- Karpaty a scris:
- 12346 este acelasi tren ca si 346 doar ca punctul de frontiera prin care va trece in Ungaria a fost mutat din Curtici in Salonta din cauza lucrarilor la linie, pentru asta a fost mutat mai devreme cu plecarea din Bucuresti. Momentan este limitat la Budapesta din cauza imigrantilor, trenurile intre Budapesta si Viena sunt anulate.
Serios dnule Karpaty?
De ce ora de plecare de ce a fost mutata de la 14:00 la 12:45?
Cumva pentru ca EN346 are si vagoane de Cluj?
Iar de la ora 14 si 14:30 pleaca exact de langa Gara de Nord de la Bucuresti,2 autocare CentoTrans?
Pe ruta ,coincindenta,Bucuresti-Pitesti-Ramnicu Valcea-Sibiu-Cluj?
Sau pentru ca EN346/IR346 pleca de la ora 16:52 de la Brasov spre Sibiu?
Iar la ora 17:00 pleaca de la Brasov un microbuz sau mai multe de la AxiTours spre Sibiu?
De ce cei de la 0219521 au zis ca trenul a fost suspendat pe motiv de lucrari la infrastructura?
Cumva lucrarile la infrastructura se fac exact in intervalul orar in care trecea EN 346?
Poate imi explicati si de ce CFR nu are trenuri care sa plece intre 15:05 si 20:25 de la Sibiu spre Brasov.
In schimb,iar coincidenta,sunt microbuze care pleaca de la Sibiu la Brasov,exact de langa gara Sibiu,la 16:00 la 16:30 la 17:00
si asa mai departe.
Daca dnia voastra ziceti ca s-a suspendat datorita lucrarilor,pai cum de EN 472,de merge fix pe aceeasi ruta,tot
merge mult si bine?
Dnia voastra credeti ca sunt prost?
https://en.rail.cc/bucharest-brasov-arad-budapest/euronight-472-ister/night-trains-city/10971/121
Astuia ii zice "Ister"
http://www.gari.ro/cfr/tren/1DJl5Y7D.doq7cmaeGTR8F2z8eUUDzmi2SI9M~lbDiLd7eYbXxsObi07zdkmgnthsBykaamASabBLjYfhDEb3Q--
Am uitat,de la oameni de aci din Sibiu am aflat motivul pentru care liniile de tren sunt lasate asa,
spagile date de operatori de microbuze si autocare.
Care trebuie sa isi faca si ei case/vile ca doar nu or sta la bloc cu toata prostimea.
Exemplu soferii de la Transmixt,care 75% din bilete le dau la negru,pe un pret mai mic.
Si cand ii prinde politia pe Defileul Oltului cu mai mult de jumatate din pasageri,fara bilet,
dau 500 ron spaga sau mai mult,sa nu li fie ridicata licenta de sofer de autocar.
Am uitat semnatura:
Fara vreun pic de respect,
dnul Karpaty si ceilalti dni de mi-ati sters postu
Mihail
Astept sa vad cu ce minciuni sfruntate mai veniti,
dupa argumentele enumerate mai sus.
E clar ca si defileul Oltului permite o viteza mai mare,ca se poate face lejer Sibiu-Ramnicu Valcea in 1:30 ore,
pe infrastructura existenta.
Iar Sibiu - Podu Olt permite 100 km/h.
Lumea de aci din Sibiu stie foarte bine ca motivul pentru care nu se intretine calea ferata,
sunt spagile date de operatori de autocare si microbuze.
Dniile voastre,de mi-ati sters topicul, ori sunteti naivi,ori sunteti rau intentionati.