jimmy84
Costin.H
vatmanul
IonutChircu
alinx3330
92Dragos
frank81
spiderpc
cardinal
TVlad
Re6/6
Teodor
mtk
alliens
c o r v i n
Luca tgv
AndiCFR
Gabry Gabriel
Vitosa
DAS 2011
apmatei
bubu
alex.barac.5
Elful
Petre_IFTE
alex.alexus.tm
COSTACHE MIHAIL
tcm
Dutzu
Andrey_tm
johnsmoke
mureseanu_976
florin.lifticariu
marius664
Katalyn
EA025
Adirmvl
Jurnal Feroviar
Dr2005
DUAL
Jhonyla
Adisoft1991s
cristi CFR
Nesebar
Adrian78
mielutu zburator
Amiralul
dan tm
98 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 35 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9098
Reputatie : 13003
Data de inscriere : 16/07/2014

Accidente si Incidente CFR - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente CFR   Accidente si Incidente CFR - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 17 Sept 2015, 11:49

Si la cupla automata , in Rusia opresc in fata vagonului.Am vazut pe yotube
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11193
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente CFR   Accidente si Incidente CFR - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 17 Sept 2015, 12:04

La manevre in rafinaria Petrotel-Lukoil cu CSI-uri ( cazane rusesti ) se face dupa cum vrea manevrantul si mecanicul cateodata opreste, altadata datorita incarcaturi nu mai opreste dar viteza este foarte foarte mica. Cazane au mai rasturnat astia prin rafinarie dar nu dinastea rusesti. O singura problema am avut in 3 ani de zile la un cazan rusesc incarcat cu benzina pentru Ucraina era lasat intr-o parte ceva pe la piatra de frecare, am oprit trenul am chemat cei responsabili au mesterit la el vreo 4 ore apoi au facut comisie si au scos vagonul din tren ca nu putea sa plece asa la drum sa puna in pericol siguranta feroviara asa ca l-au scos si l-au descarcat dupa care a plecat la reparati.

@Dr2005 am mai discutat despre transportul in comun din Brasov noi niciodata nu vom ajunge la un numitor comun, data viitoare zi-mi ca vin cu tine sa vedem impreuna "minusurile" ca eu pana acum nu am intalnit ce ai vazut tu Bmc pe linie de troleu sau articulat pe 35. Pentru Brasov bicicleta e mai buna decat masina bineinteles daca nu ai copii de dus la gradinita/scoala sau bagaje de carat. Spuneai de Pietrele lui Solomon acuma daca DAC-urile au expirat si s-au casat crezi ca se merita sa bagi MAN in locul la BMC ? BMC-ul e mai mic decat un MAN asta implica o frecventa mai buna decat cu MAN-ul se mica bine BMC-urile pe acele strazi inguste si in sens unic, din pacate nu am prins DAC 112 sa intoarca la Pietrele lui Solomon, pe vremea aia inca mai ma dadeam cu tramvaiul in Brasov sau cu troleele romanesti ori cu bicicleta. La Pietrele lui Solomon am ajuns destul de tarziu prioritate cand ajungeam in Brasov era sa ma duc la Zoo Noua, Lacul Noua, Varful Tampa, Piata Sfatului, Aleile de sub Tampa, Racadau la ursi si in Memo ca am avut multi prieteni la facultate la Brasov.
Sus In jos
marius664

Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 6911
Data de inscriere : 23/01/2014

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente CFR   Accidente si Incidente CFR - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 17 Sept 2015, 12:09

http://www.welt.de/videos/article146472573/Zug-rast-in-Schulbus-Busfahrerin-rettet-Schueler.html
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente CFR   Accidente si Incidente CFR - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 17 Sept 2015, 12:12

S-a facut separat pentru accidentele din strainatate.
Sus In jos
EA025

EA025

Numarul mesajelor : 9
Reputatie : 3371
Data de inscriere : 09/09/2015

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente CFR   Accidente si Incidente CFR - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 17 Sept 2015, 14:57

Mai oameni buni si pasionati ai caii ferate, nu e legal cum se face, e legal cum scrie in instructii si norme SSM. Deci, daca se face cuplarea fara oprire inainte, se face fiindca mecanicul nu respecta instructia, nu fiindca asa "se face" si "Brasovul face asa". Cea ati vazut a fost o neregula care putea conduce la producerea unui incident. Si daca ati vazut de mai multe ori, inseamna ca este un mod gresit de lucru necorectat, din pacate, de instructor.
Sus In jos
florin.lifticariu

Numarul mesajelor : 757
Reputatie : 5148
Data de inscriere : 09/11/2012

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente CFR   Accidente si Incidente CFR - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 17 Sept 2015, 19:23

Deci..sa inteleg si eu..in accident au fost implicate urmatoarele personaje:
- un vagon "E" prins la mijloc
- o Skoda, presupun a unui operator privat..
- EA 76 CFR Marfa...presupun inchiriata unui operator privat...
Mai departe ce s-a intimplat ?
P.S....ce treaba are transportul in Brasov cu topicul ?
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18746
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24322
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente CFR   Accidente si Incidente CFR - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 17 Sept 2015, 19:46

florin.lifticariu a scris:
Deci..sa inteleg si eu..in accident au fost implicate urmatoarele personaje:
- un vagon "E" prins la mijloc  
- o Skoda, presupun a unui operator privat..
- EA 76 CFR Marfa...presupun inchiriata unui operator privat...
Mai departe ce s-a intimplat ?

EAul apartine operatorului PSZ locomotiva SKODA s-ar putea sa apartina de AWT
Astazi a venit o macara de 25 de tone care sa ridice vagonul la EA singura avarie este sus pe acoperis la pantograf
Sus In jos
mureseanu_976
Moderator
Moderator
mureseanu_976

Numarul mesajelor : 2215
Localizare : I eh, no, nooo, no es possible
Reputatie : 8092
Data de inscriere : 07/02/2009

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente CFR   Accidente si Incidente CFR - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 17 Sept 2015, 22:41

Si Skoda 240 dauna totala ca i-a indoit sasiul. Laughing
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente CFR   Accidente si Incidente CFR - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 17 Sept 2015, 23:19

Dupa cum a sarit osia la vagon eu am crezut ca Skoda a lovit nu EA.
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11193
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente CFR   Accidente si Incidente CFR - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 17 Sept 2015, 23:52

florin.lifticariu a scris:

Da dovada de fair-play si stai calm daca tot nu vi cu o informatie sau o poza ci doar cu intrebari.
Sus In jos
johnsmoke

Numarul mesajelor : 98
Varsta : 52
Reputatie : 4169
Data de inscriere : 04/10/2013

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente CFR   Accidente si Incidente CFR - Pagina 3 Icon_minitimeVin 18 Sept 2015, 10:19

dan tm a scris:
Normal nu cred ca are ce sa caute acolo nici la noi nici la unguri pina ce nu se opreste locomotiva.
Sunt situatii cand se poate intra la legat/dezlegat si inainte de cuplare:
Dispozitia17/22.05.07 a scris:

107) La executarea operaţiilor de legare vor trebui respectate şi următoarele :
...
b) Legarea unui vagon (grup de vagoane) staţionat pe linie şi fără posibilitate de asigurare (cu sabot şi/sau frână de mână) se poate face şi din mers numai dacă :
- apropierea convoiului de vagonul staţionat se face cu viteză redusă;
- agentul care efectuează legarea va intra între firele liniei înainte de apropierea convoiului;
- agentul se va asigura că a fost efectuată lipirea tampoanelor;
- se interzice prinderea în mâini a cuplei vehiculului în mişcare pentru a - l cupla cu cea a vagonului în staţionare;
- se va folosi numai cupla vagonului aflat în staţionare şi imediat după efectuarea operaţiei (aruncarea cuplei) se va întoarce cu faţa în direcţia mişcării vagoanelor, va apuca cu mâna mânerul de prindere, se va deplasa cu atenţie concomitent cu acestea, până când se opresc şi numai atunci va ieşi dintre vagoane;
- agentul care face legarea să aibă mâinile libere.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente CFR   Accidente si Incidente CFR - Pagina 3 Icon_minitimeVin 18 Sept 2015, 22:45

dan tm a scris:
Dupa cum a sarit osia la vagon eu am crezut ca Skoda a lovit nu EA.
Si eu am zis la fel.. Dar amandoi uitam ca EA ul e cel mai greu, si chiar daca era invers, ar fi fost cel mai putin avariat dintre cele 3...
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente CFR   Accidente si Incidente CFR - Pagina 3 Icon_minitimeVin 18 Sept 2015, 22:59

Exact, am zis ca Skoda a lovit vagonul de i-a zurat roata si EA ul fiind mai mare a rezistat.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente CFR   Accidente si Incidente CFR - Pagina 3 Icon_minitimeVin 18 Sept 2015, 23:18

Da dar EA ul circula cu viteza mica, fiind mai greu a introdus un impuls mare astfel incat a indoit sasiul Skodei.. Totusi parca si Skoda s-a indoit cam usor ..
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18746
Reputatie : 24322
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente CFR   Accidente si Incidente CFR - Pagina 3 Icon_minitimeSam 19 Sept 2015, 09:52

dan tm a scris:
Exact, am zis ca Skoda a lovit vagonul de i-a zurat roata si EA ul fiind mai mare a rezistat.

EAul a lovit vagonu si Skoda locomotiva Skoda fiind franata a preluat socul iar vagonul fiind cel mai usor a deraiat
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente CFR   Accidente si Incidente CFR - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Accidente si Incidente CFR
Sus 
Pagina 3 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 35 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Accidente si Incidente INTERNATIONAL
» Accidente si Incidente la CFR si in lume
» Accidente si Incidente CFR
» Accidente feroviare
» Accidente si Incidente la CFR si in lume

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum